PARTY!=)

Nu var det ungefär en vecka sen jag och anna kom hem från Polen. Det var sjukt skönt där, att bara få slappa lite och vila sig från jobbet! Var skitskoj och skitskönt sen shoppade vi lite med...ett nitndo ds spel på en marknad haha vlket fynd vi gjorde där ;)!

Idag är det party, ska bli skoj, längesen jag var ute nu fan. Och ni era tollar som redan fyllt 20, fan vad najs!!! Vill också vara 20 nu haha, men min tur kommer sen ;)!

Nu ska jag äta frukost och sen bada och ta det lugnt, testa outfits och sånt hihi pusss

Polen med anna ! =)

annas heta lakan ;)

 stora påskfugurer  haha  =P
Anna äter glass i det fina vädret på den fina promenadgatan
Jag äter glass

stranden
stranden
Våra goda drinkar på båten...asbilliga =D!


Nu orkar jag inte ladda upp fler..har inte så många fler bilder heller =P!


Hejdå nu drar vi!

Uppe med tuppen idag hiih. Nu drar jag och anna till POLEN! Shopping och spa ..... =)! Åker snart in till lund för att handla lite godis och sååå sen diare till malmö och sen efter malmö till ystad och därifrån tar vi båten till Polen hihi. Ni får ha det så skoj här hemma och ni kan alltid ägna en tanke åt mig och anna när vi får massage =D haha..
Hejdå nu drar vi och i kommer hem igen på söndag!
=)

Älskar dig älskling! <3

Polen imorgon

Imorgon kl 14.00 går båten till Polen. Jag och anna ska dit och chilla, shoppa och spa hih. Kommer hem igen på söndag vid 8 till Ystad och sen hem därifrån. Ska bli naajs!! Får vi se om jag kommer ihåg något från den staden för jag har varti där innan med mamma, sandra och patirk hihi.
Måste hinna packa..ska inte ha så mycket med mig hihi.

Ah nu ska jag jobba..sista jobbdagen sen så åker vi..måste upp tidigt imon...=P inte van vid det!
=)

hoppashoppas min älskling kommer idag och sover hrä eftersom jag ändå ska upp tidigt =D! hihihi....

HELG!

Idag är det lördag och fyfan vad skönt =D! Nästa vecka jobbar jag och anna mån ,tis och ons sen åker vi till Polen och kommer hem på söndag. Så najs! Idag vet jag inte vad som händer, antingen vara med patrik eller ut! Ska bestämma oss sen så får vi se....vet inte alls vad jag är sugen på nu!

Sen skulle jag bara skriva GRATTIS LINDA PÅ 20ÅRS DAGEN! SYSTEMET NÄSTA ;)! GRATISGRATTIS och hoppas du får en UNDERBAR dag med många fina presenter!!!!!<3

Miss you!

Hemma från jobbet...kom hem för en timme sen ungefär. Jobbade med anna idag ;) vi är bäst på den maskinen hehe , man somnade typ. =) Nästa helg..eller på torsdag åker vi till Polen från Ystad, e där på fredag morgon, lördag och sen söndag åker vi hem igen. Ska shoppa, chilla och massage och så...ska bli najs!!



Saknar dig redan en massa! Vet att vi bara träffades två gånger per år eller så men saknaden är stor! När jag såg dig ligga så fint i kistan så ångrade jag att jag inte var hos dig mera. Du fanns alltid här när jag var liten, under julen, våren, sommaren och hösten. Jag önskar att det alltid vore så. Att vi hade kunnat hälsa på varandra mycket mer. Vill bara träffa dig igen och krama om dig! Du är, var och kommer alltid att vara MIN morfar! Och jag saknar dig så otroligt. Jag tycker att detta är så sjukt jobbigt. Har aldrig varit med om något liknande och vet inte hur jag ska klara att komma till Polen och verkligen inse att du är borta föralltid. På ett sätt har jag inte förstått det än men på ett annat sätt vet jag att du har det underbart. Kommer kännas otroligt tomt nästa gång jag hälsar på min mormor. Varför nu?! Det var inte din tid än. Men varje gång jag tänker på dig så blir jag också glad för jag vet att du har det bra och att du nu kan göra det du vill. Men jag vet hur lycklig du var med mormor och du kommer vaka över henne.  Du är så långt borta men samtidigt vet jag att du finns nära mig någonstanns! När det är min tur så kommer vi att ses och då ska jag krama om dig och inte släppa dig. Vet att du alltid kommer finnas hos mormor och hjälpa henne genom detta! Saknar dig enormt och kommer aldrig att glömma dig! <3
image90Känns så overkligt, snälla väck mig ur denna mardröm!

I miss you,
I miss your smile
and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here somehow
my heart won't let you go
and I need you to know
I miss you
I miss you


Hemma

Hemma från Polen nu, kom hem igår kväll vid 11. Kom hem och då var patrik här och väntade så han sov här inatt. Fick mariokart av honom =D SÅ snält hihi och han fick en parfym av mig från båten....dkny för killar...den gröna, luktar skitgott =D!
Resan var ju hemskt.....8 timmar med bil sen båt 4 timmar sen hemma....usch ladirg mer den vägen..vi åpkte ju genom tyskland annars gör vi aldirg det. När vi kom fram till båten i tyskland gick vi in på bordrshop och shoppade loss..köpte 3 absolut vodka till mgi i olika smaker och en bacardi apple sen ett flak cider haha. Och en flaska till anna =)! shit så det kommer räcka i typ år och dar alltså...vet inte varför ja gkpte så mycekt haha....för de var billigt.....och det är 1 liter i alla =D

ska fixa mig nu har lite bråådis!!

begravningen!

Igår kom vi fram till polen och efter det var det begravningn bara några timmar efter.
Vi kom till kyrkan och då spelades en polsk låt..och direkt när vi kom in så började jag gråta..hemskt. Sen pratade prästen en massa och jag fattade inte alls allt för massa ord på polska som jag inte vet om. Skulle ställa sig upp sen sätta sig sen på knä och be och masa....tog kanske 30 min eller så...efter det så gick vi ner en bit till ett hus och där inne låg min morfar i en kista. fyfaan vad chockad man blev....hemsk syn. Prästen var dä inne och sjöng lite sen pratade han lite och sen fick man gå fram om man ville en och en o säa hejdå. Gick fram och la min hand på hans hand och fick en sån chock..han var så iskall och han var så fin. Fin kista och fin kostym hade han och han såg ut som att han sov..så stillsam och fin. började gråta mycket och kunde inte se honom mer så gick ut:( där alal stog och grät ..min bror syster mamma kusin ja många. Hemskt =( sen åkte vi vidare till kyrkogården med bil och där sa prästen några ord och min morbror tackade alla att dem kom och sen hissade dem ner kistan i marken...och började gråta. Sen så gick vi därifrån och till en reaturang och åt och så och sen hemåt. Efter en timme hemma gåkte vi till kyrkogården igen eftersom då var graven klar..dem hade begravt honom och såå.....och det låg masas blommor på graven....själva gravstenen kommer senare..om en vecka lr så så just nu är det en sandhög och på det massa blommor.....vekrligen massa! och ljus runom...så fint! Var där igår och idag. Känns sååå tomt att han inte e hos mormor och min mormor är helt förstörd tycker så synd om henne och hade gjort vad som helst för att ta tillbaka honom till henne igen! Dem var så perfekta o fina tillsammans...men vet att han vakar över min mormor varje dag nu.
R.i.p..vi ses igen en vacker dag!<3

Polen idag

Vid 8 eller så åker jag, pappa och min syster iväg till Polen. Vi åker från trelleborg till tyskland och sedan bil hela vägen till min mormor. Herregud, 8 timmar!!! Kommer ju inte va en rolig resa kan jag berätta för er!!! Hatar att åka bil och speceillt i Polen, säkert i Tyskland med! Vill verkligen inte åka...inte alls, ah har sån ångest!!! Undra hur det är på en begravning i Polen? Är det annorlunda eller undra hur det är. Hemskt är det i vilket fall och vill inte. Trodde inte att det skulle hända så snart! Man fattar nog inte alls förren man varit på begravningen och då kommer det komma in i huvudet att han är borta. Och Linnså du vet, kommer tänka på dig imorgon!

Vill inte åka ivääg alls! Prata polska med...blööö...vill jag inte heller göra.

Men nästa helg vill jag ut och bowla med jobbet anna! Eftersom jag missar pubkvällen skulle vi fixa en till  ;) Hihih. Hoppas det blir av. Vill!

Nu ska jag packa och sen färga håret...klippte mig nyss, belv väl helt okej...får se sen när jag plattat luggen då lägger den sig bättre hihi ..


Kommer sakna mina darlings och min älskling fast att det bara är över helgen men blö!


R.i.p morfar

Idag vid 9 på morgonen kom min mamma in i mitt rum och väckte mig och sa " Camilla, morfar har dött" =( Det känns ju bara så himla tråkigt eftersom min mammas släkt bor i polen och har inte träffat min morfar sen i sommras och det var en dag bara. Så inte alls kul ju =( Att det just skulle hända nu, fan. Ville åka dit i sommar med patrik så han skulle få träffa min mormor och morfar men så häner detta.
Så på torsdag ska jag åka till polen och gå på begravning, aldirg varit på en och vill egentlgien inte heller! Ahhh!
Vet inte alls hur jag kommer att reagera. Är så himla känslig. Började störtböla när min kanin dog för ett tag sedan så antagligen kommer jag gråta floder! Varför hände det just dig och just nu?! Är inte redo att säga hejdå. Hade så gärna velat träffa dig en gång till för att säga hejdå! =(

R.i.p morfar, du har det säkert underbart där du är nu!  <3


image89

Malmoe

Ska åka in till malmö snart...kvart över 12 med anna och så ska vi träffa linda och kolla runt lite. Sen efter ett tag ska jag träffa patrik där inne efter hans match hihi så då ska ja kolla lite med honom där =)! hihi så nu måste jag göra mig klaar!
PISSVÄDER alltså, ska alltid regna och vara grått, fy!