Ändrade planer igen...

JA linn kommer ju inte ner imorgon trots allt så blir ingen utgång med henne! sånt e livet. Och linda jag fyller ju inte 20 än hihi 10 nov hihihihi!!! Ja sista dagen på jobbet idaag, känns skönt men även konstigt att man inte kommer gå dit mer. Aldirg typ. Men jag och anna ska hälsa på sen efter thailand tror vi, bruna och fina =D

Ska sova nu. Ska upp morgon, tänkte jogga men tänkte att ja inte orkar duscha efter det för måste ändå duscha sen igen men ska iaf kaanske till nova snabbt och kolla på pumps sen ska jag möta anna på citygross och handla all mat och allt. Sen hem och fixa mig och sminka mig sen kommer anna så ska vi laga maaten. Kommer bli skoj imorgon hoppas jag!! OM NÅGON har en bra skiva ta med för har ju ingen musik hahaha!! kanske kan bränna här vet inte om jag kan. Men hoppas det blir kul imorgon. Bli ju trots allt vad man gör det till och jag ska ha skitkul!!!

Soffan, fan att du inte ska med ut!! Åh, du bara åker på lördag din fis!! Men du kommer ha det bäst! Så kul och vilken stad du ska bo i, man e ju inte lie aviis!! =D Vi kommer och hälsar på dig så oroa dig inte hihi.

This is real, this is me

Ska snart till nova med anna. Ska GÅ dit och sen GÅ till jobbet efersom jag åker bil hem från jobbet så kan inte cykla hehe. Bara det inte börjar regna sen, får ta med ett paraply hihi. Ja, på fredag blir det iaf sen måste vi se vilken tid det blir och allt, men hoppas nu du kan komma ner linn!!!! Hade vatt jättekul att få festa med dig igen, men denna gången på uteställe hihi. Och soffan kommer ju också och såå ska bli skoj!! =)

Måste fixa mig nu, eller är nästan klar men ska fixa det sista hihi.

 hihihi nu ska jag kila typ.Ciaaaaaaaao amigos

Lite hopp..

Kanske blir på fredag istället för på lördag kan ju verkligen ingen, inte så roligt då, vi vill helst att alla kan komma hehe!! Mycket roligare då =D! Ska prata om det sen och sååå men mina päron men blir nog på fredag hihi , vi informerar er mer sen!

Jajaa suck...

Tror inte det blir någon middag ändå!! Nu kan inte jocke heller suck. Jaja får se antingen har vi den en annan helg eller kanske ingen alls! Tråkigt att ingen kan nu, fan vad alla ska jobba på helgerna åh!! Jaja  ska fixa mig till jobbet nu sen bara ta detlgunt.

Middag och sånt...

Ja, tänkte ju ha lite middag med anna på lördag eftersm jag fyller 20 snart och anna har fyllt år så tänkte ha lite middag, men känns så misslyckat för nu kan typ ingen komma. Karin jobbar till 10, sofie flyttar, linn kommer inte ner! Åh fan nu känner jag mig helt deppig, Var ju meningen att alla skulle komma nu när JAG äntligen också fyller 20 men icke. Ändrade planer! Jaja vi får se men det blir hur bra som helst ändå tror jag, jag, anna , linda jocke och patrik? kankse julia?! Japp,, så får det bli isf, ska kolla film snart. tjing

High school musical 3

Den såg jag på bio igår med patrik och min syster sandra haha. Den var sjuuuuuuuuukt bra!!! Jag älskar dem filmerna och denna var braaabraba! Patrik åkte hem vid 5 för att hämta sina jobbsaker men han kommer nu snart igen så ska kila igen hihi, vi ska spela playstation hihihi längesen!! =D

 hihi dem e så bra i filmen!!



SHOPPA!!

anna kolla bara. jag kommer shoppa sönder mig i malaysia!! HAHA måste typ gå där 10 gågner om för att titta i alla affärer!! LÄNGTAR AAAAAAAAAAASMYCKET och det är snart!!! SÅÅ SNART!

Trött

Är trött hehe men ska först se färjan och sen sova. Ska äta en glass till färjan!! Måste ju passa på nu när jag har så goda glassar hemma =D! hihi Imorgon är det sista dagen innnan helg och jag kommer antagligen jobba fram till den 7e november!!:(:( buhuhu!! Orkar inte haha.

Och Linda, jag är glad för din skull att det äntligen (förhoppningsvis) är över!!! Jag hoppas att allt känns mycket bättre nu!! <3

Så svårt

att komma på vilken rubrik man ska ha haha! Ska snart bada sen äta lite mat sen glass. Haha vi hade halva priset på glass igår så jag köpte hem 10 st. Typ två damstrutare, piggelin och sen cornetto mmmmmm gott!! Jag kaaanske slutar om en vecka ist, det beror helt på om jag får ut mina atf timmar i pengar eller inte, om inte så tar jag uit den på tor nästa vecka så slutar jag då. Svårt att förklara men antingen har jag bara 1 vecka kvar eller 2. Får se idag.

Och sofie, glad för dig att du valde rätt till slut och du verkar superlycklig nu iaf och det är braaa. Du kommer få det skitball!!! =D Och se till att stanna där för vi ska dela lägenhet!! ;) JADÅ!


One tree hill...

Såg nyss det och måste säga det igen, jag älskar det programet såååå mycket. Det är sååå bra och lille jamie är den söööööööööööötaste alltså. Såå söt hihihi. Längtar till nästa avsnitt kommer ut och vill aldrig att det ska ta sluuuut!!

Ska sova nu. Tidigt för en gångs skull hihi. Ska nog promenera lite med anna imorgon innan jobbet.  Sen ska jag bara njuuuuuuuuuuta av min lediga tid som sofie skrev hihi. Njuta för fullt för när man väl är tillbaka hemma igen i mars vet jag att jag måste börja jobba igen eller plugga, så passa på att njuta nu.

Bara 3 veckor kvar

På jobbet nu. 14 jobbdagar om man säger så. Ska bli skööönt men samtidigt, vad ska jag göra i två mån haha? Anna kanske kommer få jobb snart säkert haha ajaa får hitta på saker, hmm, kanske spela fotboll igen eller börja träna lite nu innan aisen. Ska iaf bli skönt att vara ledig lite. Tänk att jag redan jobbat där 1 och och lite till hehe tiden går så sjukt snabbt.

Haha kom två stycken och ringde på dörren och sa att dem skulle kolla på en fritös? haha Jag bara ne här finns ingen haha hon bara bor inte said här eller ngt sånt jag bara nää och hennes dotter bara säkert på att du kollat rätt adress? haha hon bara aja jag får ringa dem igen då haha så stog jag där i min fula pyjamas heheeh!

Ajaaa ska chilla lite nu, ciaaao snart jobb.

BLÖÖ

Typ legat helt död i sängen hela dagen hehehe. Men nu ska jag gå och bada och få i mig lite maaaud!! Hade iaf skitball igår hahaha, dansade ju på högtalaran och med anna haha så ball, och vi skulle beställa sån strawberry daqruid lr ngt som man eg får mixad med jordgubbar men icke hahah så fattigt ajaaa, nästa gång ska ja iaf chilla lite =)!!!!!!
High school musical 1 och 2 på tv idag så jag har kollat, 2an går just nu, älskar dem filmerna och snart kommer 3an ut på bio , ska jag se den eller?! JA för det ska jag.

PARTY

Väntar på annzor och lindri nu, haha vi ska förfesta i mitt rum WIHOOOOOOOOo jaja bättre än inget. Ska glo på idol och sen sjunga singstar och såånt myyyys sen tåget in till malmö ;);) där vi träffar dem andra förhoppningsvis heheh.


Wiie

Min förkylning är typ över=) jag sa ju det hehe, håller bara i sig i 2-4 dagar max hihi. Har precis ätit frukost och ska snart gå och bada, ska ju till stan idag vid halv 1 så måste snaba mig nu. Hinner inte skriva mer nu hihi, mina inlägg blir alltid så tråkiga och korta men VA SKA JAG SKRIVA OM?! Vet aldirg vad jag ska skriva , har aldirg något kul att berätta.

ÅHH

Vanliga symtom vid bihåleinflammation är att en förkylning blir långdragen och inte vill ge med sig. Du får huvudvärk, hosta och tjock snuva . Beroende på vilka bihålor som är angripna kan värken kännas i kinder, kring ögonen, i pannan eller i tänderna i överkäken. Huvudvärken blir oftast värre när du böjer dig framåt.

Jag har ont precis överallt där man har ont om man har bihåleinflammation men sen står det också på en annan sida att det tar ca 10 dagar för att se om det är bihåleinflammation, ifall förkylningen inte har gett med sig så tror inte jag har det. TUR! Hade det såhär en gång i skolan, hade ont hela tiden och allt mn gick över efter två dagar och nu känner jag att min förkylning håller på att försinna, så skönt!

Ska bli kul på freeedag, feeesta utan förkylning hihi. Party partym, så ni alla icke partysugna människor ni får peppa upp er tills på fredag!!! =D ÖLSPELET! JAAADÅ


HEMMA!!

Gud vad skönt att få sluta tidigare!!! ÅH älskar att sluta tidigare. Händer aldrig typ men idag och det passade bra för hade ont i hela huvudet typ bihålorna!! FY jävla förkylning men tror den försvinner imorgon=) Känns som det hihi.

Nee du ska jag nog bada sen kaanske baka och sen tv och läsa sen sova tidigt. Stan imorgon. =)! Hoppas jag hittar något hihi.


Bada

Ska gå och bada nu och koppla av. Min förkylning har inte blivit bättre än och nu har jag ont i huvudet med. VARFÖR var jag med patrik i helgen?! Haha. Kollar på våra bästa år nu som har blivit heelt överdrivet. Att man kan spela in en serie under sååå himla lång tid. Vad är det 30 år?! Herregud, kommer ihåg när jag liten och kollade på det haha. Jag och linn gick alltid hem på håltimmarna och maten i 5an typ för att se våra bästa år eftersom linn bodde så nära skolan haha! Det var tider, men då var våra bästa år mycket bättre med inte så utdraget.

Ne, ska gå och bada nu sen göra maaat till jobbet som jag inte orkar gå till idag. Men bara två dagar kvar sen heelg. Ska ju plocka ögonbrynen på fredag, spännande, hoppas det blir bra för vill ju inte se konstig ut på fredag haha. Kommer va helt nervös för att dem ska göra fel men får försöka förklara! =P Vill iaf ha dem liite smalare bara och en fin form och tjockade där fram och smalare sen så som jag har nu men finare!

Tjiiiiiiiing

Kan inte sluta älska det...

Kollade nyss på one tree hill. SÅ bra och jag bara älskar den serien!! Kan inte sluta kolla heller och det kommer vara hemskt när den slutar att gå. Så himla bra serie alltså!! Har följt den sedan den började, nog sett alla avsnitt hehe. Aja jobbet var riktigt jobbigt idag och det kommer det bli imorgon med. Fy vad vi kämpade. Rast själv, mat själv eller ja halva, nej fy. Men på tordag blir det inte så för då slutar ju anna + en till på vårt jobb och då blir det tårta =D Ska bli gott. Sen på fredag kl 12 ska jag plocka mina ögonbryn i en sån butik eller vad det heter haha. Ligger precis vid friskis och svettis här vid ica vid oss så HOPPAS att mina ögonbryn blir bra och att dem fattar hur jag vill ha dem. Vill vara fin på fredag ;). Nej men mina ögonbryn ser förjävliga ut så tänkte att nu när vi är lediga på fredag kan jag passa på. Kostar bara 95 kronor och det var supermysigt där inne. Tända ljus och allt. Dem har ävenvaxning och behandlingar och sånt.

Nu till en annan sak .Patrik smittade mig i helgen med sin förkylning, så här ligger jag och nyser hela tiden och näsan bara rinner på jobbet. Fatta jobbigt, hatar verkligen att vara förkyld. Kommer ju lägligt nu när vi ska ut och allt. Ajaaaa.
Nu ska jag börja läsa på en ny bok. Vet inte vilken jag ska ta, spännande!! ;)

Godnatt på er.

P.S I love you

Igår efter jobbet kollade jag på P.s I love you, en braao film men tyckte boken var bättre =) Det brukar väl vara så att böckerna är bättre eftersom där får man med allt och man lever sig in i personernas liv så mycket och sen när man väl ser filmen är den inte alls som man trodde! Men den var bra iaf och bölig som jag är så böla jag helt haha! Aja, ska iaf snart jobba och nu är det bara 3 dagar kvar till helgen. Ska bli skoj med utgång med hela gänget samlat !!=D Kommer bli en skit rolig kväll tror jag hihi. Måste bara handla några cider, eller inte jag, jag får ju inte än men anna hehehehe. Snart fyller jag med 20 år och då jävlar kan jag handla själv, kommer kännas skönt. Neej, nu ska jag fixa mig lite, kanske ta ett bad eller så.


Och en sak till, P.s jag älskar dig patrik! hihi


ÅÅHH SEGT!!!

Jaaa har inte kommit iväg än. Ska ta tåget typ 5 över 5 till malmö så hämtar nog patrik mig där och sen åker vi till jocke. Ska käka toacos tror vi och jaa ta det lugnt. JAG ska iaf köpa massaaa godis också! det är ju trots allt lördag!! =)

Rensar ut vinden

Haha jag mamma och pappa har rensat vinden lite. Vi skulle slänga alla skor som vi inte ville ha typ. Plockade ner typ 51 par skor som vi har haft megalänge!! haha så fula vissa var. Kunde nästan sålt alla på esplanaden haha men vi skänker alla till typ uff eller något.

här är dem skorna vi rensade ut slänge typ alla, eller nä men hälften och här är mina heta skor

jaja så snygg var jag i 6an typ ;) haha

KÄMPAT!

Som jag har kämpat med min blogg, ville med ha bilder där uppe men kommer nog ändra till diamanterna sen ige hehee men blev ändå ganska nöjd!! Jobbigt och nu ska jag bada för att sedan vara med älsklingen och linda och jocke!

Nu kan man pusta ut..

Äntligen helg!
Har
varit en sjuk dryg arbetsvecka men har ju inte så många kvar heller. Anna slutar ju på torsdag =( Fan vad det kommer kännas tomt och konstigt utan henne där men det är bara 3 veckor, 15 dagar så det ska gå fint hehe. Undrar vem jag kommer få jobba med istället hehe.

Ja sofie, din blogg blev ju fräsig, härmades liiiite med tapettemat hahah men det blev ju bra soff!! Du måste dock lära mig hur man får in bilderna där för det fick inte jag, och jag hoppas du stannar i barcelona länge, typ till juni =P För vill komma och läsa spanska där i april heheheh! Så hade man ju kunnat dela lägenhet =D PERFEKT!!

Imorgon ska jag träffa älsklingen, wiiee! Och sen på kvällen kanske vi skulle träffa linda och jocke men det har jag redan skrivit men vi måste komma påvad vi ska göra. Har lust att åka till OBS elelr något med älsklingen under dagen, vi får se.
Nu ska jag iaf läsa klar min bok och sedan kolla på idol, om det blir klar idag!! =)

Angel In the night

Har precis ätit frukost, skorpor med smör och ett glas oboy som vanligt haha. Nu ska jag nog hoppa in i duschen sen laga mat sen läsa lite. Boken ps, I love you är såå bra. Hoppas nu filmen är lika bra.

Imorgon på lördag aaaa, vad händer dåå? Ska träffa Patrik sen kanske vi skulle hitta på något med linda och jocke eller?! hihi aja vi får väl se...

Nu ska jag hoppa in i duschen, wiie sista dagen idag sen helg, gud vad veckan har gott snabbt. Snart bara 3 veckor kvar för mig ungefär.

Hehe

  såhär ser jag ut just nu ;)! Tagen med min kamera på datorn heheeh.
Nu ska jag kila såååå skrvier kanske efter jobbet eller imorgon. Tjing

Nova

Har precis duschat och sminkat mig, ska snart äta och fixa håret sen ska jag till nova med anna och kolla lite kläder och sen kommer sofie och ska fika med oss =)! Nä nu måste jag fixa mig så jag hinner till tolv hehe. Hoppas jag hittar ngt idag, det blir typ min sista investering. Måste j spara pengar nu hehe.

ÅHHH FAN!

Nu är läget såhär, jag är AVUNDSJUK på SOFIE just nu!!! Jag VET jag ska åka till asien och ha det såå jäävla underbart, men har alltid velat lära mig spanska och har typ alltid tänkt på att flytta till spanien ett tag för att bara komma härifrån!! ÅHH FY! Sån tur du har och du kommer få sjukt kul. Kommer komma ner dit sen för ska fan och bo där ett tag iaf!!!!! hehehe.

Sen en annan sak, blev uppsagd på mitt jobb idag. Dem skär ner på massa folk så jag som inte har jobbat så länge måste gå. Det är skönt på ett sätt för slipper säga upp mig själv sen. Hade varit dumt att säga det sen att amn vill sluta när man hade kunnat säga det redan nu, alltså ja men det är skönt. Har en månad kvar på mitt jobb. Slutar den 7 nov, 3 dagar innan min födelsedag. Men det ska nog gå bra, får alla mina ATF timmar och semesterdagar i pengar så det blir en till lön i dec iaf och deeet känns fan skönt!! INGEN aning om vad jag ska göra SJÄLV hemma i 2 mån?! Anna kommer ju antagligen söka nytt jobb och få ett jobb men jag tycker inte det känns lönt flr mig, har sparat ganska mycket och orkar inte söka jobb för kommer ta helt lång tid. VAD SKA JAG göra i två mån haha utan något?! Ingen är ju hemma, soffi du sticker ju säkert till barcelona och kommer ha najs, alla andra jobbar! FYFAN vad tråkigt jag kommer ha det. Ajaaa nu är det iaf besämt och jag lämnar inpac om en månad för att SNART sticka till ASIEEEEN och sedan till BARCELONA HAHA!

Hade iaf velat det, min plan just nu sen får vi se vad som händer i livet, men hade ju varit perfekt om det hade varit så. Men sen till den andra saken, jag har ju en pojkvän som alla vet haha. Jag vet att han inte ska vara skälet till att inte göra saker, att det ska stoppa mig men det är svårt. Kan liksom inte bara först till asien sen bara sticka i 6 mån till typ. Jag KAN om jag vill men vill ju vara tillsammans med honom haha så det är såå svårt att bara åka iväg även om jag vill det till 100%! Så vi får se vad som händer helt enkelt. MÅSTE ju ha pengar till plugget sen. Kan ju inte vara helt pank när jag ska plugga fan. Men en sak är säker, spanska ska jag fan lära mig, hur vet jag inte, det löser sig!

Every little thing...

jag kan typ inet här på bloggen men      http://www.youtube.com/watch?v=ns4Ow4mDzXY   gå in här hihihi skitbra låt som jag och anna alltid önskar på slagt =D=D!


ingen rubrik.

fan vad svårt att komma på en rubrik varje gång haha! Nu sitter jag iag nyduschad medansiktsmask, skönt! Ska snart göra mat, idag blir det pyttipanna med ägg och rödbetor haha en på jobbet hade det igår så blev skiitsugen på det =D!
Och sofie, vilken chans du har fått =)! Gud så kul att bara komma iväg härifrån lite och lära sig ett annat språk samtidigt ju. En stor möjlighet och tror du kommer klara det galant! Jag vill komma ner och hälsa på dig ifall du skulle bestämma dig för att ta jobbet=D! haha en liten weekend och hälsa på dig hade varit skoj, har alltid velat åka till barcelona!

hihi ne nu ska jag nog vila lite och sååå...

Film..

Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu ska jag se på någon film, antingen super sugen eller ngn annan får se! Och sofie grattis till jobbet!!! Hur ska du göra? Sugen på att testa på och se hur det är?! JAG lovar , hade jag haft chansen hade jag följt med dig och pluggat spanska nu. Hade ju varit perfekt, men asien väntar men du kan ju stanna i barcelona till nästa sommar för då kan jag plugga där ;);) hihihi!!! Men grattis iaf.


Ny dag, nya tag

Ny dag, nya tag. Snart jobb igen och jag är inte det minsta sugen på att åka dit. Visst, man har typ jävligt bra arbetskamerater, sjukt snälla och roliga som fan är dem men själva jobbet är ju dyrgt. Har jobbat där i 1 år och en månad elelr något och nä alltså snart räcker det! Eller det gör ju det men hade inte bangat att sluta snart, bara få ta det lugnt några veckor, har ju ändå en vecka att ta ut ungefär. Aja får se hur det går och vad man får reda på snart och så.

Sen längtar jag ju så mycket till asien. Haha snackade om jobbet efter nyår och så, jag berättade att jag inte kommer jobba kvar där då frågade en kille varför? Jag sa  att jag inte kunde säga det innan min chef vet liksom, känns inte mer än rätt att chefen ska få veta det innan. Men i vilket fall så säger han "ahh jag vet, är du gravid? Camilla du är gravid! "Haha och nej självklart är jag inte gravid haah så ball. Aja man har fått sig måånga goda skratt på jobbet iaf.

-Hit

-Lite färsk luft

-dirty dancing

Okej jag kan inte komma på något mer sådär på rak arm men anna vet ju vad jag menar. Haha. Aja.


Sen har jag ångest. Vet inte om jag är redo att börja plugga nästa höst? Hade jag vetat till 100% vad jag vill bli hade det varit okej. Just nu har jag ingen aning och känns som jag måste få göra mer saker innan jag sätter mig ner vid skolbänken igen. Är jag verkligen redo för plugg och att bli seriös igen? Nje, tror inte det. Hade så gärna velat åka ner till spaninen efter asien och plugga spanska med linn. Inte i samma grupp utan att man iaf åker dit med någon och känner lite trygghet, sen kan man bo med andra och gå o olika grupper men att lära mig spanska är något jag vill. Dum som jag var ville jag inte lära mig spanska när jag var liten och nu såhär i efterhand ångrar jag mig såå mycket.

Ska snart kila till jobbet men först ska jag koka ris och bara varva ner och ta ett bad. Så himla skönt att bada=D!
 

Ciaaao kompisar! Vi synes. Får ta en rejäl utgång snart, när lunt kommer ner var det utgång va? JAG är på. Räkna med mig, partyprissen nummer 1 här. Eller inte haha men jag är på =D!

Sist men inte minst, jag älskar min fina pojke som är så underbar och alltid finns där för mig!


Vill ha

Dagen efter jag festat är jag typ alltid sugen på godis och läsk eller något gott. Ahh så nu hoppas jag patirk vill köpa hem något gott innan han kommer hit så vi kan kolla på film och äta gott och mysa hihi. Har inet att göra just nu,har badat ch ätit nu iaf och fyfan vad skönt det är att bada, speceillt skönt efter man har festat iaf!

Nej nu blir det nog kolla på någon film eller läsa i min book, har massa böcker kvar att läsa typ 7 haha.


Slagt

Då var helgen över snart igen! Varför ska den gå såå himla snabbt hela tiden? Vill vara leedig ju, men snart är jag iaf ledig, fyfan vad sönt det kommer att bli alltså. Jaja i lördags så var jag och patrik först på nova och tittade på en jacka till honom, mycket fin=) sen efter det åkte vi hem så fick jag fixa mig snabbt som faan, duscha och sminka mig skitsnabbt för att sedan ta bussen in till stan med anna och sen vidare till lomma. Hoppade av vid hemköp och mötte upp linda och sofie, handlade maat, tacos och sen hem till sofie och laga och det blev skiitgott=D!! Sen blev det förfest med mina och annas meegakort=D haha skitball, hade köpt sån stoor kortlek på tiger haha bra att ha till ölspel. Vi körde fuck the dealer och pyramiden, mycket skoooj. In till slagt vid halv 1-1 och sen träffade vi karin där inne. Vi (jag, anna, sofie och linda) tog även snygga piratkort haha. Eller man kunde bli fotad och sen få kortet utskrivet så vi 4 stycken. Aja kvällen i sig var rooolig men jag kunde skippat den sambucan där inne alltså, fyfan aldirg mer sambuca. Äckligt alltså.
Men jag hade iaf skoooj och hoppas ni också hade det. Karin hittade ju en HETING hahaha, såå ball att det var han aja. Idag kommer patrik till mig och sover här =D och ska be honom köpa lite godis och läsk och sen vill jag titta på film.

Ojdå, ett ganska långt inlägg blev det visst hehe. Men ska nog typ äta snart och vänta på älsklingen som jag älskar mest i världen!! <3