Utgååång!

Idag är det utgång till SLAGT som gäller!! Ska bli skoj, sitte här och har precis badat och fixat mig lite och så, ska snart bestämma kläder sen ska jag fixa mig och åka med anna till sofie vid 7- halv 8!!

Måste fixa mig hoppas alla får en lika trevlig fredag!

Synd att du inte hänger med idag Linda men det får vi ta igen! ;)!

Magkatarr....

Kanske har magkatarr, har haft lite ont i magen sen i måndags, mellan brösten fast lite längre ner så gör det ont lite då och då så mamma tror det kan vara magkatarr, man ska vila och inte stressa så försvinner det sen men hur lätt är det att inte stressa på jobbet? Haha. Eller får jag börja äta bättre man så kanske det försvnner, för orkar inte ha ont mer speciellt inte imorgon!! Hoppas det försvinner till imorgon för ska SATSA, eller hur tjejer?!  =)
Nu stack det till lite i magen, aj, men ska upp och äta nu, skorpor med smör haha. Hoppas på fint väder imorgon för då blir det först stan snabbt och kolla in en klänning sen vidae till Soffan där vi ska bada och sola om det blir vaarmt. Hoppashoppas så får man se den fina poolen med har ju inte sett än hihi!
Ska kila nu, sista dagen på jobbet idag för lediga imorgon sen nästa vecka kaaaanske jag ska på en student på torsdagen och isåfall måste jag ta ledigt på torsdag så då blir det bara jobb till onsdag nästa vecka men vi får se helt enkelt hur det blir!

Ciaaao

Tatuering!

Ah, har så tråkigt nu, skulle egetligen till stranden men inte alls fint väder ju:( KAN det bli vaaarmt ngndag?! jag vill ha solsolsolsol och kunna sola och bada igen! Fy. Men längtar till fredag för då är det utgååång, lediga då så tycker vi får gå ut då! Hihih. Längtar!!
Min älskling sov hos mig igår till idag och nu har han åkt till sin match och nu sitter jag här och har sjuuuklgt tråkigt alltså....ingen är inne på msn heller =( buhuhu! haha.
Funderar starkt på att göra en tatuering i nacken. Har funderat på ngt likande denna eftersom jag inte vill ha en stor, vill bröja med en liten isf...
image115 Ja ngt sånti nakcen hihihi! Vad tycker niiiii ??? ÄR så sugen!
Sk väl hitta på ngt nu haha!finns inte så mycket att göra. Melodifestivlane ikväl då jaaa=D heja charlotte!

Torsdag idag

Japp, då var det torsdag, imorgon fredag, äntligen! Skönt väder ute idag, har solat lite men orkar inte mer och fick dessutom min lönespecifikation idag, överraskande mycket faktiskt, bara det inte har blivit ngt fel då blir jag sur!

Ska fortsätta med maten lite nu sen bada och sen ska jag ta det lugnt och äta innan jobbet sen på det igen, men dagarna går faktiskt snabbt nu, och om vi ska va på en maskin idag som jag och anna inte gillar haha då kommer tiden gå skitfort! bra det iaf=)

Såg förresten sista avsnittet för säsong 5, one tree hill igår och fyfaaaaaan vilket slut!!! LÖNT att avsluta såååå.....nu måste jag vänta till HÖSTEN för att se fortsättningen, aahhh blev helt sur vill ju veta nunununu!!!

Resa i januari?

Jag har alltid velat åka på en 1-3 mån resa till asien, kanske blir 1-2 mån men vill iaf komma iväg, så nu har jag och anna bestämt att vi iaf ska gå till en resebyrå och kolla upp elite smått och gott och vad det hela kommer kosta och så, lättare att få hjlp med det än att boka själv....

Nu har ja lite brottom faktiskt, ska äta ngt mer för är inte alls mätt sen så ska jag till jobbet, fy! Vill ha helg nuuu =D!

Vill ha sol!

Vart tog solen vägen?! Fan vilket väder idag, regnar och har sig! Kan det bli sol ngngång så att jag kan använda min nya "dress" hehe. Eller det är liksom överdel och shorts som sitter ihop, har alltid velat ha en sån och nu har jag en i jeanstyg! snygg =D blir fint i sommar när man är brun. Just nu vill jag bara ha lov, orkar verkligen inte jobba mer hahah, fy alltså, men när man väl får lönen känner man att det är värt det!
Vill åka till Grekland och bara ha semester och sol och värme.

Ska äta innan jobbet sen kommer anna så ska vi cykla iväg, kan det sluta regna!

Är ledig nästa fredag igen den 30 blir det va? Ja något sånt och då vill jag uuut! Utgåång....

Ska snabba mig lite nu.....
ciaaaaaaaaaaao


Önskar att folk kunde svara på sms lite bättre när man väl försöker höra av sig!!


PANIIK

Ahhh ska snart åka till jobbet orkar inte alls idag!!! har jobbat där snart 9 mån eller vad det blri och sååå tårkigt..man får helt så ångest av att bara jobba och jobba!! VILL göra ngt roligt med mitt liv, åka och uppleva världen och ha skoj !!! Orkar inte bara jobba, jobba, jobba dag ut och dag in! SÅ lets go, vi sticker tjejer! ;)

´Lomma beach

Var på lomma idaaag och solade med min älskling blev inget dopp idag för blåste så skön så man blev inte svettig haha. Ikväll blir det hem till jullan för hon har fyllt 20 =D och sen imorgon fyller patrik 20 år =D och vi ska till stranden och träffa resten  =D!

Ska kila nu göra mig klar och såå sen kommer nog anna lite tidigare till mig innan vi går och såå....blev svarta byxor och en vit tubtop för kommer bli kallt ikväll.

Att jobba kväll...

Jag älskar att joba kväll nu, speciellt på våren och sommaren, hinner sola innan jobbet, ta det lugnt, inte stressa, gå i stan ja vad som helst. Kommer ihåg när jag jobbade på dagen, man går upp och är SKITTRÖTT vid 6 typ, börjar jobba vid 7 kommer hem vid halv 5 och då e man heelt slutkörd, orkade inte göra något, stan hinner man knappt till , sola kunde man inte göra. Ja, så just nu är jag vääldigt glad över att jag jobbar kväll, är trots allt en nattmänniska! Imorgon blir det stan med anna och tror karin kommer in också ?? Ska ha short på mig för första gången detta året och kommer inte bli en vacker syn för mina ben är bleka som lakan! Hoppas färgen visar sig ikväll istället. Vill bli bruuun!
Nu måste jag snabba mig, jobbet kallar! Ciao

LEDIG

Haha...vem är ledig idag om inte jag och anna?! Vi fick gå hem vdi halv 8 för fanns inte så mycket att göra....men imorgon och fredag kommer det finnas mycket att gröa....men så skönt att sluta tidigare. Vi åkte hem.....hämtade pengar, promenerade till ICA  köpte glass och lite godis, gick hem och tittade på greys anatomy, så längesen det var jag såg det! Och ah jag älskar fort det programet lika mycket, men one tree hill är mitt FAVORIT prgram nu haha!

Ska strax lägga mig för e heelt trött, man blir sjukt trött av att sitta hemma, på jobbet är jag inte alls trött, ska bli skönt att sova tidigt =D!

Puss och godnatt

Solning...

Har solat idaaag...vaknade kl 10.....åt frukost, halv 11 gick jag ut och la mig och solade och ´kvart över 1 gick ja in igen hehe. Blev lite bränd på magen och bröstet och sen sidorna är helt blekaaa! Vita som lakan..hur snyggt är det på en skala?? typ - 10000 så imorgon blir det bara solning av sidorna och sen ryggen! Älskar att sola, ligger alltid ute och läser en bok så nu har jag snart läst klart en shoppaholics bekännelser lr vad den heter....ganska så seg bok, ska snart börja läsa mina hemligheter  sen har jag två till som väntar på mig hehe! Mycket läsning i sommar ja.

Lagar mat nu, eller kokar spagetti om man kan kalla det laga mat. Snart är det jobbet som gäller som alla andra dagar, orkar inte haha. Fast igår var chill..hade kurs till matrasten och sen jobbade vi bara 4 timmar....men idag blir det fullt ös på jobbet igen, usch vad jag inte vill jobba denna veckan.
På lördag ska jag till jullan och fira henne eftersom patriks kalas blev uppskjutet till nästa helg, tror jag. På söndag ska jag BARA sola och ta det lugnt! Fan vad härligt.

Sen längtar jag sjukt mycket till sommarlovet och KORFU. Ska bli så skönt! Nu måste jag kila för nu e maten klaar!

Tjing!

SOOOL

Det bästa med att jobba kväll är att jag kan sola på dagarnaaaa!! Det är det jag har gjort idag, fast man fick ju ingen färg men jag kan iaf sola =D! Älskar att det är så fint väder nuuu. Hoppas det håller i sig i veckan och i helgen för då blir det solning hela veckan !!

Ska laga mat till jobbet nu sen käka lite och sen kila iväg till jobbet, idag är det kurs i 4 timmar så kommer inte börja jobba förren vid 8 skönt! =D

Ledighet...

Har varit ledig sen i tis. sjukt underbart =). Så i 6 dagar har jag bara chillat! I onsdags var jag och resten och grillade hos Kaaarin, jättemysigt och gott var det också! Idag blir det grillning hos Luunt! Vi gillar att grilla ;) Sen imorgon vet jag inte vad som händer än och inte på söndag heller men  tar dagarna som dem kommer nu. På måndag är det jobb igen, blöö, fast jag har märkt att dagarna går sjukt mycket snabbare när man jobbar än när man är ledig. Veckan nu har gått ganska sakta nu men när jag jobbar så susar veckan bara förbi och det är bra för jag vill åka till GREKLAND NUUUU!!!!!! Vill bara chilla i värmen för jag älskar sol! GE MIG SOL NU! Vill kunna gå i shorts och linne och inte frysa!
Nu ska jag fixa mig lite till och chilla sen ska jag ta tåget till OBS vid 4.

Ses ikväääll =D