ÅRE

Sitter och väntar på att kl ska bli 5!! FÖRdå drar vi till centralen i Lund, träffar dem andra , hoppas på tåget och åker iväg till åre! Shit, känns inte alls som man ska dit. Har typ ingaaa festkläder känsn det som och kommer gå i jeans o en vanlig t.shirt eller så men skitsamma:D det är ju inte kläderna som räknas utan att amn har kuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!! =D  och det kommer vi ha. Ha det så bra här hemma..ha det skojk i jönnan jullz! Skickar mms på nyår ;) klänningen you know hihi!

Ha det kalas...för det ska jag ha!
ÅRE HERE WE COME!

Imorgon, då jääävlar smäller det!

Imorgon åker vi till ÅRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Packar just nu och har panik haha, vetinte alls vad jag ska ha med mig och är rädd att glömma massa!! AHH! e så pirrig.....på lördag åker vi skidor och är hur glada som helst..sen utgång på kvällen!! IHHska bli så jävla kul! nu måste jag packa vidare! VI SES I BACKEN!;)

9 dagar till paradiset!

Nu är det bara 9 dagar kvar till ÅRE och det känns helt sjukt!! Längtar redan sjutk mycket men har lite ångest för hur jag ska få plats med all packning! Måste ha med mig en del, hmm. Och ja Julia, jag kommer vara hetast i ÅRE ;)! Du ska allt få dig ett mms när jag är som snyggast i den heta klänningen;)!!! LOVAR att skicka hihi.

Jobbt går hur bra som helst. Man har ju haft turen attt få jobba med sin lover! ;) hihihi. Så det går braaa. Imorgon blir det nog dock något annat fram till 8 då folk jobbar över på "vår" maskin. vi får väl se vad det blir, hur som helst, det går sjukt bra och imorgon (eller ja idag) blri det stan. Handla dem sista julklapparna. Ska klippa mig på lördaag, vadå bakis =P? BLIr ju slagt på freeedag, är sjutk laddad =D! ska bli så jävla skoj. 
 IHh, saknar min älskling. =( Vi ska ut och äta på löööördag, ska bli så mysigt hihi. LOOOVE!
Vad hade jag gjort utan mina soulmates?! Inget, my darlings.<3!
Förresten, LINN är hemma!!! Linn är heeeemma! hhi. Sjukt kul att träffa dig! skitlängesen och äntlgien skönt att du är hemma ett tag. VI MÅSTE ses innan du åker tillbaka hihi!

Nu ska jag sova frö ska upp tidigt, staaaun sen blir det att jobba och sen på torsdag är sista dagen innan lovet =D! Så på torsdag kl 24.12 har jag LOV i 18 dagar eller vad det blir. Det lovet är välidgt efterlängtat kan jag säga! FYFAN vad skönt det ska bli.

CIAO! Loooove you my daaarlings!<3

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBB!!!

Aråååå...sitter här helt sliten efter jobbet!!! Har besätmt mig nu! ska iaf köpa den väskan jag vill haaaaDD=!!!! Så när nästa lön kommer då jävla ska jag shoppa..kanske skor o en vöska o kläder! Kommer ju ha pegnar 6 mån fram ändå;) NAJS!
NU SKA JAG SOVA för har ont i benen.....stog upp hela dagen. FY!

P <3!!!!!!!!!!!!!!!