En helball helg

Helgen blev allt annat än lugn hehe. I lördags var jag först på center syd med min älskling. Hittade en jacka typ från gina med blommor, sån tunn. Sen så åkte vi hem, åt och gjorde mig klar snabbt som fan för att sen åka hem till patrik, så gjorde han sig klar. Sen snabbt till jockes lägenhet där linda var och två andra hehe. Sen kom det några fler folk och så började vi förfesta med olika kortspel haha jag linda och patrik var typ trögast av alla för fattade inet men blev bättre sen. fuck the dealer var faktiskt ball! Blev lite för mycket dricka för en viss person och ni kan ju gissa vem? haha. patrik ja. Men de var skoj vi åkte till slagt och det var skitskoj. Dansade hela kvällen, sen började linda må dåligt så dem åkte hem men jag och patrik stannade lite till och dansade helt själva haha helt ball. Aja sen vid typ halv 4 åkte jag och patrik också hem, vi började bli trötta. Vaknade TIO av att patriks hund låg i sängen haha, vet inte hur han kom in där men somnade om sen och vi vaknade typ halv 3. Vi gjorde oss klara skit snabbt för att åka och kolla på hockey med linda. Patrik kunde ju inte köra för jaa han mådde förjävligt haha. Efter matchen hämtade pappa mig och sen åkte jag in till stan och träffa anna för vi skulle se Patrik 1.5 haha den var ball och bra =)!

Nu måste jag sluta för ska till jobbet nu typ=( vill ha heeeelg nuu. Ska bli skoj i helgen =D!


PAANIIK!!

Kom hem och skulle ladda ner idol, går skitsnabbt fram till 46% sen bara stannar det. Testar en annan och går skiitsnabbt sen stannar den på 46% och nu går det såååå himla sakta så kommer få sitta här till 3 haha! Ajaaaaa sånt är livet, kan sova länge imorgon. ska bli sköönt, och för övrigt så håller jag med soffan, jag vill boooort från sverige, bara göra något roligt med livet haha, bara bort för ett tag, det hade varit underbart. Ska iväg med anna snart ju men efter det vill jag boort ett tag! =P

Nej nu är jag irriterad på att det går så sakta att ladda ner så ska väl ta och kolla på tv tills det blir klart.


I helgen blir det bara att ta det lugnt, skönt!


KAN det gå saktare?!

Har kollat på idol nu och just nu väntar jag på att one tree hill ska bli klart men herregud, har aldirg gått så sakta när jag har laddatner innan?VAD händer?! Sjukt irriterande för orkar ju inte vänta hur länge som helst och sen måstejag hinna se det också åhh!!! aja får väl vänta för vill verkligen se det. Jag älskar verkligen det programet det har jag gjort sedan det startade! så jävla bra alltså!!

Nej nu ska jag fixa mig, borsta tänderna och lite sånt sen HOPPAS att det är klart när jag kommer tillbaka!! CIAAO!

Take my body close

Är en bra låt med Velvet hehe. Idag ska jag till nova vid 1, kolla lite kläder till fredag haha och sen fika med anna och soff!! Sen blir det jobb igen men sista dagen för är lediga imorgon. Gud vad jag uppskattar våra lediga fredagar. Skulle inte pallat annars alltså haha så kortahelger man hinner knappt göra något. Så denna helgen kommer kännas lång. Och om man skulle vara bakis på lördag är det inte hela världen för sen har vi ju söndag med, ananrs brukar det bara vara bakis på sön sen jobb men inte denna helgen ;)!!

Nej nu ska jag nog bada och lägga på en ansiksmask. Kännmer för det idag faktiskt!

Längtar till att få komma ut i världen lite, kanske kommer jag på vad jag vill bli när jag är på resande fot, kanske får en tankeställare där borta och vet vad jag vill bli sen, hade ju varit underbart att komma hem och VETA vad man vill bli.

Ciaaaaaaao, måste bada.

Sen vill jag säga att ja älskar min älskling hihhi!
Här kommer jag ligga och steka sen ;) Avis eller? hehe

Hemskt

Tittade nyss på one tree hill och gud vad jag grät. Gud vad hemskt! Är en person som gråter väldigt lätt, verkligen jätte känslig och detta var hemskt! Beundrar alla som måste kämpa sig igenom detta varje dag men som fortfarande står stadigt på marken. Tycker det är starkt gjort av alla och ingen borde någonsin behöva gå igenom något så hemskt som döden. Usch. nej nu blev det för känsligt och måste bara skriva att jag saknar dig morfar!

 I miss you!!

Jadååå...

När jag såg lindas blogg med bilarna kom jag och tänka på en sak, kolla på detta,
 oj haha sne men ja ni ser. I helgen så skulle jag, mamma och pappa in på bolagert på nova och kolla lite, sen när vi kom tillbaka så hade nåhon jävel parkerat PÅ vår bil!!! Och när vi precis skulle köra så kom det en man, en kvinna och ett barn gående, jag sa till pappa" det kanske är dem" Och gissa vad, ja det var dem som hade parkerat på vår bil. Så pappa gick ut och sa till mannen då att ja du har parketar på vår bil och blabla, men mannen sa besämt neej det var ett mellanrum och blabla (eftersom pappa redan hade kört fram en bit för vi skulle köra så såg man inte just då) Men smart som jag är så fotade jag det med min mobil och gick ut och visade honom att det var sant. PAppa sa då " hade vi inte haft plastskena på vbår bil där nere hade det blivit en inbuckling" han sa " neej för vi har gummi på vår bil" OCH liksom?! Jag sa då att han fktiskt kunde parketat lite längre bak eftersom man normalt inte BRUKAR parkera på andra bilar. Han svarade, ja men nu var det ju så här att vi båda har långa bilar! OCH?! för fan ställ dig bara lite längre bak för fan och om han nu VISSTE att båda hade långa bilar kunde han väl ställt sig på en annan plats, fanns ju tusen lediga. Yeye, han sa inte ens förlåt och det tycker jag är så sjukt oförskämt, speciellt av en vuxen man!! Titta innan du parkerar nästa gång gubbe!

sen ville jag bara säga att patriks hund tyson nog är den sötaste hunden som finns =D

såå himla söt, min gulleplutt.

nu ska jag se one tree hill och idol. godnatt

Vadådå..

Ska alldeles strax lägga mig haha, brukar aldirg kunna somna direkt efter jobbet, har iaf kollat lite på tv oh ätit. Kollade på corfu bilder och VADÅ att jag vill vara brun igen!! Fan, man ser så mycket bättre ut när man är brun och det är mycket finare. Är vit som snö just nu haha.
Tänkte avsluta med lite bilder från corfu ;) VILL VARA BRUN!! Godnatt gott folk!

 ååh vill vara brun och fin igen!! sen längtar jag tillbaka till corfu hihi!


Helgen...

Helgen gick så snabbt igen! ÅÅH VARFÖR. MEN på fredag är vi lediga så jobbar bara 4 dagar denna veckan, oooh underbart! På  fredag blir det fest, och jag måste bestämma outfit hehehe. Aja helgen har varit bra. I lördags kväll åkte jag och patrik till joceks nya lägenhet, mycket fin och mysig!!! Vill också flytta. Sen i söndags åkte jag med pappa och mamma och köpte en fotölj till vardagsrummet. Sen åkte vi hem igen och jag och patrik sjön singstar köpte en ny skiva. Men nu måste jag göra mat sen jobba. Usch orkar inte men jaja det kommer no gå fort till jul.

trööööött

Jag är trött. Sov till halv 1 men är trött!! haha, sen har jag städat idag, dammsugit, städat alla mina kläder herregud massa haha men typ använder kanske 2 av 50 tröjor haha ajaaa dem får ligga kvar där sålänge =D!

Ska kanske till jocke sen ah vet inte ajaaa får väl göra mig klar sen rina patrik.

klart

haha ja det gick ju snabbt, det är iaf klart nu så ska titta på vem kan slå filip och fredrik =)!
avslutar med en underbar bild. godnatt

vacker solnedgång på corfu.

Väntar...

Ligger i sängen nu och väntar på att vem kan slå filip och fredrik ska bli klart haha, ska se lite av det sen sova. Blev lite ändringar. Ska inte hjälpa jocke att flytta, upp skittidigt sen kommer det ändå annat folk som hjälper till. Patrik ska dit iofs så jag ska typ sova länge, städa, chilla. Ville till nova men mamma kan inte aja får se vad som händer väl! Vill klippa mig också, vågar inte men ska. Skitsamma vill ju bara klippa lite kortare, men vet inte vart, får gå in på ngt dropin i stan, alltd bra där. Kanske där jag var sist=)!? Kanske det kanske. Får se. Vågade ju klippa lugg så kortare ska ju inte bli ngn större skillnad, har ju redan kort. Jag har märkt att jag tröttnar på saker snabbt som fan haha. Frisyrer, kläder, skor, mobiler, allt haha, men behåller ju ändå det jag har , måste ju inte tvunget ha nytt men tröttnar snabbt som fan på saker iaf.

Nej ska kolla på tv lite tills det blir klart sen ska jag sova efter jag har sett det.

Älskar dig <3

Och linn flytta ner hiiiiiiiiit igen!! I WANT YOU BACK!!


FREDAG!

Vilket innebär helg snart =D Ska vispa grädde sen kila iväg till anna  och spela lite wii =D haha och sen så komer soffan med. Ska hem igen vid kvart i 2 då jag ska äta och fixa mig inför jobbet. Ja helgen är nog ganska spikad. Imorgon ska jag med patrik till jocke, sen vara med patrik. Sndag hoppas jag mamma ska till mio och kolla soffa och då ska jag  med för älskar att gå och titta på möbler =D!

Nää alltså jag har inget mer att skriva mer än att jag är trött, trött på att bara jobba och jobba men det vet ni redan haha men är glad för jag har jobb ändå ju.

Sen efter jag har varit i asien funderar jag på att åka till malaga i spaninen och läsa spanska i 3 mån och efter det då börja plugga till hösten om jag kommer på vad. Kommer säkert inte åka till spaninen och kommer säkert inte komma på vad jag vill bli så där sprack den planen. Men det låter så sjukt kul att börja plugga iaf, nollning och allt, lära känna nya människor! Ahh, aja får fundera nu på vad jag vill bli. Jag vill ÄLSKA mitt jobb när jag blir äldre så jag slipper känna " ååhh inte jobb nu igen". Så det ska jag fundera på och lista ut vad jag hade passat bra som.


Aja, nu har jag inget mer att säga, eller jo att jag älskar min älskling och han är bäst!

Inte så lätt..

att skriva om man inte har något att skriva om lilla Linda. Haha och isf tycker jag att du får uppdatera lite oftare =D!!!
Nej men nu ska jag faktiskt fixa mig inför jobbet, äta och allt sen om jag kommer på något att skriva om uppdaterar ja efter jobbet =D

Inte så lätt..

att skriva om man inte har något att skriva om lilla Linda. Haha och isf tycker jag att du får uppdatera lite oftare =D!!!
Nej men nu ska jag faktiskt fixa mig inför jobbet, äta och allt sen om jag kommer på något att skriva om uppdaterar ja efter jobbet =D

Snart jobb igen..

Orkar verkligen inte jobba men samtidigt ska jag vara glad över att jag har ett jobb! Men det är så tråkigt, samma sak dag ut och dag in. ALLTSÅ VERKLIGEN SAMMA SAK! Aja, ska vara glad att jag får pengar =D!

Har pecis badat, tog en ansiktsmask och la mig i badet, sjukt skönt! =) Ska snart äta något sen sjunga singstar tror jag hahah det är helt skoj. Men vill köpa en ny cd, svenska hits eller något.

ÅHH vill också flytta hemifrån, egen lägenhet, inreda den helt själv.

Aja har inget mer att skriva, har aldrig något att skriva om nu längre.

Ingen rubrik..

Hatar att komma på nya rubriker varje gång, kommer inte på några bra. Jag och anna fick sluta liite tidigare från jobbet idag, skönt ändå. =D Tänkte ju kolla på one tree hill men neej, det kommer ut imorgon ist :( trodde det var idag men men får vänta till imorgon. Tänkte ta och kolla på film nu, så får se vilken det blir.
Vill ha heelg!!!


Då var sagan slut..

Hihih var som sagt på ullared idag med älsklingen och anna!! Mycket trevlig liten roadtrip =D! haha jag och anna var helt galna i början men vi hittade typ inget !! Bra för ekonomin ändå ju men tråkigt, trodde jag skulle hitta mer. Köpte iaf the sims alla spelen då från 1an hela kollektionen, skitnajs, singstar =D haha, en ram helt fin, eller hur soffan? hmm lite godis, strumpos, strumpbyxor, tandkräm , filmer 3 st tror jag hm jaa vad mer? kommer ite ihåg men var säkert några småsaker till. Var iaf mysigt att åka upp dit men fyfan så trötta vi var när vi kom hem, somnade direkt typ fy! Patrik ligger just nu och sover i min systers rum haha för vi ville kolla på olika program på tvn och så hörde jag honom nyss säga "tyson" haha som är hans vovve, någon snackar i sömnen jaaa. Ska snart sova ska bara installera the sims på datorn hihihi. Kommer bli sån spelnörd sen har ju sånna balla nu. Sen imorgon kanske jag ska med mamma och pappa och titta på soffa eller sån liten fotölj typ och sen KANSKE på kalas till patriks kusiner, vet inte om jag orkar dock så vi får se. Sen på kvällen blir det kanske film med tjejerna, beros på om jag kommer dit eller inte och såå, får se imorgon.
Sen jobb på måndag, fan vad helgen går snabbt. fan vill ha semester nu!
Men har iaf asien att se fram emot så jag är lika lycklig för det =D!

Ska kila nu för the sims är snart klart!

Fyfan vad skoj..

att åka till ullared hahaha, soffan jag är ingen nörd!! Wie så skoj, ska BARA handla NÖDVÄNDIGA SAKER! haha
Kom hem för en timme sen ungefär, ska snart kolla på idol som jag har laddat ner sen läsa lite i min bok ps jag älskar dig. Har laddat ner filmen med men ska se den efter att jag har läst klart boken.

LUNT, lite uppdatering tack med bilder och allt
Linn, hör av diiiiiiiig din fis!!!

Nu ska jag borsta tänderna sen kolla på idol!!

ULLARED, ULLARED!

Vi ska till ullared, vi ska till ullared hihi!! Jag patrik och anna ska nog åka upp dit på lördag morgon, hoppas!! OHHH längtar!!! VILL VILL! ska köpa massa.

Stan...

Snart ska jag iväg till stan med anna och träffa sofier där hihi, ska äta och sen kolla lite i affärer. Ska läma in min lånemobil också eftersom den är lagad, eller ja lagad och lagad men dem har väl uppdaterat den igen och blir sur om den inte  fungerar bättre!!! Om jag nu betalar så mycket i månaden för mobilen borde den väl fan fungera!!

Ska klä på mig nu och äta liite frukost för ska äta i stan vid 1. Snart helg. SNART! tre dagar kvar.

Vadå underbart?

Jag längtar så jävla mycket nu!!! Vill komma iväg nu och bara chilla!! ÅHH bara kolla på bilderna, fy vad jag vill att det ska bli januari nununu!!


vill åka nununu!!!

sen åker man ju med den bästa med hihi. snart jobb:(

GRATTIS GUMMAN!

Ja lite sen med att skriva här hehe, kl är ju över 12 men aja GRATTIS GUMMAN! ÄNTLIGEN 20 ÅR! STOR OCH FIN! Du är bäst och bäst hihi. Snart thailand, kan inte längta mer än vad jag gör nu ska du veta!!

Jobbet gick helt okej idag,  snabbt faktiskrt, inte så konstigt när man jobbar med den bästa, så glad att du jobbar där ananrs hade ja fan inte pallat haha! Har ju asien att se fram emot annars hade det varit mycket svårare att gå till jobbet vaarje dag.

Och ja linda nörd, du är en MESMESMES =D! hahah så ball Nästa gång.