Nyår imorgon!

Yes så är det, men känns inte som det. Kom nästan precis hem från Malmooe, var hos Patrik innan =). Hehe! =P Och nu har jag inget och göra, har tråkigt, men ska städa lite snart och så...

Imorgon blir det FEEEEST!!=) hahaha, ska supaaa saatan!! neeej, ska jag inte..skoja!!=) hahaha...aja vi får väl se imorgon.

Ska kila nu...har inget och skriva om nu längre...helt bullish!

Snart jul :D

Julafton imorgon, mysigt värre. Vaknade brevid min älskling idag, vi öppnade våra julklappar:D TACK älskling för de fina julklapparna jag fick av diig, du är bääst!!=) Hoppas du blev glad för miin hehe. Efter det gick vi o handlade julklappar till paketleken som vi ska spela den 26 =) hos hans pappa, skooj, sen köpte vi pepparkakshus och byggde ihop det när vi om hem. haha...blev jättefint=) sen kääka vi och sen åkte jag hem. Var hemma vidh halv 9 och då klädde vi julgranen....äntligen=) .

E ganska trött nu så ska väl sova snaart!

JULAFTON IMORGON!! men ingen snöö :( bhjuhu, så sjukt tråkigt.

haha

eliiin, du kan ju inte mobba mig sååå, jag orkar inte skriva här =) kommer aldirg på något vettigt att skriva om.

Var på Nova idag, köpte en klänning, ett par pumps=) och strumpbyxor hehe!

Ikväll ska jag på bio och se Saw 3, kommer kissa på miig hahah! :P ääh, sen imorgon ska jag göra ett pepparkakshus..eller jaa..sätta ihop det eller vad man nu gör! Kommer gå finfint.

VAD HÄNDOORPÅ NYÅR DÅÅ?! haha..hmmzz......


Jul, jul ståååååålande jul

SNAART JULAFTON! =) men bäst av allt...SNART JULLOV!!! YESYESYES! Skönt som faaaen. Ska baara slappa och sova ut! Har inte köpt en enda julklapp, borde nog göra det snart haha!

mitt religionsarbete är klaart och min turismredovisning är klaar, tråkig men jaa jag är klar iaf!

Ska viiila snart, sjukt trött. LUCIA imorgon, mysigt mysigt!!=)

JUUUUUUUUUUL, JUUUUUUUUUUl, STRÅÅLANDE JUL!

hade varit ännu bättre med sNÖ!!!

Helgen

Snart är helgen sluut igen, jobbigt men sant. Denna helgen har varit extra mysig.Har varit med min pojke hela helgen. I fredags så var vi med Linn och Danne och tittade på Kalle och chokladfabriken =). I lördags så gick vi på staaaun och letade julklappar och idag tittade jag på hans cup, tornspelen, det gick bra för dem och nästa helg ska de spela igen =). hoppas de vinner :D :D! hände en helt hemsk sak med en i hans lag. När de spelade första matchen så typ trillade en spelare på Patriks lagkompis och heela hans vrist vred sig typ. Foten var helt sne och så stack det ut sån bula vid anklen. Såååå äckligt, och det såg ut att göra sjukt ont, så ambulansen fick komma och sen drog dem tillbaka vristen igen, usch! synd synd.

sitter och pluggar turism, känner mig lite grym haha, är nästan klar med arbetet, men hinner inte redovisa imorgon så får göra det på onsdag morgon istället!! Hinner inte öva o såånt idag för har träning strax.

Ska kila nu. Ska göra klart arbetet sen typ vila lite.

Älskar min fining.

snart är det juul! =)

Studenten

Testade studentmössor idag, naaajs! Bara några månader kvar nu.

HAHAHAHA, fina kommentarer! Vem fan är ni/du liksom?! Alltid skoj att läsa, haha!

Ska fortsätta plugga nu, rättskunskap!! Hatar prooov.



Skolan dödar

Jaaa, är så skoltrött, somnade när jag kom hem, sjukt skönt, men fick ångest när jag vaknade. Måååste plugga på rättskunskapen, har prov på fredag, och måste ha MVG! HAVE TOOO! Sen har jag turism att göra, religion och polska, men religionen är chill, kan få vg på det, hehe :P Orkar inte göra det.

Men men, fick ett mejl av min tränare, där det stog att vi ska joggapå torsdag. halv 8 till 9!! Vi ska jogga runt Lund har jag hört?! KUUL! och nästa torsdag är det bad, men då kan inte jag för ska öva på Caset och såå, och jag orkar inte bada med laget! OJ VAD KUL liksom, neeejnej, helt blek också!

Ska kila nu, ska plugga lite på rättskunskapen, läsa kapitel 5 och så, men imorgon blir det plugg och sen även polska!

Älskar dig! =)

Helgen

Ja, helgen har variit joooooobbig!! Iag stog vårt företag, POLKAPINGLORNA, på Ystad julskyltning, helt mysigt men kallt som faaaaeeeen, och mina tåår frös ihjääl!!! hahaha, men vi fick sålt nästan allt!! GÖTT, men det tråkiga är att vi måste ge tillbaka allt hahaha, till dem som satsat!!ATTANS!!!!!!! Men det är väl så det fungeraar!! NYÅR börjar närmaa sig, och hittade ett fint linne på MQ idag, som jag  vill ha =) Mycket naajs, OCH JAG SKA INTE HA FEEEST!NEVER! haha! Men meeen, måste gå och göra mig klaar, ska plugga lite RK innan jag går och lägger mig! Tråkigt men mååste, har lite arbete att fixa i veckan med! PAALLA, men snart loov, gött som fan!
Go Polkapinglorna! Våra polkagrisar är poppis! "kan jag få den för 3 kr? "kan jag få den för 10?" "kan jag få den för 11?" " eller YES jag har 12 kr här!! " HAHA sånna små killar! haha

SOV GOTT!!!

älskling

älskling

MMM SÅ FIN HAN ÄR =D MY LOOOVE!!! Min lilla modell!!:D

Cupen idag....njaaa vad ska man säga! så fort vi fick reda på att Malmö FF var med i vår grupp var det kört. Det var bara ettan som gick vidare, attans, att vi alltid ska ha sån otur. Egentligen skulle de inte vara med alls, men ett lag i VÅÅÅÅÅÅÅR grupp hoppade av i sista sekund, så då hoppade naturligtvis MFF in. Men vi förlorade med 4-0, och de var inte alls SÅÅÅÅÅ bra som vi trott. Trodde att vi skulle förlora med typ 10 - 0 men icke, man märke att vissa blev sura bara för att deras kombinationer inte fungerade. Man listade ut det till slut, för de gjorde alltid samma sak. WOHOO! Jaaa, och första matchen var reeen otur. Två bollar på plan samtidigt, och domaren blåste inte av, spelarna blev förrvirrade och började kolla efter den felaktiga bollen, FAN! Två ribbskott( ett var mitt från mer än halva planen ;) ) och ett var Carros. Ett som gick ribba och ner på mållinjen, såg ej om den var inne, men såg ut som det! Ochsista matchen vann vi med 7-1 :D det var en rolig match.

Nuuu ska jag baada och sen så ska jag soova tidigt idag. ÄR sjuukt trött. Sen blire upp tidigt imorgon, för att bege sig till Ystad julskyltning!!YEEES! HAHA!

Har inte träffat min älskling alls typ:( Men tack för du kom och tittade idag=) Blev glad, men trodde först inte att du skulle komma!!=P Älskar dig och är helt glad för att dina bilder blev så fina, nu kommr nog många vela ha dig som modell!!=) Fining!


IDOOOL!!!

Idag blir det en IDOLKVÄLL med elzoooor! hihihihi! :P Så baalllleee, längtar! Hoppas markus vinner, och elin, man ska vinna för att man sjunger bra inte för att man är snygg!!!DU ÄR EN LITEN MES!!:P YES, julmust och ostbågar!FETT!=)

ska viiila lite nu, och plugga lite sen haha paniiik!:P ekonomin e paaniiik.har rättskunskaps prooov också! ÅÅHHH, men lov om typ 2½ vecka:D YEEEES!