About you now!

sitter här och försöker att ladda ner låtar! Men det verkar itne fungera! Fan. Vara nere vid spriten idag på jobbet. Ganska skönt på ett sätt men svårt på ett anant eftersom jag inte kan det än. Frida och anna är ju riktgia höjdare på att köra den trucken nu ;);) HAHA! är inet van vid elektriskt. Bara vanlig. Ajaaa vi får se om jag ska vara drä imorgon med...hmmz! Kulatt vara där med anna och frida iaf=D! Slapp ju vara ensam.

Beställde två nya spel idag=D Ty och sonic, så får väl se om dem är roliiga.
ÅHHH, imorgon (ons) åker Linn hem och kommer hem tor om jag minns rätt!!!LÄNGTAR till hon kommer ner till SKÅNE för har saknat h enne! Och kommer inte GÅ brevdi henne eftersom jag kommer se ut som ett lakan! ÄR SJUKT avundsjuk på att DU linn kommer vara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ snyggt bruuun, helt fiin så ser jag ut sm ett lakan!!=P hihihi men längtar tills vi ses. RING DIRKET när du är hemma och ser detta om du vill!!!!=D=D!

Ska kiila nu, pratar me ANNISEN på msn, my loove <3! hihihi. Vad vore världen utan er? <3

TATTTOOOOOOOOOOOO!=D

Helgen har varit braaao!! I lördags var amn på maskerad! Var trevligt men var inte så laddad =P. sen idag har jag varit på skyltsöndag med anna och linda. Vi träffade även sofie, emam och jenny en stund och fikade en snabbis! SOFIE, ha det så kul i sthlm nu=D! Du kommer ha skitkul medan jag får slita på mitt urtrkiga jbob!!:P hihhi. Sen efter jag varit i stan hämtade Patrik och micke (patrisk systers kille) mig i stan, vi åkte och hnaldade mat, pizza och såå sen hem till micke och angelica(patriks syster) och åt. Träffade deras lilla söta baarn Milton och deras kattugne:D och hund hihi. Skitkul var det och vi ska bowla tsm på lördag har vi besätm=)! Har även en tatuering på gång. Ingen stoor och så, ganksa liten men vill att det ska bli av så vi får se=D!
Nu ska jag beställa spel med anna haha, msåte ha några balla nya=D!

Död

Är helt död nuu...haha, trött efter jobbet men ändå sitter jag här. Kommer inte kunna sova om jag lägger mig men måste. Fick min lönelapp idag....EH vadå rik ?!?! tänk om jag jobbar så i 6 mån ungefär..ja då kommer jag vara lycklig! handal som faan..men vill spara till resa också så får se:D:D! Liiiiiinn..jag är avundsjuk på dig, kommer inte gå btrevdi dig när du kommer hem =D!! vill ha det lika underbart som du har det!FYFAN vilken lyyx! snart kommer du hem..om en vecka..som ja saknat dig!!!flytta hem hit sen..då blri jag glad!!!=D!
På lördag är det maskerad som gäller! Ska bli baaalledorre men msåte komma på vad jag ska klä ut mig till. filmtema you know!! kommer säkert på ngt ball i sista minuten. JAJA då rä det jbob imorgon dåå....daganra och veckrona går skitsnabbt så snart rä det åre!!HELT sinnes. ska bli skitkuuul! Men nu är det störtsa problement!!! SKA JAG HA EN BRUN ELER VIT JACKA?! måste byta den på lördag om jag ska byta! ÅNGEST!
GODNATT

haaha

Naaj glömde det roligaste juu..."The bussdriver is purked" HAAHHA

HAHA GAAAAAAAAAAALET!!

Har inte hunnit skriva här än men GUD VILKEN JÄVLA GALEN KVÄLL I FREDAGS!! Kommer dröja läänge inan jag frå en sån galen kväll igen för dagen efter var fördjävlig. Mådde skitdåligt hela dagen fram till 8 på kvällen HAHA! Och på slagt...herregud....träffade massa filk..eller ja massa och massa med några från gymnasieklassen! =P Trevligt trevligt.....charlotte träffade man..linnea och så :D  soffan och anna kom till slut:D tur det haha! Där inne var helt galet eller hur luuuuuuuu?! På toan inne å slagt...haha anna råkade sparka till en fotograf för hon skulle fota oss men ist belv hon skitlack haha, där inne när vi smaade på champange och du trodde det var droger i den haha, på bussen på vägen hem HERREGUd har aldirg skrattat så mycket i hela mitt liv typ, nagelacket(som anan hittade i sin väska honhade visst fått det av ngn där inne?!) Annas mössa som var borta hela tiden men som vi till slut hittade på marken helt svart!!!) Jajaaa mycket mer som ja inte orkar skrvi ahahaha....ajaaa sjukt galen jväll....tur att den belv så srolig iaf=D!!!
Nu måste jag fiiixa mig för patrik kommer snaart...

43 dagar

Bara 43 dagar kvar till Åre, som jag längtar nu! Ska bli så himla skoj! Inte för jag är någon mästare på att åka skidor men  shit vad skoj vi ska ha. Festa ska vi göra jaaa, ska ha med ganska mycket fickpengar så det är inga problem med pengarna =D!!! Tjänar ju braaa nu nrä jag jobbar kväll..göttt som fan är det. Kommer vara rik sen! RIK RIK RIK och då ska jag köpa något fint. Vad vet jag dock inte än men till danmark ska jag och kolla på lite saker =)! Naaajs. Nu ska jag ta och sova och imorgon är vi eldiga från jobbet! En fredag i månaden. GÖTT som fan!


TACK!!<3!!

Har fått lite pengar av mina föräldraroch min bror och strumpor o trosor av min syster....=) Lite såå, hade inte önska tmig ngt spec sen så vet ja inte ens vad jag vill ha hehe! Sex and the city boxen ska jag ösnka mig i julklapp iaf.
Anna var nyss här och gav mig ett jättefint kollage!!!=D=D ska hänga upp det på ett passande ställe seen. TACK BEJB!! <3
Patrik kommer även hit snaaart hihi....skitspänd på vad ja får av honom..har ingen aning alltså....hmmzi skriver det sen =D!
Tack till alla er som har sagt grattis och Marre...skitkul att du skickade sms och kom ihåg=D=D! jättekul hihi.... Så puss på alla er!!<3<3

GRATTIS TILL MIG=D!

Idag fyllar jag 19 år!!! HIHIH. Kommer bli en mysig dag!! Patrik kommer hit sen kommer nog anna hit bara en stund hihi. ♥

image78


Förresten så har jag köpt mitt älskar playstation 2, nu fattasbara fler spel..vill ha massa spel!! =P

Playstation 2

Vill så gärna köpa ett playstation 2!!! Hade varit kul att ha något att göra innan och efter jobbet ahaha..sen är det så sjukt fint med =D! Ska fråga på jobbet imorgon om jag får jobba kvar och får jag det ska jag gå och köpa det dirket =D!!!
image77



Har inte kommit på ngt jag önksar miig så kommer få pegnar och för dem sk jagköpa skidjacka..en bra sådan eftersom jag säkert kommer åka skiodor igen och jag växer ju inte sååå =)! Sen kanske ansiktsmask och så får se. hihi....nu ska ja sooova

ÅRE 29/12 - 5/1

JA för det blir ÅRE för min del även för Annas, karins, patirks, lindas och jockes del =D!! haha..längtar sjukt mycket nuuuuu....synd att inte alla vill o kan hänga med :(:( hade varit roligare då om man hade varit måånga....men men =( en annan gång =D! Men längtar sjukt mycket nu iaf och bara för det kommer tiden gå saakta! Nejdååå...hoppas tiden går fort. Fyller ju år på lördag men har inte önskat mig NÅGOT....NÅGRA TIPS TACK ?? =D!
Jobba seen..Anna HEJAHEJA!! vi klarar allt tsm hihi