Skorna

Skulle som sagt till nova med pappa idag vid 10, blev 11 istället och mamma hängde med hehe men iaf, skorna jag skulle köpa hade dem slutat sälja på nova för dem fick in för många reklmataitoner, dem gick sönder för ofta så dem får inte sälja dem. Kanske bara dem svarta för dem bruna fanns kvar....men men vill inte ha några skor som ändå går sönder så gick till skopunkten och köpte mig ett par vita istället, kollade på dem igår med anna och linda men köpte dem idag hihi, mycket nöjd. Sen åkte vi och köpte grindar som vi ska ha för vardagrummet så hunden inte går in där och pissar ner vår soffa hehe och sen köpte vi lite hundleksaker på ÖB och sen åkte vi hem :) Nu måste jag börja peppa för ikväll för just nu är jag inte sugen för 5 öre alltså. Hoppas det ändrar sig och hoppas att vädret ändrar sig!!

Ska ta det lite lugnt nu och kolla tv och lyssna på musik och sen ta ett bad och så.....

Center syd..

Vid halv 6 hämtade Linda upp mig och Anna och så åkte vi till center syd :) Dem hittade några linnen var och Linda två väskor men jag köpte inget. Hittade dock ett par asfina gladiator sandaler men så dem som fanns var sönder där bak och på nova har dem två kvar så ska dit när det öppnar imorgon och köpa!!! HOPPAS fan dem finns kvar ananrs börjar jag gråta hahah, måste ha dem. Dem enda som sitter bra och som jag gillar så hoppas fan dem finns!!!

ajaaa just nu sitter jag med sånna saker i håret som man får lockar av, vet inte vad det heter, men ska se om det funkar, nu har jag dock inte blött hår bara lite så kommer nog inte funka men får se annars vågar jag det igen. Nu när jag väl vill ha lockigt hår så har jag inte det!! SUCK.

Sen tog jag även brun ut sol på mina ben för ska ha shorts imorgon ju. Var även i stan innan idag med mamma och köpte en vinflaksa och 2 7.0 cider så hoppas det räcker, kan ta liiite sprit som jag har kvar med så blir det super! Vill inte bli helt nykter när vi kommer in liksom hehe.

Ajaa nu ska jag strax sova sen upp vid 10 imorgon och åka till Nova 11!! HOPPAS skorna finns. Håll tummarna för mig för vill såå gärna ha dem.

godnatt lovers

Nu ska jag nog ta på mig min pyjamas och sen lägga mig i sängen och se om jag kan somna, antagligen inte men ska försöka. Ska möta mamma i stan vid halv 2 imorgon, ska handla dricka till lördag sen lite småsaker till vår lilla hund! ÅH varje gång jag ser en bild på den eller tänker på att den snart kommer hem får jag sånt lyckorus!! Snälla tiden gå lite snabbare!! Godnatt lovers nu blir det sängen för mig!

Ciaaaaaaaaaaao

Tröttnar...

Haha som ni ser har jag bytt header igen! Tröttnar lätt på saker så fixade ihop en lite snabbt bara! Kommer säkert byta tillbaka den sen eller något men men den får va såhär sålänge bara!

Ajaaa ska kanske ta och fixa den smoothien snart fan, men måste börja peppa för lördag för nu e jag såååååååå jävla seg, ska köpa dricka imorgon ifall ändå, tror jag ska med men om jag känner såhär på lördag är det ju inte löönt. Lönt att man blivit en pensionär!!

Neeej, nu ska jag lyssna på grym musik, lyssnar typ på samma låt om och om igen men om ni kommer på någon bra så skriv!! =P

Niko....

Åh vad jag längtar efter Niko. Får hämta honom nästa fredag, om en vecka. Gud vad jag ska busa med honom! Vill ha honom hemma nunununu!! Det kommer bli så bra med honom här! Längtar jättemycket, iiih! Sen får ni komma och hälsa på här hemma så ni får se honom  =) wiieee.

Fotade mina nya shorts idag.
  

Sen tänkte jag ha detta på mig på lördag...

 Dem längre shortsen och det nya vita linnet. Kom igen nu solen, titta fram i helgen så blir jag lite lyckligare än vad jag redan är!

Ska göra smoothie snart och kolla på tv sen försöka sova tidigt ikväll, notera FÖRSÖKA haha. Även om jag går och lägger mig vid 10 så somnar jag inte förren 12 typ. Usch, hatar det. Vill kunna somna som Lunt ;) På 3 min hehehe! Går dock icke, vissa har det för skönt =)!




Shoppat..igen

Jag följde med Anna till OBS idag och kom hem med två par ljusa jeansshorts! Attans. Behövde ju inte dem egentligen men har velat ha sånna helt länge och nu hittade jag dem! Lycklig. Båda från Cubus. Jättesköna och fina! Lite över min budget men men får snåla resten av månaden haha. Och om det blir utgång blir det verkligen att snåla! =P







Wiie, gillar dem helt. Hittade ett asfint linne ochså men ¨sån korsad rygg typ och sen var det en sån fin stark färg som hade passat jättebra men s var helt tajt och m för stort haha, ajaaa bra det!!

Greys ikväll =) ska kolla på det sen försöka peppa till lördag haha. Får köpa dricka på fredag elelr lördag. Tror vi ska handla hundsakerna på fredag så kanske går och köper dricka då.

Money Money Money

Sitter och kollar på Oprah just nu, handlar just nu om en kille som hoppade av skolan och nu är han miljonär, startade en internetsida som han sedan sålde osv. Tänk vad skönt att vara ekonomiskt oberoende, slippa tänka på pengar och leva livet fullt ut. Gud vad skönt! Men men kommer ju aldrig hända flr mig haha, synd att man inte är bra på datorer eller något. Ajaaa jag är lycklig ändå =)

Niko...?

Vi har tänkt på olika namn och tycker att Niko är fint =)!! Så de blir kanke hundens namn! Niko...hihi sött!
Såhär glad är jag över att vi ska få hund..

 gillar bilden helt förutom mitt babyhår! Blir galen på det haha! Kan det växa ut liksom....usch! Om vi går ut på lördag tänkte jag våga håret och ha samma frisyr =)!


Godnatt lovers!


Hundägare!!!

Familjen var och tittade på valparna idag!!! fyyyyyy så söta och underbara! mamman och pappan var helt underbara hundar också!! Vi bestämde oss för en som har en liten vit fläck vid halsen hihi. Nu måste vi bara bestämma namn och så. Fy vad kul alltså!! Är så lycklig. Har velat ha en hund så länge jag kan minnas!!! Nu kommer jag ha kul på dagarna istället för att gå runt själv om dagarna!!Den första rä nog vår tror jag hihi, vita pricken vid halsen =D! WIIIIE

 

swingfly - touch and go

Jaddåååå nu kommer det bild på mina shorts och mitt linne, dock tagna med min mobil så blev inte så bra, det är finare på iaf och om jag ska ut på lördag så tänkte jag ha det på mig =)! Men kanske blir för kallt med bara shorts haha, tänk på natten, fy! Alltså har försökt lägga in bilderna typ 20 min nu men det bara hackar, ni anar inte vad min dator är seg, hatar deeeeeen! Har sökt igenom den och den har inga virus aaahhh!!!







Men som sagt finare på! Äntligen, tog inte bara 20 min att skriva detta inlägget!



Nu ska jag börja peppa inför helgen haha, ska försöka vara pepp på utgång! Pengarna som spökar bara, måste spara så mycket jag kan inför Asien så jag inte är heelt pank när jag väl kommer hem och ska börja mitt studentliv!!

Har ju börjat fundera på sjuksköterska igen i Lund eller Skåne iaf. Vet inte om jag hade klarat att flytta en längre bit, trivs bra i Skåne och så, får se vad jag gör. Hoppas jag vet när jag är tillbaka iaf! Antingen det i växjö, sjuksköterska eller kriminologi. Det är jag inne på nu så vi får se!

Ikväll ska vi åka och kolla på lilla hundvalpen iaf, en hane, labrador / goldenretriver blandning. Ska fråga så mycket vi kan och sen får vi se om vi ska ha en hund eller inte.

Novis

Ska sminka mig nu snart och sen bege mig till nova med jullan =)! Ska kolla lite och sen fika, gott! Sen ikväll får vi se om det finns valpar kvar eller inte. Pappa skulle ringa från jobbet =D! WIE, hoppas, men ska inte hoppas för mycket för då finns det säkert inga kvar bara för det. Suck...men får se sen. OM vi nu får hund, guud, kan inte fatta! Har velat ha en sen jaa jag var typ liten!! Gah.

Nu ska ja sminka mig sen sticka!

Shoppat

Idag var jag på nova med mamma och köpte ett par jeansshorts på topshop och därmed handlade jag upp mina sista slntar för månaden!! SÅ nu är jag pank denna månaden ut haha, fick även ett linne av mamma, jättesnällt!! =D Har även börjat prata om hund igen, funderar på en beagle eftersom den e bra i storleken och söt och bra och så. Men hittar ingen uppfödare så kanske inte finns några valpar just nu :( Synd. Kollade även på golden retriver, mamma hade kunnat tänka sig en sån,bra familjehundar! ajaaa får se, kommer säkert inte bli något ändå men kollar lite då och då och kollar upp lite fakta och vad man ska göra och så. WIE! Så kul det hade varit, nu när jag är arbetslös och allt kan man väl passa på att ha en liksom att någon alltid är hemma med den och så. Sen sandra flyttar inte hemifrån än liksom, 3 år till kanske. Kanske också väntar 2 -3 år med plugget efter gymnasiet sååå det är ju lugnt! ÅHH vill ha så gulligt. Älskar hundar!
Vi får se, vi får se.

Imorgon vill patrik att jag ska med han ut med några andra, för vilka pengar?! AH,vet inte vad jag ska göra, kommer det bli kul liksom?! Är man ens bjuden /välkommen eftersom jag inte känner människan som har festen/förfesten och inte ball och dansa med ngn man inte vet vem det är! Vill dansa med kompisar! Blir alltid roligare dååå. Får se som sagt!

Pissväder ute nu, regnar som fan ju, lönt! Kan det bli sommarväder snart. Vill till lomma och sola och bada!! Sen blir det utlandsresa med patrik, tror vi tar en vecka bara, två blir så himla dyrt för en arbetslös person som mig så kanske 1 vecka sen 1 vecka i polen kanske. Det beror på om vi får hund eller inte för då stannar jag nog med hunden efter jag varit med patrik.

Ajaaaaaaaaa ska kolla på tv nu eftersom patrik är hemma, han ska på möte med jobbet imorgon så inte lönt att han kom. Hihi.

Respektlöst

Nu sitter jag här i min lilla fotölj och kollar på tv och sitter vid datorn. Vet egentligen inte vad jag ska skriva men kände bara för att skriva något. Var på nova med anna och linda idag en sväng, vi fikade och kollade lite affärer. Sen kollade jag lite flygbiljetter till Thailand, anna hittade för 7000 eller så men aah varför utsätter jag mig för samma sak igen? Jag är flygrädd!! Hatar att flyga och varje gång jag ska någonstanns så är jag så jävla nervös! När man sedan är uppe i luften så är det bra, då släpper nervositeten men innan, fyfan! Så ska man liksom dit igen och flyga 10 timmar typ! Hade helst velat ha ett plan som flyger direkt och inte mellanlandar för då sitter man där och behöver bara lyfta en gång. Det hemskaste är att lyfta och landa för det är oftast då det går snett, hoppas bara att allt kommer gå bra för sitter här och är helt skakis redan nu haha. Ska dock flyga igen i sommar eftersom jag ska utomlands, spanien och kanske polen, usch!! Men vill inte flyga till Polen själv så blir nog inte det denna sommaren =(! Patrik fick samma veckor som mamma så det var ju synd, ville åka till Polen med! AH.

Sen funderar jag fortfarande på detta att, hur kan man ge upp typ allt för att man är tillsammans med en kille? Ta bort alla sidor man har, avbryta kontakten och allt bara för en kille? Sen om man gör slut så står man där själv? TVÅ gånger i rad! Efter första gången vet man väl om man gjorde misstaget att skita i vännerna för killen och då gör man väl inte om det igen? Tycker det är sjukt att man gör så men sen när killen gör slut ska man sitta där och "trösta" personen. Nej, kommer personen in här igen på msn eller om jag hör av henne på ett eller annat sätt så kommer jag säga vad jag tycker för såhär gör man inte!! Varför ska ens kille bli SUR för man har andra sidor och är på msn eller så? WHY? Då är det något som inte står rätt till,eller hur? Och dessutom är det brist på respekt ,när man hjälpt personen genom en kris eller så och försökt att göra det lättare , att denna personen bara skiter i en sen och skiter i att höra av sig. Är det så svårt att lyfta tummen ut röven och skicka ett sms och förklara situationen eller höra av sig? Är det så svårt att ha fler kompisar än sin kille? Är det verkligen rätt att stanna i ett förhållande där man varken umgås med andra vänner eller "får" vara inne på datorn ifall nu killen skulle bli sur på en ? Gah, blir galen och det kommer jag säga om jag nu någongång ser eller pratar med personen igen för så gör man inte!! ALLA gånger har det varit såhär men ändå hjälper jag till när det tar slut!! Varför? Kan lika bra strunta i det precis som du ju men nej för tycker det är kul att hjälpa till när andra har det svårt och det är även det jag vill syssla med i framtiden och tycker inte om när andra inte har det bra!! Menmen, jag vet vad du går för och jag hoppas du läser detta! För tycker det är taskigt av dig att göra såhär. Vafan, ha ditt eget liv, lev ditt eget liv samtidgt som du lever ditt liv med din kille för det blir så mycket bättre då!! Klamra inte fast dig vid en person hela tiden för när den personen sviker dig så står du där helt själv och ingen vill vara med dig just för att du skitit i dina vänner!

Ojdå vilket långt inlägg. Ville bara skriva av mig för är lite irrierad nu bara för detta haha! Ajaaa, ska iaf sova snaart hade jag tänkt. Men en sak som jag kommit på är att jag vill ha en lägenhet!!!!! Men vill även resa och plugga så lägenheten får vänta tills jag ska plugga!!

And remember, vännerna är det bästa du har så behåll för guds skull dina vänner för det är dem som alltid finns där för dig!

Då var man hemma igen..

Nu är man hemma igen efter en helg i Hultsfred hos Anna =)! Kom hem igår vid 9 efter en lång bilresa...Hade iaf hur kul som helst, skitkul att få komma dit och se hur anna bodde och såå, jättefin och stor lägenhet! Blir så sugen på att ha eget när jag ser andras lägenheter hihi. I fredags när vi kom dit var det bara att börja blåsa upp lutmadrasserna och såå sen snackade vi lite och sen somnade vi. I lördags handlade vi frukost och åt det och sen mat till kvällen sen så bara slappa vi. Vissa somnade och såå hehe sen fixade alla sig till kvällen och lagade mat och så sen förfestade vii =D Skitkul hehe! Sen utgång i hultan som var baaall! SEX ON FIRE kom ju och blev heelt glad!! Sen på söndagen mådde man inte jättebra men det gick över sen iaf som tur var! Detta var en liten sammanfattning av helgen men hade iaf sjukt kul och tack tjejer för helgen och tack anna för vi fick komma och bo i din lya ;)!


GRATTIS!!

Idag fyller Linn åååår!! =) Hela 21 år! Grattis babe och hoppas du får en braa dag!!! <3



Hultsfred, here we come!!

Idag smäller det! Linda kommer och hämtar oss senare idag och sen bär det av till Luntis och Hultan! Kommer bli så mysigt och kul!! =) Är peppad! Lyssnar på mtv just nu och dem har spelat såå bra musik hela morgonen!! Just nu spelas.... YOUR SEX IS ON FIRE!!!!!!!!!!! THAILAND MINNEN! Jesus!! Sen nästa vecka kommer gå snabbt! Ska träffa patrik på onsdag och på kalas på torsdag =D!!!! Sen fredag och sen helg igeen wiie!! =D Får se vad som händer den helgen, patrik kanske ska ha kalas för släkten i stugan, wiihoo!!

YOUR SEX IS ON FIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




PARTY PARTY PÅ LÖRDAG!!!

Ring ring, bara du slår en signal

Satt och letade efter en sladd när min mobil ringde, kollade på nr och kände inte igen det, trodde först det var en telenor gubbe eller något men det var ju självaste soffis!! Hehe, så ball att du ringde lilla soffan! Du får ringa fler gånger nu när du har mitt nr där med! WIE! Längtar ännu mer till Thailand nu även fast jag är helt rädd för att åka dit! Haha men ska bli så himla skoooj! OCH hade velat komma och hälsa på men hade blivit dyrt med allt och sååå och har ju no jooob, men men kanske, vem vet =)?! Men annars kommer du ju hit på sommaren antagligen så då får vi ses!

 HAHA! klockren bild, hur många sånna kommer det inte bli i Thai på dig ;)! HIHIH Och mig med dessutom! WIE vad vi ska röja loss där! Längtar så!


Sen imorgon drar vi till hultaaaan!!! JIPPI! Ska packa sen =D! Ska bli såååå kul!

Stay the night

Ska in till stan snart och möta upp mamma! Ska handla på systemet sen kolla lite kläder! HOPPAS det finns på gina nu!! Annars blir jag galen. Sen ikväll ska jag packa lite till fredag och sen kommer nog min lilla älskling och sover här! Träffas ju inte nu i helgen och inte nästa vecka heller så passar på att ses nu =D!

Ska testa att våga håret sen, fick låna annas vågtång så om det blir bra tar jag med den till Hultan och gör något ball med mitt hå.r Har så livlöst hår. Sydn att man inte fick fint tjockt hår så man kan låta det växa långt. Nejnej, har jag för långt blir det sååå tunnt och ja fult! Suck

Ska fixa mig nuu sen ta bussen till stan typ.

Färga håret?!

Funderar på att färga håret svart och skaffa löshår på clips!! Vill ha längre hår och tjockare!!! Tycker svart hår är så sjukt fint när man är brun och inte blek haha! Funderar ju på att ha det i Thailand men då kommer det antagligen blekas och bli konstigt så vet inte kanske efter Thai?! Eller nu efter sommaren?! AHH VET INTE! HJÄLP mig. Nu får ni fan ta mig att tycka till här i bloggen!! Hahaha

På lördag, då jävlar!





JADÅ! På lördag, då jävlar =D! Vi måste kolla på melodifestivalen under förfesten förresten!!! VILL SEEEE!! =D

sommar och sol =)

Har legat ute och solat idaag. Stekte varmt och skönt men blev lite för varm och det är tråkigt så nu är jag inne igen. Fick ju inte alls mycket färg haha!! Typ inget. Men när jag låg och solade så kollade jag på molnen så såg jag ett ball moln hehe kolla själva, speciellt du linn!
 hihi visst ser det ut som ett A <3 L ? =P Tog det lite för sent för man såg hjärtat mycket tydligare en stund innan men ändå så kul =)!

 Haha sexiig ;) i bilen i lördags när vi skulle ut och ätaa!! :P

 Och här är en bild när vi skulle till angelica och micke en helg hihi!! Nu ska jag leta upp en bag och bestämma vilka kläder jag ska ha med till anna!!

Grattis love!

Glömde ju skriva GRATTIS till min älskling!!!! Hela 21 år!! Stor pojke nu =D!! Hihih jag älskar min fining!

IRRITERAD!!

Vill spela mitt playstation men efter en kabel eller en liten sak fattas till kablen så går det ju inte!!! En viss person använde mitt playstation när jag var i Thailand och när jag kom tillbaka var allt helt urplockat!!! Inte vet jag vem som gjort det men är det lönt?! Kunde låta allt vara istället!! Så irriterad! Jag betalar inte för en ny kabel iaf, kostar fan 300 kr typ eller något!! Den som lånade det sist kan ju betala!

Kläääder

Vill så gärna ha denna kjolen och tröjan från gina!!! GAH. En hög kjol och så den tröjan under! Fan vad snyggt! Men fanns inte på burlöv igår och på nova fanns inte min storlek, får kolla i stan när jag ska till systemet!!


Kläääder

Vill så gärna ha denna kjolen och tröjan från gina!!! GAH. En hög kjol och så den tröjan under! Fan vad snyggt! Men fanns inte på burlöv igår och på nova fanns inte min storlek, får kolla i stan när jag ska till systemet!!


When it was good




På lördag kör vi igen tjejer!!! Ska bli så jävla kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jogga...

Tänkte faktiskt gå ut och springa alldeles nyss men ångrade mig lika fort igen! Orkar inte, är helt enkelt för LAT! Ja, för det är jag! Ska gå och lägga mig i badet snart istället och bara ligga där ett tag! Skönt. Måste ta ner en bag också så jag kan börja packa lite smått till helgen!! Vet inte vad jag ska ha på mig så får väl bli en massa kläder och smink och såhär som följer med! =) Ska iaf bi skoj, justfan, måste till systemet i veckan också, har jag helt glömt!! Får ta det i morgon kanske, ska se om mamma vill möta mig i stan efter jobbet eller något! Jaaaaaaaaaaa, här ska det satsas! VI ska lyssna på grym techno musik innan vi drar vidare!! =P 
 
Nu ska jag baaaaaaaada sen chilla, finns inte mycket att göraaa =P Suck, ibland önskar jag att jag vann 1 mijlon!

Och som sagt, är heelt skakis för det med phi phi, vågar knappt åka dit mer =S! Kommer bara äta nudlar i 3 mån och tappa allt hår och bli flint och gå ner typ 20 kg! Jesus, lite skraj blir man ju. Städpersonalen larmade för att något inte stod rätt till i 22 åringarnas rum och så fick dem slå in dörren och dem hittade spyor och 2 utmattade tjejer! Fy vad hemskt. Tänk så hade dem skitit i att åka inom Thailand på vägen hem då hade ju det aldrig hänt.

Helgen i text och bilder ;)

Helgen har varit perfekt =)! I fredags var jag hos karin med anna, linda och malin (som var med linda och karin i st anton) vi kolla på step up och såå. I lördags så åkte jag hem till Patrik vid 6 och sen åkte vi in till stan. Skulle gå på restaurang, patrik bjöd =D det blev st markus vinkällare, ett jättemysigt ställe men dyrt. Sen efter så skulle vi till lomma och grila marshmellows och smälta choklad och doppa jordgubbarna i chokladen och sen släppa upp lucky ballonger, ni kommer få se på bild, men jag fick sån otrolig magknip eller något så kunde knappt stå upp så blev ändrade planer så vi fick göra allt detta i min trädgård istället haha. Satte oss på en filt och så men det var också mysigt =D!! Sen gick vi till kullen typ och skull släppa våra ballonger hihi men den ena brann upp haha men vi lyckades ju släppa upp den andra iaf! I söndags så åkte vi en snabb vända till obs för att kolla kläder på gina och mobil till patrik hihi men blev inget av det =( ska kolla i stan eller nova för vill ha dem kjolen och tröjan. Sen efter det åkte vi till stugan och hade mysigt! En helt perfekt helg med andra ord!

 Så här såg jag ut, klänning från Thailand.
Jackan som var sönder! Haha märkte det i bilen.



Den första började brinna =P
 Men vi lyckades med den andra =D så fint det var.



 Inte den finaste bilden på mig precis men ville bara säga att jag var brun innan !! Haha men nu är jag såå blek igen!!! SUCK! Vill åka utomlands nu.

Just det, sen igår i stugan hade dem då köpt kvällsposten så jag läste den och sen såg jag en rubrik två döda av cyanid typ. Så läste jag då att två tjejer dött i Thailand på Phi phi av matförgiftning. Det var två tjejer 22 år typ som pluggat i australien och skulle inom Thailand på vägen hem bara innan dem skulle hem till norge. Sen var där ett par, tjej och en kille som var i slutetpå deras 3 månaders jorden runt resa. Dem kände inte varandra men dem boddepå samma hotell. I vilket fall alla 4 insjuknar samma dag tror jag och spyr massa ch får magsmärtor och dagen efter dör då hon ena norskan och sen dör även tjejen till killen då. Killen och den andra norksan har tillfrisknat nu men man vet inte riktigt om det var cyanid förgiftning eller något annat. Det ska dem kolla upp och så men fy vad hemskt! =( Paret hade typ ätit hamburgare och sen pizza och tjejeran druckit bucket innan dem blev sjuka. Asså fy om det är ågon som förgiftat dem eller såhär =S Är helt rädd för att åka dit igen, man vet ju aldrig när man är där vad det är man får i sig! Fy så hemskt för dem iaf!

Nu ska jag skriva packningslista haha och sen typ ja , satt ute och solade tio min men sen kom det moln och blev kallt så gick in igen haha! Aja ska kanske bada eller sola lite till . ciaaaaaaaaaao amigos.


Klaaaaaart

Nu är jag fixad, sminkad och har tagit på mig en helt svart tubtopsklänning från Thailand med svarta strumpbyxor och till det ska jag ha en svart blommig jacka hehe sen några skor. Nuuuuuuu e jag hungrig, känner mig helt överklädd haha! Men e ju bara svart vanlig klänning så =)! Hoppas det blir gott!! Ska först vara hos Patrik vid 6 haha undra vad han nu planerat! =O Ville möta honom i stan eftersom det nog är där men men vem vet det kanske är han som ska laga mat till oss?! hhi vem veeeeeeet. Vet inget! Ska iaf bli kul.

Restaurangbesök

Har precis tagit ett låångt bad. Mycket skönt, hade ansiktsmask och allt! Det gillar jag! =)
Ska äta på restaurang med Patrik ikväll, han avslöjade överaskningen =P Ville att det skulle vara hemligt men men blir bra ändå. Vet inte vad jag ska ha på mig bara, svåårt! Tänkte kanske en av mina kjolar med strumpbyxor och vitt linne eller något men har inga skor till det! AH helt jobbigt så blir nog jeans eller såååååå. Tråkigt jag vet men måste fan köpa nya loafers eller något eftersom jag slängde mina i Bangkok. Fattar inte varför jag slängde dem, det var typ en impuls, anna slängde massa saker så jag bara ja men jag slänger mina skor med för det är ett rosa streck på dem haha. ÅH! Kunde ju bara tagit tipex eller något haha!! Whatever, för sent nu. Hotellet borde blivit glada!! VI slängde asmycke medicin och sånt, min fleace (stavning) tröja och ja massa haha.

Igår åkte vi till karin och kollade på film, step up och snackade lite och såhär, mycket trevligt :) Imorgon blir det nog Burlöv center eftersom det inte blev idag, för att kolla om patrik kan byta sin mobil, den håller på att förfalla! Sen ska jag kolla lite kläder haha, men bara KOLLA! Vill veta när han får sin semester eftersom mamma ska boka flygbiljett till Polen snart!!

Igår var vi helt inne på att skaffa en hund, WIIE, men pappa vill nog ändå inte och sen vet vi inte vilken och sen vet vi INGET om hundar haha! Men gud, hade så gärna velat ha en. Tänk vad bra nu när man är arbetslös! Så är iaf någon hemma med huden och såhär! Ska övertala mamma och pappa! Dem kan behöva en liten hund sen när jag och sandra flyttar ut! Ska dock inte tänka på det för mycket för kommer nog inte hända men mamma vill ju haaa en! Suck.

Ska plocka ögonbrynen lite nu sen kolla ut kläder till ikväll, har bara tråkiga kläder så vetefan vad jag ska ha med utomlands och såhär! BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ vill bara vinna en miljon och handla massa haha!



Bara för jag saknar Thailand så in i helvete! Nästa gång är det jag och sofie som står där istället =)! HEHEHE

Endless summer, bad boy, ass up





Haha dessa låtarna lyssnade jag alltid på innan! Gud, ne nu längtar jag till vi ska upp till Luntis! =)
NU ska jag verkligen gå och lägga mig haha. Alltid samma visa när det gäller mig, tror ni vet hur det är ;)

Quasimodo

Fy, ni ska se hur jag sitter just nu haha och har suttit typ hela dagen. Min rygg är typ en puckelrygg alltså och varje gång jag rätar på den sen så får jag så ont. Börjar jag bli äldre? Neeejdå, måste bara ta tag i träningen men det ska jag och anna göra ju, tennis, here we come! Vi vill bara inte spela när det är pissväder och halt på planen, så det så. Det kommer när det är fint väder. Sen ska ju jag och patrik springa på morgonen när vi är utomlands så jag hoppas verkligen att det kommer motivera mig så att jag börjar springa även här hemma. För vet att man mår mycket bättre av lite motion i vardagen! Har ändå inte mycket att göra hemma om dagarna så vad vore inte bättre än lite träning? Jo, så det kommer och dessutom ska jag detta året vara fit for the beach i Thailand 2010 vilket jag inte var detta året men men det gick bra. Men ska verkligen ta tag i det där sen, snart, ja någongång.

Ska fråga mamma om hon vill ta en sväng in till stan imorgon så jag kan hämta ut min mobil. Äntligen, men vill ju ha en ny! En samsung, för vet att dem inte brukar krångla! Orkar inte lämna in min igen, sååå drygt.

Förresten så har jag ingen aning om vem som läser min lilla blogg förutom mina friends då så kan ni andra inte lämna en liten kommentar ?? =) Fast jag vet att det inte kommer att hända men hade varit skoj att veta. Inte för att jag har sååå många besökare haha men men.

Funderar på att lägga mig i sängen snart och kolla på någon film eller så och kanske ta en macka för börjar bli lite hungrig nämligen. Måste dock vänta på att mamma ska komma hem så att jag kan fråga henna om staaan, hoppas hon vill. Sen på lördag ska jag även till Burlöv center med min lilla fina älskling och kolla mobil till honom.

Imorgon blir det film med daarlingarna! Ska bli mysigt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film eller sex and the city.

xoxo ;)

Så är det

Jajaaa går inte, får väl leva med det dåå!! FAN, när jag äntligen är nöjd och allt! Visste inte att man inte kunde ladda upp filmer man gjort! =S ÅÅHHH suck, suck och återigen suck. Och att skicka dem på msn tar en eviiiiiiiiiighet alltså!! Kommer aldirg bli klart! jaja =( FAN DÅ!!!

Idag har jag spelat tennis med anna hihi. Det gick ju sådär haha. I början var vi lite småkassa men sen började vi bli bra! ;) Ska dock spela när det inte är halt på planen, det är asfalt och sen hade det regnat och dåblri det jätte halt så vi ville ju inte trilla och slå oss såvi tog det lugnt hihi. Ska bli kul att spela i sommar dock!! Träna =)!!!

Nu ska jag typ, försöka leta efter den saken som fattas till mitt playstation, går inte och spela på det just nu ananrs!! Sen imorgon blir det ju kanske film eller så med tjejerna ??=) Innan det funderar jag på att drain till staun och hämta min efterlängtade mobil ju. Vet att den kommer att fucka igen men men bättre än den jag har nu heh ;) Men den har funkat bra, tack annisen för lånet iaf =) hihihi. Neej nu ska jag göra något vettigt. Sitter alltid här nuförtiden! Finns inte mycket att göra men tiden går så jävla snabbt ändå! Längtar till min och patrisk resa också. Sen om patrik får seemster i juni följer jag nog med mamma till Polen i 3 veckor och gör något där. Bättreän att sitta hemam själv eftersom alla jobbar eller är bortresta! Vill liksom inte gå själv på dagarna och ha tråkigt så kan jupassa på att träffa mormor och såhär. Kanske sola lite där borta också för det finns faktiskt en sjö som man kan åka till. :) Får se vad som händer. Just nu är jag bara trött och hade kunnat sova nu haha men det ska jag inte. Ska iaf leta efter den saken sen typ läsa kanske.

Blir så trööööööööött

Har suttit och pillat med en ny thailand film och så äntligen går den att spara ju men neeejdå då ska den inte gå in på youtube så nu kan ja inte visa den här för er!! =( Kan iofs skicka den till er och se om det funkar men suuck, ville ju visa den häär! Fan så svårt det ska vara då!! BLÖÖÖ

Blir så trööööööööött

Har suttit och pillat med en ny thailand film och så äntligen går den att spara ju men neeejdå då ska den inte gå in på youtube så nu kan ja inte visa den här för er!! =( Kan iofs skicka den till er och se om det funkar men suuck, ville ju visa den häär! Fan så svårt det ska vara då!! BLÖÖÖ

Where's Your Head At - Lyssna och njut mina vänner!

WIE! greys anatomy idag! Så jävla grymt, älskar det programet!!
Sitter just nu och lyssnar på en såååååååååååå bra låt!!!! Ska lätt lyssna på den näst nästa helg i hultan!

Bara lyssna!! AHH Blir på partyhumör!!!!

Dead & Gone

Idag är det onsdag. Snart helg alltså, tiden går snabbt faktiskt men lite drygt att sitta hemma haha. Igår var jag i stan och på nova med Anna =) Handlade födelsedagspresent till älsklingen hihi. Sen på kvällen var jag ute och gick med Julia! Snackade lite gamla minnen =D! Haha så mycket vi gjort ändå, så kul. Sen bestämde även jag och Anna att vi ska börja spela lite tennis haha. Tänkte spela idag men kolla vädret liksom. Fy, höstväder ju, var tog det soliga vädret vägen?! GAH!  Aja vi ska iaf spela någon dag när det är fint. Ska bli kul att börja röra på sig lite. Sen när jag och patrik ska utomlands i juni eller juli så ska vi båda ta med joggingskor så att vi kan jogga på morgonen sen äta fruskot. Ska bli mysigt att jogga på stranden på morgonen, hoppas bara att det ger mig något haha. Kanske blir peppad av det och fortsätter spinga hemma? =) Kan ju hoppas.

Aja nu ska jag snart bada eller något. Lägga mig i badet med en ansiktsmask. Längtar till helgen ska bli skönt. Sen nästa helg ska vi ju upp till Luntis!! Ska bli skoj och jag ska saatsaaaaaaaaaaa =) Har sparat mig till den helgen haha.