Äntligen fredag

Äntligen är det fredag, som jag har längtat! Det har gått skitsnabbt och igår var skitchill på jobbet =)! gjorde knappt något alls utan satt mest och stirrade eftersom inget funkade haha så skitbra ju. Undra var jag får vara idag ska bli spännande och se =)! Imorgon blir det kanske stan med patrik , ska kolla byxor till mig och honom och sen fälgar till hans bil =D

Sitter här och ska snart käka något innan jobbet och sen bara vänta på att anna ska komma så att vi kan cykla till jobbet, vi börjar ju 3 idag SUCK! =( men men sånt man får ta, vi slutar ju tidigare idag så najs.

Sista dagen imorgon

Sista dagen på jobbet imorgon för denna veckan. Så himla skönt. Veckorna går hyffsat snabbt ändå och det betyder att det snart är Pubkväll på jobbet! Fan vad skoj haha, längtar skit mycket. Jag och anna är laddade trill MAX och det verkar alla andra vara med. Vadå börja supa kl 2 på eftermiddagen haha. Det ska u dock inte vi göra anna hahah....men ska bli skitskoj...får se vart förfesten blir, men antagligen i staffanstorp. Jag och anna pch sen bara killar haha. Tror jag, men vi får se hur det bliiir. Det bli bra vlket som, måste bara hitta en fin outfit.

Ah vill ha helg. På lördag ska jag kolla på fälgar med patrik till hans bil och sen ska vi kanske titta på jeans till patrik och kanske ett par till mig från bikbok skitsnygga och biliga...300 kr!! Vill ha ett till par, ett par mörka denna gången. Hihih. Sen får vi se vad som händer ;)! Mellan blir det u definitivt iaf! hiih.

Och Linn, hör av diig, vill hur jobbet gick hihi och sen flyttar ju ni snart! Så najs =D!

Polen =D

Den 20 mars så åker jag och anna till Polen och kommer hem den 23. Så vi är alltså lediga en dag från jobbet och det gick hur bra som helst hihi. Ska bli skoooj =D bara det inte blåser en massa när vi ska åka bååt ..blö.

Nu ska vi snart till nova så man får väl ta på sig och sååå....vi skulle egentligen till stan men dåligt väder ju..faaan alltid. Skitväder!


GE MIG!

Förresten jag är kär i dessa skorna!!
image86


image87


Såå fina. Gillar dem bruna sjukt mycket för hade varit sjukt fint till ljusa jeans...en vit top och sen skinnjackan och en väska jag såg på bianco...likanr denna men den är lite ljusare...ungefär som skorna....
image88

skorna är från din skooo kostar runt 340. Ska testa dem igen....dem var allt lite obekväma men får se..vill ha väskan med..som sagt den är lite ljusare...som skorna..så hade varit skit fiint....vill haaaa! Måste ändå ha en ny väska. Och den var relativt billig...450 eller något.

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag! Ingen speciell dag egentligen men men.
Ahh vill inte jobbbaaa mer...gjorde ett litet misstag igår på jobbet..eller hur anna??? Och nu vill jag inte jobbaaaaaaaaa eftersom jag tycker det är helt pinsamt..men faktiskt inte mitt fel...man missförstår han heela tiden ju!!! isf tycker jag att han får vara lite klarare i  sitt språk...men men..HOPPAS inte det kom in mer av varan..dåå blir jag glad för då stämmer det..men om det kommer in mer så måste man ändra på ALLT typ..fuck!! jaja...blir nog jääättebra... hm...pinsamt idag på jobbet bara....!

Ska äta pannkakor snart=D goott. Snart fredag  = MYYS! hihi
Älskar min fina älskling. (L)

image85

PARTY!

image84

haha nu är det partypå G med bowling först och sen blir det KB! Ha det så skoj där hemma ;)

Bowliiing på G

Längtar till fredag....är ledig´=D och sen ska vi bowla på kvällen och sen ut! ska bli skoj! Inte ofta man är ledig på fredagarna.....en gång i månaden. hihi men på fredag är jag:D ska bli så skönt. Ska til nova och kolla på ett par sommarskor sen köpa en ansiktsmask lr peeling och så......fixa mig ta det lugnt.....
Nu måste jag dock hacka lite grönsaker till min hamburgare som jag ska ha på jobbet.....och laga lite mat som jag kanäta nu..börjar bli hungrig!
Har inget och skrvia här mer...haha....börjar bli lite tråkigt.

ikea my love-...

hahaha, nä men tycker det är så sjukt mysigt att gå runt på Ikea och kolla saker till sin framtida lägenhet som jag hoppas jag får snart=D!! Hittade iaf en sänglåda  som jag ska ha skor och väskor i sen två små vita lådor , dvd lådor typ där jag har alla mina cd skivor sen ska jag köpa två till så blir det braao! Förresten....om en månad..ellerja när jag får min lön så ska jag köpa enväska...tror jag...en ¨svart skitsnygg....får se om det blir av men vill ha en snygg väska...är trött på mina!! =)
AH vill ha heelg....men det hela blir bättre när man vet att man är ledig på fredaaaaaaaaaaaaaag=D hoppas jag iaf hihi! Tror det är nu på fredag..underbart! Det kommer bli skitkul på fredag:D
Saknar redan min älskling. Vill såå gärna flytta ihop med diiiiiiiig!! <3