7 jan it is!

nu är allt bokat och klart. 7 jan drar jag iväg till värmen igen gott folk. Träffas sara i köpenhamn dock för hennes plan mellanlandar där =D skitbra ju. Sen den 24 på morgonen hämtar jag/vi soff i bangkok på flygplatsen :D:D fyfaaan vad kul det ska bli. soff ska boka ikväll så då är hennes också bokad och klar. IHH kan inte fatta att jag ska åka nu....känner sånt lyckorus genom hela kroppen och är helt pirrig!!! Nu liksom. d e en månad kvar men 1 mån e fan inget!! =D=D

Helg

Fan vad jag är dålig på att uppdatera alltså...sjukt ju! Har fortfarande inte lagt in bilder från helgen...det är ju sanslöst..jag som inte gör så mycket om dagarna har väl tid till det kan man ju tycka men tydligen inte haha....det har iaf inte hänt speciellt mycket i veckan..har fikat med anna, sofie och karin....hmm vad mer? Tränar fotboll....ja typ det, kan inte komma på något mer jag har gjort. Idag ska vi till soff och se idool och film typ =) På måndag ska vi äntligen boka resan.....som sagt, jag ska kanske åka iväg tidigare runt den 7e januari SJÄLV från köpenhamn.och jag som är så sjukt flygrädd...hur fan ska det gå?!

 Men någon gång måste vara den första och jag tror att man växer som person efter att man har utmanat sina rädslor så det ska nog gå bra. Iallafall så åker jag till bangkok själv runt den 7e tror jag och möter upp sara i bangkok....sen när soff kommer den 23 så hämtar jag/vi upp henne i bangkok =D känns ju dumt att bara åka sådär utan dig soff innan men har så tråkigt här hemma :( Och jag hoppas att det inte gör något.....kollade på biljetter igår och då fanns d skitbra..direktflyg så det är ju inte så farligt, liiiite tråkigt att sitta själv 10 timmar!! fyfan och det är inte ens nattflyg haah får kolla på typ 5 filmer asså....det ska nog gå bra. Det är iaf med Thai airways som ska vara skitbra flygbolag vad man hört så det är skönt. Iaf igår fanns inte saras direkt biljett från sthlm till bangkok utan dem skulle mellanlanda i köpenhamn och sen ta samma flyg...ödet kan man tycka men idag finnd inte den kvar heller tror jag :( och igår fanns det den 6e och idag den 7 jan - 27 mars bara....får se på måndag men jag ber till guud att biljetterna ska finnas kvar!! 10 tusen för direktflyg är bra pris tycker jag och jag betalar hellre lite mer än att vänta själv vid mellanlandningar.... :)

Jag är inte en person som brukar göra såhär haha åka dit själv och möta upp en som jag bara känner via datan liksom men jag tror att det kommer bli skitbra i vilket fall som helst och soff kommer ju sen till mig =D så det kommer bli skitbra tror jag. Man måste våga utmana sig själv ibland och det gör jag verkligen. ALDRIG flygit själv!!! Hoppas bara inte det börjar krångla på flyplatsen i dk.....helt stort där men jag hittar nog haha hoppas jag! Så om dem finns kvar på måndag ska vi gå och boka iaf :) Nu är jag stirrig...det är verkligen 1 mån kvar snart bara. Måste bestämma vilka kläder jag ska ha med osv....shitshitshit!! ta med böcker måste jag också göra men har nog inte många kvar som jag inte läst..eller vet inte...

Sen är visumet gratis fram till mars :D YES! Slipper man betala 400 kr för ett dubbel entry visum..eftersom vi ska till bali också och då måste vi komma in i landet igen och då får vi 60 nya dagar sen så d e ju skönt.. :) så behöver man inte vara rädd att visumet inte håller mer och såå...är sååå lycklig och glad just nu. Detta kommer bli skitbra känner jag!!

Nääfan ska ge niko mat nu och sen ut på en promenad och sen bada och såå....mitt hår e lite äckligt haha.


Man tjänar en dags lön, en dagslön!!

Haha utgången igår var skitskoj!! Hade skitkul hemma hos linda också och såg imorse att jag hade filmat typ 2 minuter igår haha inget minne av det typ...och har typ 6 bilder kanske men dem kommer upp här sen ;) Jesus ja för min del blev det all in :D men mådde ändå okej i morse som tur äär för snart blir det NEW MOON!!! SOMjag har längtat och väntat på denna filmen, hoppas nu man inte blir besviken för jag har helt höga förväntningar hihi...

Linda tänk såhär, ikväll ska du bli full!!

Jag har sånna halvstring, oj så högt jag sa det!!

haha ne gud, kvällen igår var kanoon och jag hoppas du fick en bra avslutning här i Sverige Kaaar!!! Fan, sjukt att du sticker om mindre än en vecka nu....DET är galet men du kommer få så sjukt kul.

Lyssna på Black Stone Cherry - Things my father said 

Brukar inte alls lyssna på sån musik, men den är skitbraaa. OCH även I´m in Miami bitch fast remixen! OOH grymgrym.....

Tack för en rolig kväll igår tjejer!!!! Hoppas ni hade lika kul som jaag hade.

Glömde skriva OOH LEEEEEEEEK!!

Baby when the light

Skulle soova efter vi varit hos karakar men var tvungen att kääka först och sen fastnade jag vid youtuuube lite men ska soova nuu =) upp 8 o ge niko maat sen sova igen haha.

Längtar fruktansvärt mycket! Ni anar inte. Det är det som tar upp alla mina tankar i huvudet just nu. Tänker inte på något annat. Längtar, längtar, längtar!! Det är det som gör att dagarna flyger förbi snabbt som attan.

Full moon party är dock lite överskattat tycker jag! Sjukt mycket folk och man får ju knappt plats men man måste änåd uppleva det! Dagen före är fan det bästa alltså. THIS IS HOW WE PARTY!!!

Fan anna att jag inte kan hitta den videon när vi dansade på cactus och du jag och en kille skrev in i kameran - THIIIS IS HOW WE PARTYY

Allt för mig denna gången. Förlåt om jag tjatar ut er med Thailand snack men det kommer komma mer framöver haha!


Vilken helg

Har haft en skitmysig heelg =)! I fredags var jag på hockey med ett helt gäng. Var väl helt okej haha, tycker ju inte om hockey så mycket men allt annat var trevligt. Sällskapet och såå =)!! I lördags chillade jag och patrik och sen så lagade jag och min syrra mat och sen på kvällen så gick jag, patrik, pappa och sandra på bio. Såg 2012. Helt okej, ganska bra men lite overklig....lite läskigt om det händer på riktigt men men man får hoppas på det bästa, hehe!

Idag har jag inte gjort något. Har varit ute med niko på två rundor, ganska skönt när han går fint :) sen så har jag tränat fotboll inne. Ni ska bara veta vilken träning det är. Man blir helt jävla slut alltså. Fyfaan, riktigt bra iaf. Men när jag kommer hem så äter jag ju massa toffifee haha fan! fick sån megapaket toffifee och 400 kr av min bror och hans tjej i födelsedagspresent :D dem kom över på en fika innan fotbollen hihi.

Imorgon blir det staun. ska klippa mig vid 11 och sen så ska ja o lu gå lite. Känns som håret kommer bli ganska kort :S men hellre klippa det nu än 1 dag innan thailand liksom..det hinner väl växa ut lite innan Thai hoppas jag. Vill inte ha kort hår där. Men just nu är mitt hår sjuukt slitet...fy alltså. Hemskt. vill kolla på gina tricot, vill ha ett linne där som jag såg i en blogg, med röda rosor och döskallar :D!

Nu ska ja se klart paradise hotel och sen soova. tidigt för en gångs skull. upp vid 8 imorgon.


Whatcha Say

                                   

Några bilder från min födelsedagsmiddag i lördags =D Vissa bilder är helt suddiga, tror det är ngn inställning på kameran :s

    

3 bilder från igår när jag och anna gick till Nova en snabbis!

 
Bakade muffins igår med Sandra och Lu ville att jag skulle visa resultatet här.....Dem blev inte så fina haha men ändå goda.

Fyllde ju år igår =) Tack för alla grattis :D! Dagen började med att jag och lu tog sprutan....kändes inget alls nästan och efteråt mådde jag bra men lu mådde inte lika bra som jag, stackarn, men gick över efter ett tag. När jag kom hem fick jag presenter av mamma och sandra,( pappa var på jobbet) sen titta jag lite på tv och sen fixade jag mig lite snabbt och sen promenerade jag och lu till nova och var där en snabbis, köpte en berlock till mitt armband, ett fyrklöver =) Ska även ha en conversesko, en döskalle, ett hjärta och ett C :). Sen gick vi hem och jag kääka och sen skulle jag och sandra baaka.....vid 9 kom patrik till mig. Kolla lite på tv och sen la vi oss =)! fick fina paket hemifrån. fick 2 pyjamaströjor, pengar, ett armband av sandra och en ringhållare, smyckeskrin, choklad, mina vita converseskor som jag fått i förskott och även en tv som är födelsedag och julklapp typ o så hehe....blev jättenöjd med paketen :D!!

Idag ska jag träna fotboll på kvällen, får se hur det går för har fortfarande ont i armen efter vaccinet!!! Kan det gå över tack!! Får ta det lugnt på träningen för gör lite ont om man springer tom, men isåfall får jag stå i mål lite bara eller så....

Ska ge Niko mat snart och sen fixa mig lite och gå ut med honom, om jag kan hålla honom i koppel med min arm, han drar ju som fan ibland! Redan onsdag idag.....snart är det fredag och hockey, sjukt vad tiden går fort!!! På lördag vill jag gå på bio, hoppas Patrik vill det med. Vill se 2012.
Sen är jag sjuukt avis på Karin som åker om typ 17 dagar och Linn & Louise som åker om 9!!!!!!!!!! Vill också åka snaart!!



Måndag =)

Helgen har varit hur bra som helst, som alla andra helger! Helgen är höjdpunkten på veckan även för mig utan jobb haha men då är alla andra lediga så såklart är det bäst då!

I fredags gjorde jag inte mycket, var sjuukt seg så patrik kom till mig på kvällen och gav min födelsedagspresent =D=D SÅ glad. Fick den kameran vi kollat på. En rosa såklart :) en olympus! Bra är den iaf och jag är glad att äntligen ha en ny än min sega kamera.....
På lördagen åkte jag och pappa och köpte minneskort till kameran så nu har jag ett 8gb, sjukt bra med mycket plats, love it. Slipper man radera bilder hela tiden. Sen skulle vi köpa HDMI sladd men helt dyra och vill ha en billigare. På elgigantens sida står det att det finns en 1 meter för 129 men den fanns inte där.
Sen åkte jag hem, satte mig vi datorn och lyssnade på musik, dukade fram och gjorde sallad. Sen badade jag och fixade mig och sen kom tjejerna! Åt mat och såå =) Jag tyckte det var skitkul och skitmysigt och blev skitglad för alla presenterna. Skitfina allihopa!!  SÅ tack så mycket tjejer!!! =D=D Hoppas ni hade det lika trevligt som jag hade det!! :)

Patrik hämtade mig och soff i malmö så körde han sofie hem( VIlket samtalsämne vi hade i bilen hahahaha )  och sen åkte vi till honom och sov. Vaknade vid 10, bakis!! Patrik skulle på cup så jag sov vidare och vaknade 13.00 typ haha. Innan dess kom patrik mamma in vid halv 12 och frågade om jag ville ha bullar haha jag tackade men nejtack. FY mådde illa då ju och haha några bullar hade inte gått ner. Så väntade tills patrik kom hem sen kolla vi tv och gick och duschade och vid 3 tiden gick vi och handlade mat. Det var då jag fick ner mig mat haha. Rödspätta med pommez, gott var det!  Pappa hämtade mig vid 7 och när jag kom hem åt jag prinsesstårta, kladdkaka och chips haah och efter det var jag proppmätt och mådde illa!!

Ska snart på fotbollsträning, inne idag! tur det. Sen ska jag hem och kolla tv och chilla och sova för imorgon fyller jag år!!! Wihooo, känns inte som det. Känns som jag fyllde år i helgen typ :) Men gud vad tiden har gått snabbt sen förra gången jag fyllde år...jesuuus! Har det verkligen gått 1 år redan? Kan jag inte förstå alls. Mamma jobbar kväll hela veckan så kommer vara hemma med pappa och sandra bara så kommer inte göra ngt speciellt :( Hoppas patrik kommer på kvällen och firar mig lite iaf! hihi, kanske tar och köper en kladdkaka eller ngt haha.

bilder från i lördags kommer ikväll eller imorgon typ :) inte lagt in dem än men dem kommer hihi. Sofies fina ögon!! Hehehe

Hoppas jobbet gick bra sooff!! nu är det bara att blicka framåt fastän det är tråkigt på jobbet. Käämpa på för snart åker vi härifrån =)

Återigen, tack tjejer för presenterna och tack för i lördags!! <3


Fredag och helg

                                                                                  Fan vad allt är skit nu då! Kuul.....Det är fan inte lätt alltså!!






Längtar till imorgon iaf! Det ska bli kul iaf!!!



En bajskorv

Helgen har varit BRA!!! I fredags var jag med älsklingen =) Sen på lördagen åkte vi och kollade på kamera till mig hihi, hittade en iaf. Kanske får den på fredag så att jag kan fota på lördag =)!!!!
Sen efer det åkte vi hem och jag fixade mig inför Karins och L&L s fest. Skiiitskoj!! Dagen efter mådde jag fan bajs men det var det värt. Haha snygga glasögon hittade vi ju med ;) Har några foto men seg som jag är har jag inte ens lagt in bilderna men det kommer :)!

Jaa, då är det onsdag imorgon och veckan har gått snabbt. Imorgon blir det fik med jullan och sen fotbollsträning på kvällen. På torsdag ska jag handla mat med mamma till min födelsedagsmiddag. Hoppas nu att ni alla kommer ihåg det och kan. Återkommer med tid! :)

Idag tränade jag och anna step bas! SKIT bra musik. Blev helt pepp haha.
Nu blir det till att fixa mig och sen ska jag soooova. 


                                                 



                                             Ibland känner man sig som en bajskorv i någons toalett. Äcklig och bortspolad.