Booooooooorta

Nu åker vi strax. Åker härifrån klockan 7, sen ska vi hmta Patrik! Sen åker vi till båten :P! hehe.

Får sluta tänka på det, och gå vidare nu. Skiter i vilket.

Vill iallafall aldrig mer se DIG! Och haha om vi ska träffas för det var längesen ? EHH NÄ, skulle inte tro det, usch! Fy, vill aldrig mer prata med dig eller se dig
.

Ska ha det kul i Polen nu trots allt. Allt blir nog bra till slut. HOPPAS JAG! Nu kan ja lita på dig, det vet jag! =)

Ni alla får ha det bra här i Sverige så ses vi när jag kommer hem =D. Alltså på fredag!

Ha en skön vecka =) PUSS!

Polen

Herregud :P hahah, ignorera dem förra inläggen! ahaha. Men nu är det klart, vi ska till Polen imorgon, jag, patrik och sanda. Vi ska ta båten dit, tar a 8 timmar, sen träffar vi mamma där. Men det tråkiga är,,,att det kanske inte blir så fint väder som vi hoppats, och att jag håller på att få ett NYTT sår, tror det iallafall. Hoppas inte det, men ska åka och titta idag och så. Men isf får jag antibiotika idag, så jag slipper att ta det nere i Ayia napa! =) Det är inte så att man inte får göra något, sola och så, utan man ska sola med  måtta :P

Men nu ska jag byta om och äta och såå, sen bär det väl av till sjukhuset och checka såret :P! hehe.

Älskar dig min älskling, och vi ska ha det så skönt och roligt i Polen =) IIHH! Sen när vi kommer hem är lilla bebisen född, då får vi åka och hälsa på bebisen =)=)=)! SÅ KUL ! :D PUSSSS PÅ DIG MIN ÄLSKLING!

Sova

Nu ska jag gå och sova, är trött, ska nog till malml city imon..men min älskling:D äntligenträffaaar man diig :DD::D: hihihihi Har saknr diiig!


Hoppas nu at mitt huvud blri braaa, så att ja inte får nya utslag i huvudet eller nya sår!!=( HOPPAS DET BLIR BRAA!

Vill till polen n¨ågra dagar nuuu, så man kan umgås med sin älskling  o familj lite, det behövs nu efter filippa!!!SAKNAR DIG GUMMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3!!! Du är saknad!! Vill bara gå och gosa med digeller klappa diiig, din mjukak fina päls :( FAN! du har det bra nu gumman, ja älskar dig, glöm inte det!

Ha det fint, älskar min älskliiiiing, ses imon :D

ha det fint i skageeen tjajoooor, vi ses nrä ni kommerhem -:::D:D:D:D


13 dagar kvar till ayia napa...assåå..sjuktl ite-? jkaaaa:D
hopas du har ball i grekland :D hihihi....

ska sova num godbatt och sv gott....

God natt gumman, sov gott, r.i.p ! alltid i mitt <3!

Feeest

Kom nyss hem fr´ån soffans feeeest. hihi var jätte tevlgti =) Hittde inte dig på slutet men det var jätte kul :D marika skulle iaf hääälska från mig =)

När ja kom hem började jag sakna filippa, ingen attt gp till, ingen att säga godnatt eller hej til, ååh, min kaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiinm saknar diiiig så mycket. men jag vet att du har det br anu, du var ca 7-8 år, din tid var ändå inne, dt var din tur, det vet jag älskling, du var den finaste kaninen som fanns...o ja saknar dig sååå! =( Vet att du har det braa nu, bättre än inget alls o du betydde så mycket.

Saknar iiiiiiiiiiiiiiiiiiiig filippa!!!!!!!!!!!!! <3 vår fina kanin!

Feeest

Kom nyss hem fr´ån soffans feeeest. hihi var jätte tevlgti =) Hittde inte dig på slutet men det var jätte kul :D marika skulle iaf hääälska från mig =)

När ja kom hem började jag sakna filippa, ingen attt gp till, ingen att säga godnatt eller hej til, ååh, min kaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiinm saknar diiiig så mycket. men jag vet att du har det br anu, du var ca 7-8 år, din tid var ändå inne, dt var din tur, det vet jag älskling, du var den finaste kaninen som fanns...o ja saknar dig sååå! =( Vet att du har det braa nu, bättre än inget alls o du betydde så mycket.

Saknar iiiiiiiiiiiiiiiiiiiig filippa!!!!!!!!!!!!! <3 vår fina kanin!

Saknar dig!

Jaaa, filippa...vi hade dig i 7-8 åår! Det var kanske pga åldern du somnade ni ? Det var kanske din tur. Du har det säkert jättebra där du är nu =) hoppas det iaf. Nu när jag tänker efter så...då när du satt i ditt sånt lilla hus och började få kramper, så satte du huvudet mot ena kanten och tittade mig rakt in i ögonen, sån fin blick precis som det var ditt adjö! åhh, så fin, jag tittade också dit rakt in i ögonen, det var ödet, jagvet. Jag skulle egentlgien till malmö men fick förhnder som tur var! så jag var hemma med filippa den sista stunden i hennes liv. Den blicken du gav mig glömer jag aldirg.Du var så fin hjärtat, och så muk päls! Vi begravde henne i vår trädgård, och vi gjorde ett fint litet kors. Buren står tom :( kommer bli så tomt utan dig.  Fina minnen vi har med dig, du var så snäll. Min lilla tjockis =) som vi brukade säga.

Ringde min älskling när jag såg att hon hade somnat in :( o var ledsen, han hade precis tränat men han sa "jag kommer till dig nu älskling" och det gjorde han. Han kom hit vid 10 tiden, ååh fy vad jag älskar dig! du är bäst och det betydde väldigt mycket att du kom till mig. Du är den bästa! TACK för du finns, skulle inte klarat allt utan dig. Älskar dig mest!!! föralltid! Tack för du kom!

Vet som sagt att många kanske ycker det är "mesigt" att skriva å mycket, men filippa var vår kanin, ett djur, och jag älskar djur. Och oavsett storlek så betyder det lika mycket för en! Nu ska jag sova, kommer kanske inte sova så gott inatt, men man kanske ser filippa i drömmen =D Hoppas det! Tänker på dig iaf. Nu får du vara vår ängel i himelen. Nu kan du sitta och vaka över oss.

Jaaa, det var vårt adjö.....och kom ihåg filippa, att du aldirg blir glömd. Vila i frid, och du har det bättre nu, vi såg på dig att du var trött och hängig, men trodde aldirg att din tid var inne, men nu behöver du inte gå och vänta, nu kan du sova så gott så ses vi igen =)

R.I.P hjärtat . Den blicken du gav.....ooh..glömer den ALDRIG!

R.I.P gumman min

Min kanin dog nyss...Kära filippa!!:( tror hon har varit sjuk ett tag..men pappa verklade inte bry sig..." nej det är inget med henne " Nää visst....jag och sandra ( min syster) gick ut för att se vad det var..hon åt inget...så plöstligt blev hon lite aggresiv...när hon skulle springa så kunde hon inte gåå...hon trillade hela tiden, en började hon få kraftiga kramper!! :( så hon bara snurrade runt och allt. Så jävla hemskt. Men det hemska va att jag tror att filippa led så otroligt mycket:( bara för pappa inte kunde ta henne till veterinären! SVÅRT?! FÖR FAAAN titta vad som hände!! :(:(:(:(:( ÅHHHH, mitt framför våra ögon, och va fan ska man göra? finns inget att göra, åååh filippa!!! Många kanske tycker det rä mesigt..." ja men en kanin"? jaaa ja trodde inte jag skulle känna/må såhär men fyfaan, :( Blev/är så himla ledsen....också mest för henne skull..hoppas du mår bättre nu och inte lider gumman!  Du va en sån fin kanin!

R.I.P !!!! (L)

Finns inget att göra

Det finns verkigen inget att göra idag, Skulle till stranden men orkade inte igååår, men nu vill jag =P men icke. Skulle till älsklingen men icke. =( Usch, får väl fråga pappa om vi kan åka och handlaaa mat eller något, så jag kan hanlda min efterlängtade glass, då kan jag sitta och äta i trädgården =D.

Jahaaaa, jaja, kanske ska till Polen i helgen iaf, en vecka om vi hittar något, jag har iofs kaaanske hittat ngt ? Men vi fåår se! =) Hoppas det, för då har man iaf ngt at göra och tiden kommer gååå mycket snabbare! hihihi.

Snart så ska min pojkväns storasyster föda sitt barn :D hoppas det blir gulligt!! =) Så himla kul det ska bli, och vem ska sitta barnvakt? joo jag :D haha! måste, måste ,måste. Jag älskar sånna små bebisar :D hihi, kommer bli hur söt som helst, det vet jag =)!

Jahaaaja..nu ska jag nog gå ut i trädgården en stuuund, liksom..vad annars ? Sen ska jag till stan en runda imorgon, snabbt och sååå!

Haajsvaaaj!

buhuhu :(

Pratade med älsklingen innan, och jag ska inte till honom imorgon :( :( för han ska träna med a-laget...bra iofs =) men tråkigt fööör mig, för nu har ja inget at göra imon, kanske sola kanske stan ? men sen då? =( tråkigt juu..vill ju träffa diiiiiiiiiiiiiiig! ska på fest på fredag, men på lördag ses viii, kanske Polen ? shiet, hoppas det iaf..hhhihhi =D åker vi till Polen blir det kanske i helgen, helt så...snabbt och stressigt :P men men, vad gör man inte för att komma iväg =)!

Ähhh, helt jäävla varmt i mit ruuum.....ska nart sova...sov gott =)

Korven och köttbullen


Du är en liten korv som promenerar på vägen, och bredvid dig går kötbullen, ni sjunger och är glada....tills det kommer en bil och mosar köttbullen. du försöker hjälpa köttbullen att bli hel igen, men tyvärr, precis då kommer en lastbil och kör över dig, och pang bom blir ni mosade!

HAHAAHHA EHHH har jag humor eller ??? JAG tyckte den var liet rolig iaf hahaha..satt och kom på den här på datorn..hahahaha! :P Jag vet nog en person som hade tyckt den var lite rolig :P men men !! =) hihhihi


Lomma =)

Jaa.nyss varit på lomma, jobbigt att cykla dit, lättare på hemvägen =) Men nu är jag såå trött, så ska nog bara chilla ikväll o sååå. Lite brun blev man...imorgon blir det kanske lomma igen, sen kanske malmö, eller blir det sola i någons trädgård eller såå! :P får väl se, orkar inte cykla till lomma bara.

16 dagar nu, det går ändå snabbt, ska kanske till Polen när mamma kommer hem, och då kommer det gå ännu snabbare =)! Sen blir det Sofie på fredag =) ferremedlerre!  Kommernog bli skoj. Sen om någon vecka ska jagnog till tosselilla med min älskling o hans familj o hans släkt typ. hehe. hoppas det, för det är skitkul där =) och man blir brun också!

Du får ha det så kul på Kreta, synd att det skulle bli så innan avresan men vi är ju rätt vana ? =/  men det brukar lösa sig sen. Men du får iaf ha det så kul så ses vi när du kommer hem och då är det Ayia Napa! =)

Nu ska jag duscha sen ska jag äta sen ska jag chilla och sen ska jag nog titta på topmodel eller något =)! Finns inget annat att göööra :P!

Patrik hjärta Camilla!


Göteborg

Ja just det, jag ska kanske till göteborg snart, med min syster och hennes kompi och min kille =) Dem ville gå på liseberg, så behöver dem någon äldre med sig, alltså jag och min pojkvän. Men vi får se, jag åker juom 17 dagar, och patrik jobbar nu så det får bli någon helg. Får väl se om det blir av. Hade nog varit rätt skoj. Men men.

Jahaa..göra idag ? ska träffa Elin och Linn sen, men linn är någonstanns nu och elin med. Så nu får ja bara sitta hemma och vänta på att dom ska komma hem. Ska nog ut och sola en stund i trädgården, men det är inte roligt att sola helt själv hemma, blir så långtråkigt och kan inte ligga mer än 30min, sen måste jag in igen och vila typ. Usch! hehe.

Jaa, fick halva min lön för någon dag sedan. =) wihooo, men måste ju själklart betala resan och ta fickpengar från lönen :P men jaja :P det löser sig för ja har ju lite pengar på kontot fort.

Åhh eliiiin eller liinn kom hem nuuu, jag har trååååkigt!! =P haha, har kommit fram till att.....man knappt gör något på sommarlovet, bara sitter hemma och slappar!! Faan vad jag vill till Polen just nu!! ÅHHH!

Näää, nu ska ja inte sitta häro ch mögla, ska ut och sola en stund =P

Ciaaaaaaaaaaaaaao!                       
 Jaa, cypern här ja=) !! IHh, vårt hotell, snart kommer vi ligga där och sola =)!

Göteborg

Ja just det, jag ska kanske till göteborg snart, med min syster och hennes kompi och min kille =) Dem ville gå på liseberg, så behöver dem någon äldre med sig, alltså jag och min pojkvän. Men vi får se, jag åker juom 17 dagar, och patrik jobbar nu så det får bli någon helg. Får väl se om det blir av. Hade nog varit rätt skoj. Men men.

Jahaa..göra idag ? ska träffa Elin och Linn sen, men linn är någonstanns nu och elin med. Så nu får ja bara sitta hemma och vänta på att dom ska komma hem. Ska nog ut och sola en stund i trädgården, men det är inte roligt att sola helt själv hemma, blir så långtråkigt och kan inte ligga mer än 30min, sen måste jag in igen och vila typ. Usch! hehe.

Jaa, fick halva min lön för någon dag sedan. =) wihooo, men måste ju själklart betala resan och ta fickpengar från lönen :P men jaja :P det löser sig för ja har ju lite pengar på kontot fort.

Åhh eliiiin eller liinn kom hem nuuu, jag har trååååkigt!! =P haha, har kommit fram till att.....man knappt gör något på sommarlovet, bara sitter hemma och slappar!! Faan vad jag vill till Polen just nu!! ÅHHH!

Näää, nu ska ja inte sitta häro ch mögla, ska ut och sola en stund =P

Ciaaaaaaaaaaaaaao!                       
 Jaa, cypern här ja=) !! IHh, vårt hotell, snart kommer vi ligga där och sola =)!

C hjärta P

Ja just det. Sitter här och har tråkigt, tittar på någon film på trean, orkanstryka 6 ? Något sånt, och kränger godis i min ensamhet. haha kulkul. Ska sova tidigt idag, så man är pigg imorgon. ska planera lite inför resan och sånt, vad vi ska ha med oss och så.

Varför är det så här? Varför tänker jag på det nu ? ska jag inte göra, ska ju skita i det men det går inte! vill inte tänk så, åååh, det bara förstör, men jag vet ju inte, vet ju inget, det är därför. Jävla skit! Får skita i det nu annars kommer vi falla ihop!Och det vill jag inte, inte, inte!!!! verkligen inte, Vill leva med dig länge länge till! ALLTID! Du är mitt allt och gör mig lycklig!! Du är mitt hjärta! Och ja älskar dig så mycket! finns alltid där för mig. Måste reda ut saker iaf! Sen, sen ska vi leva lyckliga =) Det kommer vi. Men sen när skolan börjar kommer man inte kunna träffas så mycket:( Båda har fotboll och skola och så, faan! Nu har vi iofs inte heller träffats så mycket, men vi båda har jobbat. Men vi får träffas sen iaf, jag kommer iaf åka till dig och så =). Älskar dig och kan vara mig själv med dig. Känner mig så trygg med dig.

jaaao, idag har jag chillat hemma sen varit på noooova med elin, hon fick sin efterlängtade present. hahah ett kort och sen så ska jag bjuda henne på en drink i cypern :D haha hoppas hon blev glad! =)

Elzor åker ju till Kreta på tor, och min älskling jobbar, julia är inte hemma och linn vet ja inte vad hon ska göra, lommabrudarna åker till skagen, jaa alla är borta, jag vill också bort. Men jag vet, att det kommer bli så skönt att komma ifrån Sverige ett tag, verkligen, alla problem och allt skit här! ska bli så skönt!!! =)

På fredag ska jag kanske på feest hos en polare som fyller 18 år =) HIHI! Får se om jag ska dit. Tror det, det kan nog bli roligt! =)

Nu ska jag nog sluta skrivaaa haha, undra vem som läser min blogg egentlgien ? Bara de jag känner ? jag vet inte, men roligt roligt, tror inet att alla tycker det är så intressant haha! Skriver aldirg något roligt egentligen =) men men.

ska kila nu, haaajsvaaj så länge, kanske skriver mer ikväll! vem vet.

Och du kom ihåg, jag älskar dig mest i världen, och jag VET att vi är menade för varandra =) Alltid du och jag! ÄLSKAR DIG!

Om...

18 dagar är vi där, eftersom vi tar flyget vid 7 på morgonen, jobbigt men skoj =) Ihh, längtar dit. Men vill först åka till Polen och såå, men får ju se hur det blir =/

Måste släppa det förflutna och gå vidare, jag vet inte om det är sant, och jag måste försöka släppa det, men då ska du absolut inte  tvivla på mig, tycker inte det! Får prata om det seen, vill inte juust nu.

Sitter här och tråkar, väntar på att elin ska ringa ;) hihi. Ska nog till Nova, men vet inte om jag vill ha den tröjan mer =S

Älskar dig!

Tröööött

Är sjuukt trött, det är bara för att det är så fult väder! Skulle bada idag men icke! :( Ska bara vara med min älskling, jag och elin ska vara på mån, tis och ons ist :D hheeheheh. Bada, malmö och så. Den nörden fyller ju år på söndag =) 18 år, stooooor flicka :D!

Ska nooog kila snart, jag o patrik kanske ska titta på saw 2 idag. hehe scaary :P


Looooooov!

Har äntligen slutat jobba och det känns skönt, men man har inget att göra om dagarna, så det känns lite drygt! Mamma är i Polen nu, och jag hoppas att vi ska dit när hon kommer hem, till något hotell och slappa o chilla och shoppa. Skulle varit skönt =D =D !

För någon vecka sedan fick jag ett sår vid örat, och det blev visst infekterat, så nu äter jag antibiotika för att det ska försvinna. Jag fick tre eller fyra år till i huvudet, och det visade sig vara någon bakterie i huvudet. Så nu får jag inte sola så mycket osv. Känns inte så kul eftersom jag och elin ska till tosselilla snart :D men vi får ta det när allt har gått bort, det borde vara borta snart =) Hoppas jag :D.

Min älskling jobbar nuuu och tre eller fyra veckor framåt! =( Så honom träffar man bara på helgerna, känns tråkigt för det är nu på sommarlovet man ska uttnytja tiden så mycket som möjligt. Men vi träffas ändå mer än vad vi brukar. Han skola ska lägga ner =/ men den goda nyheten är att...han kanske ska börja i Lund :D hoppas hoppas! Då kan vi träffas på lunchen och så =) IIH! HOPPAS!!! =D

Efter trean kanske jag och en pooolare ska studera i spanien, så fett=D hoppas något sånt blir av iaf. vill göra något roligt efter trean.


Snart bär det av till Ayia napa! Bara 25 dagar kvar sen så åker vi. Sen sitter vi åp flygplatsen och väntar på att flyga iväg :D :D ! Guuud så kuuuul det ska bli, ska bli så brun =). Men det tråkiga är att när vi kommer hem så har vi bara fem dagar kvar innan skolan börjar =( och viiiiiiiiiiiiiiii måste komma på något att göra/utveckla till vårt projektarbete!!!!!! PAAANIIIIK om vi inte kommer på något. Herregud!

Jajaaaa, vi ses i Cypern om 25 dagar. FEEEESTAAAAAA,SOOOOOLA,BAAAAAAAAAADA,HA SKOOOJ, ÄTAAAAA =D hahaha! Måste köpa engångskameror :D IIH! Ska a massor av bilder! Längtar så mycket, men det tråkiga är att jag måste lämna min älskling hääär hemma i Sverige =(

Och jullzoor, du får ha det JÄÄÄTTEskoj i Polen nu, men shoppa inte allför mycket ;) som du brukar! =D HA DET BAAALL! <3! Sen får vi ses när du kommer hem! =)


Älskar dig älskling, du är sååå gullig mot mig =D Kommer sakna dig så mycket när jag åker dit =( men sen när jag kommer hem ses vi ju igen =D hehe. Hoppas att Polen blir av, så vi bara kan njuta av vårt lov och bara sola och bada tsm =) HOPPAS! Älskar diig och det vet du om. Du lyser upp min dag , och utan dig känner jag mig inte hel. Du gör mig hel!

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!

Sjuukt...längtar som faan till Ayia Napa nu! HEELT SJUKT!!! vill åka dit nu. imorgon är det EN MÅNAD kvar bara!!!! FYFAAN! Hoppas det går snabbt. Ahhhh! Tänk när det är en dag kvar!! SJUKT!

Ska vila snart, sen sova tidigt, så jag inte är trött imon på jobbet! Nu är det bara fyra eller tre dagar kvar, sen har jag lov =)! GÖTT!

Älskar dig älskling!

Ikväll

Ikväll ska jag och mina kompisar på middag :) hos en kompis som har fyllt 18 år. Hoppas hon blir glad för det vi har köpt. Hehe, blir hon säkert. =) Det är så himla fint väder idag, ligger och solar i trädgården och läser en bok ;P framsteg. Jag läser gömda, som jag köpte för några dagar sen, köpte även asyl som är andra delen. Spännande!

Pappa fyller år idag =) GRATTIS! Så vi ska ha lite gäster ikväll, fast jag är ändå inte hemma då. Ska ut o sola lite mer sen är det match klockan fem och klockan 9. Hejar på brasilien och portugal :D HEJA!

Vid sex kommer min älskling, sen när vi är klara och så vid halv sju så bär det av till Elin och sen träffar vi Julia och sen hem till Linn =) Kommer säkert bli jätteroligt där. :)

Nu ska jag gå och sola igen. Ciao!


Camilla älskar Patrik