Åker till Asien idag!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag åker till Asien!!! Åker idag. Tar tåget 13.05 och är i kastrup 5 över 2 sen går flyget vid 5 tror jag sen går flyget från bryssel vid halv 10! Suck. Får alltså vänta ett tag. Är iaf livrädd för att flyga men hoppas att allt ska gå så bra som möjligt och att vi kommer fram oskadda! Ska ju byta plan/tanka eller något i abu dabi med så ska landa där med och lyfta igen. Usch!! Hoppas man sover tungt då eller ngt så man slipper vakna haha. Sen är vi framme på lördag kväll eller vid 18.00 deras tid iaf!! ÅÅÅH så skönt. Sola, bada, äta god mat, få massage allt. Ska bli så himla skoj. Kommer försöka uppdatera min resdagbok så ofta jag kan med bilder och inlägg. Kolla gärna. camzor är mitt användarnamn.

Sa hejdå till min älskling i morse. SÅ ledsamt. Blev ledsen och nu varje gång vi pratat i telefon blir jag bara ledsen =(. Kommer sakna honom såååååååå, kommer kännas konstigt att inte prata varje dag nu. Usch, men vi ses igen om 8 veckor och den dagen kommer bli så bra!! Kommer sakna att få sova i min sköna säng och familjen och allt!! Förhoppningsvis ´går vi in på msn lite då och då så får prata med er tjejer är =D! Jullan, jag vill ha uppdatering hihi.

Måste sminka mig lite nu och packa det sista. Börjar bli nervööös!! Pusspuss på er alla, ha det så superbra här hemma och allt!!

Älskar er!

Asien imorgon!!!!

Shit, vi åker imorgon!!!!!!!!!!!! SNART FATTA!!!!!!!! På lördag kväll är vi framme tror jag och shitshitshit vd det känns sjuuuukt!!! Kan inte fatta det!! Haha e såå nervös och är rädd för att glömma massa saker men viktigast är ju pas, biljett pengar och så och sen laddare till allt =)! Det har jag så jag klarar mig!! Min väska är dock megafull och vetefan hur jag ska få plats sen när jag handlar haha. I slutet kommer jag att slänga mina handdukar och allt så men jag menar om vi shoppar nu i början. Jises!!

Måste packa oh fixa det sista nu.

3 dagar

Tre dagar kvar!! AHHH och idag har jag bara tittat på gossip girl som vanligt. Är helt beroende av det haha men snart har jag sett alla avsnitt som har kommit ut! SÅ BRA! Måste köpa det sista imorgon sen så ska jag packa allt och hoppas att mitt hm paket kommer imorgon så jag kan packa om lite.

Orkar inte skriva ngt nu, eller kommer inte på något så uppdaterar imorgon.

Bio

Ska på bio strax med lu och lunt, vi ska se allt flyter. Den börjar halv 9 men innan dess ska vi fika på EH som vanligt. Lika gott varje gång!=) Nu måste jag äta och fixa mackor till inatt. Bara 4 jobbdagar kvar nu. Kan inte fatta det!! FYRAAAAA!!! Sen åker vi om NIO dagar!!! Måste snabba mig nu för ska cykla in till stan vid halv 7,

Tisdag

Skönt att inte gå till jobbet sen inatt. Patrik ska komma snart så ska vi äta kladdkaka, frödinge kladdkaka såååååå god. Måste vispa lite grädde bara.

Idag har jag faktiskt packat. Har tagit fram mina sommarkläder, tog med linnen som jag inte använder så mycket här, tänkte att jag lika bra kan ha med dem till asien isf och använda dem där. Känns som kläderna ändå kommer bli helt äckliga så hehe isf får jag slänga dem efterhand som man köper nya. =) Beställde även 4 linnen fråm hm som jag HOPPAS kommer innan jag åker för isf ska jag ha med alla dem med! Men har iaf testat packa in ganska mycket nu, kjolar, klänningar, linnen, shorts, handdukar, bikini typ. Sen har jag kvar flipflop, smink och massa småsker som shampo och toffsar, solkräm, all medicin och allt så men det ser ut att få plats iaf! Väskan kommer typ vara full när vi åker men sen slänger man ju handdukarna, all solkräm och shampo allt sånt. Köpte en billig plattång för ett tag sen, kommer nog inte använda med så mycket men bra att ha ifall och den kommer jag nog slänga till slut. Ska även köpa en asstor väska på slutet som handbagage och proppa ner allt nytt man köper där :D haha för just nu ska jag bara ha den lilla väskan som handbagage, som man fick på den stora väskan då. Sen imorgon ska jag till nova och öb med mamma och pappa och köpa det sista, lite medicin till och sen tvättmedel, rakhyvelblad och skum typ, hårinpackning och så sen är det klart. På fredag ska jag och anna vaccinera oss, dem två sista sprutorna innan vi åker sen när vi kommer hem måste vi ta en till efter 3 mån typ. Vi ska även växla pengar då på fredag. Till dollar, euro och bath. Måste ha lite på planet kanske och sen om vi ska in i indonesien måste vi ha dollar typ. Så snart åker vi gott folk. Kan inte fatta det. Vi bokade resan i sommar redan och tiden har gått så snabbt. Linda och Karin är ju redan i St anton, man är ju lite avundsjuk att dem redan är där men snart, då är det vi som ligger och steker på stranden. Ska bli så kul att lägga upp bilder och skriva i resedagboken, hopps vi får tillfälle till det lite då och då!

Min resedagbok är : Camzor  och annas resedagbok är : Annzor 

Ska vispa grädde nu sen vänta på min älskling. Kommer bli jättejobbigt att vara ifrån honom i 2 månader. Tänk att vi har varit så nära varandra i 5 år typ och nu kommer vi knappt kunna prata med varandra. Skicka typ 1 sms i veckan och ringa typ 1 gång på 2 veckor kanske =( suck. Kommer bli svårt men ser det även som en bra erfarenhet då det kanske även blir så när vi börjar plugga och även i framtiden när vi blir äldre =)! Så detta kommer vi ju klara galant. Vi ska ha så kul som möjligt där borta för även om man saknar dem här hemma finns det inget att göra åt saken och inte lönt att vara ledsen och deppa där borta då ju. =) Titta bara hur underbart vi kommer ha =D!



Åh så himla fint. Vi ska njuta såå mycket för tänk sen om man börjar plugga til hösten kommer man ju inte ha råd att åka iväg såhär så ska njuta som fan!!

12!!!!!

Tolv dagar kvar till vi åker!! Kan ni fatta? Jag kan inte!!!

Ska bli såå himla skönt och ska börja ta fram mina sommarkläder imorgon typ. Leta upp dem och såå. ÅHHHH längtar men är dock så sjukt rädd för att flyga så jaa, det är ju inte så skoj eftersom vi ska flyga först till bryssel en timme, sen vidare till abu dabi 12 timmar typ sen därifrån till bangkok i 12 timmar! Men när vi väl är hemma i sweden igen kommer min flygrädsla nog vara över! HOPPAS!

Nu ska jag fixa mig och så, ska ju till jobbet strax. Askallt ute. -7 typ, kul att cykla nu va. Fy.

Malmö

Ska snart ta tåget in till malmö, 11.05 går tåget. Har precis ätit och ska fixa mitt hår sen e jag klar. Ska träffa linda, anna och anna där inne. Vi ska säga hejdå till linda. Synd att karin inte kunde följa med =(!! Kommer kännas helt tomt hemma nu, sofie i barcelona, linda och karin i st anton. Aja vi åker ju också snart så =D=D!!! Längtar. Måste fixa mig nu.

Nyår!

Jag hade väldigt trevligt på nyår=)! Var hos jocke i hans mysiga lägenhet och åt middag och spelade ett spel haha helt kul och sjöng massa snapsvisor! Vi var 15 stycken tror jag och alla va jättetrevliga=D! Hade askul iaf. Vid halv 12 gick vi ut till den lite större gatan och skulle kolla på raketerna och skåla och så, fast så många raketer var det ju dock inte detta året. Sen gick vi tillbaka till jockes lägenhet och typ drck lite till och vissa sjöng singstar. Lunt stack ut oh träffade karin ute hehe men ingen annan orkade gå ut och så så dem flesta gick hem vid 2-halv 3 men jag hade jättekul hela kvällen och supergod mat =D!!

Om två veckor åker vi till asien!!Kan inte fatta det och man börjar bli lite nervös nu hehe. Linda och karin åker ju imorgon!!!!!!Om några timmar typ!! LOVA att uppdatera mycket!! VI vill veta hur ni har det och hur det går med jobben och sååå!!! ÅHHH! Ska kanske in till malmö imorgon och träffa linda typ 30 min eller något. Men ah tåget e så jävla dyrt så ska man bara stanna i 30 min typ. Aja det löser sig.

Ska kolla på tv nu och ta det lugnt.