Älsklingen

Har inget att göra, gjorde nyss lite av affärsplanen, gjorde så gott jag kunde, men min del känns verkligen sämst!!! =/ jaja...dem andra får läsa igenom den =)

Här kommer några bilder från modevisningen på Nova Lund! =) på min fina älskling!









Du är så fin älskling!! Du borde lätt vunnit =D


Älskling

Har bara varit hemma idag, skönt =) Skönt att inte behöva plugga, skönt med lov!
Åt pizza innan, helt längsen jag åt det, gott =) och snart blir det idol helt ensam, sorry elzor o annzor! haha, orkade inte åka dit ;)!! ehehehehe..jag vet att ni saknar miiiig!

Här kommer en liten bild på min fiina älskling. Imorgon gäller det, jag hejar på dig, och jag vet att du vinner =D=D=D=D!

ÄlsklingSÅÅÅÅ sjukt fin! :)

LOOV =)

Äntligen är det lov :D så sjukt skönt. Sista provet idag, rättskunskap...gick väl helt okej..eller jaa..sådär..kunde typ inte två frågor, men bara skrev lite, och det var dem frågorna som hade typ 4 poängooch 6 poäng :O hmm..men vi får väl se sen vad jag får =/. Helt sjukt, haft 5 prov på en vecka nu, och jag klarade det :D då klarar jag allt! haha

Idag ? Jaaa, det blir nog chill, kommer somna tidigt idaaag, är så sjuukt trött, har inte fått sova på hela veckan typ..hehe...

Skönt med lov iaf :D YES!

BAAJS!!

DETTA KÄNNS INTE BRA!!! känns sämre än religionene assså!! SHIT! FATTAR INTE VARFÖR JAG INTE LÄR MIG DET????? VARFÖÖÖÖR? åhhhhhhhhhhhhhh cp hjärna!!!!! är det för jag har pluggat så mycket denna veckan ??? kanske det...måste MINST få vg faan..bara en 50 poängs kyurs!!! måste måste msåte få vg iallafall...o hon gör alltid såå sjukt svåra prov..men hoppas att det blir lätt denna gången....HOPPAS GUD KOMMER FINNAS MED MIG IMORGON! HEELP ME!! (A)!

HEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NU SKA JAG PLUGGGAAAAAAAAAAA!

Plugg hela natten lång..tralala

YES! Jag älskar att plugga!!! det är min favvosyssla!!! Ska plugga hela natten typ haha, måste kunna det bra, men samtidigt så orkar jag inte bry mig om jag får ett vg ? Liksom..jag kan alltid få bättre på dem andra proven  ? Hmm...vi har så mycket...o det är sjuukt tråkigt att plugga in det! Men det borde ju ändå vara ganska lätt att plugga in det, för vissa saker visste man redan sen innan!! ;) Får väl se hur det går. Juuust nu vill jag ha lov! Vill kunna lägga mig tidigt och sova ochsova uuut!!! Älskar att sova :D Det bästa som finns typ.
Vad händer imorgon ? hmm..inget speciellt skulle jag tro, min älskling ska ju vara på nova till 24.00 så honom kan jag ju inte träffa :( buhuhu! Så imorgon ska jag nog bara sova, svoa och titta på idol! =) YEES..ÄLSKA IDOL! så ball. Och sen ska ja lägga mig tidigt, så att jag kommer upp på lördag nästa dag...då jag ska se min älskliing..!
Längtar helt mycket, och hoppas att du vinner.

Nu blir det plugg hela natten, så min dator kommer att vara avstängd....så jag inte kan ta pauser och gå in på msn! haha. Nu vet jag att du blir ledsen elin, för att jag är ju så ball o prata med på msn :D! OCH JAG KOMMER TJUGO I ELVA ELLER SÅÅ!! =) hehe

faan..

detta känns inte alls braaa....faan..har knappt pluggat idaag..e sååå trött på skolan o allt!!! BAAAJS! men nuu ska ja plugga..måste ha mvgmvgmvgmvgm!!! Kommer sitta till tolv!!:P men allt för ett högt betyg ;)!!! WOHOOO!!

Älskar dig älskling! PÅ lördag gäller det!! du kommer vinna!!! :D min snygging (L)

TRÖÖÖTT!

Och jag skulle plugga? haha, har inte rört boken sen jag skrev här sist...la mig i sängen för att vila...sen somnade jag!! måste,måste,måste plugga..men orkar inte! Hatar religion! Sen vet jag inte om jag ska göra ekonomin imorgon ?? Känns inte bra asså...vill göra den på fredag..men nää...för då har ja rk prov...som jag inte ens har börjat plugga till! Detta känns inte bra!!! HATAA SKOLAN!


Fuuuuuuuuuck buddha!

haha, orkar verkligen inte plugga!!! Går så segt, och jag kan inget än. Hela denna veckan kommer att ägnas åt plugg!!!

Hade sv B np idag...det gick väl hyffsat bra skulle jag tro, skönt att det är över iaf =) sen så gick matteprovet också rätt okej, vg skulle jag tro :P? Matte c proven går mycket bättre än matte b :P haha...men det beror på läraren!! :P hehe

Imorgon har jag ekonomi prov...som jag redan kan..eller lite iaf ? Och på onsdag religion..herrejessuuus...haha. Sen efter skolan ska jag hämta mina skor på håkansson =) WOHO!

Sen blire plugg hela dagen, samma på onsdag och torsdag, för på fredag har jag rk prov!:P

ska pluggsh nuuu...

Vill ha

LOV! Sitter här och gör....absolut ingenting! Ska sova strax, men är inte alls så trött :S hmm skumt!
Fick våra religionsprov idag...fick mvg :D wohoo..trodde verkligen INTE DET! haha, men blev glad iaf=).
Såå skönt att inte hålla tal imorgon, och känns nervositeten :P hehe, hade ju mitt i måndags, så imorgon ska jag bara luta mig tillbaka och lyssna på dem andra=)

Tänker på nästa vecka, en heeemsk vecka!
Måndag : Np svenska b, matte C prov på typ 30 sidor, och redovisa turism
Tisdag: kanske redovisning och beskattning prov
Onsdag : Inget speciellt
torsdag: Prov religion, Buddhism
Fredag: Prov rättskunskap på typ 75 sidor!!
Ska även göra klart affärsplanen under veckan...ca 7 saker att göra!!!! HUR SKA DETTAG Å????!?! Kommer ju inte kunna göra alls mycket  i helgen..utan det blir plugg plugg o åter plugg. FAN!

Men får tänka framåt...snart är det ändå lov =) WIHOO!! Skönt som fan. och snart..snart är det sommarlov ;)! HAHA. Ayia napa 2007! Japp, för dit ska jag!!! och det kommer bli så himla kul!!!

Ska sova nu...

Älskar dig...ses imorgon :D saknar dig <3

Älskar dig!

Hehe...snodde texten från Linnzan. När jag först läste den i hennes blogg så kom jag på...att jag alltid lyssnade på den innan....kanske 1½ år sedan ? Den är såå fin, så snodde den =)


Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.


Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.


Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.


Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.


Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.
För alltid du och jag.


Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min..♥


Ja, det är jag verkligen. Du gör allt så mycket lättare. Tack för idag älskling! det var jäätteroligt =) hehe! ÅHH, I LOOOOVE YOU!!!! MYCKETMYCKETMYCKET!!!! Mitt hjärta! HOPPAS att du kom hem säkert, ringde, men du svarade inte, så blev lite orolig!


Och hoppas verkligen att du blir bra snart!! Vill åka och hälsa på dig! kämpa,kämpa!<3


Ayia Napa 07 ?

Just nu ser det ut som att jag och Julia kommer att boka senare...kanske sista minuten? Det viktiga för mig är att komma ner där överhuvudtaget...vill så gärna...men tycker det är för tidigt att boka nu ;)! Men man får hoppas och be till GUUD att det finns platser kvar dem datumen resten av gänget ska vara däär...och gärna på ett hotell som ligger nära deras. För vill så gärna vara där...allihopa tsm..fyfaan vad kul asså!! shiet!! Ayia napa in my heart..always and forever!!! Helt underbart där...och man ångrar sig absolut inte en sekund om man åker dit! !!

Äntligeeen!!=) WOHO

YEES! nu har man äntligen haft sitt tal...SV b np!! gick bra..och det var itne såå nervöst som jag trodde :D jag började...hehe skönt det iaf...sen kunde man ju typ..chilla=) iihh..så skönt..och turism provet är även over=) hihi!

Ska göra mackor nu...sjuukt  hungirg

Hatar skolan

Jaaa,jag hatar skolan! Ska hålla mitt tal imorgon, som handlar om....svordomar..det är kasst...sjukt kasst! Känns som att det är ett g arbete, men men...får väl se, hoppas att jag framför det bättre =/ men jag är inte så bra på att redovisa.....så betyget på talet kommer nog bli G, men jag är redan så trött på skolan så att jag får nöja mig med ett g helt enkelt:P tror inte det är sämre än...P........! haha...nej så taskigt...men jag är bara ärlig =)! men men, nu ska jag plugga lite turism, öva på talet en gång till och sen sova=)! WOHOO....imorgon kommer jag vara världens lyckligaste.....klockan....15.00 typ! YES!!
Sov gott!

hahaha

jaaa, vad ska man säga om ikväll ? hahha, sjukt ball vissa stunder....."vilken låt vill ni höra? , 10:an... eller? " .... "jaaa vi  vill höra 10: an"   WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! hahahaah helt skumma människor!!! :P
någon blev innelåst på toan..hahahaha..hur faaan dåå? Det gick inte ens att låsa...sen gick en annan tjej in där....så blev hon också innelåst hahahaa..så jävla ball!!!! Och gangstaaaaaaaaaaah.....Jag älskar den tjejn..ehhhhhhhhhhhh.hahaha joooooodå1!!!! hahaha..."du har varit med........." och elin bara " NEEEEEJ det har jag inte" hahaa! NÖÖRD! :P:P

Nu ska jag soova..lång dag imorgon....måste plugga till turism provet...och göra min sv redovising!!:P

Ferremedlerre

Ska snart gå!!! haha..vad ska man förvänta siig? haha..typ...ha noll förhoppningar!!:P kan ju sluta hur som helst...kanske är det jättekul..eller så är det sjukt bull och då åker vi hem ;)!! hehe..men man kan alltid hoppas! Det blir ju vad man gör det till! JAg är sjukt fest sugen iaf! har inte festat sen ayia napa!! hmmzzz..just det!!

Imorgon ska jag plugga1!! hoppas det kommer gå att plugga, för har prov och redovisning på måndagen!! hehehe...

Älskar dig Patrik. Skulle inte vela byta ut dig mot något!!! Det vet du. Älskar dig!

BAJSPROV!!!

faan vakasst det gick på provet....ÅHHH så bara säger alla att det var EXAKT samma uppgifter i facit..men NÄÄÄ jag glömde ju att kolla på just den sidan!!CPCPC så nu har ja kollat igenom det och jag har FEL PÅ SJUUKT MÅNGAAA uppgifter!!! jag hoppas att det räcker till VG! och jag hoppas att hon rättar snällt!! alla har säkert kollar där o fått mvg..så kommer j här sånt ig barn! yeyee...ska vila nuu sen träffa älsklingen!

Tandläkaren

Ska snart iväg till tandläkaren! Eller jaa...ska vara där halv 11! kom nyss hem från..UM ;P heheh, fixat och klart! gööött.
Men nu ska jag sätta mig och plugga lite redovisning och beskattning, och sen ska ja cykla iväg till tandläkaren, sedan vidare till skolan. BLÄ! men vi har ingen Polska idag, för läraren är sjuuk...YEEES! UNDERBART! Vill ha helg. Imorgon har jag bara en lektion =) har ingen matte, man får hoppa över sv en gång eftersom det bara är redovisningar, och sen har vi provet, sen är vi lediga på rättskunskapen. Underbart! Börjar 11 och slutar halv 1 typ ?

Ska kila nu iaf!


Jaaa, vem skulle inte velat vara på Nissi beach och badat nu ? Jag skulle iaf!!!

Myspys<3

Kom nyss att tänka på Danmark. Det vore så mysigt att åka över dit med Patrik när det närmar sig julen, och gå på typ marknader eller något...om det finns ;P haha, fick upp det i huvudet...sååå myspys =)! hehe
LÄngtar till helgen då man får träffa dig, saknar dig redan.

Måndagen blir däremot inte lika rolig, men när det är gjort så kommer allt att släppa! Skönt det iaf =)!

Nu ska jag kila, lägga mig i sängen, och imorgon är det tandläkaren :O! Hoppas jag inte har några hål ;)

Älskar dig massor Patrik!

Godnatt

Nu ska jag sova. "tidigt" för en gångs skull! Är näästan klar med mitt Sv tal! haha..men det är bara 3½ min! WHHYYY? jag orkar inte, plus att jag inte fattar dispositionen. JAJAA det löser siiig.

Har även skrivit till ett motto..hahaha..ett gott skratt förlänger livet, jag har fått många goda skratt i mina dar! JAAPP så är det :D ;D

Godnatt och sov gott!

STUUUDE

sitter hoooos liiiiiiiiiiiiinnzan och stuuudar nuu! haha typ klar med sv talet nuuu..sjukt kasst, men  orkar ickeeeeeeeeeeee tänka nuuu! haha kommmer finslipa det en hel del sen ändå :P LINNZAN äter nuuuuuuuuuu, och jag ska också snart hem och ätaa! WOHOOO! sen soova tidigt!!:P  ruuuligt att träffa linnzan igeeen, lääängesen man var med henne :P! mycket naajsbajs=) hihi

Ska kiila!!

Älskar dig Patrik

TRÖÖTTTTT

Är trött, vill sova. Är trött på religionen är trött på skolan, är trött på ALLT! Vem orkar plugga till ett kristendoms prov? Det är bara så himla drygt, kan inte alls mycket och måste verkligen plugga såå mycket imorgon. annars kommer det inte gå bra alltså! Känns inte bra. Om en vecka, på måndag, ska jag hålla mitt tal, SV B np! Gud, kommer vara så nervös, men en vecka kvar. På tor ska jag till tandläkaren! WOHOO!!! Och på tor ska jag även vara klar med mitt arbete, polska!

Har varit en sköön helg, mest sovit och slappat med min älskling. Vi har shoppat loss och ätit blåbärspaj!! sjuukt gott =)! Min mamma lagade den i lördags, haha!

Ska plugga nu, ska sänga av datorn och plugga saatan. Sen blir det läggdags vid 12! haha.

Älskar dig massor min fina älskling. Du är bäst!


HEEELG <3

Lilla ELIN vill att jag ska skriva blogg lite oftare! Hon tycker det är tråkigt att gå in på min blogg och se PATRIKS bild hela tiden! HAHA NÖRD ELIN

Snart helg igen, denna veckan har gått så sjukt snabbt. I måndags så gick vi som vanligt, vi var lediga på tisdag, idag var vi på en UF mässa i malmö, alltså var vi typ "lediga", för det var helt okej där :P och imorgon har vi en lektion, sen har ja en "extra" lektion i ekonomi, haha, för jag har inte gjort uppgifterna på datorn, så vi ska gå igenom det då. Sen ska jag träffa Patrik och så ska vi hämta mitt armband, ÄNTLIGEN! Hoppas det blev fint. På fredag slutar jag nog kl 13.00 igen ? TROR vi är lediga från rättskundkspane igen. GUTT! Men ska kolla upp det iaf! På kvällen blir det utgång! Tapatio, och KANSKE Basilika ? Om jag har lust och om jag fixar ett legg? Annars stannar vi på Tapatio. Blir nog bra vilket som skulle jag tro hehe!

Nästa vecka har vi TVÅ PROV!!! Ett religionsprov, dööööööööööö, och ett redovisning och beskattnings prov..DÖÖÖ! (fast man får ju ha med sig allt;) ) Och på torsdag ska jag lämna in ett arbete. POLSKA! DÖÖ!! kan verkligen ingeet, och vet inte alls vad ja ska skriva om! HOPPAS det går bra.

På fredag ska vi förresten ha valt ämne till NP sv B. Alltså nationella provet i SV B! Vi ska redovisa muntligt en och en i 5 min, det ska handla om "den moderna människan" Tror jag valt ämne men men, får väl se! Vill bara få det över. Har sån ångest, efter det kommer mitt liv flyta på alldeles underbart och VIIIIIIIIIPPPPPPPPPPS så är det sommar igen och VIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPSSS så är man i ayia napa igen!
 
JAJAA orkar inte skriva haha. Ska förresten till JURIDIKUM med ekonomin på LÖRDAG KVART I ELVA! ORKAAAA!! Och sen ska jag spela match på sönadg ,samling HALV TILV!! JAG VILL SOVA UT!! BAJS!

JAJAAAA ska kila nu..SOOVA hihi. TIDIGT för en gångs skull!!!

HOPPAS DU ÄR NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJD NU ELIN!!! men jag vet att du vill se patrik på bilden ändå1!! ;) SÅ DÄRFÖR SKA JAG LÄGGA IN DEN IGEN! ;) HAHA

MIN ÄLSKLING<-------------- MIN FIINA ÄLSKLING!!!!!!!

HOPPAS DU ÄR NÖJD NU!! ;)