Magkatarr....

Kanske har magkatarr, har haft lite ont i magen sen i måndags, mellan brösten fast lite längre ner så gör det ont lite då och då så mamma tror det kan vara magkatarr, man ska vila och inte stressa så försvinner det sen men hur lätt är det att inte stressa på jobbet? Haha. Eller får jag börja äta bättre man så kanske det försvnner, för orkar inte ha ont mer speciellt inte imorgon!! Hoppas det försvinner till imorgon för ska SATSA, eller hur tjejer?!  =)
Nu stack det till lite i magen, aj, men ska upp och äta nu, skorpor med smör haha. Hoppas på fint väder imorgon för då blir det först stan snabbt och kolla in en klänning sen vidae till Soffan där vi ska bada och sola om det blir vaarmt. Hoppashoppas så får man se den fina poolen med har ju inte sett än hihi!
Ska kila nu, sista dagen på jobbet idag för lediga imorgon sen nästa vecka kaaaanske jag ska på en student på torsdagen och isåfall måste jag ta ledigt på torsdag så då blir det bara jobb till onsdag nästa vecka men vi får se helt enkelt hur det blir!

Ciaaao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0