dancing in the dark..

Sitter här och chillar lite efter jobbet. Anna är också inne på datorn så det blir roligare då:D Kan inte sova direkt efter jobbet för man e så himla pigg. Jaahaa..frida slutade idaaag, hon ska till asien och såå i 3 månader med erika. Fyfan vad avundsjuk man är!!! fuskigt. Menmen kanske kommer tillbaka till jobbet sen =)! nu är det bara jag och anna..kommer kännas lite konstigt hihi.
Jaaaa...imorgon blirdet mediamarkt..mååste fråga dem en fråga om min ´nya dator..tycker det är hel skumt men vi får väl se vad dem säger! sen blir det ätaa och sen jobba. Veckan har gått skitsnabt.inte sant?? I helgen ska jag mysa med min älskling sen får jag se vad som h'nder? Kaanske ike hehe.


min nya dator!

Här är den =D
image83

image82

är väldigt nöjd faktikst! hoppas den hållet länge

helgeen

Helgen har varit hur mysig som helst. I lördgs så köpte jag en ny laptop :D en sony vaio en silvrig hihi mycket fin! Efter det åkte jag till jockes bandymatch med patrik där vi träffade anna och linda! Sen åkte jg och patirk till IKEA för att köpa ett laptop bord till mig! =) mycket bra! På kvällen bar et av till en restaurang med några stcyekn, skitgott och trevligt!! måste vi göra om. Sen åkte jag och patrik hem och sov hos mig. Idag har jag varit på bio med patrik såg I am leged! den var ganska bra hii.
Nu gör jaginget ska snart soova....men ska titta på några sex and the city avsnitt til. BEROENDE! fick u boxen i lördags! najs.
Pusspuss

Är så sugen på att flytta hemifrån alltså!

RESA!

Längtar till sommaren och till värmen!! Vill så gärna resa iväg till något partyställe och det ser ut och bli så också. MEN var ska vi åkaaa tjejer? Det finns många alternativ men vi får kolla upp något roligt och VARMT ställe hihi. Vill verkligen åka. Sen vill jag till thailand i typ november, jag och patrik har funderingar kring det så vi får se var det leder men hade ju inte suttit helt fel. Men först kommer sommaren!! =D Hoppas det nu blri av...längtar!

Snart ska jag jobba, men snart fredag, imorgon, och sen helg :D skönt!

MYS!

Helgen har varit sjukt mysig. I fredags var jag ledig från jobbet, en fredag i månaden, då träffade jag min älskling! I lördags åkte vi till åkarp till anna och kollade film och spelae TP! vi var 10 st så det var hur kul som helst! Och idag blev det bio med tjejerna! hihi. Mycket mysig helg. Nästa helg blir det nog utgång på lördagen skulel jag tro...vi får se vart helgen leder mig ;)!!

Älskar dig älskling! <3
image80 ÄLSKA!!!!!!


Tack för en underbar resa!!

Hemma från Åre nu, inte så himla kul! Vill tillbaka, hade inte skadat att stanna en vecka till!!! hade hur kul som helst och saaaknar det som fan. Att åka skidor är fan så underbart juu=D ska lätt åka skidor i vinter!!! Men hade hur kul som hest och nu är jag så himla död! måste sova hhaa.....sen blir det jobb imorgon,tillbaka till verkligheten. FAN!
TACK  alla för att ni gjorde min resa såååå underbat rolig!! <3<3 de måste vi göra om!

image79