Koh phangan

Befinner oss nu pa koh phangan som ni alla nog vet redan..stannar har till den 16 eller kanske lite langre...far se. Var pa halfmoon party har ocksa och det var grymt...uppe i skogen typ =) asnajs och det ar igen den 21 sa far se om vi stannar till den 23 och sen blir det kuala lumpur tror vi o sen Bali en stund igen..och kanske ut till Gili denna gangen med...sen kanske Thailand sista 15 dagarna vi far nar vi kommer in igen. Vi far se vad som hander helt enkelt...

Var ute igar....OCH ja piercade mig i lappen heheh..fick det gratis av en har...hanger lite med tva assnalla killar som ar tatuerare o han ena piercar aven, inget sant alls mellan nagon av oss utan bara vanner, sjukt snalla iaf. =)
Sara piercade tungan och nu kan hon inte ens prata hehe..helt synd om henne...min gor ocksa ganska ont..har san skitful kula nu for den silvriga tappade jag bort igar...sa han fick satta pa denna istallet men ska dit och byta ikvall och sen nar det har lakt ska jag byta till en svart ring tror jag. Gjorde inte alls sa ont som jag trodde det skulle men vi hade ju druckit ocksa...men jo det gjorde ganska ont anda haha..