19 dagar kvar till asien!!

Herregud vad tiden har gått snabbt!!! Helt galet. Snart åker vi iväg och stannar i asien i två mån!! TVÅ månader, fattar ni?! Tiden kommer säkert gå ASsnabbt där borta men gud vad jag längtar!! Vill utomlands nu och bara komma till värmen. Sen när vi kommer hem måste jag söka in på lite utbildningar och sen till hösten kanske det blir plugg. Känns helt overkligt. Aja just nu tänker jag bara på att jag snart åker och måste börja lägga fram alla saker jag ska ha med mig. Hoppas man inte glömmer något när man packar haha. Aja det borde ju finnas att köpa i bangkok ändå så =)!

Igår var det utgång med alla tjejerna. Karin stack dock till breeze eller va det heter =P! Alla var nog ganska sega igår för vi dansade bara en stund sen satt vi typ bara ner så ja, jag var iaf AStrött och ville bara hem när klockan var tpy 3! =P Idag mådde man lite sämre haha, vaknade vid 9 och mådde piss!! Men somnade vid 10 igen och vakande kl 4. Skönt. Känner mig fortfarande heelt konstig. Tyckte inte alls jag blev så full igår och drack bara en shot där inne typ  men ändå blev jag sååå bakis? Och att jag fortfarande känner mig helt illamående är ju knäppt. Kanske korven jag åt igår =P!? haha aja ska badanu snart och typ sooova, är så himla trött.

Snart nyår med =)! Har dock inte lust att dricka just nu. Ska bara ha typ 5 cider till nyår tror jag, orkar inte mer, fy!

Funderar på att beställa guitar hero 3 med 2 trådlösa gitarrer, kostar 500 på cdon.com och det e ju billigt =)!

Nä orkar inte skriva mer är så trött.

Utgång!

Ja är strax klar, ska platta håret och sminka mig lite sen är jag klar! Vid 8 ska vi vara hos soffan och förfesta sen utgång , slagt! Vad annars? Haha.

Julafton slut

Ja, då var julafton slut. Det går alltid så snabbt. Jag blev nöjd med mina julklappar iaf=)! Hade inte önskat mig något mer än medicin typ haha men fick lite pengar, presentkort, mascara, neccesär och lite smått till. Sen av anna fick jag en jättefin tröja och örhänge och ansiktsmasker. Av min älskling fick jag en tavla på oss, en kalender med massa bilder på oss =D! Sen abba singstar och två spel till playstation, fast har redan ett av dem så ska byta imorgon kanske! =) Men blev nöjd iaf!! Snart ska jag iväg till min älskling och äta mat och så där och imorgon till patriks farbror och äta där haha. Sen på lördag blir det utgåång med tjejerna! Läängesen alla var med så det ska bli så kul!=)

Ska kila nu. Puss

GOD JUL!

God jul!!! Hoppas ni alla får en trevlig kväll med mycket god maat =D!

Snart julafton!

Snart är det julafton, så galet!! Vi jobbar nu sen imorgon på dagen ska jag först in till nova och lämna min cykle eller stödet och en sån sak till lampan har trillat av, dåligt, sen ska jag fika och byta julklapp med anna och hon med sofie sen vd 3 kommer linn in så ska vi fika (igen) och sen kolla lite typ =D! Ska bli kul!! Sen är detju julafton på onsdag. Vi satte in vår gran idag så när vi satte ner den e foten så var den HELT SNE! Så pappa fick typ såga av en as stor bit av stammen där nere så den är ju typ dubbelt så liten nu. Var jättefin innan helt stor o masa grenar nu är den mest kal! Haha men det funkar=)! Sen är det snart nyår men innan dess utgång med tjejerna den 27! Tror alla ska med =D? Så kul, karakar kommer ju hem den dagen med så hoppas hon hinner. Aja sen nyår, ska bli helt trevligt, längtar dit! =D! Skulle ju sola imorgon attans! Har nog inga pengar, hmm får se.

Måste kila nu jobbet väntar. Puss

En månad

Igår var det exakt en månad kvar till Asien. Så snabbt tiden har gått nu när man jobbat. Det är ju jul på onsdag! Tur jag har köpt alla mina julklappar, eller nästan iaf! Och sen är det nyår med, min outfit är nästan klart, ska se om jag hittar en tröja bara en sån kort. Mamma kom in med en chokladkalender innan idag, lite sent nu haha men jag fick ju äta till lucka 17!!! GUD vad jag mår illa nu. Aja ska bada nu och bara ta det lugnt, fixa mina naglar lite! Snart helg, wihooo!!

Jordbävning i Skåne

Ja, då har man varit med om en jorbävning då! Galet faktiskt. Var på jobbet när jag och anna kände att det skakade till ovanligt mycket men vi tänkte att det var trucken som körde förbi haha, men dem börjar ju inte kl 6 och sen skakar det inte såå mycket när den kör förbi och sen hörde vi på radion att fler hade varit med om det och då fattade vi att det var jordbävning. Sen kom man hem och läste på tex-tv och den låg på 4,7-5 på richtersskalan så det var ju sjukt. Den kraftgaste i Sverige sen 1904 eller ngt. Det var allt lite läskigt, trodde inte det hände här.

Nu måste jag gå och äta vaknade vid 5 så är hungrig nu. Ska bada sen meed, ååh är så trött, orkar inte jobba idag men men, snart slut =D!!

Julklappar...

Var på nova med mamma idag och handlade liite julklappar, ska in dit snabt imorgon med mamam och pappa och köpa patriks sista julklapp den e lite stor så orkade inte bära runt på den så ska handla den imorgon och sen ska vi köpa julgran med!! Nu ska jag sooova lite och ta det lugnt, finns juinte så mycket att göra haha sen e det ju jobb igen. helgen har gått så himla snabbt=( fy, men julafton om en vecka och 3 dagar typ sååå sjukt. Tiden har gått så snabbt nu! Snart nyår med ska bli skoj =D! OCH sen åker viiiiiiiii!!! Ah, börjar bli nervös alltså haha! IH!

julklappar..

Var på nova med patrik idag för att handla julklappar, oj vad många det blev! (eller inte) Hittade inte en enda julklapp!!! Men ska köpa imorgon för ska dit med min mamma då så hon får hjälpa mig lite. Ska köpa en ring till mig med på guldfynd för har presentkort och dem har ngt erbjudande nu att om du köper ngt till ordinariepris så får du sedan ett presentkort med halva priset på ordinarie typ. Så om ja köper ngt för 500 tex får jag sen ett presentkort eller ngt med 250 kr på så det är ju skitbra! Kanske jag hittar ngt där till någon sen =)! Vi får se hehe nu kommer patrik snart igen har har varit på kalas hehe,vi ska se madagaskar 2 ikväll!! hihi


Vill ha

snö!!  Tycker det är så mysigt med snö men det ska ligga kvar några dagar! Gud vad det svider i mina läppar alltså!!! Helt torra och kan knappt öppna munnen och svider ASmycket!! ÅH. Ska snart jobba igen, sista dagen dock och denna veckan har gått väldigt snabbt. Nu har man väl bara ungefär 3 veckor kvar att jobba eller kanske 4?Vet inte riktigt men det är iaf snart jul och jag har inte köpt EN ENDA julklapp!! Känns det bra? NEJ! Måste verkligen handla i helgen men vad??? Ingen har sagt vad dem vill ha! Shit vad svårt jo bara min älskling, den presenten är klar men shit vad svårt!!!!! Är så himla dålig på att köpa julklappar och presenter och allt såntdär! Nej, nu ska jag bada. Ta ett långt bad och sen kolla på ett livsverk av björn gustavsson! =)! Längtar till imorgon, leeedig heela dagen. Det är vi alltid på fredagar men gud vad skönt bara ta det lungt hela helgen!

Lycklig.

Åh just nu är jag lycklig!!! Slipper åka till göteborg igen utan ska bara skicka med posten. SÅÅ SKÖNT! Hade inte orka ta mig upp dit igen fyfan jobbigt alltså!! Så det är skönt. Nu ska jag bada och äta sen ska ja på bio innan jobbet!! =)

Göteborg

Ja, kom hem för bara en liten stund sedan. Gud vad man är slö och död typ. Det hela började med att vi jobbade natten nu till idag 12- 6, vi slutade tidigare, och tåget till göteborg gick 7 så vi var där i god tid. När vi väl var framme i göteborg efter 3 timmar så skulle vi leta upp thailändska konsultatet (tror jag det heter) och det gjorde vi. Ligger jättenära centralen så vi blev ju skitglada. Vi kom dit och var helt glada när vi ser en lapp där det står " konsultatet stängt fredagen den 5/12" TROR NI INTE VI DÖR?!!?!?! Vi gick in där och frågade kvinnan i receptionen om hon kan lämna våra papper till dem på måndag men det gick absolut inte, handlar om säkerhet och så. Vi fick skriva ner våra namn och nummer så skulle dem ringa oss på måndag och då ska vi böna och be om att få skicka det på posten men vi är nästan 100% på att det inte går så att det blir till att åka upp igen på tisdag morgon isåfall och sen efter hem direkt igen. Så blir ingen shopping på tisdag. Alltså är det vår vanliga otur eller? Känns som allt bara blir sämre. Läget i thailand är ju inte det bästa, vet dock inte om det är bättre nu, visumet går inte och fixa, känns som resan är dömd att misslyckas. Men sen kom vi fram till att all vår otur kommer NU innan så alltså komer vi få det fett underbart när vi väl är på plats och vi kan inte längta mer efter sol och värme för fy vad kallt det var idag. Vi gick runt som små ispinnar i göteborg. Aja efter vi deppat ett tag och svurit över att det var stängt så gick vi in i ett köpcenter och värmde oss. Kollade i lite affärer och anna hittade äntligen sin älskade mössa! Haha. Sen gick vi till stan och jaa gick runt lite överallt. Våra been värkte, ryggen gjorde svinont, anna fick en blåsa på tån, mina tår var allmänt klämda och gjorde såå ont. Vi hade inte fått någon sömn men lika glada var vi för det för vi skulle ju shoppa. Jovssit, vi hittade inget alls i början haha men jag kom hem med två linne, en tröja, en längre tröja som man kan ha med leggins och 3 bh:ar precis i min storlek skitbra för min storlek verkar inte finnar här så jag är lycklig. Anna hittade ett pyjamasset och två tröjor tror jag och trosor. Så vi var glada för det. Sen efter vi shoppat lite gick vi in på ett ställe som heter  paprika och åt en god pasta. Jag och jullan var på det stället när vi var i göteborg i 9an eller något? och jag har längtat efter det stället haha, trodde dock inte det fanns kvar än men det gjorde det och vi blev väldigt mätta!! Efter det så gick vi runt lite till och sen gick vi till bussen som gick klockan 5! Klockan 8 var vi i lund och nu är vi hemma igen. En händelserik dag alltså och vi måste åka dit igen snaaarast!! FANDÅ! ÄR sååå himla irriterad att jag kan slå någon nu alltså. När vi väl bokar biljetter så bara STÄNGT!! Där fick vi! Fan då! Nej, nu ska vi inte deppa, vi ska fixa det jävla visumet snart haha och då är allt fixat och klart!! Nu ska jag bada och sen sova tror jag så jävla trött. Inte sovit på 24 timmar nu typ. Så ni får ha det så bra och imorgon vet jag inte vad som händer? Patrik kommer iaf och vi ska kanske ut med linda, jocke och co. ? Vi får se vad som händer.
Lägger upp några bilder från göteborg här men som vanlig fotar jag aldrig när jag har med mig min kamera, blev mest biler på anna.
Anna läser tidning på vägen till göteborgHennes älskade mössa
I stan En del av stan

Nu har jag inte så många fler och ska bada nu så orkar inte skriva mer! Hoppas ni har det braa!!
JUST DET, får ju inte glömma!! HAHA När vi hade kommit fram till göteborg och gick igenom centralen så såg anna en person och tänkte "oj vilka konstiga byxor" SEN SÅG HON ATT DET VAR DILEVA! HAHA Så anna bara CAMILLA HAR DU SETT DILEVA SITTER DÄR!! Hhahah så ball, så satt han där med sin fru eller tjej eller vem det var. Så då har vi sett dileva med!!!haha

Suck..

Sitter och spelar lite playstation med min syrra och det går ju lagom bra haha. Snart är det dags för jobbet igen. Gud, jag kommer hem, sover, vaknar och äter, vilar lite till och tittar på tv och sen är det jobb igen. Men dagarna går fort och det är bra för det betyder att vi åker snart =D=D och snart är det ju jul! Älskar all julmat och allt, så mysigt!! Längtar till jul och till vi får liiite ledighet iaf och sen är det nyår. Vad händer på nyår?? Några förslaag?!

Nu ska jag kolla på ett livsverk av björn gustavsson sen chilla och fixa mina mackor till inatt.

Att jobba natt

Ja, nu har jag och anna jobbat natt en dag och snart börjar vår andra dag. Det var faktiskt inte alls jobbigt att jobba natt och sen så gick tiden assnabbt så det var bra =)! Man var typ heelt slö i kroppen men inte alls i ögonen!! Men det gick iaf bra men hade aldrig orkat jobba natt mer än 5 veckor. Sen när jag kom hem typ halv 8 så skulle man ju lägga sig, men som tur är så är det ju fortfarande mörkt när vi kommer hem så kunde ju somna ganska lätt. Vaknade vid elva först sen ett sen två och till slut tre. Skitjobbigt att vakna hela tiden och jag hade sjuka drömmar hahah! Ajaa nu ska jag gå och ta ett bad och sen vet jag inte alls vad jag ska göra? Vila lite till kanske, snart fredag haha och då blir det göteboooooorg, men bara över dagen ju men ska bli kul att kolla i lite affärer men kommer dock vara sååå trött.

Sen till en annan sak. JAG håller med soff, alltså ni andra får med börja uppdatera er blogg lite!! Linda, du som brukade uppdatera så bra innan haha. Och karin uppdatera och lunt!! =P

Ska bada nu så ni får ha det så braao. Snart julafton, så mysigt, trots att vi bara firar med min familj, vill med ha mina släktingar här. Hade både mammas och pappas släktingar bott här hade vi nog blivit ganska många skulle jag tro, iaf från pappas sida hehe. Men så är inte fallet och vi brukar ändå alltid ha mysigt på jul så =)!

Snart åker viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii till asien. Sinnes! Tiden kommer nog bara rinnga iväg och måste börja bestämm vilka kläder jag ska ha med och allt.