Ändrade planer

Blir nog match på torsdag ändå....sket i läkaren för mamma trodde att det var överanstränginig så tänkte vila 2 veckor helt och se om det blir bättre men sen vill ja ändå vara med på torsdag för sista matchen och nästa år vet jag inte om jag kommer fortsätta så vill ändå testa. Kommer komma dit och se om jag får ont på uppvärmningen och får jag det hoppar jag såklart av. Kommer inte springa runt och ha ont hela matchen men ger det ett sista försök. För ibland gör det inte lika ont och ibland mer....

Imorgon blir det nog att gå på stan med Lu och kanske karin? Ska leta efter ngt fint och sen på kvällen ska jag nog med jullan till hallen och kolla på deras handbollsmatch...längesen jag kollade på deras match =)! Ska bli skoj.

Var nyss ute med Niko och nu har jag feta gräsfläckar på mina NYA VITA converse!! SKITKUL verkligen!!!!!! JÄVLA SKIIT!!!


Sen glömde jag ju helt skriva GRATTIS till Linn som fått Joel!!!! SÅ himla söt han är. Längtar tills ni kommer hit så man får träffa honom!! ♥  Man blir lite avundsjuk och vill ha sin egna lilla bebis men det får bli sen....Längtar till dess iaf!

Ontontont


VARNING för LÅNGT inlägg!! haha

Tränade pilates idag med Lu! Vi blev inte alls trötta dock eftersom det är mycket man ska tänka på runt om, hur man andas och hur man ligger osv så vi valde att stanna kvar på afro efter! Helt kul ändå men jag var så himla seg för hade inte ätit alls mycket så hade ingen kraft. Hoppas att jag kan ta i mer nästa gång. Var iaf kul! Man gjorde olika dansrörelser som är bra träning och sen la man ihop allt till en hel dans =)!

 Sen kom jag hem och käkade mat och sen var det iväg på träning igen som gällde, denna gången fotboll. Regnade dock en del i början men vi var 7 st. WOHO! Riktigt dåligt. Lite regn dödar inte, jag menar, kom ÄNDÅ!! Det blev helt okej väder sen....men tränarna peppar inte en för 5 öre! Spelade match på slutet och vi var 3 spelare + 1 tränare i vårt lag och dem andra var 4 spelare. Vi fick springa som fan med bollen och hit och dit medan det andra laget fick bollen serverad av målisen uppe vid vårt mål vilket resulterade i att dem gjorde fler mål än oss och till slut gav vår målvakt upp (tränaren) och sa att " det är ju inte lönt att stå i mål när bollarna går igenom så jääävla lätt". BRA TRÄNARE Va?! Peppar ju en till tuusen verkligen. som tur var så slutade vi dåoch jag var ju måttligt irriterad då jag kämpar som fan trots att jag har ont i mina fötter.

Vet inte vad det är fortfarande. Trodde det hade gått över för hade inte ont på Gerda iaf men idag kom det igen som fan på fotbollen. Så imorgon ringer jag citykliniken och hoppas på att få tid och att dem vet vad det är. Orkar inte vänta mer för idag gjorde det riktigt ont, springer fan som jag har bajsat på mig för kan typ inte sträcka ut fötterna som man gör när man springer.....skumt det där. Hoppas iaf på tid imorgon men jag kan inte förklara alls bra för läkaren hur det känns, det är skitsvårt att berätta hur det känns och var och så för det värker typ i hela foten men ändå inte....asså asjobbigt men hoppas dem iaf vet eller har hört det innan eller röntgar eller ngt men tror inte det visar något så det spelar nog ingen roll. Tror själv det är överansträning eller ngt men vill få det bekräftat. På torsdag är det match så ingen träning på onsdag men kommer inte spela på torsdag. Sista matchen dock och vill såå gärna för det är hemma på träningstid också så villl ju men kan nog inte....så ont som jag hade idag, funkar inte. Kommer iaf gå dit och kolla på! KLART! vill se sista matchen....

Oj vilket långt inlägg det blev och har inte ens skrivit om helgen....hade hur mysigt som helst i Svedala med älsklingen. Fast fyfan vad äckligt och sova där...dem bor ju på landet så vi hörde massa ljud om nätterna, riktigt läskigt alltså och igår sov jag drä ockå till idag ju och shit så mycket ljud....var sjukt rädd så låg där och mitt hjärta var uppe i halsen och slog i tusen! Fy så rädd jag var men somnade till slut....ska INTE bo så långt ut på landet när jag blir äldre iaf, usch! Vi badade iaf i deras bubbelbadkar, lagade mat en gång, krängde massa. Jag tittade på hans match i lördags på morgonen och sen åkte vi hem till mig här och åt mat och firade sandra. Åt massa mat och god tårta och sååå sen efter åkte vi tillbaka till Svedala. Så denna helgen har vatt huur skön som helst. Bara tagit det lugnt och legat framför tvn typ.

Den 10 ska vi på 50års fest. Patriks faster fyller 50 så släkten ska fixa en överaskningsfest som jag förstod det, så det blir fest med alkohol ;)! WOHO ska bli skitkul men måste hitta något att ha på mig...vill ha något fint nytt så ska leta lite.....hoppas jag hittar något fint. funderar på den fiina klänningen sofie köpte på MQ men dock för dyr för mig så icke....sen längtar jag också till utgången med soff och gänget. sjuukt längesen vi var ute alla så ska bli kuul!

Fick även hem ett brev från bibblan idag där det stod att högskoleboken är färdig att hämta. Om jag får tid hos läkaren imorgon blir det att hämta boken samt ett prov imorgon och sen hem och göra provet på tid och allt och sen läsa igenom boken lite i veckan och sen göra om provet igen, ska inte rätta det första ggn utan det gör jag andra ggn,rättar båda och sen ser jag om  boken har hjälp, om det blir ngn skillnad. Känns som att det får gå som det gårsen när det väl gäller....orkar inte tänka på det utan tar det som det kommer och försöker öva så mycket jag kan nu denna veckan jag får ha boken men men inte hela världen om jag får dåligt men kan hoppas jag har tur den dagen för det är sjuukt mycket tur alltså men tur har ju inte jag!

Neej, nu vet jag inte va jag ska skriva mer, sjuukt långt inlägg!! Men hoppas ni orkade läsa, inget intressant dock haha, bara mitt tråkiga liv som vanligt men inte lång tid kvar nu!!!!!!!!!!! Vill bort!

Hoppas ni alla har det bra!! =) Själv tycker jag det är tråkigt när hösten är här...deppigt tycker jag men men bara att bita ihop och tänka framåt eftersom jag vet att något underbart väntar.... :)

♥Bästa tiden! Tack för du gjorde den helt underbar!! hihi♥


Thank God it´s Friday!

Solen skiner och humöret är på topp! Har precis kommit ut från duuschen och har målat mina tånaglar svarta igen hihi. Ska ut med Niko vid 2 och sen packa ihop mina saker för sen hämtar Patrik mig vid 4 kanske med UPS bilen och sen ska vi till hans brors hus och sen till Patriks pappa. Dem bor typ asnära varandra så det är skönt. Vi ska äta tacos och sånt! MMM =D Dem bjuder alltid på så gooood mat och oftast massa efterrätter så man blir proppmätt men det är kul hihi!

Har längtat till denna helgen, tycker det ska bli så mysigt och bada i deras bubbelbadkar och sånt :)! Kolla film och mysa!

Ska sminka mig lite och såå sen lyssna på min partymusik och vara allmänt glad!!

Förresten så vill jag handla sjukt många tunikor! Har kanske 2 st hemma och vill ha så många fler men tyvärr räcker in ekonomin till det just nu!


13 veckor kvar!! 3 månader! Ta mig dit nu!!! Blir biljettbokning snart och då kommer jag känna att det verkligen blir av!!!! IIIH. Hoppas du får underbart i USA soff! Ses när du är hemma igen med ytterligare en helt ny garderob haha! ♥


Helg imorgon

Wohoo, fyfan vad veckan har gått snabbt. Igår var vi hos Sof och snacka och kolla tv och så =) Kul att du är hemma, som jag sagt innan! =) snart blir det att boka biljett, vill ha det gjort!!! =D=D Sen idag fikade vi på Nova och sen tränade jag fotboll....meningslös träning idag. Dels för att tränaren vi har ska sluta om 2 veckor och han orkar inte lägga ner energi nu och dem 2 andra tränarna är så snälla så ingen brukar allvar! Därför jag slutade för 2 år sen också. *Sen efter vintern och så så ska några sluta och det tycker jag är så tråkigt. Dem jag ändå känner bäst vill slutamen ska övertala dem att stanna med mig!!! Hade varit sjukt tråkigt om dem slutat liksom sen är detmest 93or kvar och aahh! men ska övertala dem att stanna. Kunde dock inte träna mycket idag flr fick ont i fötterna men mest den högra och jag vet inte vad det kan vara?! sjukt frustrerande....fick stå i mål 1 övning och det var SKITkul! Ska fan satsa på det så jag är fit nästa säsong som målis haha nee men hade varit kul att testa iaf och se om man är bra men nu är snart grässäsongen över och vi börjar träna på grus och sånt bajs!

Imorgon blir det Svedala och äta hos Patriks pappa sen hem till hans brors hus som patrik passar och äta chckladpudding och godis och sen bada i deras bubbelbad =D sen på lördag ska jag kolla Patriks match och sen hem här och äta med familjen och peter + emma och kanske sandras kille och då patrik och sen efter det blir det återigen till Svedala...ska bli mysigt i helgen!!

Vill ha fler tunikor men hittar inga...vill kunna ha mysiga strumpbyor och mina conve och fina tunikor men blöö har inga och kan inte handla massa heller!

Nuska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka sova...lite tidigare än vanligt..

Och Linn, jag tänker på dig!!

Godnatt

Satt och kollade lite på flygbiljetter till Bangkok och hittade från Sthlm dem 8 dec för 6 tusen!!!!!!!!SKIITbilligt! ananrs kostar dem fan 10 000!! Det är ändå 4000 kr man sparar men men det var den 8 dec, jag hade lätt kunnat åka då, man sparar ändå 4000 som man kan leva på där liksom, men man missar julafton hemma. Älskar ju julen och fira med familjen fast samtidigt kan det vara kul utomlands med....men vet ändå inte om soff kan och vill då =P haha bara jag som drömmer mig bort, sjukt billigt iaf. Och tåg upp till Sthlm kan man ju ta och säkert hitta en billig ibljett....ajaa jag som drömmer här hemma.

Ska snart kolla på gossip girl och sen soova. Fan vad jag lägger mig sent nu när jag inte har jobb, fast brukar bli så även fast jag har jobb att jag lägger mig seent! ÄR en nattmänniska helt enkelt. =D

Imorgon ska vi träffa Sooff som kom hem idag. Välkommer heem!=) Kul att ha dig hemma igen!!

På torsdag åker jag nog in till Svedala, hoppas pappa kan köra eftermin träning. Patrik passar hans brors hus där så vi ska vara där hela helgen!=D Myyysa, bada i deras bubbelbadkar. Äta massa gott som chockladpudding med grädde och blåbärspaj och godis!! Och sen kanske vi ska träffa Angelica, micke och milton på fredag men dem kunde kanske inte så vi får se...men jag längtar redan dit och det är ju onsdag imorgon så tiden går sjuuuukligt snabbt!

Var på valpkurs idag. Onödigt för mig att varadär denna gången...dem hade först teori inne och vi kunde inte ta med niko in för han e helt galen så jag satt ute och väntade ju, brukar ta 15 min, denna gången tog det 1 timme!!! Så vi hade 10 min på oss att öva medNiko. KUL! Lönt att jag följde med och väntade 1 timme där ute!!!AHH

Ajaaa ska iaf bädda ner mig i sängen nu och kolla på Gossip Girl och sen sova.


My head is killing me!

fy vilken huvudvärk jag har nu!! Kom hem från matchen för 1 timme sen och det gick åt helvete. Var så sjukt varmt och kvavt typ så man orkade inte springa eller ta i! Klarade av och spela hela matchen sist liksom och nu dooog jag efter 20 min typ. Värsta matchen alltså Förlorade såklart. fick spela vänster yttermittfält och sen mitt back och har inte spelat där på 3-4 år kanske..och då var det någon enstaka gång jag spelat där så blev ju heelt förvirrad och irriterad!! För gick så dåligt för mig idag dels för jag var så trött och knappt kunde andas och dels för jag inte fattade var jag skulle vara typ. Gjorde några tabbar och en gång höll d på att bli mål tack vare mig. Hur dum får man vara?! Haha, men som sagt tänkte inte klart!! Har 1 match kvar nu och den ska jag fan klara bättre. Hade tom 3 avbytare denna gången men sen blev typ 3 spelare skadade ändå så jaa det var tråkigt...ajaa ska inte tjata om matchen nu för gick ändå dåligt....har bara sjukt ont i huvudet nuuu.

Kom hem och åt hemmalagad pizza! ASGOTT och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Känns som jag kommer somna snart....

Sen kommer Sofie hem på tisdag ju och vi har ju valpkurs på tis men jag hoppas över den denna gången isf om du kan träffas på tiskväll?! Hoppas mamma och pappa klarar av kursen själv. Denna gången ska man ju lyssna först så någon måste vara kvar med niko där utanför och vänta och vet inte om sandra kan komma med på kursen heller :S!

jaajaa duschen väntar......får se om jag orkar träna imorgon. Min cp fot är ju helt knäpp. Har inte skadat den alls och ändå har jag sjukt ont där på insidan, typ en muskel eller något som gör ont! Vrickade även foten idag men det var tur i oturen för som TUR var hände inget med foten men det blev såklart mål! Snubblade till närjag skulle skjuta iväg bollen och vrickade foten så då gjorde dem ju såklart mål men jag är glad att jag inte gjorde illa foten, kan ju gå ritkigt illa ibland när man vrickar fötterna!




Vill bara iväg nu. Känns som man bara blir helt deppig här hemma i Sverige och snart orkar jag inte mer! Vill åka nuuuuuuu!

I Love My People

Denna låten spelas flitigt hemma hos mig just nu! DOCK en lite annan version...Grym låt som spelades mycket i Thailand♥



Annars då? Kom hem från träningen vid lite över 9 och sen hoppade jag in i duschen och nu ligger jag i min säng och kollar runt lite på datan. Ska alldeles strax lägga mig och försöka sova. Fick lite ont i foten igen på träningen, fandå! Hoppas det går över till på söndag då det är match. Ska nog inte träna imorgon på Gerda, sorry Karin, men måste nog vila den lite nu så att foten kanske blir bättre. Kommer ju antagligen behöva spela hela matchen.

Imorgon ska jag först upp lite tidigare hade jag tänkt, får se om jag kommer upp haha sen på eftermiddagen vid 3 ska jag möta mamma på Nova så ska vi kolla lite och så. Sen hem och käka och sen på kvällen in till Lund och ta en eller två cider och bara mysa och snacka! Ska bli mysigt. ♥

 


Dröm

ÅHH idag drömde jag om Thailand, om Phiphi, om ibiza bar och Apache bar!FAAN vad underbart. Vaknade till en gång men somnade snabbt om och drömde vidare! UNDERBART!!!

Igår tränade jag och karakar på Gerda, gympa med stång. Jobbigt men inte så att man typ döör! Vill att man ska vara helt slut efter en träning men var inte så denna gången. Sen på kvällen tränade jag fotboll...gaanska jobbig träning igår! Ska träna fotboll ikväll igen och sen kanske gerda imorgon med karakar igen, beror på hur det är med min fot. Sen ska jag vara med på matchen på söndag. WHY?! Haha, om vi har avbytare kan jag ju liksom bara byta om jag blir för trött och tror inte dessa vi ska möta nu är lika bra som Hörby som vi mötte i fredags. Dem var ju serieledare men ändå inte så bra för att vara serieledare...hmm. Hoppas vi vinner denna matchen iaf då känner man sig duktig!!

Imorgon blir det att ta cider i Lund med Lu och kanske karin om hon orkar efter jobb :) sen på lördag ska jag vara med älsklingen typ vid 2 till kvällen och sen måste han hem för han har också match på söndag så blir inte mycket med älsklingen denna helgen men det tar vi igen nästa hoppas jag!

Ja, det är helg imorgon!!!! Fan vad tiden rinner iväg. Man får ju nästan lite panik, känns som livet rinner iväg utan att man gör något vettigt. =S Jag tycker det är bra att tiden går snabbt dels för att jag inte gör något och dels för att jag vill åka iväg så snart som möjligt. MEn ska ju höra med en tjej på fotbollen om hon kan kolla om det finns jobb som tidningsutdelare i malmö eller så, dela ut Metro tidningar haha! Inte bästa jobbet men ändå chill att stå och dela ut. Tror inte dem behöver fler folk men hon ska kolla iaf.

Ska ta och resa mig upp ur min skööna säng och klä på mig och gå ut med Niko och sen ska jag cykla till Citygross och möta mamma där och hjälpa henne att handla! Ska köpa nya sånna extra Drops! ASGODA =D


Gossip Girl

Wooho, läste att Gossip Girl började i USA igår! Säsong 3! Som jag har längtat. Det jag älskar med hösten är ju klart alla serier som drar igång igen! Gossip Girl, One Tree Hill, Greys Anatomy! WIIIE! Ska bli så kul att se fortsättningen. Det kommer jag ägna mig åt om dagarna haha. Träna och kolla serier och ännu mer träning! Tänk att det är 15 sep idag. Halva September har redan gått och jag har ju inte gjort något vettigt. Har iofs tränat en hel del tycker jag men inget speciellt annars och går så himla fort. Snart är det Oktober och sen November och jag fyller år och sen December och det är lucia och julskyltning (heter det så?) och sen julafton och sen bara drar vi! Kommer ju ha fullt upp dem dagarna innan julafton med att packa och träffa alla och sånt så det kommer gå assnabbt! WIHO.

Nu ska jag snart gå och bada, ta ett långt baad och sen göra mig en god smoothie. Ikväll är det valpkurs för Niko igen och senimorgon och på torsdag är det fotbollsträning igen men jag hoppas på Gerda någon dag på dagen också?! Kanske imorgon. Sen är det helg och jag får se vad som händer. Vill iaf till Millepille också och träffa dem men vi får se....


Träningsnarkoman

haha skulle träna på gerda innan idag men blev lite missförstånd så gick ut och joggade runt gunnesbo själv istället, aaaaaaaaasjobbigt, eftersom jag inte trodde att det skulle vara någon fotbollsträning idag! Men fick reda på sen efter att det visst var träning eftersom juniorernas match var inställd!! Men det är ju lika bra det eller hur?! Ville ju börja träna en massa och nu får jag det! WIHOOOOOOOOOO!! =D
Nu måste jag kila ska ta på mig skorna och sånt sen cykla iväg.

Har typ inget att skriva om under veckorna eftersom jag knappt gör något haha!! Så blir ju inga roliga inlägg eftersom jag inte har något att skriva om men men! Många inlägg kommer ju handla om Thailand framöver haha det enda jag ser fram emot typ i höst!

Nu måste jag kila!

14 ½ vecka kvar!


Fotbollsmatch!!

Gissa vem som har spelat en hel fotbollsmatch utan avbytare?! JAG! Tränaren ringde hit vdi tio i 7 och matchen började halv 8! Så det var bara till och ta på sig snabbt som fan och cykla dit och ta på shorts och matchtröja sen cykla till planen och värma upp lite. I början var det sjuukt ovant ju men tyckte ändå det var kul, men trött blev jag! Eller jag klarade ju hela matchen men i vissa lägen vilade jag lite men annars tycker jag det gick bra! Ingen tyckte det syntes att jag  varit borta så pass länge som jag varit utan att dem tyckte jag spelade skitbra så det var iaf skönt att man gjorde ett bra inhopp! Jag var ju dock inte lika bra nu som jag var förut men jag gjorde några bra räddningar och så men imorgon kommer jag inte kunna GÅ! FY vilken träningsvärk jag har och den blir värre och värre. Är nog ingen träning på måndag då dem yngre har match men sköönt...kanske blir gerda då istället och fotboll onsdag och torsdag! =)

Vi förlorade dock idag men mötte serieledarna men när vi skulle gå till omklädningsrummet igen efter matchen gick jag före 2  tjejer från det andra laget och jag hröde att dem sa att dem tyckte ändå vi spelade bra för vi var trots allt bara 11 spelare liksom så det var skönt att höra!!

Nu ska jag gå och bada och sen lägga mig i sängen och chilla. Ska se om jag har någon film på datorn jag kan titta på och imorgon ska jag SOOOOOOOVA länge!!!

Men fyfan vad jag tycker det är kul att träna! Är så glad att jag tog tag i det igen, speciellt fotbollen!


Lindaaaa - Hoppas det blir skiitkul imorgon!!!=D Och att talet går bra men det gör det, det är ett skitfint tal :D!!! HA såsåsåså kul!


OM jag är död nu...

fyfan vilken träning.......riktigt konditionsträning!!! Det var en rolig träning. Hade jag haft kondis hade det varit min favvo övning typ men vi var 3 lag med 4 i varje och spelade på 7manna plan. 2 lag på planen och när ett lag gjorde mål bytte man osv. så vi gjorde fan mål hela tiden så fick ju spela asmycket och där gick jag och kände att jag skulle dö vilken sekund som helst!!! Tom spelarna som har tränat mycket var juh helt slut. Jag fick håll helt mycket också och var såå trött men tränaran fattade nog väl haha sa att jag inte hade tränat på 2 år så! Sen kände jag mig helt vilsen för kändes helt skumt o spela liksom och försvara och allt! Nej usch hoppas det blir bättre snart och jag kommer in i spelet och i kondisen!! Men gör jag nog. Gerda och fotbllen så det ska nog gå =)!

Ska bara kolla på idol nu och sen fråga olle dokumentären! Verkar så ball!

Hemma igen

hemma efter ett hårt träningspass!!! Det var ändå jobbigt att börja med det när man inte tränat på såå länge men jag klarade mig bra tycker jag! sjuukt skönt nu efter när man verkligen har tränat och köpt det där jävla gerdakortet som man tjatat om så mycket! Men är glad att jag köpte det idag. Tränade med Karin, och L&L! Blir fotboll ikväll, ska ta d lugnt där sen fotboll imorgon och sen kaanske gerda på fredag om ja orkar! Kommer vara helt slut. MAn ska inte börja med för mycket träning på en gång men får se hur jag känner på fredag! =) Beach 2010 here i come haha! Känns så bra! Ska få fastareröööv nu och lår och mage! JADÅ!

När jag kom hem gick jag ut nmed Niko som var heeelt seg för så varmt ute idag så det var skönt att gå långsamt. Nu ska jag duscha av kroppen och sen äta något! Halv 8 blir det fotboll och innan det vet jag inte vad jag ska göra:P !? '

Imorgon blir det obs iaf, ska köpa en hårmask till håret och kanske en tröja om den finns! Verkar asfin!!


Träning!!!

Ska snart klä på mig för sen blir det träning på Gerdahallen men Kariin och Linn! Gympa med stång tror jag?! Ska cykla iväg halv så får lägga på ett litet kol här!! Kommer bli såå trött haha! Jesus! Ska bli skönt att träna!

tjingtjing

AAAH

FICK ETT ANFALL! LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET TILL PARADISET! KAN INTE ENS BESKRIVA HUR DET KÄNNS, FYFA VAD JAG LÄNGTAR, VILL VERKLIGEN ÅKA NUNUNU! VILL SKRIKA ELLER NÅGOT, FYFAN VAD KUL DET KOMMER BLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SITTER OCH LYSSNAR PÅ EN ASBRA LÅT OCH BARA DRÖMMER MIG BORT! VILL FESTA DÄR NU!

Blir förövrgint tärning imon med karin och linn på gerda. Äntligen!! =)


Distracted



Grym lååt! Älskar den!


Tisdag och valpkurs

Idag är det tisdag vilket innebär valpkurs igen! IDag är det först teori och sen ligg övningar! Ska bli skoj. Missar dock idol lite eftersom det börjar vid 8 väl och vi kommer hem vid halv 9! Attans!! Vill ju se idoool.

Filmen igår, prinsessa, var ganska bra och rolig men samtidigt hemsk. Trodde inte alls den skulle vara bra men det var den ändå! Mådde såå illa när jag kom hem för köpte ju popcorn och läsk och sen fick man även chips för det var en speciell förhandsvisning för dem har börjat med bioklubben, ngt nytt eller vad det var! Karin vann även blommor och två biobiljetter haha!! Så ball.

Idag händer det inte så mycket innan valpkursen....ska kanske ut på en promenad med Lu sen, kanske gå till ag eller var vi skulle? Sen åker vi till kursen vid 6! Vet inte om jag ska bada innan, orkar jag? njeee

Imorgon är det fotboll igen wihoo, sen på torsdag är det burlöv center som gäller! Lu ska testa glasögon och jag ska kanske göra ögonkontroll till körkortet men tror inte jag behöver eftersom jag har intyget till 20 dec! Men ska fråga dem så jag vet säkert. Tänkte ju börja köra med pappa nu eftersom intyget håller men haha känns som jag inte kommer göra det! Jag vill ha körkort som fan men kommer ta ett bra tag. Har hört massa som tagit det på 1 mån, eller 2-3 månader och jag fattar inte hur man gör det så snabbt?! Gud, kommer ta år för mig att bara få det rätt att starta bilden haha....usch nej, bilkörning är inte min grej.

Fint väder ute idag iaf! :) Solen skiner och man kan inte tro att hösten är på väg...jättevarmt ute. Vill åka härifrån nuu, tiden går lite sakta nu tycker jag! Eller nja, ibland går det snabbt och ibland inte haha...Vill träna på gerdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

aja har inte mycket mer och skriva, inget vettigt iaf så kanske inte lönt att sitta här och skriva då. Ska plocka mina ögonbryn nu snart.

Bio ikväll

Ska snart klä på mig något och sen ge mat till Niko och gå ut på en promenad! Hoppas han är lugn idag. Ibland går han jättefitn och ibland är han en liten djävul! Ska ät allt som kommer i hans väg och för några dagar sen så höll han på och sätta i halsen, vet inte vad han åt då haha men men vi får se!

Måndag idag och ny vecka. Ska klippa mig snarast, mitt hår ser ut som en halmhög alltså och tappar riktigt mycket hår, snart blir jag flint! Ska även betala högskolepriovet i veckan måste anmäla mig först.....usch, ångest för kommer få helt kasst men men man ska alltid testa innan man vet! HOPPAS bara att man hinner låna boken innan provet för då kanske man får pyttelite bättre men men vi får se vad det blir.....tror jag kommer in på dem utbildningarna jag har tänkt utan provet ändå men vill ändå testa för man vet aldirg om man ångrar sig sen....

Ikväll blir det förhandsvisning på bio, prinsessa heter filmen. Verkar inte så jättebra men det är väl ingen film som man får se gratis på förhandsvisning. Det är allt bra att vara medlem i bioklubben!!

Gud vad jag längtar ihjäl mig till Thailand nu! Ska bli så himla skönt och kul och snart blir det biljettbokning och då kommer det VERKLIGEN kännas verkligt! Mamma är helt nojig iom svininfluensan och att så många dött där men vi får ju vaccin innan vi åker, men får vi 2a sprutan också innan?!Hade ju varit bra för 1a skyddar bara 40% och man vill ju inte få svininfluensan där borta....

Ska ta på mig mjukis och sen gå ut och gå med Niko en stund sen hem igen och baaada och plocka mina buskar till ögonbryn! USCH! Vill gå till en sån som plockar fiiint. sist jag var hos en sån blev det helt snett och det är fort helt fult......och jag suger på att plocka jämnt men måste göra något åt det nu!

Skulle jag skriva något meeer....? Hmm, hade något på hjärtat innan men nu har jag helt glömt det eller så har jag redan skrivit det?!

Fyller ju år snart...10 nov! Snart och snart men det närmar sig...måste komma på något bra att önska mig, eller vita conve av mamma och gympa kortet på GERDA, ( MÅSTE köpa det snart om det ska löna sig) och av Patrik vet jag inte ...måste komma på något bra! Hihi Vill egentligen ha en ny kamera, en vattentät men känns inte som dem tar lika bra bilder som en vanlig och sen fungerar ju min ganska bra, den är bara en aning trög när man ska ta bilder med blixt och det händer gaanska ofta att man missar "the moment" just för att den är seg!

NEEJ, nu orkar jag inte skriva mer, aslångt inlägg detta ju men när jag väl har börjat skriva så kan jag inte sluta haha, älskar att skriva om jag har något att skriva om dvs!

Just det, sitter och klurar på min tatuering! Vet inte vad jag vill att det ska stå men är nästan helt säker på att jag vill ha den på spanska!! Heelp me! vill ha något fint och betydelsefullt, en mening vill jag ha i nacken så det ska det bli men kan inte komma på något......

CIAAAO!

räkor

Helgen har varit mysig! I fredagskväll kom patrik efter sin match och åkte hem på lördag dag typ......på kvällen var det film hos linda....film och film mest snack och gottis men det var mysigt! Sen kom patrik igår igen när vi kom hem. Idag var vi ute och gick en runda med Niko och släppte även honom lös på rastgården så han fick springa av sig. Gud vad han älskade det! Sen efter ett tag kom det in en familj med en hund och släppte lös sin hund utan att ens fråga om det var okej!! Jag menst, tänk så hade Niko varit farlig?!Vad vet dem?! Som tur är så satt Niko vid oss då så vi satte på koppel. Dem sa att deras hund inte är så glad för valpar men hade inte Niko varit så nära oss hade ju han sprungit framtill hundenoch velat hälsa. Knäppa människor som bara går rakt in och släpper lös si hund utan att ens fråga!!!

Ikväll blev jag sjuukt sugen på räkor....så tog fram lite och tinade upp dem och åt!! FYFAN vad jag älskar räkor. Det bästa som finns. Och man blir inte tjock av dem haha så det är najs!

Hon Rosi från USA som vi träffa i Thailand kommer nog även dit på nyår!!! Fyfan vad kuul....sen vet jag en tjej som bor i sthlm som vi träffa där bara en kväll typ 20 min men snackar med henne nu på datan och så...hon ska kanske dit i jan med samma kompis som hon var där med sist. Och hon kommer antagligen vara på phi phi under dem 2-3 veckorna hon ska vara där och hon kan fixa billigt boende och allt! Skitbra va=D?! Hon e jättesnäll! Ska bli kul att träffa dem där iaf! Soff, vi kommer få den bästa tiden där! ♥

Det är bara 16 dagar till du kommer hem igen!!! 16 små dagar sen är du hemma! ♥

Träningsvärk

Har fortfarande sååån jävla träningsvärk!!!!! Har bara blivitvärre hahaha, kan knappt gå alltså! AAH, men som tur är kan jag inte träna på måndag iom bion men på onsdag och torsdag kör jag gärnet igen! hejaheja..

Myskväll idag med film hos Linda! Det gillar vi!

Inte ett skit

Har inte gjort ett skit idag! Men ändå skönt för har såååån träningsvärk haha! Jesus..i mina ben! Har även en konstig känsla i min vänster arm....typ att den gör ont på något sätt....hoppas det går över till imorgon iaf! Blir kanske film ändå...får se om jag och Patrik ska göra något speciellt men annars blir det nog film :) Vill åka in till stan imorgon egentligen....och se om det finns tid för klippning på något drop in! Tappar sjukt mycket hår nu och måste klippa av det slitna och klippa upp det lite iaf!!

Ska anmäla mig till högskolepriovet nästa vecka...vill inte tänka på det ens....pengar hit och dit. Men ska nog önska mig det av Patrik hahah, konstig present dock men men vad ska man göra när man måste spara allt man har?! Måste kunna leva efter Thailand med så att jag inte har 0 kr hemma! Kan ta tid att få jobb liksom så kan inte gå med 0 kr på kontot då!!

Snart kommer Soff hem! =) Tycker vi kan ta utgång eller så i Okt kanske.....efter du är hemma från USA! Så kuul!! =D Men oktober låter brao tycker jag och sen får vi ses massamassa när du är hemma dem dagarna innan USA! Kolla biljett och sånt med! IIH INTE lång tid kvar nu alltsåååå....börjar få chill i magen när jag tänker på det...vill fan börja kolla upp vilka kläder jag ska ha med mig haha....jag är konstig ibland jag!!

Ska göra milkshake nu, chokladmilkshake, om vi har glass dvs, hoppashoppas!! SÅ ska jag ligga här i sängen och dricka den och äta chips!

Btw, har gått ner lite tror jag..1 kg eller något men har inte gjort något för att gå ner?! Kanske alla promenader med Lu och sen lite med Niko som ger lite resultat?! Att komm ut liksom...kommer isf gå ner till min vanliga vikt snabbt tror jag men kommer inte gå ner mer än det...vill jag inte heller för det är för mycket! Vill liksom mer få muskler och fastare.....fastare lår och röv typ och mage! Inte gå ner så mycket mest stärka allt! :D WIHOO

Får se vad hon på mailen svarar nu om den kursen haha, skickade mail innan! Vill ha det nuu så man kan börja tränaaa...nu när jag är på G! Fyfan vad jag hade saknat fotbollen..kändes fan som jag var bättre nu än innan alltså.....iaf med skotten och lite sånt....får se om det är lika kul på onsdag och torsdag för då ärdet nog fler...vi var liksom 7 pers...2 som jag känner sen innan och sen 4 93:or som jag aldirg träffat, men dem var duktiga! Trodde det skulle vara sånna småtjejer typ men dem var ändå duktiga...en av dem har sånt jäääävla skott! SJUKT hårt, man blir ju rädd.

Ska kolla om vi har glass i frysen och isf blir det milkshake annars blir det bara vatten och chips! SEn kommer nog älsklingen snart =)

TROOR jag ska önska mig det armbandet också..men vet inte vilka berlocker kanske bara ett C sålänge för ska ju få högskoleprovet med..vill inte ruinera honom på pengar stackarn nu när han ska på skidresa och allt....


FREDAG och helg

Idag är det fredag vilket innbeär att alla andra också är lediga och inte bara JAG!!! Fy, trött på att leva o inte göra något, inte kunna köpa något fint eller göra saker, har sökt lite jobb men får ändå inget svar så ajaaa!! Får leta efter Thai för mååste ha jobb då, verkligen!!! Ska åka utomlands i sommar då ju med alla!!! Vill det så det ska fan hända också!

Idag kanske jag ska titta på Patriks match men et blåser som fan så orkar inte stå ute och frysa då! Tror han kommer hit sen annars..imorgon vet jag inte, vill titta på film hos Linda också men får se om jag kan eller inte!

Sen på måndag skulle jag ju träna fotboll men kom på att jag ska på bio haha fan, så kan inte men ska träna på onsdag och trosdag iaf! =) Har träningsverk idag dessutom men det är bra! Längtar till Gerda nu....


Kompis det går bra nu...

Fotbollen gick bra! Orkade knappt värma upp i börja, fick håll och allt men sen blev det bättre. Var en chill träning då det bara var en tränare och 7 personer. Började ju regna och allt, sen blixtrade det en längre bit ifrån men det var skitskönt att få träna verkligen!! Kommer bli tuffare på måndag men det är kul att komma igång. Körde en skottövning på rullande boll som gick skitbra, får in sånna dunderträffar när den kommer rullandes och tränaren tyckte det var skitbra skott. Sen körde vi en övning där man skulle skjuta på rullande boll, haha gick inte lika bra. För det suger jag på...vet inte varför men får ingen kraft i bollen liksom....men men ska bli kul och köra igång både här och på greda sen!! WIHO, jag är på G!

Ska alldeles strax in i duschen och sen kommer jag soova gott!! =D

Fotboll

Guud, tror jag ska träna idag! Tycker det är sjukt pinsamt att komma efter 2 år och bara dyka upp sådär haha! Får se hur alla reagerar! Speciellt tränarna! Kommer inte orka springa alls mycket!! Får säga det till dem så att dem vet hhaah! Börjar halv 8 så vi får se hur det kommer gååå!! AHHH vill inte haha, eller jo men ja! Pinsamt

En tanke slog mig

När jag och Lu promenerade hem från stan innan idag så slog en tanke mig. Har ju alltid velat tatuera mig och idag slog det mig att jag kanske vill ha min tatuering på spanska!! Är ju halvspansk så det hade ju passat perfekt, plus att det är ett jättefint språk! Har länge funderat och funderat på en fras att skriva in men kommer inte på något bra. Jag har en på G som jag hade kunnat tänka mig men ska fråga pappa hur det blir på spanska och sen kolla lite olika sidor och se om jag kan fråga någon mer också!! Blir nog dock inte innan Thailand för man får typ inte sola på ett tag efter....sen har jag nada money till det just nu. Får spara och spara så mycket jag kan nu innan resan. (WIHOOOOOO)

Ska strax gå och lägga mig. Kollade på Bachelorette och tyckte hon valde heelt fel. Visste redan det för hade kollat på google innan haha men ville ändå att hon skulle välja han andra men icke.

Vill fan köpa det jäävla kortet snart så jag kan börja träääna!! Kommer ta säkert 2 veckor innan vi kan köpa och vill börja nu liksom!


Onsdag, snart torsdag

Ja, vad smart jag är va ;) ? Idag var jag ute med Niko och sen cyklade jag in till stan och träffa Lu, vi hämtade ut biobiljetter till en förhnsvisning. Skitnajs att vara medlem där för man får gå på förhandsvisningar lite då och då!! Oftast är det inga bra filmer men man tackar ändå inte nej till gratisbiljetter! :D

Vi gick hela vägen hem från stan, skönt med motion! Snart börjar ju hårdträningen. Vill köpa mitt kort så fort som möjligt så att jag tjänar på det! Vill ju inte missa två hela månader liksom. IH är iaf pepp på att träna!

Imorgon händer inget speciellt men på fredag ska jag nog träffa älsklingen. Träffades inte alls i helgen så nu ska vi ses. Sen efter helgen är det ungefär 15-16 veckor kvar till resan. Låter som att det är sjuukt lång tid men jag hoppas innerligt att tiden går snabbt dit. Vill inget hellre än att ligga och steka på den underbara stranden och festa på dem mest underbara och roligaste ställena! ♥

 






Nessaja



Grym låt!


Congratulations

Först och främst vill jag bara säga
 GRATTIS till Luis som fyller 21 år idag!! =D Hoppas du får en underbar dag! Så GRATTIS på födelsedagen hjärtat! Love you!
 



Sen vid 4 ska jag gå på promenad med födelsedagsgrisen =) och sen vdi lite över 6 ska vi åka iväg til valpkursen. Wiie, hoppas det går bra! Pappa ska vara där med Niko och öva och vi andra ska titta på! :)
Ska alldeles strax ut med Niko och sen ska jag ut med honom igen vid lite över 2! Så blir många promenader.

En annan sak, sjukt vad jobben går ner! Igår var det 1305 jobb och idag 1125 eller något! JESUS alltså. Och iförrgår fanns det 2000 jobb eller något. Dem fylls knappt på på ams.se utan dem sjunker så mycket men bara några enstaka nya som kommer upp. Ajaa, jag åker snart så det som får mig motiverad till att gå upp på morgonen och allt. Men efter det då jävlar ska jag lägga in en växel. Leta jobb och jobba röven av mig....kommer få gå till alla affärer och allt!! Då måste jag verkigen ha pengar för kommer vara pank och vill även flytta då så måste måste fixa jobb sen.


Nu ska jag ta på mig och fixa mig lite och sen gå ut med Niiiko.