Can´t Wait

Kan inte hjälpa det men sitter här hemma och tittar på olika youtube klipp från Phi Phi, Thailand! Från Ibiza Bar, det bästa utestället på Phi phi enligt mig! Det vid stranden som jag och anna alltid var på. Kollar runt på olika klipp, fyfaaan vad jag längtar!! Kan inte vänta och vill inte vänta. Vill åka nu för har så sjukt tråkigt hemma alltså! Haha, tiden går så sakta!! Och när jag är där vet jag att tiden kommer rinna iväg :( Inte kul, men kommer få såå jävla kul alltså!!! IIIH! Jag bara tjatar och tjatar men längtar verkligen som in i helvete!

Vill även börja träna snart! Är så jävla pepp! Ska ta upp fotbollen och träna 2-3 ggr i veckan, i vinter blir det grymt mycket fysträning. Det gillar vi. Sen Gerda blir det också typ 2 ggr i veckan! Här ska jag bli fit igen! Så pepp, och det är ju sjukt bra för det motiverar mig grymt mycket!

Allt för mig denna måndagskväll!


Staan

Ska cykla in till stan vdi halv 4 och möta anna vid 4 utanför Statsbiblioteket. Ska låna en bok om högskoleprov och sen kunde man tydligen låna gamla högskoleprov med facit typ och öva hemma, hoppas det, hade ju varit skitbra!! Sen ska jag hem igen och äta och sånt sen tror jag att jag ska testa och träna fotboll idag...haha är helt nervös, komma där efter 2 år nästan och så tränar dem med massa 93:or! Inte det roligaste kanske, dem är 5 år yngre än mig men dem kommer säkert vara bättre än mig också för har inte spelat på 2 år! Får se om jag gör det. Annars har jag tränat lite med Niko. Fick en liten hemläxa igår på kursen så Niko börjar lära sig faktiskt....Han lär sig assnabbt den vovven. Intelligent!;)

Ska snart ge Niko mat och sen gå en runda med honom....Vill även köpa mitt Gerdakort snart :) ska få det i tidig födelsedagspresent så jag slipper betala för det. GÖTT! För denna månaden kommer det gå åt bara 1000 kr lr mer åt saker jag måste betala, riktigt surt!! Vet inte om jag kommer ha råd med en enda utgång i september, tror inte det och sen får jag snåla med fikor och sånt!! Måste spara och spara. Sen i okt har jag iofs allt typ så då får ja snåla ännu mer. Ska hålla en budget på 1000 kr varje månad tills vi åker, ska försöka. Sen ska vi boka biljett snart och där kommer det gå 10 000 , nu i början kommer man bara vafaaan vad mycket pengar och sånt, men när viväl sitter på planet dit så kommer det vara värt det!! Men är ändå helt så, typ 10 000 bara borta från kontot haha! Illa, men lätt värt det sen ju!! Längtar....


Nu är det teori

Vid 5 ska vi åka till Södra Sandby för att gå på teorikurs inför valpkursen. Ska bli spännande och se vad vi har gjort fel haha och vad man ska göra istället....ska nog bli bra! Idag var jag i stan med Lu och Linda. Fikade och sen gick vi runt i 1 timme typ för att leta efter Lindas skola haha. Hoppas det går bra imorgon och att du hittar :)! Sen nu sitter jag hemma och har nyss ätit....

I veckan händer inte mycket. Ska åka in till stan imorgon för att låna en bok och sen på tisdag är det då valpkurs. Sen snart ska jag köpa Gerda gympa kort så då blir det till att träna mycket så att det är lönt att köpa det....sen då kanske fotboll också. Så då blir det mycket träning vilket jag verkigen behöver. ÄR en äkta soffpotatis och ät så seg och trött alltid. Man blir mycket piggare och gladare när man tränar.

Annars är det inget speciellt som har hänt i mitt tråkiga liv. Sitter hemma som vanligt. Kollar lite jobb då och då men ska vara deltid, finns inte sådär mycket att välja på men vi får se om jag lyckas få ett litet jobb iaf, lite extrapengar hade inte suttit fel. Denna månaden kommer det gå åt sjuukt mycket!! 
 
- Frisör
- Gympakort
- Mobilräkning
- Högskolepriovet
- Studentleg :P

Bara det är typ 2000! Fast iofs kommer jag att gå gympakortet i tidig födelsedagspresent av mina päron tror jag. Sen har jag nog några skor liggandes och sen lite kläder, blir nog shorts och ngt linne lr t-shirt. Orkar inte riktigt köpa nya träningskläder till det.....


Nothing

Har inte gjort något idag....gått ut med Niko har jag gjort.....längtar till jag köper träningskort.....och sen igår så pratade jag med en från mitt förra fotbollslag och hon skrev " du ska spela match imorgon" jag bara VA nej? blabla, det visade sig att dem ska spela match idag men saknade lite spelare och undrade om jag ville vara med men tyvärr känner jag mig inte redo för fem öre. Orkar inte ens springa typ, inte rört mig eller spelat fotboll på 2 hela år nästan! Känner inte bra! Så fick tyvärr säga nej men jag hoppas att dem lyckades hitta några andra iaf. Men efter det funderar jag nu mer på att gå och träna och se men något som tar emot haha. Får se men måste komma iform inför Beachen fan!! OCH gå ner mina 4 extra kilo som jag la på mig i Thai. Denna gången blir det inga extrakilo!!! Blir Thaimat = inte fet mat hihi!

Nu ska jag städa lite i min garderob och sånt, ta fram dem lite mer höstkläderna......vill ha massa mysiga koftor och fina tröjor men har som sagt inte råd att prioritera kläder just nu. Hellre går jag och fikar lite mer och skiter i kläderna!! Ska ändå vara borta dem kallaste månaderna och sommarkläder har jag så det räcker och blir över. sist använde jag ju fan 2 shorts och 3 klänningar på 2 mån haha!

Bilder

Håller på att föra över bilder till extern hårdisk och dem viktigaste bilderna från alla semestrar för jag även över på skiva! Men det tar ju en massa tiiid. Började vid halv 7 eller något haha! Ska ta borta bilder från datorn nu så att den blir snabbare! Hoppashoppas! Var nyss ute med Niko igen. Blir gaalen när han träffar andra hundar men med människor är det inte samma längre...lite bättre. Men fan vad det är svettigt ute. Gick i bara shorts och linne och ändå, så varmt. Men det är bra, sommaren håller i sig lite till. Me like!

Imorgon är det fredaag. Fan vad det går snabbt alltså. När man jobbar går veckorna så sakta och man verkligen längtaar till helg. Nu går veckorna såå snabbt. Liksom, 6 månader sen jag kom hem från Thailand. Ett heelt halvår har gått och känns som 2-3 månader. Visst hade varit skönt med extra inkomst.....ska se om jag kan hitta något extrajobb bara men känns inte som det finns såå mycket liksom. Många jobb vill även ha körkort vilket jag inte har! Nejfan, till våren ska jag leta jobb som faan, och försöka ta körkort och sen flytta och börja plugga. Det året kommer bli braao! Men innan dess har jag en resa att se framemot och det är den resan som gör att jag ändå orkar gå hemma haha och inte deppa för mycket över jobben och att det är svårt att få jobb. Men när jag inte tänker på resan så går tiden snabbare dock....Men vi ska ju boka diiirr när Sofie kommer hem, SNAART, och dåå kommer det kännas som vi ska åka. Nu vet vi inte ens när det finns och sånt. IIIH! Sen får det bli utgång när du är hemma SOFF! Sparar nog mina pengar och väntar tills du kommer hem så får vi köra på superduper utgång då!!

Ska titta på Scary movie 3 kl 22.00! Wihoo, var och handlade lite lösgodis innan med Lu så ska sitta och äta det och titta på filmen. Sen soova efter det.

Läängtar till lördaaag. Sååå gott det ska bli och sen kommer ju Kaarish och Linda hem på lördag kväll såååå i veckan får vi försöka ses och så får ni berätta och visa bilder ;)!

Då är det helg snart

Japp, imorgon är det fredag, IGEN! Var nyss helg ju haha. Tiden går så snabbt men det är braa! Gå snabbare!! Var ute med Niko för en stund sedan och fyfaan vad svettigt ute. Satt och läste en bok ute innan men gick in lika snabbt igen. Man bara svettas och man kan inte doppa sig. Usch, inte kul!

Ska snart ta fram vårt externa minne till datan så ska jag lägga över bilder där så att min dator inte hackar lika mycket. Den är helt seg och proppad med saker så tror det är därför det är så! Så det ska jag fixa och dona med snart. Ikväll ska jag ta Niko på en promenad igen och sen så ska jag försöka sova tidigt! Vid 9 typ för då blir det även fredag snabbare. Ska vara med älsklingen imorgon och på lördag ut och äta som sagt. Söndag kanske kalas och sen teorikurs. Kanske ska träffa Becki och Mohammed på söndag på dagen, vi får se vad som händer....helgen går alltid så snabbt. Men på tisdag är det 15 veckor kvar tills vi åker! =) WOHO! Okej det är 4 månader kvar....suck haha men hoppas det går snabbt.....

Ska hämta externa minnet nu och sen börja fixa....

We run this town


Fästing

Tror jag hittade en fästing på Niko precis ellan ögonen, lite högre upp. Så ska iväg och köpa en sån som tar bort fästingar och sen byta vårt koppel till ett svart, hoppas det finns! Sen efter det ska vi cykla vidare mot stan och träffa Luntis. sista dagen vi ses idag på ett tag. Ska ta en fika och så....

Sen ikväll kommer Patrik hit. Han ska tvätta sin bil så jag ska hjälpa till och sen kanske det blir en runda med Niko igen...=) Han går ju fint nu, eller ganska fint så att nu är det kul att gå med honom. Tror jag ska ut en runda med honom innan stan. Efter han har ätit.

Annars då? Har precis badat och sååå.....måste fixa med det externa minnet ikväll...har inte blivit av haha. Min dator e helt slö så måste få bort massa skit! Snart är det heelg igen. Ska bli mysigt på lördag. Äta med Lu och Julia på Fellini antagligen. Finns sån god laxpasta med sparris och spenat! Låter asgott så är sjukt sugen på det. Ska sitta och äta och ta någon cider och så :) Mys!

Sen på söndag så ska jag kanske på kalas, vet inte än och på kvällen teorikurs! Sen på tisdag kör dem igång med träningen. Ska bli kul att se hur Niko uppför sig bland alla hundar, kommer bli svårt.

Långrunda

Var ute och gick med Lu och Niko för en stund sedan. Gick nere vid mossen och Niko gick jättefint faktiskt! Skönt artt han börjar gå finare nu. Träffade dock på samma hund 4 ggr typ! Riktigt störigt och ägaren drog typ inte i sin hund heller och sen bara stannade dem mitt framför oss så Niko blev galen ju haha. Men han var duktig sen iaf, lilla Niko. När vi kom tillbaka kände jag mig helt konstig. Ont i magen, svimfärdig och allt men gick in och drack vatten så nu är det bättre. Lite ont i huvudet men det kan vara för att jag måste vakna 8 varje dag....Jag vet det är inte så tidigt men för mig är det haha. Men Sandra får ge mat imorgon för hon ska upp då så slipper ja gå upp då, kan jag sova till 9 iaf! Ska till stan imorgon med Lu och Lunt, ska bli gott med fika!

Sen imorgonkväll kommer nog Patrik och sover här till torsdag och sen torsdag till fredag med =D!! Sen är det HELG igen!!! Kan inte fatta hur snabbt det går! O snart fyller Lu år ju! =D hihi 21 år och allt. Stor flicka! Sen är det min tur "snart".

Ska äta tacos nu, är ashungrig och måste äta så jag inte börjar känna mig svimfärdig igen.




Goodbye

Kristina Debarge - Goodbye





Uppe med tuppen idag igen. kommer bli så nu för niko ska ha mat vid 8 tiden! Suck.....Ska ut och gå en runda med Niko och Lu sen. Vill gå ner där vid mossen, vi gick där igår med marie och niko och han gillade det! =)

Har ätit frukost men börjar bli hungrig igen känner jag. SÅÅ chill schema sandra har. Börjar 12 mån och tis. GÖTT liksom!

Neej, nu ska jag göra något vettigt och sen ska jag rensa min dator på bilder, lägga över alla på extern, den börjar bli så sjukt seg så orkar inte ha massa bilder här. ska önska mig en egen hårddisk när jag fyller år, på 1tb! Patrik har en sån och det är bra att ha en egen när man börjar plugga sen. Wiiie ska bli så kul. Kommer kaaaaanske gå i ESLÖV av alla ställen. KUL! Känns ju inte som det är mycket fest där inte men utbildningen är precis det jag vill så ska tänka på det och kika om det finns någon annan stanns. Det är en ky. utbildning så för att komma in måste man även skriva ett personligt brev och bli intervjuad tror jag. Ska även testa göra högskoleprivet, TROR jag, nu i höst. Går det skit ( som det kommer göra ) så gör jag kanske om det i vår igen om jag nu skulle ångra mig och vilja gå en annan utbildning. På den ky utbildningen tar dem inte på högskolepoäng men om jag ångrar mig så är det bra att ha. Får gå skit isf men man ska ju alltid testa.

Nova och träning...

Var på Nova innan en snabbis med Lu. Tog en glass på mc och sen skulle hon passa sin kusin så hon åkte dit och jag hem. Vid 7 kom Marie, mammas kompis från jobb och visade oss lite saker med Niko. Vi gick ut en runda ner till mossen då hon tränade honom lite i hur man går fint och tro det eller ej, hela den promenaden gick han på vänster sida och han gick jättefint. Kanske för att hon kan hur man hanterar hundar bättre än vi, hon har haft 3 st trots allt men vi ska öva, öva och öva och sen kommer han bli jätte duktig! Han lär sig jättelätt och det tyckte hon med! Efter kursen kommer han att vara jätte duktig =)!

Ska snart sova tror jag, har helt ont i huvudet för vaknade 7 idag!! Imorgon ska jag upp 8 igen för att ringa barnmorskan så att jag kan få nya p-piller. Man får gratis till man fyller 21 så passar på att få nya nu! Hoppas dem har tid vdi 3 för då åker jag med Lu dit som ändå ska till sin mamma, så visar hon mig var det ligger! Perfekt. Får se imorgon.

På onsdag blir det till att träffa Lu och Lunt i stan förhoppningsvis. Sista gången man kommer träffa Lunt nu på riktigt länge. Vi ses i jul hoppas jag!!

Har inte mycket mer att skriva nu. Ska titta på tv och gå och fixa mig strax och sen lägga mig i sängen!! SKÖNT. Hoppas veckan går fort men det gör den nog och efter denna veckan är det bara 15 veckor kvar! JESUS vad snabbt det kommer gååååååååååååååååååå!!!



Orkar inte vända den men lägger upp en bild på glassen jag åt igår i Bjärred. Asgott med mjukglass och blandströssel =) MMM

Uppe med tuppen

Vaknade först 6 idag för Patrik skulle till jobbet. Efter det skulle ja somna om men vaknade igen 7-halv 8 för att Niko var tvungen att gå ut! Och sen kunde jag inte somna om. Inatt vaknade vi dessutom först 2 och sen 4 för Niko börjar skälla bara någon går utanför eller ibland utan anledning. Sen hörde vi en bebis gråta ute mitt i natten?! Fatta läskigt.....vad gör en bebis ute liksom ....skumt!

Idag ska jag med Lu till stan...hon ska kolla böcker och så ska vi nog ta en glass, eller jag tror jag ska iaf =) Sen ska jag hem igen och chilla och sen sova tidigt idag!! Är sååå trött. Längtar till 20 nov då New Moon kommer ut! IH, satt och kollade på Trailern innan och guud vad jag längtar!! Verkar jättebra och dem ska börja spela in 3an nu också. AH! Bok 4 var skitbra och vill ha 5an!

Ska nog  gå och ta ett bad sen, har inget och göra, vi ska åka till stan vid 4 kanske, ett tag tills dess alltså!

Mina planer för framtiden ser ut såhär ( tänkte på det igår ) :

    Kanske hitta något extrajobb nu innan Thailand.
    
   Börja träna

    Åka till Thailand och ha skitkul, leva livet ;) 

   Leta jobb som fan när jag är hemma igen, får jag extrajobb innan så kan man försöka där

    Leta lägenhet någonstanns i Skåne, Lund, malmö? Förmodligen flytta ihop med Patrik då.

   Börja plugga, kanske behandligsassistent (Patriks syster sa att man kunde bli mycket, tex behandla ungdomar med problem, skitbra för då slipper jag åka ända till Växjö för det! ) Och den linjen fanns i Eslöv och är på 2 år, KY-utbildning =)


Så om allt blir som jag hoppas så blir det så det kommer se ut i mitt liv framöver! Ska kolla lite mer på Behandlingsassistent sen och se vad det är och vad man kan bli mer osv! Men att flytta är ågot jag vill göra snaart! Efter Thailand blir det jobbsökande för fullt för känner att jag har slappat fööör länge nu!! Sen jan har jag vatt utan jobb haha. Blir 1 år och lite efter Thailand men saken är den att det har vatt SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLIDIGT! Okej om jag vatt luspank, då hade jag inte suttit här och glidit runt på min feta röv liksom......men har ändå varit skönt att ta det lugnt för sen vill jag jobba arslet av mig när vi är hemma igen och sen flytta och plugga och sen ska man jobba resten av livet typ så känner att dessa månaderna har varit bra ;)!

Ska försöka spara så mycket som möjligt nu. Inte gå ut lika mycket, sitter hellre också och tar en cider eller två och snackar bara, inte köpa kläder för behöver inget alls!! Sen kommer mitt abonnemang sänkas till 99 i okt! Slipper ja betala typ 400 varje gång. Får som sagt se med träningen, inte lust att lägga ut så mycket pengar på det, det har jag inte råd med och min ipod funkar ju igen så där sparar jag pengar!! =D YEES!


Nu ska jag snart titta på våra bästa år och sen ta en runda med Nikopiko. På söndag blir det teori i 2 timmar med the family och på tisdag kör vi igång. Niko ska bli en lydig hund=) Sen kommer även mammas arbetskamerat hit medmamma efter jobbet någon dag och visar oss lite.....hon har ju Nikos halvbror själv och har haft 3 hundar innan dess så hon kan detta med hundar!




 


Bjärred

Åkte till Bjärred med Patrik och så köpte vi en glass var och gick ut på bryggan och så, jätte mysigt =) Tänkte ta med Niko så han kunde bada lite men sket i det. Sen nu ska vi snart se någon film, vilken vet vi inte än och jag ska äta chips med dippa!! MM längesen. Ska få unna mig det på helgen men under veckan ska jag inte äta skit! Vetefan hur jag ska göra med träningskort. ASdyrt på friskis. Onödigt eftersom jag åker i dec och inte ens ska träna 6 mån utan det blir 4 mån......hade velat ta gerda men inte kul o cykla dit själv liksom..wohoo! Ni andra pluggar ju och kommer åka direkt antagligen så neejtack inte så skoj!

Ska kolla film nuu =) sovgott sen puss  o kram

Söndag

Söndag idag vilket betyder att det är en ny vecka imorgon. Om en vecka ska vi på teorikurs hela familjen, på hundskolan. Sen på tisdag kör det igång. =) Igår var jag och patrik hos hans syster, har alltid sjukt kul där. Åt o spelade badminton o sen kollade vi på baksmällan haha så rolig. Har sett den 2 ggr  o lika rolig ändå. Idag ska vi kanske träffa Becki och Mohammed men vet inte. Är sugen på minigolf i folkets park, fint väder , men vi får se!

Sofie ringde innan. =) Missade första samtalet men sen ringde hon igen, jättekul o snacka! Snart kommer du hem, galet! Ska bli kul att ha dig hemma igen! =) Om 2 dagar är det exakt 4 månaer till vi åker, om vi nu åker som vi planerat den 25 dec! =D Fyfan vad kul!

Ska kila nu, Patrik nördar sig på sin egen dator! Hans nya hp data haha han e så stolt! Här är en bild på min snygga pojkvän!


Hemma från Kreta!!

Kom hem från Kreta inatt. Var såååå trött och så sjukt hungrig haha...somnade direkt när jag la mig. Mådde helt illa på planet så maten åt ja inte upp och kunde inte sova heller men resan gick bra, ingen turbulens på vägen hem heller, skönt. Vi kollade på "vi hade iallafall tur med vädret, igen" Skitball haha. Satt och skrattade för mig själv på planet. Resan tog 3 timmar typ, gick jättesnabbt!! Är nästan inte alls rädd att flyga mer nu...bara när man ska starta fast att landa var fan mer läskigt denna gången. Både dit och hem. Hela planet bara fick sån stöt på kreta typ av vinden lr ngt så hela planet lutade som fan till höger, trodde vi skulle landa helt snett och samma igårnatt! Läskigt. Men gick bra som tur var!

Har iaf haft sjuukt skönt. Vi har verkligen bara solat, badat och ätit......och sovit. Har seplat minigolf en gång och sen har vi varit inne i Chania typ 3 eller 4 gånger...jättefint där verkligen. Sen gick vi till agia marina som inte alls låg långt bort..=)! Åt där inne en gång också. Åt mest grekisk sallad, var inte sugen på någon mat direkt men åt ändå en carbonara ( som bara var pasta, sjukt äcklig) sen en kyckling schnizel och sen en kyckling suvlaki! GOTT var det men man blev så mätt!
Tänkte lägga upp några ( MÅNGA) bilder från Kreta nu, mest på mig haha, har inga tillsammans och vet inte om Sandra vill vara med på så många bilder men här kommer iaf några =)! Dem ligger inte i någon speciell ordning eller något det orkade jag inte...

                              


Såå, där var massa bilder, mest på mig dock haha men men =)! Nu måste jag äta något och sen bada och bege mig in till malmö för att träffa tjejerna! Ska bli kul! =) Var förresten skönt att komma hem igen, det var sååå varmt där och kul o träffaNiko igen =D! Älsklingen kommer nog o hämtar mig ikväll så ska vi sova här =)!

KRETA here we come

Ska alldeles strax lägga mig. Ska packa ner det sista i min handväska och sen är jag nog klar. Har suttit och fixat med ipoden. La in några nya låtar som jag ville ha och fixat med kameran, laddat allt osv. Har pengar, pass och biljett, det viktigaste som jag alltid säger men annars har vi nog allt. Har lite mat med oss, pasta och skorpor och nutella. Ska vi äta till lunch....GUUD! Snart går planet. 07.00 ska vi lyfta enligt biljetten. Alltså om 6 timmar! Kan inte fatta alltså. Börjar bli pirrig i magen nu, alltid innan en resa. HATAR att jag ska bli helt nervös. Skitväder hemma så ska bli så skönt att komma till solen, IGEN! Ska bara vila heela veckan och ha kul. Ska packa ner det sista och sen borsta tänderna och sova. Kommer nog vara trött imorgon, ska upp om 3 timmar haha. HOPPAS att jag kan sova på planet....då går tiden mycket snabbare.


Ha det så kul här hemma så ses vi när jag är tillbaka om 1 vecka, brun och fin förhoppningsvis.  =) Love <3


Kommer sakna min älskling!!! Vill att han ska vara här nu men det är han inte =( Buhu, sa hejdå i morse men var ju helt yrvaken. KOOM hit nuu hihi. Älskar dig iaf så mycket och kommer sakna dig!! <3

Packat

Har nästan packat klart......tandborste och smink ska in imorgon och handväskan ska packas ikväll.....ska upp kl kvart över 4. Kommer inte lägga mig förren halv 1 ändå haha så kommer vara helt trött imorgon vilket är bra....kanske man kan sova en stund på flyget isf!!! Fatta skönt om man somnar och sen så vaknar man igen av att man ska landa...hade varit något. Hoppas jag får sitta vid fönstret, hade varit skönt att sitta där och luta sig mot fönstret!! Kan inte fatta att jag kommer ligga och steka imorgon. Ska äta såå gott på kvällen. Tzatziki varje kväll till förätt! JATACK, sen på kvällarna ska vi spela spel och kanske äta något gott.....får inte glömma ta med mina högtalare!

Skriver nog en gång till innan jag lägger mig, nu ska jag fixa det sista och äta lite skorpor och sen kolla på tv :)

KREEEETA here we come!

Så sjukt lat

Haha, jag är så sjukt lat och trött. Har packat ner kläder men har fortfarande alla dem andra sakerna, böcker, smink, solkräm och duschkräm, shampo, plattång, smycken och allt smått och gott, ja ni vet själva. Måste ladda ipoden, kameran och nitendot men orkar inte. Ligger bara i min säng men jag går ju upp vid 8 också. Vaknade 6 först när patrik gick hem och skulle till jobbet och sen vaknade jag 8 för Niko ska ha mat. Inte konstigt att jag är trött då när jag annars vaknar 11. Haha en stor omställning för mig. Men ska ta tag i det och packa sen för har ju fortfarande hela dagen på mig. Ska även till affären med Sandra sen, vi ska handla pasta ( o ha med oss till lunch) , skorpor och sen tidningar att läsa på planet. Då går tiden mycket snabbare!

Ska kolla lite till på tv nu och lata mig och sen cykla till affären....

Nikopiko

Var ute med Niko och Sandra nyss. Han skäller just nu i trädgården haha. Sen brukar han ALLTID skälla som fan när posten kommer 3 på natten. KUUL! För mig gör det inget för jag jobbar ju inte men mamma och pappa vaknar alltid kl 3 liksom! Inte så kul. Snart börjar Sandra skolan igen så då är det bara jag hemma med Niko. Ska dock börja träna så kommer få lämna honom hemma en massa så att han vänjer sig ännu mer. Han vet iaf att när ingen är hemma så sover han. Så det är skönt. Han har även börjat lära sig att gå bättre i koppel. Han drar fortfarande men det är lite bättre nu. Sen varje gång det kommer människor så blir han överglad och börjar dra som FAAN, fatta stark han är. Har helt ont i min hand där jag håller hans koppel för han drar så mycket, samma sak när det gäller andra hundar. Men men snart kurs så hoppas att vi får bra tips där som vi kan öva på. För man måste lära dem att gå i koppel bra, går inte att gå ut med honom när han drar så mycket. Pappa ska även köpa ett nytt koppel runt halsen idag, det är för litet. Han växer så att det brakar. Kan själv inte se det nu när jag är hemma men kommer nog se en liten förändring efter Kreta. WIE imorgon är vi där vid denna tiden och ligger och solar! Ska bli skööönt. Kommer vara nervös innan vi ska gå på planet för det är jag ALLTID! Men brukar släppa när vi är uppe i luften, då kan det vara rätt avkopplande. Tror vi ska se "allt flyter" på vägen dit och "vi hade iaf tur med vädret" på vägen hem. Ska försöka sova imorgon för ska ju upp redan halv 5! TRÖTT.



Min lilla sötnooos! Han växer som sagt så att det knakar! =) Men tycker det är kul att han växer så snabbt. Titta bara hur liiten han var här..
  

NAAAW, sååå söt! Kommer inte ens ihåg hur han var när han var liten!!! SÅÅÅN plutt!!

Gjorde Milkshake igår. Mjölk, vaniljglass och sen oboy, ville ha chokladsmak. Blev skitgod faktiskt.




Nu måste jag gå ut och se vad Niko skäller på. Sen måste jag börja packa har inte ens börjat men har ju hela dagen på mig så det är luuuuuuuuuuuuurre!


Träning

Ska ju börja träna snart. Fan vad inspirerad jag blir av att kolla bilder från Victoria Secret! Ah. Så hade man ju velat se ut alltså. Den kroppen ska jag sträva efter, vet att jag inte kommer komma så långt men får kämpa på så hårt jag kan för vem hade tackat nej till att se ut så?! Synd att man inte är från Brasilien. Dem brukar ofta vara så sjukt snygga!






Tycker förövrigt att Adriana Lima är en av dem snyggaste kvinnorna i världen.




Hade velat ha långt, tjockt brunt hår, självlockigt.  

Knock You Down

Den härligaste låten just nu enligt mig är Knock You Down



Sjukt härlig. Den ska jag ju festa loss till i Thailand även om den kommer vara ute då säkert men så sjukt härlig. Jag blir iaf helt partysugen när jag hör den!

Ska packa till Kreta sen idag och fixa. Sen imorgon måste jag handla tidningar till resan och kanske träffa älsklingen, hoppas det iaf!! wiiie, vad härliiiiigt det ska bli att komma iväg till värmen igen. Och på vägen hem åker vi på natten så hoppas man kan sova då! =) Brukar kunna somna lite på natten för då är det mörkt ute så det är skönt.

nu ska jag gå och bada och ta ansiktsmask och sen lyssna på knock you down igen! Övergrym.

Kreta på torsdag

Haft en hääärlig helg! Träffade även Becki och Mohammad igår igen och det var kul! Jag träffade iofs henne i Malmö förra veckan men kul o ses alla 4 igen.

På torsdag blir det Kreta med sandra! Ska bli skönt. Sol, bad och god mat! Fyfan vad jag ska slappa!! Ta med massa böcker och hoppas jag orkar läsa. Ska verkligen chilla. Sola och bada och sen ut och äta på kvällarna sen hem och chillaa och sova! Wiiie! Måste börjar packa snart. Vill egentligen inte flyga men måste ju för att komma dit.

Ska träffa luis ikväll och kolla film. Sen efter Kreta funderade vi ju på tosselilla...vi får se till att det blir av. Kan dock inte göra av med alltför mycket pengar ju för jag och soff ska boka biljett när hon är hemma igen, vilket är snart! 1 månad nästan ju. Galet. Sen är du hemma igen och sen åker vi. Längtar. Men nu längtar jag till torsdaaag också....

Ska äta mat nu och sen kolla på tv igen och sen gå till lu ikväll. Härligt att man bor så sjukt nära!!

Grattis

till lilla Milton som fyller år idag. Vi ska åka dit nu. Patrik hämtar mig om 10 min typ så måste snabba mig!
Längtar till imorgon.... =D! Luuunt, kan du inte ta med ditt TP om vi blir sugna? jaaag vill spela det. så längesen och så kan jag ta med mitt singstar!! Är även såå nöjd med mina saker!! =P Spännande va? hehehe

Nu måste jag kila. Är så jäävla varm just nu! Puss

aaah

Håller på att kolla på resor men hittar inga, eller jo, fig tree bay, ett hotell som ligger precis vid det jag och patrik var på. Vi såg det från vårt så exakt samma ställe liksom. Kanske inte så kul. För står på en hemsida att det blåser mycket på Kreta idag. Alltså riktigt mycket, Kanske inte så skoj. Och att det blixtrade....så man vet ju aldrig. Vill isf satsa på ett säkert kort liksom. Där det är varmt. Alltså Cypern. Vi får se helt enkelt. Orkar inte leta mer idag. Suck.

Patrik kommer och hämtar mig vid halv 7 sen ska vi åka! Kul att komma ut lite, var ju på Nova i går och malmö i förrgår haha så har ju inte varit hemma alls mycket denna veckan och det har gått ASsnabbt! Helg igen, man hinner knappt blinka!

Har precis sminkat mig och tagit lite mouse (stavning?) i håret. Plattar eller fönar det inte mer utan låter det lufttorka och sen tar jag lite mouse så att det blir liite lockar längst ner vid topparna och sen hårspray på det sen får det vara så. Äter tabletter som gör att man ska få bättre hy, starkare hår och naglar, vilket jag behöver. Sen får vi se om 2 månader om dem har hjälpt eller inte. Hoppas. vill verkligen få tjockare och starkare hår så det är därför jag inte plattar. Vill även att det ska växa och bli längre och plattar jag håret och sånt så blir det slitet och tunnare vilket gör att jag inte kan ha långt hår. Vill stärka det så jag kan ha långt =)! Vill helst ha lite längre än nu till Thailand....vill inte ha så kort. För när det väl blir lockigt där av fuktigheten så blir det helt kort.

Neeej, ska kolla lite på tv och leta vidare på resor. Hoppas vi hittar någon bra men gör vi inte det är det inte hela världen. Måste inte åka liksom. Jajaaa vi får se vad som händer och fötter haha!  ;)





Ångeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest.......

SOOOL

Sol, du sköna sol. =P Har legat i solen kanske 30 min haha. Fan vad svettigt det är. Har fixat och donat lite här hemma med en speciell sak !! =P Idag blir det nog att åka till Milton! =) Annars så ska jag inte göra så mycket. Jo, vi ska boka resa, jag och min syster. Blir nog som sagt Kreta - Agia Marina. Stranden 400 m och till centrum 600 m. Helt okej och kostar 3800 var kanske eller så. ändå billigt! Så det ska vi göra senare ikväll tror jag. Hmmm...vad mer? Jaaa, har inte mycket och skrivaaaa........Efter resan så är det 20 aug vilket betyder att det snart är sep då. Sen bara 4 mån kvar. 16 veckor. Innan vi åker. Fatta. Så himla glad att det blir av. Trodde inte det när jag kom hem igen.

Nu ska jag leka lite med Niko och sen gå och bada, måste ju fixa mig lite om vi ska åka sen =)!


Tatuering och nya skor

Var på nova med mamma idag. Hittade jättefina sandaler på rean på scorett! Assköna verkligen och billiga, 150 kr bara! Dem två jag har köpt, vita och svarta är helt obekväma när man går långt. Får skoskav och allt men dessa var såååå sköna! Plus att på dem svarta sandalerna så trillade nästan en nit av idag när jag råkade gå in med min egen vänsterfot i den högra haha så nu måste pappa laga! 



 

Oj nu blev den första upp och ner men så ser dem ut och är jäääättesköna!

Jag och Sandra letar även resa. Blir nog Grekland -Kreta och vi kommer nog åka den 13. Pappa kommer få vara ledig 13 och 14 så att Niko inte är helt själv 8 timmar. Veckan efter jobbar mamma kväll så då kommer Niko bara vara själv 2-3 timmar och hoppas han klarar det. Orkar egentligen inte åka plan igen för hatar att flyga men vad gör man inte för sol och bad?! Ska även äta jävligt gott. Grekisk sallad och tzatziki som jag knappt åt i Cypern. Till lunch kommer vi att köpa pasta och koka eller något för finns typ ingen restaurang på det hotellet vi hittat. 3700 kostar det typ så ändå okej pris liksom =)!

Sen vill jagsååå gärna ha en tatuering som jag snackat om innan. Vill nog ha ett kinatecken men vet ju dock inte vad än. Vill hitta något som passar mig och jag tycker betyder något fint. Kärlek tex är jätte vanligt liksom så känns inte så kul utan vill ha något mer speciellt som inte så många har. Och vill ha den i nacken, det är jag 100 % säker på. Så när jag vet vad jag vill ha så blir det en. Vill gärna ha den innan Thailand för det är sååå fint när man är brun! =)


Saknar



Saknar det så mycket!

Sol idag men som vanligt orkar jag inte solaaaa. Tycker det är tråkigt att bara ligga där man vill ju kunna bada, och helst i ett fint hav! Men ska ju nog ändå snart åka iväg på semester med Sandra så det gör inget för mig att jag inte solar nu ;)! Kommer få sol så det räcker och blir över på Kreta! Ska ju vara jättevarmt där nu. Och nu ska jag bli brunare än jag var efter Cypern. För nu har jag lite mer färg än jag hade när jag åkte dit. SÅ snyggt att vara brun. Man blir sååå mycket snyggare när man är brun!

Ska nog till Nova med mamma senare, ska testa ett par högklackade skor från Scorett. Har tittat på dem hur länge som helst men aldirg orkat testa dem men nu ska jag. Hoppas dem inte är sköna för är dem sköna så kommer jag bara vilja ha dem och har inte råd med skor nu. Så man kan hoppas att dem inte passar så slipper jag gå och tråna efter dem! Älskar skor och ser så snygga hela tiden men tyvärr så kan man inte shoppa om man vill på en resa. Och resa ligger ju helt klart först på min lista. Gud vad jag längtar. Snart bara 4 månader kvar som är = 16 veckor! INGET JU!  Gud vad tiden kommer gå snabbt. Galet!!! Niko kommer förhoppningsvis att lära sig gå i koppel på kursen så då ska jag gå lite promenader med Niko och sen snart blir han större och äldre och då ska jag också gå lite längre promenader sen blir det gym och kaaaaaanske fotboll. Sen är jag fit för beach 2010 i Thailand! Kommer vara snygg!

Nu ska jag städa garderoben. Fan vad jag kommer vara duktig på att städa när jag får egen lägenhet. Tycker det är kul att städa ibland! När man vill är det kul. Fan vad jag längtar till jag får egen lägenhet!!!

Vill inte vara sämst

Då är det denna eviga frågan om fotbollen. Ska jag börja eller inte? Jag vill på ett sätt men sen vet jag inte. Är inte redo känns det som. Känner mig som en soffpotatis och blir trött för inget. Har ingen kondition och som alla vet så är fotboll en riktigt krävande sport. Man ska aldrig stå stilla. Har dessutom inte rört en fotboll på aslänge. Vet inte ens om jag kan längre. Var två år sen jag slutade och har inte spelat sen dess. Känns som jag måste börja jogga och träna upp mig innan jag börjar men samtidigt kan jag ju göra det där. Men vill dock inte vara den sämsta spelaren och ha sämst kondition när jag var en av dem bästa backarna vi hade innan. Fick tom ett pris en gång för bästa backen och hur kul är det att komma tillbaka som en säckig potatis som kommer bli trött efter uppvärmningen. Men saknar att spela fotboll och tycker det är hur kul som helst. När jag var mindre var jag så inställd på att bli fotbollsproffs i ett damlag i Spanien fast jag visste ju att det inte skulle gå haha. SÅ bra är jag inte men jag tycker själv att jag var bra. Frågan är om jag fortfarande är bra? Det vet jag bara om jag börjar igen, det vet jag, men på ett sätt så är där en vägg mellan och det känns som att det är svårt att komma förbi väggen. Tiden får utse om jag kommer att prova på igen. Vill så gärna så ska nog ta tummen ur röven och gå dit någon dag. Är som sagt bara rädd att vara den sämsta i laget.



Rolig dag

Lu kom till mig vid 3 så gick vi till tåget. Någon hade lagt värsta äckliga spyan på tåget. FYFAN vad jag mådde illa. Fan gå till toan om du känner att du mår dåligt. Man behöver inte spy på golvet liksom, det luktar och är äckligt!!!

När jag kom fram växlade jag pengar, mina polska pengar. Fick lite tillbaka iaf =)! Sen mötte jag upp Rebecka vid hm på gustav. Hon såg först inte mig så bara gick förbi precis 1 meter ifrån mig haha skitball. Sen så gick vi heela vägen upp till Trianglen och in i alla smyckeaffärer som guldfynd, hallbergs guld och albreks guld eller vad dem heter för hon skulle köpa örhänge till sin kompis. SÅÅ jobbigt. Men till slut hittade hon fina =)! Sen gick vi runt lite och till sist åt vi på Mc donalds. Har iaf haft skitkul och vi hade huur mycket som helst att snacka om så våra munnar gick i fullvarv! =) Ska vi göra om någon dag.

Nu är jag såååååååå trött. Mina ben gör sååååååååååååååå ont!! Gått så mycket.

SÅÅ avis på Rosi, (tjej från usa) som kanske ska till Thailand om mer än en vecka och stanna i 19 dagar! Alltså hon bara åker dit heeela tiden men ffyfan vad kul!! Helt aviiis. Men jag hoppas hon har råd och tid att komma till nyår också för hon är skitball och festa med! =)

Neeee ska kolla på tv nu, är så fett seg så jag kan somna nu! ;)


Malmö

Gud vad fint väder det är ute, synd bara jag inte orkar sola så mycket. Har suttit ute max en halvtimme! Ska snart in och bada och göra mig iordning och sen vid kvart över 3 ska jag in till Malmö och träffa Becki. Ska kolla lite i affärer, växla mina pengar och sen så ska vi fika. Ikväll vet jag inte? Jullan vill till Babel men har inte lust eller ork .Tycker som sagt inte ens det är kul längre att gå ut typ. Och om jag ska in till Malmö nu och sen hem och in igen o hem blir det mycket pengar! Har redan slösat massa nu på resan till Cypern och måste spara om jag ska kunna åka iväg om 5 månader. Ska ha råd med julklappar och allt vad det heter i jul med! Vill hellre sätta mig i Lund isf och kanske ta en eller två cider =) ?

som sagt, fan vad tråkigt det är att sola i trädgården!!! Får se om det blir med min syster, eller vi ska nog men vi har inte bokat något än. Så seg så jag orkar inte ens kolla upp något bra, fint och billigt. Vill egentligen inte sätta mig på ett plan igen för tycker det räcker nu med flygningen!!! Haha, men måste ju vänja mig. Sen blir det långflygning till Thailand som jag helst vill slippa. Synd att det inte fanns tåg och båtar som gick ner dit snabbt. Hade varit något.

Nee, ska ut och sätta mig och titta på när mamma fixar i trädgåren =P solen är i moln nu och vid 1 ska jag gå in och bada och fixa mig och allt. Sen måste jag äta något litet bara för vi kommer ju inte fika förren vid 5 kanske!

Tror att jag och patrik ska träffa becki och mohammed på söndag om det nu inte är kalas för Milton. Vad blir han nu...4 år?! Stooor pojke. Han är så söt. Hade ni hört honom snacka hade ni smält. Så ska mitt barn också vara! =)

Paradise Hotel

Åh, så fick man inte reda på vem som blev bff idag utan var ett program då alla tävlande fick komma tillbaka och prata och sånt. Men kollade på internet, sökte på Paris bff så kom det upp några bilder så nu vet jag vem som vinner ändå haha.

Kom även på att det är Paradise Hotel 4 idag kl 00.00 det danska då. Skitkul att titta på. Har sex i tv och allt. Hade jag ALDRIG haft. Hade aldirg kunnat ha det! Jesus. Vem vill visa sig för såå många tittare. Never! Men rätt kul att titta på för vissa är blåsta! Ska bli kul att titta på det svenska när det börjar. Tror det ska komma igång i höst.

Just nu kollar jag på filmen på 3an men orkar inte kolla på det så får bli 5an Real housewives of New York....ine så jätte kul heller men finns ju inget annat och har ingen ball film att titta på heller!

Pappa gick nyss ut med Niko och alla småbarn som bor här i området sprang såklart fram och började klappa Niko och sen frågade en lite tjej på 10 år eller yngre " när får jag gå ut med den hunden?" pappa bara " gå ut?!" hon bara " ja du känner min pappa" eller något. What?! hahavet inte ens vem hon lilla tjejen är, kanske dem som bor i det sista huset här men vadå känner hennes pappa? No way att hon ska ut med Niko liksom, vad tror hon. Han kommer ju släpa henne på marken så stark han är!  Tyckte jag var lite konstigt.

Äter chokladbollar just nu, min syster bakade nyss. JIIIPPI. Gott. Men måste dock skära ner på gottiset snart alltså. Blir ju träning 1 sep typ ändå så ajaaa. Ska bli skönt att träna och gå ner mina 4 kg som jag gick upp i Thai!

Tisdag

Har varit på nova idag med Lu. Skulle egentligen träffa Lunt där med men den muppen pluggade för mycket och glömde tiden =P illa hihi. Men vi ses ju på lördag ändå så hihi. Annars har jag inte gjort så mycket idaaag. Justfan, skulle fixa mina garderober idag men har ju inte orkat! Snart onsdag. Fan vad snabbt det går. Vet inte än om jag ska in till Malmö imorgon eller på torsdag, becki kanske ringer senare, hon skulle iaf höra av sig. =) Fan vad kul att vi träffades i Cypern och ändå ska umgås och sånt. Och sen ska vi alla 4 träffas också och hitta på något. :) Dem är ju asballa och precis som vi typ så det gör det hela bättre med hehe.

Var ute och gick med Niko innan. Ni anar inte så jobbig han är. Drar som fan för han har börjat bli heeelt stark. Ska nosa på allt och stoppa allt i munnen. Idag åt han nästan upp en fjäril och typ en bajskorv som låg i sandlådan. ÖÖÖ liksom! Vet dock inte om han fick tag i den för drog bort honom. Hoppas han lär sig gå i koppel på kursen. Visst han är en valp och vill lukta på allt fortfarande men han är ju snart 4-5 månader så ändå inte så liten ju. Vill kunna gå på promenad med Niko utan att han ska behöva dra och massa. Man bli ju svettig när han drar så mycket haha! Inte kul. Kursen börjar v35 med teori och sen v36 börjar lektionerna. 1 gång i veckan i kanske 6 veckor ska vi gå på valpkurs. Hoppas han lär sig något iaf. =) Ska bli kul. Pappa blir nog den som för och vi andra ska bara följa med och titta så att alla gör rätt och lär sig samma saker.

Snart är det Paris Hilton program My new bff, ska kolla för det är sista gången idag haha, undra vem hon väljer. Fan vilket mesigt program alltså men ändå kul att titta.

Just det, kollade i någons blogg, kommer inte ihåg vems och såg att hon lagt upp ett klipp från youtube på en annan tjejs blogg på skämt alltså. Just i denna videon jag kommer lägga upp kommer man inte höra alla MMM, hihihi och allt men i vanliga fall så säger hon typ alltid " mmm, aaa, hihihihi, " herregguud!



Haha, tycker det är så kul!


Nee, nu ska jag kolla på tv. Paris Hiltons serie börjar ju snart haha! Har inget annat för mig som ni märker.  ;)


JUST det. Ville och bara säga GRATTIS till Soff =D! Hoppas du har  haft en underbar dag och att kvällen blir galen =D! Saknar dig men som Lu skrev, snart ses vi igen och sen blir det Thailand !!! =D <3

Sov så gott!

Nu är det dags för mig att bege mig till sängen. Sitter dock redan på sängen haha men ska lägga mig med andra ord. Har ju varit en lugn dag som alla andra. Har städat och haft mig. Gått ut en runda med Niko, ätit pizza och sen bara tittat på tv och suttit här. Kan ju faktiskt utnyttja min tid till att läsa klart min sista Twilight bok. Vissa perioder läser jag massa och andra inget. Nu i Cypern läste jag 2 kapitel när jag brukar läsa 2-3 böcker utomlands annars. Samma i Thailand. Läste inget men ändå hade man tid på stranden. Imorgon ska jag ta tag i läsandet. På kvällen innan jag ska sova ska jag läsa iaf 1 kapitel om dagen haha. Fast kommer jag in i boken kan jag inte sluta läsa, men är på sånt tråkigt kapitel nu så orkar inte läsa men måste om jag ska komma vidare.

Imorgon blir det nova som det ser ut just nu sen på kvällen får vi se.

Godnatt och sov så gott alla så hörs vi imorgon...




Saknar Cypern och att vara där med min älskling! Synd att man inte har massa pengar så att man kan flytta ihop! Hade varit något. Men det får vänta ett tag till.

Bilder

Hade tänkt att lägga upp några bilder från Polen. Tog som sagt inte alls många men här kommer någraa...

 På Sturup...
 Tågstationen i Gdansk, skulle ta tåget till mormor
 På väg till tåget
 När vi kom fram spelade vi Yatzy. Jag vann som vanligt ;)
 På kyrkogården, mamma köper ljus....
 Kyrkogården

 Vi på en bänk vid mormor
 På väg till stan, eller det är stan, en väg med affärer
 Och här är torget, faktiskt mysigt
 Blocket där mormor bor



Tog som sagt inte många bilder men här var nååågra. Fanns inte så mycket att ta bild på heller men kul hade vi =)!

Hat städat rummet idag men har fortfarande inte rört garderoberna.....ska nog göra det imorgon kanske haha! Ska nog till nova eller stan imorgon hih och sen får vi se om Karakar kunde träffas imorgon....

Ska kolla på Mannen som kan tala med hundar Ceasar (eller hur man stavar) pappa försöker vara som honom hahaha han säger att amn ska testa olika metoder som han sett för att se om dem funkar men jaa funkar inte så bra haa så ball!!

Åt pizza till middag idag, så sjuukt gott! Åt näästan hela. Så sjuukt mätt.

Nej det börjar kl 8 så måste gå till vardagsrummet för har inte tv4+ i mitt rum nu....blöö...



Tjenatjena

Fan vad dålig jag är på att komma på rubriker men men inte så att man har 50 000 läsare precis haha.
Ska lägga in lite bilder från Polen senare...tog typ ingaaa men jaja typ några kan jag väl lägga in.
Ska städa idag och  göra fint i mina garderober för alltid bara ligger helt slängt nu och sen ska vi beställa hem Pizza tror vi. GOTT! Längesen jag åt det nuuu....ÅHH så tråkigt att Patrik börjat jobba nuuu, blööööööööööö! Vill till Milton och hälsa på juu haha!! Hade vatt ball om Patrik flyttat hemifrån så kunde jag varit där och lagat mat och allt ;) men lär inte hända än ju men man vet aldrig ju....

I veckan, ons eller tor så ska jag till Malmö och träffa Rebecka, (från cypern) och vi ska fika och såååå.....ska bli kuul! Kul att man har träffat lite nytt folk också!!

Ajaaa, ska kila nu. Städa lite och sen bada!

Tillbaka i Sverige

Kom alltså hem från Polen igår vid halv 6. Så det var snabba puckar. Äta lite, duscha ta på mig och sminka mig. Men hann precis till halv 8 så vi körde och handlade kött och sen hem till Lunt. Åt tacos och sen förfestade vi. Kom ju dock inte in på etage igår, sjuukt alltså. Vi har aldirg visat leg innan och så nu plötsligt kom vi inte in så utgången blev ju inte som förväntat. FAN. Jag som längtat så mycket till denna dagen. Jaja jag hade iaf mysigt och kul innan med tjejerna. Sen efter orkar man ju inte dra vidare haha. Vi gick först till en pub för att se men den stängde 3 och klockan var halv 3 så inte lönt. Men hoppas att Kaar och Lunt fick kul iaf hihi. Det hade ni ju från vad jag hört så det var ju lite synd man inte följde med men var såå trött efter hela resan hem också.

Vaknade vid 12 idag. Lite ont i huvudet bara så tog en tablett och sen gick det över snabbt vilket var skönt. Sen har jag bara varit med Patrik och han stack för 1 timme sen. Skulle spela lite fotboll och så. Jag ska snart bada och städa lite men imorgon blir det storstädning hemma. Niko fäller som en gris alltså haha.

Jag hade iaf jättekul i Polen. Patrik och mormor kom jättebra överens och hade jättekul. JAg fick översätta allt på polska till svenska och tvärtom men det funkade. Patrik lärde sig även lite ord hehe så det var kul. Han gillade stället också och han älskade min mormor hehe så han vill tom tillbaka dit nästa år =)!! Jättekul att träffa mormor igen. Jag snackade loss på Polska hehe. Vissa ord var helt svåra att komma på så fick tänka helt men det gick braaa.

Orkar inte skriva mer nu eller ladda upp bilder men det kommer lite bilder från Polen sen =)! Nu ska jag kolla på tv och sen baada.