Sista matchen

sista matchen innan sommaruppehållet :P ! Var jättekul att spela =D, tyckte vi gjorde en bra match trots att vi förlorade :P hehe. Vi kämpade, och ett tag stod det faktiskt 1-1 hehe. Själv tyckte jag också att jag gjorde en bra match =). Räddade två frilägen på rad, stod i målet helt själv typ osm en målvakt..hehe.Tur att det var enkla skott. Så nu är jag lagom trött, så ska strax sova, ska titta på tv, på csi sen ska jag duscha och sen sova. Imorgon blir det Nova med min mamma och min syster. Hittar kanske något, får se =). Är helt kär i skorna jag köpte ihåg, men är osäker, vet inte om ja kommer kunna gå i dem. Linn sa att man får skoskav haha! Men får se, kostade bara 150 kr =) Och när jag får min lön så känns 150 som 5 kr typ =) så tror jag ska behålla dem. GÖTT! På lördag ska jag på 18 år middag, hos L. Vet inte alls vad jag ska köpa, men vet vilka kläder jag ska ha tor jag =D Mina nya skor, shorts ( nya) en skjorta med snöre i midjan och en ny svart kortärmad koftaöver :D Hoppas nu Elzor blir friiisk så att hon också kan komma. När jag ringde henne efter jobbet var hon helt död, sån mes :D :D . Och Elzor, jag har dina örhänge.  ;)

Ni får ha det så skoj i Bulgarien, Suny Beach tjaaajor =) hehe. Så ball att ni åker imorgon. Men det är snart vår tur :D Augusti, men det kommer gå snabbt, det är snart Juli liksom =) GÖTT SOM FAN!

Nu tycker jag att jag har skrivit helt mycket, det har blivit bättre på jobbet som tur är, och ibland har man lite skoj faktiskt. Idag gick en sån maskin sönder typ, haha sjutk kul . Vi kunde inte laga den heller ;P!


Men ska sova strax så måste kila och göra mig klar! Ha det så kul utomlands, gör inget dumt nu ;)!

Älskar såklart min snygga och sexiga älskling =)!!! (L)

Allt och inget

Ska strax sova, men var bara tvungen att skriva ett inlägg här! Tittade på portugal mot holland nyss helt sjuk match, så många utvisningar och gula kort! Ja, ni som såg matchen ni vet allt, orkar inte skriva allt =P! Ska jobba imorgon, orkar inte, och sen på tisdag ska jag, mamma oh min syster till Nova efter jag och mamma har jobbat, kolla lite och så. Och imorgon har jag fotbollsmatch, kommer vara helt död, har helt dålig kondition nu :P haha! Elin du får komma och kolla :D! Var på Obs, burlöv center,med elin idag:P handlade ett par skor, två tröjo och body butter päron och ett diadem :D väldigt fint...och underkläder med:P
Annars längtar jag sjukt mycket till Ayia Napa, vill bort till värmen, men samtidigt kommer jag sakna min älskling :(!
 En liten bild på vårt hotell =) Kommer ha så kul!

Sen måste jag fundera lite till....om vilken mobil jag ska välja, jag har funderat på en samsung. Så här ser den ut ,  Vad tycker ni ? Ska jag köpa den ? Vet någon om den är bra ? Lite tips skulle inte sitta fel :D !

Och för att avsluta mit inlägg, som vanligt, så ska jag bara skriva att jag älskar min fina pojkvän :D En liten bild på honom här nedanför, tyckte han förtjänade en plats här, eftersom han är så snäll  och underbar! =D =D Älskar dig gubben, saknar dig! Men vi ses snart hoppas jag=) DU är den bästa som finns. KÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK!!!! ♥

pat

Inte helt fel =)

Kom nyss hem från mitt sommarjobb. Funderar på att jobba i 4 veckor ist för 3. Jag tjänar 2500 mer på en vecka. Sååå på 4 veckor tjänar jag 9800...näsan 10 000 kr faan :D funderar på det. Märkte att en tjej var riktigt trevlig idag =) Tur det! Slipper man vara mobbad ;P haha.

Ähhh nu ska jag snart ätaaa....sen bär det av till elin..vi ska spela match idag. Kötta...Ska fråga om jag får spela mitt eller något...vill inte vara back :P vill göra mål idag =) Har hört att de ska vara rätt lätta att spela mot. Gött, så slipper man anstränga sig ;)! haa

Kanske inte blir någon semester i sommar...till Polen, men vi tror det. Hoppas det =).
Ska kila. Ciao!

Äntligen sommarlov :)

Äntligen är det sommarlov. Detta har jag väntat lääänge på. Igår fikade jag efter skolan sen på kvällen åkte vi ut till Lomma där vi åt pastaallad och så. Gott gott :). Sen spelade vi kubb, och vems lag vann ? MIIIITT! =D Vi är bäst. haha. Sen spelade vi brännboll med kungen ( från kubbspelet) haha. Det var en trevlig kväll. :)

Idag ska jag spela match, ska samlas kl 15.00, orkar egentligen inte eftersom vi säkert bara är 11 eller 12 spelare, och min kondition är inte på topp just nu om man säger så. GAH! Kan inte fler ställa upp eller ? Jaja, kommer väl bli roligt, det är trots allt nästan sista matchen. Ikväll ska jag träffa älsklingen, han kommer hit efter sin match, han ska nog sova här. =) Trevligt värre, fast jag är sjukt trött idag. Ajja.

Ska börja jobba på måndag, på min mammas jobb. Orkar inet gå upp kl 6 varje dag :( ÅHH. Men vad gör man inte för pengarna ? Ska jobba tre veckor, sen har jag pengar =) ca 8700 kr :D. Hoppas bara att det är några roliga människor så man inte blir uttråkad. BLÄ!

Sen eter jag har jobbat i tre veckor ska jag kanske till Polen med mamma, sandra och Patrik. Roligt. Hoppas nu det blir av, och att det är fint väder när vi är där =). Sen när jag kommer hem därifrån ska man nästan direlt till Cypern, Ayia Napa med fyra andra kompisar. Och sen ska fyra andra som vi känner dit sammtdigt, och vi ska bo på samma hotell också. Naaaaajs =).

Längtar så sjukt mycket. När jag jobbar kommer tiden gåå såå sakta eftersom det är sjukt tråkigt. Sitter bara och packar in läkemedel. Sjukt tråkigt. Men efter....då kommer tiden rinna iväg, och sen kommer jag sitta på flyget till Cypern. GAAH! Har längtat dit ända sen vi bokade resan, typ i januari! SJUKT!!!! =D =D . Kommer ha så jääävla kul. Wiiie!

Nu måste jag snart gå och äta och så. Fixa mig innan matchen. Synd att det inte är fiint väder, då blir man ju brun när man spelar. Ajja. Önska mig lycka till =)

Älskar dig Patrik.

Student

Var på en studentfest igår, trevligt trevligt. =) Grattis till alla som tar studenten i år =). Ska snart på en till studentfest. Hoppas att man kan kolla på fotbollen där =) haha. annars går ja hem igen hehe. Hoppas nu man är välkommen :P ELIIIN kom snart så vi kan åkaaa! hehehehe. Imorgon slutar vi skolan, sen nästa år...är det VÅR tur att ta studenten. Sjukt? Ja. Tiden har gått så snabbt. Man har knappt hunnit blinka =P.

Imorgon...ska vi äa frukost innan vi börjar...sen ska vi kanske äta ute på kvällen, och på lördag ska jag kanske gå på bio med min älskling =).Saknar dig helt mycket redan. hehe.
Ska kila nu.

HEJA SVERIGE!!!!!!

Lomma =)

Var nyss på Lomma beach!! :D Skit skönt och sola! Sjukt skönt. De nya husen där är ju sjukt fina! IIH! Ska kanske till Lomma efter skolan. cykla dit. hehe. Om jag orkar!(A) Sen på kvällen ska jag och några ha Ayia napa middag. vi som ska dit :D Planera lite och så. DET ÄR TVÅ MÅNADER KVAR!!! =D =D LÄNGTAR SOM EN GRIS!

Sverige spelade sjukt dåligt igår!!! Herregud Borde vunnit.

Ska duscha sen äta...grillat =D GOTT!


Du är gullig!

HEHE. Ja det är du =D. Blir så glad varje gåång jag pratar emd diiig =). Vi ses nog imorgon beejb. Hehe, fotboll på tv ju. Men först ska jag spela match borta. Usch, orkar inte, vi är kanske 12 pers och två är halvskadade. Åhh....orka spela hela..har så dålig kondition nu =/.

fotbollsavslutningen var helt okej :) Orkade inte bada hehe, men men. Ekonomin gick sämre! FAN! Men ändå, vad gör det om 20 år? Kommer jag ens tänka på detta provet då ? NEJ! I trean får jag satsa mycket mer, och försöka få fler mvg. T.ex i turism, psykologi, data och religion. Ska iaf satsa. ge järnet! HAHA. När jag gick i ettan kämpade jag helt mycket, nu i tvåan har jag försämrat mig väldigt mycket, men i trean får man börja om igen. Ta allt på allvar! Sista året, så...måste satsa. hehe.

Nej, ska nog gå och lägga mig efter Csi :D Älskar det. Match imorgon, samling halv 11 :( vill ju sova länge. Aja, någon annan dag.

Vill att det ska vara lov nu. GBG...eller vad säger ni =)? Liseberg och så :D Fan vad underbart det hade varit! Älskar Göteborg!

Älskar mina töser och min pojke :D Du lyser upp min dag! TACK ÄLSKLING!

FAAN!

Ekonomin gick åt helvete!!!
kunde inget..joooo två frågor..FAAAN! VEEEM orkar göra om ett prov på tisdag??? VAVAVAVA? Ingen annan grupp ska göra omprov!! FAAAN!!! LÖNT!! ska fråga om ja får skita i det.....så får ja g i betyg..orkar inte..vill ha sommarlov!!!!


Åååååångest!

Har ekonomiprov imorgon....gissa om jag kan något? Nej..jag kan ett kaptil....liiiiet...herregud..hur ska detta gå? Braa? NEJ! Men hoppas att provet har många G frågor så man iaf kan få G!! HOPPAS! Annars..vet jag inte vad jag gör =S!

Imorgon ska vi ha avslutning med fotbollen. först ska vi spela beachfotboll..och sen ska vi bada ....inte ute..:P utan inne. sen ska vi äta. Kommer nog bli trevligt.

Tänkte sola på lördag..men icke..sk spela match istället? Jag ville inte..men tränaren skrev upp mig iaf..eftersom det inte fanns tillräckligt med spelare. ÅHH VARFÖR? Orkar inte!

Ska kila nu. Måste plugga nu! Har inte pluggat alls mycket. Herreugd. Önska mig lycka till!

cypern 1

 Aaaah...satt och tänket på Ayia Napa....var bara tvungen att skriva det och ladda upp två bilder....vi ska bo här =) hehe. Ska fortsätta med pluggandet nu. Önska mig lycka till på redovisningen imorgon. USCH! Hatar att redovisa.....måste komma över det! Usch!


Puuh!

Jobbigt, sitter och pluggar lite ekonomi. Jag läser igenom textboken och antecknar lite. Tror att räkneboken är det viktigaste. Men jag kan bara kapitel 17 i den, så det känns inte lönt att räkna när jag inte förstår :P. Hoppas jag kan typ..plugga med Elin eller någon imorgon, så jag förstår. Hoppas jag hinner gå på cabaren imorgon. För jag måste verkligen ha G på detta provet. Vill inte ha ig, men men, får väl se vad jag får. Kan jag det inte alls imorgon vid 7, kan jag tyvärr inte gå =( Hoppas jag kan gå!!! HOPPAS! =).

Min älskling vann matchen idag =). Duktigt. Han var jätte duktig. Har inte sett honom spela på länge så det var kul. Efter frågade han pappa om jag skulle med på Patriks kusins student imorgon, hon går ut imorgon, men jag kan ju inte. Måste plugga och sen är cabaren imorgon. Lite tråkigt.Hade nog blivit roligt.

Snart är det sommarlov. Nästa vecka slutar vi 12 på måndag. Tis går vi nog som vanligt. Onsdag slutar vi tolv. torsdag blir nog en vanlig dag och på fredag....SLUTAR VI!!! =) AVSLUTNING. Sen börjar vi trean och sen är det VÅR tur att ta studenten. Gissa om jag längtar? JA! Tiden går snabbt när man har kul! Haha! Hoppas denna och nästa vecka går snabbt. Just nu känns det som att allt får gå som det går. Ekonomin får gå som den går. Jag hoppas ju att jag klarar det och går g kanske g + men annars får det vara. Redovisningen imorgon, kommer nog gå bra, får man hoppas =) jag vill redovisa först, så man slipper sitta och vara nervös. Hehe. Efter den kommer det kännas så skönt. Jag HATAR att redovisa. Måste komma över det. Det är jobbigt att känna så. Vi kommer även få tillbaka vårt natur prov. För att få mvg måste jag få vg+ eller mvg. Hoppas att jag klarade vg + men näe, tveksamt. Missade massa saker, och skrev fel på några, så känns som jag kommer få ett vg, svagt vg. Men man kan alltid hoppas. Skulle sitta bra med ett mvg i natur detta året också, eftersom jag bara kommer få G i ekonomi så måste ja ha mvg i natur ;)! Hehe.

Nä, nu måste jag verkligen plugga vidare. Ska lägga mig senast tolv så jag är utvilad imorgon. Ska sammanfatta två kapitel på två timmar. Det hinner jag =)! Sen ska jag sova. Imorgon måste jag plugga, plugga, plugga och PLUGGA! Sen på fredag när det är över...WOHO. Då är allt slut. Då kan man känna sig fri som en fågel och njuta av detta underbara liv.

Längtar till Ayia Napa, det kommer bli en upplevelse jag aldrig kommer glömma! Vi ska ha så kul tjejer!

Ska kanske till gbg med några =) WOHO!

Ska kanske till Polen med min familj och min älskling. Faktiskt mammas förslag. Så det var kul =)


Ska bara njuuuta så mycket av sommarlovet. Ska kanske köpa skånekortet för 450 kr så kan jag åka hur mycket jag vill under 25 dagar. Då ska jag passa på att åka in till malmö, kanske en sväng till Dalby stenbrott? Vem vet. Nej, nu måste jag fortsätta med skolarbetet. Måste verkligen koncentrera mig nu, så kanske jag förstår lite bättre. Tror inte det :( men jag kan alltid försöka.

Sist men inte minst. Saknar dig helt mycket fast att vi sågs för ca 3 timmar sen. Du är en helt underbar person som jag älskar väldigt mycket. Du betyder mycket. När jag är sur så gör du mig glad, när jag har tråkigt så gör du allt så mycket roligare. Tack för du finns och lyser upp min dag. Älskar dig otroligt mycket. Denna gången ska det fungera!! Finns här för dig, föralltid!

Godnatt och sov så gott.

Ekonomi

Förstååår inget på ekonomin...verkligen inget!!! Orkar inte ta tag i det heller!Känns som det kommer gå åt helvete. Tror jag får g - eller ig alltså! Kan INGET! Och kommer inte kunna lära mig allt imorgon. ÅHH! HATAR EKONOMI! Varför valde jag det? VARFÖR?

Nu ska jag åka och titta när på älskling spelar fotboll här i Lund!=) När han ändå spelar i Lund så kan man ju passa på =D. Hoppas ni vinner älskling!!


Synd!

Haha så långt mitt förra inlägg blev ;P Jisses!

Tycker bara det är synd att vissa personer har blivit heeelt annorlunda mot en! Helt sinnes! När man trodde att man skulle kunna lära känna personen bättre för att man tyckte han/hon verkade vara en snäll och rolig person....så tror man fel!! HEEELT SJUKT! Alltid jag som ska höra av mig ? du säger att du oftast hör av dig men att ingen hör av sig till dig ? När man väl hör av sig....så skiter du i det ? Eller bryr du dig inte. Så jag ska inte bry mig. skulle vatt ball att lära känna DIG, eftersom du ända känner min kille! Men men...får väl bli någon annan gång!

HAAJ! ska sova nu snart..trött..och har inte pluggat på ekonomin! BRA VA?

Jobbigt!

Måste plugga lite ekonomi sen, pluggade lite innan men tycker det är sååå svårt! Kommer inte klara det! Helt sjukt, men känns som jag skiter i allt nu! Ska redovisa på torsdag. Geografi! Det ska nog gå bra :P hehe. Sen nästa vecka har vi nog inget och göra, så hoppas man kan få ledigt vissa lektioner =D =D !

7 dagar kvar i skolan, sen är det sommarlov. Kommer ihåg när det var ca 50 dagar kvar nu är det vara ca 12 dagar =) Sen när lovet är slut börjar man trean, heeelt sjukt!!!! Tiden går ändå helt snabbt!

Fick nog inget jobb på min mammas jobb i sommar :( Så det är lite tråkigt, kommer inte ha några pengar =/ sen ska vi nog åka till Polen, och min pojke ska nog med =D Så ball. Det var faktiskt min mammas idé! ;P Nu ska jag gå och äta glass, om vi nu har någon.

På freda och lördag ska det nog vara väldigt fint =) Då blir det kanske stranden på lördag =) Hoppas!! =) =)!
Lycka till på naturen imorgon Elin =P ! Du klarar det. HEHEHE!

Vissa stunder längtar man tillbaka så sjukt mycket!! Graaaan Canaria!♥

Och andra stunder blickar man framåt sjukt mycket!! AYIA NAPA!! =) ♥

Vadå att vi kommer festa nästan varje dag ? =) IIIIH! Och vadå att vi kommer vara helt bruna när skolan börjar! vi kommer hem ca 5 dagar innan vi börjar skolan! PEPPARKAKOR !!! =D

Och ELIIIIN! Kunde du bränna OC till mig ? Och ja, du ska få en skiva ;P!

Nämen gud va långt inlägg! Haha. Orkar nog inte träna imorgon! Ska kanske kolla på match! Om någon liten filur vill följa med mig !? hehe.

Nu ska jag ta glass! MUMS!

Älskar SOMMAREN!!!

Älskar Patrik! Tycker allt går så mycket bättre mellan oss nu! =) Ska ha roligt i Polen, hehe!  Och du får ta och hitta en fest snart =). Någon som är sugen ??
  ( Jag vet att du är det Elin! För du är typ den enda som läser min blogg! HAHA)

Hoppas ni orkat läsa detta inlägget!

Over and out, don´t forget to shout! HAHA, Ett litet rim på slutet! Det tycker jag ni förtjänar!

" Vad är etna och vesuvio?"  (Smata som ALLTID svarar jag och elin)
"PIIIZZZZZZZAA" hahahaha Pantade eller vad?

Adios amigos! ;) MVG I SPANSKA DÄR JA! ;)

Wiho!

Jaaaa, snart sommarlov :D GÖTT ELLER VAD?! Fast man känner sig helt mobbad! Alla ska iväg eller jobba :( Och jag har inget jobb ens! Tråkigt tråkigt! Får åka in till Lomma varje dag och träffa dom i Lomma (A) :D ! hehe. Längtar till Ayia Napa!! HERREEEEEGUUUUUUD vad roligt vi ska ha :D Kommer inte vela lämna stället! Längtar som fan, och det börjar närma sig :D ! Vill dit nu!!! Sen ska jag kanske till Polen i två veckor med min mamma, syster och kanske min pojke :D och sen får man hoppas att vi åker upp till göteborg....några st tjejer o så =)

ska sova nu!

ciao!

Hemma :(

Är hemma från Gran canaria nu :( buhu! Skulle lätt kunna stanna en vecka till. Allt känns så tråkigt här hemma. Där kunde man bara slappa och sola och bada, äta mycket glass och ha det skönt. Så kommer man hem till regniga Sverige :( Känns ju kul! FAN! Längtar dit så sjukt mycket. Ville verkligen inte åka igåår..!!!! =( FAN!

Nu ska jag gå och plugga naturkunskap. Har prov imorgon, och kommer få tillbaka mitt matte np. Kommer få G det vet jag redan :( Tråkigt! Eng np gick inte heller så bra. Tråkigt! Ska plugga nu och SKA och måste få mvg på provet imorgon. HOPPAS! Fast det räcker med VG + också så det är skönt =)

Adios!

GRAN CANARIAUNDERBAT STÄLLE! Åk dit =). Ska lätt åka dit igen.