Corfu 25/7 - 8/8 Vi ses om två veckor.

Nu säger jag och min älskling hejdå och vfår hoppas att ni alla här hemma får det lika trevligt som vi kommer få =D! Vi ses om en vecka Linda och Jocke och vi ska ha så skoj. Hoppas ni tjejer får kul på Rhodos och synd att alla tjejer inte kunde åka tillsammans men det tar vi en annan gång. Ha det så roligt nu allihopa, kommer sakna er men vi ses ju om två veckor och då ska ni berätta ALLT! =D




Kommer sakna er fuckers!!!!!!

Väntar på min älskling...

väntar på min älskling nu. Han ska komma med en mc flurry =D! hihi eftersom dem handlar på mc donalds! SNART åker vi in till kastrup och jag måste faan börja packa nu alltså haha. Vi ska ju inte sova efter vi ska göra oss klara vid 2 sen åker vi in vid 3 till Svågertorp. Bloggar nog en gång till innan vi åker men sen kommer jag inte blogga på två veckor men kommer sakna alla här hemma hihi ! Kommer ju hem om två veckor igen då får vi ses. Och linn när du kommer ner ska vi ses!! =)

Det har vänt och jag är lycklig!

Det ska vara bra väder denna och nästa vecka på korfu nu igen och jag är lycklig!! Älskar att sola och bada och att få äta gott! Ska bli såå kul och ännu roligare sen när jocke och linda kommer. Synd ni inte kunde åka två veckor men ska bli så kul och längtar tills ni kommer!!

Sen kommer jag sakna fisarna som ska till RHODOS! Ni måste skicka sms och uppdatera och berätta för jag vill veta!!! =D

KOLLA HIT!!!!!

Hihi jag och soffan är dem nya bloggarna haha gå in på www.kompiz.webblogg.se  SHE IS THE BEST, FUCK THE REST =D och så självklart en snygg bild på snygga soffan  heheheh =D hoppas dina siffror stiger nu soffan!

USA!

Hehe jag och linnsan sitter och snackar på msn om att åka till USA. Eller mest jag haha jag vill dit och vet att hon vill dit så försöker tvinga linn att åka dit med mig nästa år =D! SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA LINNZAAN! Som dem gamla goda tiderna, fatta så ball!! villvill,. SÅ, nu måste vi åka dit tsm. Det har jag bestämt.

Soffan jag kommer lägga in fler bilder efter korfu och det får du med göra efter rhodos...

Fler besökare...

en rolig sak jag har märkt är att jag har fått fler besökare än tidigare. Förut hade jag nästan inga alls bara mina närmaste kompisar men nu har jag ändå kanske 20 st hehe och jag hopas att alla ni följer med mig även sen efter min semester för ska ju uppdatera mer då =)! Kul att fler börjat läsa

Plugga vidare..

Sitter och letar utbildning samtidigt som jag kollar på sjukhuset på tv 3. Ack vad svårt det ska vara att hitta en utbildning som passa en själv. Tycker det är så svårt. Tycker att sjukhuset är intressant att titta på för har alltid velat bli något inom vården men nu på sista tiden har jag nog ändrat mig. Hade jag klarat av att vara sjuksköterska eller något liknande? Nej jag tror inte det men samtidigt kommer jag nog aldirg få reda på det. Hade så himla gärna velat jobba med djur, djur är nog en av de bästa sakerna som finns, så söta och så oskyldiga =D älskar djur. Så svårt det ska vara, får panik för snart måste jag verkligen ta tag i allt!! ska ju resa lite och så först sen måste jag leta upp en bra utbildning någonstanns och sen börja plugga. Har också tänkt mycket på att läsa en KY utbildning för jag vet att många får jobb direkt efter och det är ju bra men får se om jag hittar någon bra.

Tycker det är sjukt svårt och kommer nog aldrig komma på vad jag verkligen vill bli, så snälla gud, ge mig ett tecken SNART! =P

Ni får klara er utan

Mina underbara inlägg i två veckor snart! Kommer skriva några fler inlägg idag men sen dröjer det två veckor men sen när jag är hemma ska jag uppdatera massa om hur det var på korfu med bilder och ord=)! Bilder säger mer än tusen ord, right? Och jag förväntar mig att soffan också ska uppdatera med massa bilder och massa ord haha efter rhodos för kommer vilja veta =D!
Sen i höst får vi alla tjejer ta en sista minuten tack!!! Festa och bada på hösten , vad är bättre än sol på hösten? hhi Vem vill meed? Kom igen nu ;) Ni får inte banga.

Ska packa lite nu och testa mina nya bikinisar som jag köpte idag i stan. Haha köpte en hel svart överdel samt underdel sen en snygg typ orange på vero moda så nu har jag 5 olika jag kan ha hihi.

KOM HIT!

hihihi vill att min älskling ska komma hit så jag kan packa klart=D! han ska ha allt shampo och käckebröd med typ räkost och sånt hehe! Får inte plats med det alltså haha=D men snar tåker vi wieeee hoppas fan det är sol nu alltså. Står typ 22 grader med regn imorgn... =( fy isf.


Hål tummarna för sol!!!


Snart åker vi

Snart åker jag och patte, eller ja vi åker på natten men iiih snartsnart! ska inte lägga oss idag för inte lönt ska upp 2 o typ äta och packa allt sen åker vi 3! tåget halv 4 så e vi där kvart i 4 =)!

 VADÅ underbart?!? Dit måste jag haha, vet inte vart på corfu det är men aahhh!!

Stan...

Så stolt jag var igår, så många inlägg jag skrev hahah, ovanligt alltså men hade inte så mycket att göra så blev att jag fastnade här isf=) Har nästan packat allt iaf ser ut att få plats och sen kommer ju patrik att ta resten i sin väska så som shampo och allt sånt som är bra att ha =)!

Ska snart till stan med Anna och växla pengar och köpa allt som fattas. SÅ skoj det ska bli att vara på corfu i TVÅ veckor, har nog aldirg varit utomland i mer än en vecka alltså så ska bli så himla kul.

Sen är det jobb igen och jag orkar inte alltså, men får tänka på asien, asien,asien som jag längtar dit nu också. Låg och tänkte på det igår och känns overkligt att JAG ska till ASIEN OCH vara borta i TVÅ månader. Men det ska bli en upplevelse som jag sent kommer glömma =D!

ska göra mig klar sen kommer anna. BRA ATT SOLEN TITTAR FAM IDAG!

Godnatt sötnosar!


Corfu

Mååånga inlägg idag haha, har ju inget att göra just nu så skrvier istället. Ihh jag längtar nu. ska åka på fredag ju iiihh!!!! VILL ÅKA NUNUUN!
SKA bli såå mysigt.

Kommer aldrig få plats

med ALLT min packning haha..jesus! Har inte ens packat ner skorna och typ allt shampo och sånt men väskan e typ FULL. hahah kanske får ploka bort lite men vi ska vara där 2 vekcor denna ngången och inte en så jaa vi får väl se om jag komme kunna stänga väskan. Ska nog gå bra=)!

Haha sitter fort i min pyjamas haha men det är najs. har städat hela dagen och packat och tvättat =D!

Packa

Håller på att packa nu, har sån ångest för vet aldirg om jag glömmer något haha och sen så kommer jag aldirg få plats!! Kommer ha helt mycket med mig, onödigt men jag måste alltid ha mycket med mig!!

Har packat i lite och ska fortsätta sen ;) Ska iaf lägga fram allt jag vill ha med mig så blir det perfekt. Ska snart göra chokladpudding, om vi har! HOPPAS, linda du fick mig helt sugen hehe.

Sen ska jag äta chips sen ikväll, mums!

hihihi

Några bilder på min älskling. (och mig haha)
hihi trimmern la av efter halva ;)
haha jag när jag vänta rpå bussen
jag igen ;)
älsklingen i bilen
tycker om den bilden helt =D

SNART ÅKER VI ÄLSKLING! på fredag hihi!

bilder

GLADA soffan, födelsedagsgrisenlite av folket när vi åt =)
KARAKAR!
HAHA såå snygg
moahha
NELLY haa
JAAOG
Pussen
glad älskling
Marreee, efter ett år =) och luis där bak =)
Ja detta var några bilder, har iaf lagt in dem på datorn nu hihi! =) äntlgien.


Ett tag sen...

jag skrev.
Sofies 20 års fest var baall =D Fotade en massa med inte alls bra bilder hahaha! Kanske lägger upp några här sen, typ på karin ;) heheh. Nej men det var skoj och hoppas att du också hade skoj soff!!

Idag ska jag tvätta, packa och städa mitt rum för imorgon åker jag! Eller ja på natten till fredagen tar jag och patirk tååget sen går flyget 06.40 tror jag =D? Ska iaf bli såå skoj och skönt att komma bort!! HOPPAS på sol heela två veckor så man kan bli brownie! Men en mindre rolig sak är att direkt när vi kommer hem börjar man jobba igen. Hinner ju inte visa upp solbrännan ;) haha! ATTANS och sen orkar jag inte jobba meer blööö. Men får tänka på asien för å går allt så mycket lättare. WIE!

Ska tvätta nu. hoppas jag inte färgar alla kläder röda bara. ciaao

GRATTIS I FÖRSKOTT SOFIE =D!

Haha som linda skrev så firar vi sofies födelsedag idaaag, fyller ju inte år riktigt än men GRATTIS ÄNDÅ och snart ses viii hihi =D! Ska snart fixa mig och göra mig klar!! HAR inget att ha på mig bara jälva bajsskitkorv!! FAN ska jag ha på mig?! Jaja ska bada nu och fixa mig och KARIN glöm inte min dricka sen!!!

Hemma från nova..

Kom nyss hem från Nova med Anna. Köpte inget jag ville ha ju, åååh ville ha en ny klänning eller nytt linne till imorgon men fanns inga!! FY! Ajaaa, köpte iaf lte godis och så haha =P

Nu ska jag göra....inget...haha patrik kanske kommer sen så ska vi soova hihi. Sen imorgon kaanske nova vi vet inte än. Ska iaf be pappa ta ner min resväska nuuuuu.

Fredag..

Vanligtvis hade jag skrivit "FAN vad skönt, sista dagen på jobbet snart helg" MEN et behöver jag inte för jag har ju seeemester och det är så jävla skönt. Jag slappar som fan haha och det är så gött!! Idag kommer som sagt anna och soffan hem frå båstad, så jag väntar på ett sms från anna för vi ska nog till nova senare=)!

Så nu hade jag tänkt att bada lite och fixa mig. Har lust att köpa något till imorgon, kanske ett linne eller så för har ingen aning vad jag ska ha på mig?! Men sen vet jag att jag inte kan köpa mer . Hat ästan inga pengar kvar på mitt konto och måste spara mer nu till Asien alltså haha. Kan inte slösa allt!!

Skriver efter nova eller något.

JOBBIGT...

Haha gud vad jag stör mig på en person, trots att det inte är min kompis så GAH vad jg hade fått PANIK om det hade varit min kompis liksom. Hur kan man ens säga så? Och varför ens skriva sånna saker så ALLA kan läsa?! Förstår inte. Antagligen för man vill ha uppmärksamhet! Nej usch, förstår varför man blir less på personen.

Annars då, väntar på min älskling, tror jag. haha tror han skulle komma nu snart. Ska städa lite till dock eftersom jag har en låda kvar! =)

Ska bli så skoj på lördag! Wiihooo...

Har tråkigt..

Har sååå tråkigt fy alltså men har städat lite i mina lådor och ska fortsätta nu för allt ligger typ ute på golvet haha.

Imorgon kommer fisarn hem från båstaad och på lördag är det feeest!!!!! Soffan ska firas rejält. Ska supa dig under bordet sofie!! =D haha

Ska städa nusen kommer älsklingen!!

Uttråkad!

ÅH, e så uttråkad, har inet att göra eller ska nog snart sätta på en ansiktsmask och lite såå hehe sen sooova så gott och slippa oroa mig om att bli bakis dagen efter haha. SKÖNT! Idag har jag inte gjort ett piss bara formaterat om min dator som tog sisådär halva dagen! Vet inte vad jag gjort haha men återställde den till det skicket den va i när jag köpte den så hoppas allt virus är borta och nu har jag även ett bra virus skydd som pappa har köpt.

Ja igår var som sagt crazy! Haha kom u dit elva, helt tomt, men kom folk vid halv 1 ungefär. Vi stack väl vid 2-halv 3 , ja varför? jo har sina anledningar haha. Jag och anna tog taxi in till slagt med linn och lousie kompisar från mc donalds. någon sebastian och hans kompis från skövde? Så vi 4 tog taxi till slagt alltså jag anna och dem två killarna, kom in först typ och dem gick och beställde ngt. Satte oss sen kom en tjej med en vinflska och 4 redbull så man skulel blanda det , ändå helt okej. Efter ett tag kom karin och alla andra med. Satt och snackade lite och såå och någon var ju lite närgången med anna haha! =P Nä men han från skövde, va ville han liksom? Ville han få till det igårkväll eller!=P Men ja drog med anna så vi gick ut ist, ja det finns ju uteservering haha såå fattig. Ah iaf kvällen var ball och vägen hem var ännu ballare. Filmade anna haha anna skulle du cykla hem?! haha "jag cyklas, jag cyklar, nu är jag hemma camme går och lägger mig" (cyklen trillar ) och anna bara asså nej nu går vi härifrån camilla!!! hahah tror inte du kommer ihåg anna men har lite på film. Shit tog av strumpbyxorna och knöt dem runt halsen som halsband typ? WHAT!? jaja jag hade iaf sjukt ball åt dig haha =D

På lördag är det feeest igen. Alkohol igen, hatar att vara bakis, fanfanfan, ska sluta dricka vid 12 så jag e nykter när vi lägger oss, då blir det brao!

Längtar till corfu nuuuuuu men e lite skakis iom att det var jordbävning på rhodos! =S shit, hoppas det inte händer igen bara, hemskt. Kunde ju blivit en tsunami, tur som fan att det inte blev det! Lite läskigt.

Sen längtar jag som faan till thailand nu!!! WIHOO!

Nej har kramp i arme nu haha. Ska ta ansktsmask sen äta isglass sen soova. Godnatt gott folk och imorgon blir det kanske fika med karin och linda!? Kan ju hoppas iaf.
Ciaaao amigos.

Film..

Ska kolla film nu, 27 dresses eller någon, får ävl se vilken det blir. =) Ahhh såå trött kommer omna tidigt idag, imorgon blir det kanske fika på nova med karakar eller såå =) får se vad det blir!! MÅSTE iofs städa med. Orkaar inte.

Patrik kanske kommer ikväll och sover här !! =D

Vaken..

Sådär nu är jag vaken. Mår hyffsat bra tror jag, =S Ska snart ta mig ut  i köket och se om jg får  mig ngt tt äta. Ah sen e det fest på lördag också hjaha, vill inte bli bakis då alltså. hemskt!! Igår var ,...Galet hahah. Anna helt craazy!=P Aja, orkar inte skriva mer nu haha e sjukt kissig. hahah.  Hoppas ni får det roligt i bååstad era korvar. ska nog bada nu tror jg och hoppas jag mår lite bättre sen =)!

Idag ska jag bara chilla.
Skriver aksnke mer sen.


PARTY!


Anna står och plattar håret och jag sittr här och lyssnarpå muuusik! Snart bär det av till kariin där det blri förfest sen SLARRE!  Har inte varti där på ASLÄNGE, får vi se om det är kul nu när dem ändrat lokalerna. Men vi får se, blir säekrt kul som alltid hihi!! Ska fixa mig helt nu sen sticka till KARAKAR!
Ciaaaaaaaao



Party

Jadå, då blir det party idag! E dock trööött som fan nu och inte alls på G men det kommer hoppas jag!!=D Ska snar tåka till min bror tror jag sen media markt hehehe fråga lite om min dator. Vill formatera om den men orkaa haaha, jaja frå se vad dem säger idag i affären då! DUMT att man iote får en skiva med när man köpere dator..KAAAAAAAAAAAAASST som fan!!!

Ska kila nu , eller orkar iaf inte skriva mer nu haha kommer ALDIRG på ngt bra att skriva.

Jo linn jag väntar fort ;)

Semester-...

Så jävla skönt! Tänk nu skulle jag jobat! fyfan. Så skönt med semester alltså. Åker  om 11 dagar =D=D längtar såå, vill ha sol och värme. Kom hem fårn linda för ett tag sedan. Chilla med anna, linda, anna och soff =)! Innan det var jag och anna i malmö och sen på obs. Handlade dock inet typ bara mascara och sminkborttagning.

Imoron ska jag knakse kika på min brors lägenhet sen så ska jag UT på kvällen =D! Längeseen så ska bli skoj!
På lördag blir det soff!!! ska satsa nu tjejer! ihihi. Ska bli kuuul! HOPPAS jag inte blir bakis på söndagen bara...hopaps. Kommer bli det men kan alltid hoppas, och vill må bra på ons med. BLÖ!

Och LINN, kan du svara på mina sms =O! Hehehehe.

Step up 2

SÅ bra, så bra, såååååååå bra =D! Step up 2!!!!! Om ni inte har sett den , SE DEN! Älskar dansfilmer och denna var braoraobrao!!!!!

Är med älsklingen nu!! =D Ska bara chilla idag sååååååååå skönt!!

Ska väl göra ngt annat nu!=)

Ciaaaaaaaaaaaao!

SLUUUUUT SNART

ÄNTLIGEN! IMORGON bara. =D Fast tror jag ska dit, och göra ngt? vet inte va sen hem. chefen sa det iaf! Finns inte mycket att göra nu i slutet så skiitmånga ör ledig apå dagen och finns inget att gröa på kvällen så kommer kanke få gå hem HOPPAS! Kan inte fatta att det redan är semester. AHHHHHHHHH nyss var det typ 5 mån kvaar. SÅ lycklig! Ska kanske köpa ny plattång imorgon elelr i helgen en roosa:D som ja ska hamed mig till korfu, sen kanske jag ska träffa min kusin nsabbt imorgon han e här i sverige nu och bor hos min brossa, ah hatar att prata polska men men jaja! Sen då till jobbet. Hoppas jag får gå hem sen =D! 

På tis ska jag och anna uuut =D! DÅ ska det firas att vi har semester hihii! :D

Ska soova nu snart e trött, upp elva fixa mig sen jobbet. HEHEHEH min chef ska ge mig en sak imorgon om han nu inte glömmer!!! =P Ska vi se hur det smakar hahaha. Kan ja ha det när jag går ut på tis haha!

Godnatt

Snart jobb

Ska snart åka till jobbet...om 1½ timme blöö. Måndag avklarad nu e det bara tis, ons tor och fre, känns som det ändå kommer gå ganska snabbt hihi! Lääängtar så till fre. SÅ skönt det skab li med semester, kan det bli sol när jag väl har semester tack! Så att jag kan soola när jag väl är ledig!
Kommer bara slappa heela tiden haha, kanske stan och nova som vanligt annars chilla, och det ska bli såå skönt =D!

Längtar till den 25 julii för då åker jag och älsklingen. hihihi ska bli såå skönt!!!

Nu ksa jag äta hamburgare innan jobbet sen ta det lugnt och fixa maaaj!

ciaao

Äntligen.....

Haha äntligen så funkar internet hemma. Har inte fungerat på en vecka typ? Men funkar nu iaf så tänkte bara skriva lite snabbt. Helgen var najs, lördag stranden och såååå sen på söndag jobb haha så helgen blev kort men skön ändå. Nu har jag bara 4 jobbdagar kvar. FATTAR NI? 4 st.Helt galet lite. Sen är jag ledig i 4 hela veckor och det ska bli sååå skönt. Längtar som fan till Korfu, vill feeesta, hoppas det finns några bra ställen haha. Ska bli såå skönt. Sen efter semestern blir det att jobba på inpac igen hehe. Har fast nu typ, hihi, ska gå hälsoundersökning först men annars e jag fast....men längtar till vi åker jag och anna, ahhhhhhhhhhh 6 mån kvar typ men det kommer gå skitsnabbt känns det som!! Längtar som fan. Hade velat ta en sista minuten innan den dock haha typ till gran canaria i höst eller något......Någon som vill hänka???!?! Typ i sep eller när det är vaarmt för eftersom jag ändå har fast och får lön typ 5 mån till eller något så känner jag att jag vill åka ngnstanns innan med och göra saker om jag nu får ledigt från jobbet....såååååååååå hänka någon?!?!?! 

Ska soova nu, börjar bli sent!

Haaaaaaaaaaj godnatt

Who do you think you are..


Är en BRA låt med cascada, man blir på PARTY humöör!! Har lust att köpa högtalare till min ipod och ta med till korfu bara för att haha =D! Kommer dock inte festa så mycket men hoppas att man kan festa till det någa dagar iaf och att vi hittar ngn ball bar!!


Var ute med Linn igår och gick en promenad! träffade henne i torsdags med hihi tror jag det var?Ball att gå, får alltid höra massa smaskigheter =D haha, fick lite färg på benen haha sånt streck,, snyggt! ;)


Vill ha SEMESTER nununu! Två veckor kvar, eller 1 ½ vecka kvar, kan inte fatta deet =D!

Sen vill jag iväääg härifrån , så tråkigt alltså! Orkar inte vara här vill bo typ i något varmt land och chilla och jobba där!!!


Får se om jag drar ner till spanien sen efter resan och pluggar spanska där! Hade varit såå kul men dock inte själv haha, vill inte åka själv! Känns så ensamt men vet att ingen annan vill så får tänka på det!


Snart jobb igen och måste fixa mig, ska käka nu och sen jaa ta det lugnt!! ska bli skönt med helg fast jobbar på söndag morgon, lite mindre skoj men efter den veckan har vi semester så , tor fre, sön sen 5 dagar sen semester i 4 hela veckor. 7 dagar kvar. Hejaheja Camilla haha!


Ha det så braaaaaaao! Ska äta nu.


tjingtjing


Ice Queen...

Snart är et jobb igeeen! Men snaart är vi lediga....snart! =D Kommer nog gå snabbt.
Ska snart äta och fixa mig och såå laga mat..fan ska jag äta idaag:O?!Ingen aning hmm..

förövrigt har jag klippt mig koort! hehhe.....eller ja til axlarna typ men klippte ndå av ganska mycjet av håret men känns skönare såhär hihi.
Ska börja fixa mig nu så ja slipper stressa sen...

Då var det klart....

Japp, jag och anna var i stan snabbt idag och fixade med resan, alltså betalade=D!!!! WIEEEEEEEEEEe, nu längtar jag ännu mer, ska bli sååå skoj! när vi kommer dit ska vi bo i bangkok i 3 nätter och sååå och på dem 3 nätterna msåte vi planera allt, vart vi ska sen och allt, kolla upp ställen ja allt, och det kommer gå som det går ju hahah :D kommer typ inte alls hitta men ska bli så skoj. Vill åka nununuu!! Ska bli såå skönt, när det är skitväder hemma e vi och steker i solen fyfan vad underbart!!!
Kom nyss hem från jobbet eller ja en timme sen och känns som jag har spindelnät överallt och spindlar över hela mig. Kör ju vid buskarna så får alltid massa spindelnät i håret och ansiktet, riktigt äckligt.
Måste börja vänja mig ju eftersom det finns övermycket kryp i asien men det klarar vi nog =D!


Sen märker man verkligen hur mycket man har glidit ifrån vissa personer och fast man har sagt hur länge som helst att man ska träffas och ta igen tiden så blir det aldrig av, ALDRIG alltså och det finns väl inte så mycket att göra åt saken nu för trots att man har sagt det i typ 1 år så om det inte blev av då varför nu ?