Nyår snart

nu är julafton över och jag hade en jättemysig jul. Vi var här hemma, pappa, mamma min bror, hans tjej, sandra och jag och åt massamassa mat, tror att jag åt mest av alla alltså. Sen efter maten spelade vi buzz, jag, sandra, peter o emma...o sen åt vi kakor och sååå för sen skulle peter och emma åka vidare till emmas mammas släkt typ. Och vi kollade lite på tv och åt mer och sen öppnade vi klapparna på kvällen hih. fick massa fint men orkar inte skriva ut det här. :) blev helnöjd iaf.
Den 25 åkte jag och patrik till hans mamma och firade jul där. skitkul hade vi. Åt massa god mat och sååå hihi....sen blev patriks bror sjuk där typ, mådde dåligt när han kom dit och på natten sen så vaknade patrik här av att han mådde helt dåligt och så spydde han och så så han åkte hem...... =( skumt, han hade nog ingen feber men kan ha varit ngn vinterkräksjuka eller något liknande. tur att jag inte blev smittad när på natten iaf.

Den 26 hade vi tjejkväll med utgång. Lagade tacos, körde julklappsspelet hihi jag vann en kokbok, med grekiskt. MM!! Skiitkul och sen blev det dricka för hela slanten. Gick sjukt segt i början men sen så :D blev nog mycket fullare än vad jag trott haha jesus, minnesluckor typ!! Sen åkte jag och sofie hem till lindas syster innan linda och malle iaf och somnade gott :) dagen efter mådde jag skiiit. Men gick upp och la mig igen och vaknade vid 2 och då mådde jag helt okej...tur det men man mår som man förtjänar. Jesus vilken fylla..längesen hahah!

Nu är det snart nyår, på torsdag. Måste hitta en outfit här hemma, vet fort inte vad jag ska ha på miiig och sen är det bara 7 dagar kvar tills jag åker på torsdag. MÅSTE till stan på måndag och fixa allt.....köpa allt jag har kvar och fixa försäkring sen hem och fixa med alla papper. Måste ha kopisa på visumet, passet osv....massa och fixa känns det som och sen börja packa...hur faaan ska jag få plats?! Ni anar inte hur mycket jag har alltså....men sist tog jag knappt med något, lite tråkigt ändå så nu satsar jag stort alltså. Men bara en tunn handduk och sen flipflop och sen bara kläder o såå o shampo ch sånt..det ska nog gå. Jag handlade ju som fan i thailand sist och då fick jag plats......det ska nog gå...får preega!!!
Kan inte fatta att det snart är 1 vecka kvar tills jag åker...kommer nog böla helt på tåget säkert asså men när jag väl är i bangkok sen så kommer jag vara helt lycklig haha! Mest flyget jag är nervös för, hade jag åkt tåg eller något hade jag inte alls varit så nervös som jag är....uschusch! Men det kommer nog gå smidigt...direktflyg liksom, fyfan vad skönt. Hoppas att jag somnar på flyget och sen får jagkolla i tidningar o på några filmer och såå :)

Nu ska jag ätaa maud. Jag och anna skulle träna på gerda idag. Vi åkte in och båda var helt sega men fan härskulle det tränas...när vi kommer till gerda är det sjukt tomt...så vi går in och kollar på schemat och ser att det är JULSCHEMA! AHA, smart att vi inte har kollat upp det innan. Men kl 15.15 när vi skulle träna fanns det inget utan 16.15 men vi orkade inte gå tillbaka dit sen så vi gick och fikade hahah.....fan asså, när vi väl tagit oss in och allt....tur att vi inte bytade om iaf. Ska ta o träna här hemma istället lite....fan att det är uppehåll från fotbollen..blöö

Ajaa...ses imorgon tjejer!!


GOD JUL!

God jul på er mina kära vänner!! <3 Hoppas att ni får en mysig dag idag med mycket god mat :)


Patrik sov här igår till idag och fick mina julklappar från honom i morse. SÅ fina! En döskalleberlock till mitt armband, en tjocktröja från gina och sen ett buz spel :D så glad! vi ska spela buzz idag med familjen har jag bestämt hihi! Och han blev jätteglad för mina julklappar till honom. :)

Nu ska jag bada och sen hitta något fint att ha på mig :)

Som sagt, hoppas ni får en underbar jul idag!!

Vi ses på lördag tjejer!!! <3 <3

The best memories

All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me




Spelar sönder denna låten här hemma....fyfan vad grym den är. Har fixat med Patriks julklappar nu och sen slått in några andra också. Ska klä granen imorgon, skulle klä den idag eg men när vi köpte en igår var den helt frusen så nu står den hemma och tinar upp så att alla grenar viks ut haha.

Hade en mysig dag på stan med jullan idag. Åt frukost på EH, alltid lika gott och mysigt och sen traskade vi runt på stan med stelfrusna tår, iaf mina!! Nästa gång ska jag ta mina tjocka vinterskor haha...det har jag lärt mig idag.

Snart julafton....fan vad mysigt....iih, sen längtar jag även till den 26e nu, måste bara hitta något fint att ha på mig hihi.

Ska sova nu, är hur trött som helst, imorgon ska jag sova uuuuuuuuut och sen baka med min syrra....

godnatt!


Uppe med tuppen

Wohoo jag lyckades gå upp kl 8 hehe...ställde kl på halv 8 men låg kvar till 8 =) Fan så trött jag är men det ska nog gå bra. Ska in till stan snart och möta jullan och äta frukost på EH! MUMS och sen ska vi kolla lite i affärer och handla dem sista julklaparna :)

Snart juuulafton. Gud vad snabbt tiden har gått.....man hänger knappt med i svängarna!! 17 dagar kvar nu...Paaaanik. Måste handla shampo och allt tillbehör snart.....känner nästan att dagarna inte kommer räcka till fast jag vet ju att dem gör det men nu när det helt plötsligt bara är 17 dagar kvar så känns det som att det är för lite......jag vill inte flyga!!


"jobbat"

Haha ja idag har jag för första gången på lääänge jobbat...eller "jobbat". Hjälpte ju till vid en julfest idag. Vi var 3 st på första passet som ändå var helt okej. Fick börja med att skala potatis..massor med potatis och sen skala 200 ägg haha....fan jobbigt det var men vi var ju ändå 3 st så det gick braao.....sen skar vi upp dem på mitten och dekorerade med majonäs, kaviar, räkor och dill. Blev skitfint. Sen fick vi lägga upp olika korvar m.m på fat och dekorera fint osv =) så det gick undan hihi...ändå helt okej. Och sen när vi var klara så kom ju 3 andra från laget och hon ena hade hört från tränaren att vi skulle dela upp pengarna mellan alla i laget som hjälpt till ist..så OM vi gör det kanske man får 400 kr var typ =) det är NAJS! Det är mycket pengar för mig i Thailand ska ni veta hihi....så skitbra om det blir så. Men vet inte när jag ska få dem isf...haha, det löser sig...

Min syster färgade håret idag och blev assugen på att färga mitt nu...mörkare. Skitfint när det är nyfärgat, helt fräsht. Så ska tänka på det iaf....och SKITsnyggt med mörkt hår när man är brun.....älskar svart hår när man e brun =) Så kanske tar och färgar mitt....sen när jag kommer hem igen ska jag nog klippa lugg...typ sån hackig..snyggt tycker jag.

Sen köpte min syster en döskallering till mig idag från glitter, sån jag kollat på innan så fick hon pengar idag och köpte den, assnygg den med. Snyggt till nyår med min svarta klänning och sen vill jag ha något snyggt halsband..typ kedjor :) får se vad det blir ....

20 dagar kvar idag! Det går undan...

 



Fan ringen ser asstor ut på min hand, men ja, jag har småå korvfingrar hehe


Inte världens bästa cam på denna datorn...

Nu ska jag kolla tv , kanske fixa ngn film och sen äta skumtomtar och chips med dipp och dricka julmuust!! Imorgon blir det OBS med mamma,pappa och syrran och sen vara med Patrik.

Ha det så braaa allihopa =)


vi ser det snöar, vi ser det snöar

det var väl roligt hurra! GUD så mysigt med massamassa snö! Just nu är det skitmycket snö ute och jag hoppas att det håller i sig till julafton, det hade varit så mysigt....när hade vi senast en vit jul? hmmzi...
Tränade idag, sista träningen för mig på 3 mån, känns konstigt och tråkigt. Har kommit in i fotbollen så himla bra och jag har haft så kul på träningarna och allt har flytit på bra och när jag kommer tillbaka i slutet av mars måste jag börja om på ny kula. Vill inte! Vill hålla min kondition uppe nu under resan men haha lycka till!! Hade iaf träning i snön hehe...var inte så mycket snö på planen dock men det var inte halt heller så det var ju bra. Var 7 st tjejer så vi spelade 4+4 tränaren var i ett lag..typ 45 min spelade vi skitkul och man blev trött och sen efter vid 8 typ fikade vi =) satte oss på avbytarbänken så hade tränaren tagit med sig te och pepparkakor och två värmeljus hehe såå gulligt!! så där satt vi och åt..och sen kom den andra tränaren med gifflar och ännu mer pepparkakor, skitmysigt =) Jag bara : då ses vi igen i slutet av mars. Kändes skumt att säga....Drack ju te där..haha gillar eg inte te men det var ändå gott idag.

När jag kommer tillbaka till fotbollen sen så ska vi ju bli tränade av en annan tränare som har varit med oss lite då och då, han ska vara bra har jag hört och sträng, vilket behövs i vårt lag. Folk måste förstå att man inte kan lalla runt på träningarna utan ge allt.....så det ska bli spännnde att se sen, folk ska även sluta men jag hoppas verkligen inte att dem gör det, vill inte att dem ska sluta iaf så får hålla tummarna.

Men först....så ska jag ha en helt fucking underbar resa...sola, bada, äta, njuuuta och festa. DET ska jag göra i 2 mån och 20 dagar först....och fyfan vad kul det kommer bli. Imorgon är det bara 3 veckor kvar och jag har panik. Testade sommarkläderna idag och mina shorts som jag köpte i sommras är förstora! FAN. Dem ena hänger som fan i röven, ser ut som att jag har en blöja på mig, snyggt? Och dem två andra är också lite stora i rumpan...men dem ljusa är värst. Satt ju helt bra innan....så ja, jag har iaf lyckats gå ner. Men mindre kläder till Thai nu dock, ska ha med dem men kommer väl bli att jag springer runt i två par shorts igen, mina svart aoch vita som sist haha fy.

Nä nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och sen soova...imorgon blir det fik med tjejerna....lunt är ju hemma nu med så det ska bli skoj :D!!!

Godnatt och sov så gott. HOPPAS snön är kvar imorgon hihi!


YES

Äntligen har visumet kommit och allt är fixat nu =D förutom reseförsäkring som jag ska fixa snart.. :) WIHOO känner jag nuu.....inte alls långt kvar nu alltså......kan inte fatta....ska testa lite sommarkläder sen för och se vilka kläder jag vill ha med....


FAN ingen träning ikväll ÅH! Älskar att träna inne ju och detta är sista träningen inne ju!!!! FAN, det är tydligen skrivningar på viktoria så tyvärr blir träningen inställd idag...synd för ville träna idag ju! Såg fram emot det.....sjukt kul att träna inne plus att det är bra träning :( fanfan..aja ska ta mig ett bad istället haha....långt skumbad ist och sen börja fixa med patriks julklapp....


24!!

10 dagar till julafton och 24 dagar tills jag åker =D GALET vad snabbt tiden kan gå!!! Måste ju börja ta fram sakerna jag vill ha med mig och testa dem och sånt...hehehe

helgen har varit najs. I fredaga var vi här och spelade buzz och kollade idolfinalen osv....efter att jag har tänkt lite så tyckte jag ändå calle skulle vinna iom att han har förbättrats och utvecklats sjuukt mycket sen första gången..erik är bra på att sjunga men har alltid haft samma ton osv haha :p aja det kommer gå bra för båda tror jag.

I lördags var jag på Nova en snabbis med lu..köpte julklapp till mamma..har fort patrik, peter och sandra kvar....attans.....och bara 10 dagar på mig att hitta och köpa .fanfan...

Igår så var vi på kalas hos angelica och micke..micke fyllde år så vi var där med 2 av deras kompisar som har en son i miltons ålder och även en vovve..en golden, skitsöt. Men tacka gud säger jag bara att vi inte köpte en golden..100% golden då för fyfan vad dem fäller..ännu mer än niko och mamma hade blivit galen haha... =) åt först tårta och bullar och sen lite senare blev alla sugna på pizza så jag angelica och madde körde och hämtade pizza och sen käkade vi alla där hemma och kolla på tv och snackade och så..skitkul =)

Idag ska jag bara träna fotboll kl 7..inne idag, sjukt kallt ute..sen på onsdag är det sista träningen...får ta gerda några gånger innan jag sticker...man kommer ju svälla upp under julen haha..äter som faaaan då alltså..sen är det ju jul hos patriks mamma typ 25 eller så..ännu mer mat...ppuuh!

Angående nyår så blir det nog med patrik hos sara och macke iaf...finns inte mycket annat att göra....så jag hoppas att maten är god för 265 kr!!!


Face Drop

oh vad jag älskar den låten med sean kingston. Den går om och om här hemma haha...sjukt skön. Blev inget gerda idag men ska ut och gå med lu snart hih..2 varv runt gunnesbo typ så det är ändå typ 40 min =) mycket braao...

Imorgon blir det stan med tjejerna =D WIHOO ska bli kuul...typ kolla lite julklappar och måste köpa till Patrik...sen typ äta eller så och sen film på kvällen..eller IDOL FÖRST!! FINAL! Tänkte köpa buzz imorgon..såg att det fanns skitbilligt på öb lr rusta kommer inte ihåg..så HOPPAS det finns kvar för isf åker jag nog och köper det imorgon innan stan och då tänkte jag att vi kanske kan vara här imorgon och spela BUZZ haha och kolla idol!! :) Fast i mitt rum för är aldirg ensam hemma ju..suck...lite trångt haha men vill spela buuuzz! HOppas det finns kvar iaf för d e skitkul o spela =D

Kan ju prata om allt imorgon sen iaf....och.....ni andra är på utgång den 26?! =) Fan sofie om du jobbar då?! haha sista utgången innan jag drar sen ju :) hoppas allaaa kan!!!

Godnatt

VAFAAAN hade skrivit ett aslång inlägg så bara försvann allt!!FANFAN iaf....ska snart sova och hoppas att jag drömmer om Thailand inatt igen =D hihi

Var 4 st på träningen, woho, men vi sköt ganska mycket och det gick bra men sen så spelade vi med pojkar 93 typ dem sista 20 min och dem har ju så högt tempo o jag doog haha....gick inte så bra heller för kändes som att jag yrade runt men men..bra träning...

Sen fick vi reda på att vi ska servera på Ideon i lund på ngn julfest. Dem hade gjort det förra året och nu frågade dem tränaren om vi ville i år igen för klubben får lite pengar och självklart så sa tränaren JA utan att fråga om vi vill eller kan. Saken är att vi har många yngre i laget som går i skolan och dem slutar skolan på fredag den 18 så typ ingen kan och ingen vill....finns 3 pass. 12-5 där man ska förbereda 5-22 servera och även 22-02 där man ska servera.....så tränaren sa att han skulle sätta upp mig på 2a passet alltså servera. in my ass! jag kan inte sånt och jag vill inte för 5 öre så jag sa att jag isf kan vara på 1a passet o fixa o så fördå har man kvällen fri. Lite jag ska jobba utan o få ngt för det nejnej o med servering dessutom.... tränaren vill typ att vi lite äldre ska servera på kvällen o dem yngre väl fixa innan på dagen men och? inte vi som ska dricka alkohol så dem yngre kan mycket väl servera på kvällen men jag menar då är det väl fan bättre om tränaren frågar oss först om vi kan eller har lust.....fan så irriterad jag blir på sånt....stå på massa jävla tivoli hit och dit.... o jag stod faktiskt nu senast så dem som inte gjorde d kan ju fan servera isf......jag kommer ta 1a passet annars kommer jag typ säga att jagär sjuk..

haha behövde bara avreagera mig lite....blev irriterad.

sov så gott allihopaaa för det ska jag :)

 

fyfaan, take me awaaay! :D


29

29dagar kvar idag =D haha nedräkningen har börjat nu alltså...
Idag åkte jag in till stan vdi tjugo i två....gick in på hm och testade och sen köpte en paljettjacka som jag tänkt ha på nyår..ska testa den hemma till klänningen dock för e osäker... ihihi denva ju fin o så men känns typ som den gled ner helt..hmm! Aja får testa imorgon för hart räning nusnart och efter det ska jag typ sova haha..e så trött idag..blööö..ska iaf ta ett långt bad efter fotbollen o sen kolla paradise kl 9 o sen sova typ....okej senast 11 iaf!!

Måste rappa på lite nu, byta om till fotbollssaker o sen gå ner till parkeringen här ska åka med en annan tjej i laget idag... kommer nog bara bli 3-4 idag , känner detpå mig. Haha fy helt tråkigt men men what to do....ibland e d roligare när vi är 4 men ibland inte, beror helt på. Men nu har vi bara träning idag, måndag o sista på onsdag nästa vecka så imorgo ska ja o lu träna på gerda. FAN vad längesen.

Nu måste jag fixa mig..

Destination = damp

Fan sitter här hemma och pumpar ut destination ur högtalarna och dampaaar!!! Pratar lite thai med sara och vi båda dampar iofs!!!! LÅTEN gör att man dampar haha...har massamasa pirr i magen nu assåå..ser såå mycket fram emot resan....för nu vet jag också hur underbart det är i thailand och längtar tillbaka som faan!!!! 
WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! DEEEESTINATIOON!!!!!!!!!!!!!!! har grymt bra låtar nu som jag ska fixa på ipoden och sen är det bara att köraaa...längtar härifrån nuuuuuuuuuuuuuu...vill åka.......wihoooo SOON!


seg dag

Idag har varit en riktig slappedag!!! Haha usch...har iaf kämpat som faan med kalendern och ska skicka in den ikväll iaf......ska även se gossip girl och onetree hill sen.....Tänkte övningsköra lite med pappa idag..men får se om det blir idag....har iaf bestämt mig för att ta det jäävla körkortet när jag är hemma från thai!!! Jag hoppas kunna ta det på en intensivkurs på 1 mån för måste måste söka jobb sen efter det isf och med körkort är allt så mycket lättare!! Så det ska jag faan göra...först ha en underbar semester sen komma hem och verkligen försöka...måste ta det! Sen leta jobb och jobba som fan till hösten och plugget eller till nästa höst igen..får se hur jag känner sen. Vill iaf spara ihop pengar det vet jag.....Känner mig helt så fattig nu när jag inte haft jobb på typ....9 mån?! HUR FAAN har jag orkat?! Har ju bara varit hemma...mestadels iaf...ajaa

imorgon ska jag åka in till stan en snabbis..in o ut haha för och testa en paljett jacka lu la undnan till mig idag :D wohoo..vill ha den på nyår med min svarta tajta klänning ! Perfekt! ;) Blir ingen runda idag för lu passar sin kusin..blöö hehe ville ju gå promenad..men får ta det en annan gång =)

Ska prata me sandra sen om när hon vill ut och köra!! Kanske nästa vecka :) Typ tis, tor, sön kanske eller ngt....ska försöka iaf 6 ggr innan jag sticker. Körkortet here I come!!!

Shit måstemåste handla julklappar snart..panik panik...men nu e kalendern klar så nu ska jag bara köpa en mp3 till mamma med radio i..har hittat en skitbra o billig så ska dela me sandra o kanske peter...skitbraa....sen e d sandra, peter o patrik kvar bara! Pappa har vi köpt till i familjen... =)

Neeefan nu ska jag göra något..vet inte vad bara haha! finns ju inget att göööra så ja. just nu längtar jag bara ivääg så mycket..vill ha juuul det är mysigt och sen vill jag sticka..nyår är inget spec och vet inte ens vad jag vill göraaa på nyår än..fan........

16 och 30

16 dagar kvar till julafton idag och jag har inte köpt en enda julklapp! FAN. Till mamma och pappa måste jag beställa IDAG!!! Och till patrik får jag handla snart också...jesus helt stressad....sen till peter och sandra också...och har ingen aning om vad dem vill ha?!

Sen är det 30 dagar kvar till Thailand...30 ynka dagar! Måste börja planera vad jag vill ha med mig......ta ner väskan, provpacka och viktigast av allt..FÅ HEM mitt PASS med visum!!! :O OCH köpa allt såsom shampo, balsam, inpackning, duschkräm, rakhyvlar, rakskum, toffsar ja listan kan göras lång. FAN paniik nu känner jag bara.....har mycket tid kvar men får aldrig tummarna ur röven heller....fanfan.

Ne just nu är jag mest stressad över mammas och papas kalender...undra om den kommer innan jul? Den blev inte så som jag tänkt mig utan bara en bild på varje sida...lite tråkigt dock. Har en bild på varje person i familjen samma månad som man fyller år..sen även en på mormor o morfar o en på niko o en på en julgran o 3 till......jaa vi får väl se hur den blir närjag får hem den men ääh....bättre än inget vafan! Nu får dem iaf en kreativ julklapp för en gångs skull!

nu ska jag ut med niko om en stund tror jag och sen fixa det sista med kalendern och sen ikväll gå promenad med anna. Dagen kommer nog bli dryyyg tror jag men men. Har bara fotbollsträning onsdag, måndag och onsdag så nästa vecka är det slut. Fan, måste ta mig till Gerda några gånger innan jag åker känner jag....knappt varit lönt att jag köpte det fan. Men iaf, igår på inneträningen så stod jag i mål lite när vi spelade och det var SKITKUL :D Räddade ändå många fina bollar och jaa..jag trivdes som handen i handsken.....är trött på att spela back hela hela tiden så vill testa lite nytt och eftersom jag varit målvakt i både handboll och fotboll förut så känns det som att jag kan lite fortfarande... :)

Nä fan vad jag babblar massa skit haha...men har inget att göra just nu så därför blir det såhär ;)


lalaal

Just d....glömt o ladda upp bilderna från utgången förra lördagen eller när det var vi va ute? Haha här kommer några....tog inte alls många...typ 5 st haha

 
  

Ja det var väl många bilder? Tycker ni inte det? haha

Ska ut med nikofisen snart o sen leta efter några foto som jag måste haaaaaa men som jag inte hittar....stöörigt


Sara i ett nötskal

    
 
HAHAHA men hon kan vara normal också..tro det eller ej..




Fan vad jag är rolig....hahaha men btw......snart DRAR VI!!! 7 jan it is och sen kommer SOFFAN 24 YESYES!!

  :D haha

hejhejhallå

Jaaa..vad ska jag ta och skriva nu då? hahah har inte mycket att göra nu...skulle se gossip o one tree hill men som vanligt hackar det helt så tar det imon på morgonen istället...justfan, skulle lägga in bilder från när vi festade förra veckan, blev ju typ 10 st men ändå ska lägga in dem seen :D jassåå vad har jag mer att berätta? Ni vet ju det mesta redan haha, dock så är det långtråkigt hemma nu när det är så mörkt....skulle gå en låång runda med niko idag men fyfan vad kallt det var ute vid 2 tiden så jag gick en runda så han fick bajsa och kissa bara sen hem....det börjar verkligen bli svinigt kallt ute alltså...hoppas att snön kommer snart :D ska bli kul att se hur Niko reagerar på snön den lilla tollen.....han drar fort som fan när han träffar andra hundar eller om han typ känner ngn doft så börjar han dra helt för o komma dit o lukta sjukt jobbig e han..o ja e fan inte så stark liksom, patrik kan göra så niko går fint o så o hålla honom bra när det kommer hundar men jag är inte lika stark och vi måste verkligen få bort det beteendet för tänk när han e fullvuxen o dubbelt så stark?! USCH

Imorgon blire också att typ chilla och gå ut med niko och sen på kvällen kvart i 7 ska ja dra på fotbollsträning... =) göttgött....i helgen vetefan vad som händer dock? Eller joo på fredag är det lagmiddag på fellini...kom på att jag måste skicka in vilken maträtt jag vill ha. ska betala 75 kr sen får vi resten av laget.....jag ska ha pasta carbonara :D hoppas den är god däär....sen ska vi väl sitta där typ till 9 o sen ska jag hem igen. På lördag ville angelica ut o äta o sen bowla me micke o hennes vänner typ o fråga om vi ville men har fan inte pengar o först äta ute på fre me laget, ska ju betala dricka o så själv o sen äta ute på lördag och bowla!! OCH handla julklappar snart... det är illa! Så nje tvek på det alltså..

Fan jag bara babblar på....just det..pratade med sara innan 1 timme på skype =D haha skitkuul....... hööörruuuu snart sticker vi cooling!! ;)

Lindri lilla lindri...kom till thailand =D det är liksom inget att fundera över....du vet...du har mig och sofie där..sol och bad och fest ..vad mer kan man begära =D?? HAHA fan vill att alla ska komma dit alla tjejer.....hade ju varit något...fan att man inte kan vinna 10 miljoner då hade jag bjudit alla dit =)

Näää ska inte ta upp er dyrbara tid nu ;) ska lyssna på musikaaa.... just det skrev packningslista idaag....fyfan vill bara packa nuuuu ....men på torsdag ska vi fixa reseförsäkring.....och sen hem hit  o fylla i visum och sen posta iväg det :D WOHOOOOOOO hoppas vi får tillbaka det efter 2 veckor..annars blir jag nervös! OCH det SKA bli bevljat..annar är jag så gott som körd!!
GODE GUD, var med mig denna gången och gör så att allt fixar sig med visumet..... AMEN!