Hörs igen på Lördag




Asbra låt med Green Day.

Nu ska jag stänga väskan och fixa mig helt och sen åker vi härifrån kvart i 3! Har precis börjat få ASont i magen!! ÅH.
hoppas nu inte mensen kommer. Försöker att skjuta upp den och det har alltid gått för mig. Så hoppas nu inte den kommer för har asont i magen..vet inte varför =S ?

Neeej, måste stänga ner datorn nu och allt. Se så jag har allt. Ha det så kul här hemma så ses vi på lördag tjejer! =) Ska bli kuul.


Pusss <3

Polen Today

Har precis tagit på mig och borstat tänderna. Ska sminka mig lite snart också och sen packa ner sminket med! Sen är jag klar tror jag. Pappa är iväg och handlar mat nu till sen, färdigrätt, pasta alfredo, asgott! Sen ska vi hämta Patrik vid halv 3 kanske så att vi är där vid 3! Planet går 17.00 och vi är framme 17.55. Upp och ner alltså. Kommer gå snabbt. Men sen ska vi åka tåg i 2 timmar också till mormor. ÅH, drygt! Imorgon får vi se vad som händer. Kanske stan eller klippa mig. Ska dock bara klippa topparna för vill ha långt hår igen och luggen vill jag ska bli lång igen.
Annars då? Finns inte så mycket mer att säga....Kommer säkert skriva sen igen innan jag drar...finns ju inte mycket annat att göra ändå så haha, blir ju att man sitter vid datorn.

Nu ska jag sminka mig och packa ner allt så att jag är klar och slipper tänka på det. Jag har pass och pengar, det är viktigast! Sen kanske jag ska köpa glass på flygplatsen, ben & jerry i kulor. MMMM =)



New Moon

Kollade nyss på SF´s hemsida och såg att den nya Twilight filmen kommer ut 20 nov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR GLAD!! Bara tio dagar efter min födelsedagn Känns som ödet ;) haha neej, men det var en bra födelsedagspresent!!! JAG KOMMER SITTA BÄNKAD!

Vad gör jag uppe nu egentligen ?! Måste sova fan, ska upp 10 och fixa och äta och allt och packa !!! Har inte ens packat klart! Men har lagt in kläderna så bara smink, tandborste och sånt som behövs. Glömmer jag något så har mormor eller mamma det haha. Bara 3 nättre liksom. Wihooo, Patrik ska träffa mormor. SÅ kul!  =)









Förövrigt längtar jag ihjäl mig till Thailand. Pirrag så härligt i magen när jag ser på våra bilder från Thailand, för jag vet ju att jag snart kommer att vara där igen. Den känslan är så sjukt härlig. Säger bara ALL IN på hela fucking jävla resan. Ska festa och ha så kul, sova kan man göra när man är hemma! Kommer bli crazy.





Det var allt för mig




Packar och står i

Har precis
dammsugit rummet och bytat sängkläder! Ska städa undan allt snart...massa skit som ligger lite överallt..massa papper och sånt. Vill komma hem till ett nystädat och fräsht rum. Ska ju trots allt vakna upp bakis! HAHA. Hoppas att det blir kul på lördag. Var i stan idag och växlade pengar, köpte sprit och köpte en leksak till Niko och sen ett tuggben som han visst åt upp snabbt som fan. Benet var ett sånt mjukt, det hjälper tänderna så att dem hålls rena och sånt och leksaken är också som en tandborste typ. Ska motverka plack och om det kliar i munnen på han kan han bita på leksaken så att det ska stimulera gomen typ....vetefan men verkade bra men han tuggar ju inte på den haha. Illa!




 

Han har ju växt den lilla fisen. =) Man ser ju inte exakt på bilderna hihi. Han bet förövrigt hål i mitt linne från MQ!!!!! Det med olika färger som jag gillade helt. AAH så sur jag blev. Ska ta med det till Polen så att mormor kan sy. FAN alltså! Kommer använda det ändå haha.

Försöker även att komma på en outfit till lördag. Har ingen aning. Men tänkte shorts, och svarta trashade strumpbyxor under som man klippt av, (såg bild hos Kenza en gång ) Skitfint verkligen och ngn fin topp ( som jag inte har =S )men får hitta något snabbt för blir snabba tag. Hem, äta, duscha och fixa mig haha. Sminket kommer inte bli snyggt kan jag tala om för er. Kommer stressa saatan! Men ska bli kuuul.

Ska bli kul att komma till Polen lite. Komma bort från Sverige som är så tråkigt! Sen att Patrik får träffa släkten och sååå...ska bli skoj!!

Kommer ju vara heelt alone i höst..blööö! Vet fortfarande inte om vi kan lämna Niko 4 timmar hemma själv...men ska se om jag kan få något extra jobb....kanske helger! Ska även träna, JAG SKA TRÄNA, haha gym då med Jullan ju och sen kaanske fotboll. Sen ska vi ju gå kurs med Niko så det är 1 gång i veckan så då kommer jag göra det ibland och sen kanske fika någon dag och så så förhoppningsvis går tiden snabbt fram till jul. Brukar gå snabbt i Dec iaf fram till 24 och sen åker vi isf 25 som det ser ut. IH! Pirrar i maaagen på mig.

Nee, nu måste jag tvätta det sista, vittvätt ( jag e grym på att tvätta nu ;)  haha ) och sen packa väskan och ta ett långt bad ikväll, raka benen och sånt och sen bara ta det lugnt.

Ha det så ball i Sweden så ses vi på lördag.

Kommer antagligen skriva här sen igen haha för klockan är bara 8!


Måndag

Mitt internet har varit fuckat typ 3 dagar haha men nu äntligen funkar det! Pappa ringde imorse och nu funkar det...wihoo!
Igår fikade jag med Anna och Anna, jättemysigt!! Sen idag ska jag in till stan och växla pengar och lämna en film och köpa sprit till lördag. Hoppas att alla är laddade till lördag för jag kommer köra på all in!!!!!!!!!!! Hoppas jag är laddad efter 2 timmars tågresa och 1 timmes flygresa bara haha!

Fick världens finaste glasögon av Lu när hon kom hem från Grekland och världens sötaste halsband =) Kan visa halsbandet sen hihi.

    

Bryr mig inte om jag inte passar alls i dem haha för jag är glad ändå och dem ska med på VARJE resa hädanefter! WIHO.

Nu ska jag fixa miig. Lu kommer vid 1 så då ska vi cykla mot stan!

Harlööösa

Igår var jag på bio med Julia. Såg baksmällan, asball film haha! =) SE DEN! Idag ska jag till Harlöööösa till Angelica och Micke och Milton. Han är så söt lilla Milton =)! Ska äta där och sååå sen hem igen på kvällen. Imorgon ska jag träffa tjejerna......Fika på Nova eller något? Hihi.

Ska snart börja fixa mig lite och sen kommer väl Patrik och hämtar mig!

Kollade förresten på Thailand biljetter innan, ganska dyra :( . hittade en som är direktflyg på vägen dit och på vägen hem så  är det ett stopp i zurich.....kostar dock 10 tusen per person. Hoppas det finns billigare sen...känns som priserna går upp bara men får gå till resebyrå sen när Soff är hemma igen. Men dem kommer säkert gå på tio tusen per person så vi vet....Sen vet jag nog även en som ska dit i Jan på full moon på Koh Phangan. SÅÅ kul. En kille från usa...27 år typ? men så ball han e så det ska bli skitkul. Att man ändå kanske vet några som ska diit!! Ska bli såå himla kul. Längtaar!

Nu ska jag packa väskan lite och sen vänta på Patrik.

Förresten så har mitt internet krånglat som faaan. Detta inlägget skulle vara uppe för 1 timme sen men men så är det haha.

bio?

Är sugen på att gå på bio idag!! Kanske ska gåpå Ice age 3 med 3D med Patrik sen ikväll....eller någon annan film kanske? Får se....ska iaf bada snart och så så jag är klar och kan åka in till Malmö isf.....=)! Sen imorgon ska vi nog till Angelica och Micke och hälsa på dem och leka med Milton =D! Sen på söndag träffa tjejerna! Längesen nu. Haha vissa är hemma ju men har man ju fortfarande inte träffat...aja, men på sönag. Lu kommer hem imorgonkväll med ju.....skooj! Sen på måndag in till stan och växla pengar och packa och sen tisdag blir det Polen. Ska bli skööönt! Sen utomlands med min syster sen tror jag........hade varit asskönt iaf!

som sagt, bada nu sen får vi se vad som händer ikväll....hoppas på bio iaf!

Tatuering!

Har funderat på att göra en tatuering såååå länge nu. Jag vill såå gärna ha en och kommer göra en när jag vet exakt vad jag vill. Såg en tavla i Cypern som det var ett kinatecken på som betydde " to live for today" lev för dagen. sjukt fint var det och bra budskap. Hade velat ha det i nacken. ska fundera lite till och sen blir det nog. I nacken kan man liksom gömma det med hjälp av håret och sjalar och så om man nu inte vill visa och sen på sommaren är det sjuukt fint att ha en i nacken. Perfekt! =)

Torsdag

Torsdag idag!(klockan över12) Blev inte utgång för mig. Är så seg! Var inte ALLS  pepp så spar mig hellre till en annan gång när jag e på g och så. Men får ta utgången sen när du e hemma igen o jag och så hihi. Hoppas du fick kul ändå jullz!

ÅH, längtar tillbaka till Cypern! Fick sms av Becki innan ( hon som i träffa) att det började bli för varmt. Typ 50 grader! Haha, sinnes ju. SÅÅÅ varmt som det var när vi var där, undra hur varmt det då är nu. SHIT! Saknar det iaf! HADE sååå sjukt kul alltså! Sjukt att man kan träffa någon så där nere bar aoch börja umgås och sen bli så tajta att man ska ses här hemma. Vi har bestämt att vi ska ses när dem kommer hem och så =)! Ska bli jättekul. Dem var precis som oss haha. Sjukt.

Idag har jag chillat. Kollat på tv och bakat lite. Imorgon ska jag nog vara med Patrik. Måste även tvätta mina saker och sen packa om igen fan, till Polen. Men bara 3 dagar så det är chill. Ska bara ha med mig lite kläder. Patrik ska äntligen träffa min mormor!! =) ska bli så kul. Sen utgång den 1a nr jag kommer hem .Snabba puckar fan. Får äta och fixa mig snabbt som fan! För då ska jag satsa! Hoppas ni andra med ska göra det ;)! Måste bara köpa dricka...innan jag åker får det bli ju!

Sen ska jag nog åka med min syster igen .....vet inte när..15 aug kanske till 22? Vi får se om och när det blir.

Idag så regnade det ju här och var pissväder och då satt jag och tänkte mig tillbaka till Thailand. Det är sånna dagar man längtar dit extra mycket! Såsåså underbart, som ett paradis! Längtar som en gris alltså. Kan inte ens förklara men vet att vi kommer få den bästa tiden där. Sjukt! =)

I helgen ska jag kanske på bio, vill se ice age 3 i 3d ju!! Älskar dem filmerna. Så sjukt roliga =)!

Ska sova nu hade jag tänkt. Niko ligger här i min säng och sover så får flytta han så jag också får plats. Längtar även till jag börjar täna och bli snygg ;)!

Snartkommer  lu hem också så det blir att ses alla på söndag väl? =) Hoppas alla kan, fika eller något. Hade vatt skoj att träffa alla för åker till Polen sen ju.

Godnaatt och sov så gott.

cypern


Här kommer lite bilder från Cypern.





  Några bilder på stranden =) ASFINT. sista dagen var det proppfullt som ni ser

 utsikt över stranden
 från balkongen


 en liten stenstrand precis vid hotellet typ

    Vid poolen
 Båtutflykt =)

  Lite bilder på oss samt dem vi träffade där =)!


   Peace out.

Orkar inte skriva något men det var underbaaaaaaaaaaart!

Hemma från Cypern

Kom hem från Cypern igår vid 19.00. TRÅKIGT är det enda jag kan säga. Har haft det så sjukt kul. Träffade på ett par från Malmö, tjejen snart 21 och killen 24. Vi hänge med dem 5 dagar typ. skitkul hade vi! Vi ville inte hem så vi funderade på att boka om till en vecka till men fanns ingen plats:( Tråkigt. Träffade jullan i stan idag iaf, framkallade våra bilder från undervattenskameran. Vissa blev faktiskt bra =)! Kanske ska ut imorgon.......? Är sååå trött alltså. sov hel länge idag men är så sjukt trött. Åker till Polen 28, längtar. Orka vara i Sverige? NEJ. Vill bara göra nåogt roligt men finns inget. SÅ sjukt tråkigt!!

Ska kolla på tv nu för e så trött. Patrik kommer nog sen.

Har iaf haft det helt underbart. Lägger in några bilder sen. Var sjukt fint där. Asfint vatten och stranden och allt.


Cypern imorgon

Jag som skrev att jag nog inte skulle uppdatera mer här idag haha men där hade jag fel. Har tagit ett låååångt bad, filat fötterna, rakat benen och sånt. Sen har jag packat allt förutom smink och så och sen har jag bytt sängkläder. Så nu ska jag bara dammsuga rummet och sen är jag klaar. Älskar att komma hem till ett nystädat rum =)!

Ska lägga in låtar på min ipod och ladda kameran, mobilen, ipoden och mitt nitendo ds =)! Sen packa min handväska och sen ska jag köpa tidningar imorgon på flygplatsen. Hoppas pressbyrån har öppet när vi e där. Har med två böcker som jag ska läga. Sista Twilight boken som jag nog kommer läsa ut snabbt och sen en till =)!

Vad finns det att göra nudå? Inte mycket. Patrik kommer sen ikväll igen och sover här och sen åker vi till honom tidigt på morgonen. Vid halv 7 åker vi till han och vid 7 kör hans mamma oss till Sturup. Wihooooooooo! Sen är vi framme på Cypern vid 3 tror jag. =D

Ska sova tidigt så vi kommer upp vid halv 6......ska kolla igenom allt en extra gång innan jag åker men PASS och PENGAR är det viktigaste sen kan man köpa allt annat där ifall man glömt något.

Nu ska jag klippa och måla naglarna och sen packa ner lite medicin ifall att och sen kolla på tv. Kanske kolla på Marley and me igen en gång till och bara ta det lugnt.

Längtar till imorgon och längtar även till efter sommaren då jag ska köpa ett gymkort med julia och så ska vi träna. Ska även börja jogga och kanske träna fotboll igen, Dagarna kommer gå snabbare då och vipps så är det DECEMBER!!! FÅR se om jag letar jobb sen eller tar det efter vintern. På ett sätt är det så jäävla chill att inte göra ett piss om dagarna. Jag dör inte av det haha men tråkigt ibland...men fikar ju ibladn och går på stan eller nova så inte så hemskt...sen har jag ju lilla Niko som kommer kunna gå längre rundor med mig sen i höst/vinter så det kommer bli kul. Sen så åker vi. Galet! Ska även försöka minska min bugdet till 1000 kr i månaden haha....kommer inte gå, eller jo, om jag inte köper några kläder alls, och det ska jag inte göra. Behöver inga kläder och sen har jag massa sommarkläder till Thailand redan så det ska nog gå =)!

Nu ska jag måla naglarna sen kolla film .

På måndag gäller deet

Sitter oh väntar på Patrik just nu som är seg!! Vi ska åka in till stan och växla pengar och sen nova och handla det sista och sen hem och sen till hans pappa och äta. Sen imorgon är det söndag. Packa det sista sen chilla och sen på måndag åker viii! Är lite rädd för svininfluensan som härjar i Cypern nu.....folk har blivit inlagda på sjukhus och suttit i karantän.....men vi kan hoppas att det bara är i Ayia Napa än sålänge. Ska ta med sånna tvättlappar typ..så att man kan "tvätta" händerna efter maten och allt sånt, tog ju med dem hem från Thailand där vi aldirg använde dem hahah....

Jajaaa...nu kommer han nog snart så ska vänta på honom och göra mig redo....

Ha det nu super här hemma allihopa så ses vi när vi kommer hem igen. Polen blir den 28 - 1 augusti, så det gäller för mig att bada och sminka mig snabbt den 1a haha..får köpa sprit på flygplatsen eller något...

Ha det så braaaa! Puss <3


I live for hardstyle, bitch!

Har packat lite idaaag. Nästan klart, ska packa ner skorna, sminket, duschsaker och sån på söndag...annars är jag klar. Ska växla pengar imorgon och köpa det allra sista sen på måndag morgon åker vi! Kommer gå snabbt. Tror förresten att jag åker till Polen själv som det ser ut nu. Lika bra det....orkar inte bry mig. Det negativa är ju att jag får åka själv på flyget, och om det är någon som hatar flyg är det ju jag! Och att flyga själv ena hållet gör ju inte allt mycket bättre. USCH!!  Fan. Kommer nog grina på planet dit hahha. Nejdååå..tar 50 min..upp och ner igen! Efter 20 min typ så säger piloten säkert att vi ska landa oh så börjar han gå ner igen...så det ska nog gå bra. Bara det är fint väder när jag flyger så är allt okej =)! Ska iaf sova snart. Upp tidigt imorgon för att växla pengar och sen köpa det allra sista.....sen hem igen och sen på kvällen till Patriks pappa och äta mat....Ska va hemma vid 3 för då åker mamma och sandra till Sturup...men sen vid 5 åker vi kanske dit....

Orkar inte skriva mer nu..har inget att skriva, kanske därför jag inte pallar! Vet dock inte om jag kommer skriva ett till inlägg innan jag åker...kanske imorgon på morgonen sen får jag see....men utgång den 1a tjejer...och vi får satsa satan! Även om jag kommer hem kl 17.00 den 1a så kommer jag få bada och fixa mig snabbt som satan....förhoppningsvis är man fortfarande bruuun efter Cypern hoppas jag för då är man så mycket snyggare =)! Så då blir det att satsa saatan tjejeeer! Wohooo.

Kommer sakna er tjejer. Men vi ses igen om 3 veckor isåfall....kommer hem 20 och åker nog 25 iofs men ja vi får se =) ska tvätta allt och fixa och sen åka igen....men ni alla får ha det superduper bra här hemma och så ses vi seen. Utgång 1a =)!

PEPP

Fan vad jag är pepp nu. Sitter och snakcar med jullan om att vi ska träna i höst! Och fyfaan vad vi ska träna. Efter sommaren gäller det! 4 månaders hårdträning och sen är jag redo för beachen i Thailand! Fyfaan vad grymt! Ska äta vad jag vill och hur myket jag än orkar nu på semestern och i sommar och sen gäller det att komma igång. Gym, jogga och tänkte börja på fotboll. Så i höst har jag fullt upp. =D Saknar fotbollen sjuukt mycket faktiskt.....älskade det och har hört att vi har blivit bättre, lite pinsamt att komma tillbaka efter  2 år bara hahaha. Ajjaaaa, får träna upp mig så jag får tillbaka min position....fick alltid spela alla matcher och hela matchen haha.

SÅ i höst är det TRÄNING. Hittar jag nu inget jobb och sånt så jaja sånt e livet. Ska njuuuuuuuuuuuta av ledigheten jag har nu för sen blir det plugg nästa höst och sen jobba 40 år till typ. SÅ ja! JAG ska njuta av tiden och ta till vara på den och göra något jag tycker är kul . Träna. För det gör jag faktiskt. Om jag kommer in i det så tycker jag det är skitkul. Och satsa på fotbollen igen......det blir det nog =D

Allt för mig. NU ska jag sova.

Kom igen juuullan, i höst gäller det =D

Godnatt fuckers

Tänkte bara säga godnatt . Tänkte gå och lägga mig nuuuuuuuuuu! Imorgon ska vi tvätta här hemma. Mamma och sandra ska packa och jag tvätta kläder. Sen packa lite till...handduk och sånt......sen kommer nog patrik på kvällen. Han måste också packa allt imorgon typ. För på lördag ska vi till stan och växla, sen nova och köpa duschtvål och shampo och allt nödvändigt och sen hem till hans pappa och äta maaud =D! Dem har alltid så god mat där hemma...muuums! Sen på söndag blir det att chilla och sen packa det sista..smink och allt och sen på måndag morgon åker vi tidigt! Åker till Patrik vid 6 kanske och sen kör nog hans mamma därifrån ..eftersom pappa inte kan lämna niko sååå länge första ggn vi lämnar honom helt ensam...går icke för sig hehe.

Får se hur det går med niko i höst men ev. kan jag kanske söka extrajobb kanske i sep/okt så vi får see..

Neej, nu ska jag soooova.

Godnatt fuckers =D

Kompliceraat

Åh, vill ju att Patrik ska med till Polen men tycker ändå synd om honom haha. Ska vara där 1 vecka isåfall och liksom stället är inte stort precis. Han som inte kan prata polska eller något och mina släktingar kan inte prata engelska så hur kul är det för honom? Hade det varit en STOR stad så visst. Hade vi kunnat gå i affärer och så på dagarna. Men stan är typ en fyrkant.....med några få affärer och sen är det slut haaha. Hur kul kan det vara? Jag brular inte ens ha aaaaaaaaaaskul när jag är där men jag kan iaf prata polska oh får träffa mina släktingar....så allt e bajs nu. Hade gärna velat ha med Patrik så han får träffa min mormor till slut. Hon frågar alltid när Patrik kommer haha och sånt...ajaaa...löser sig. Ananrs får jag bara åka själv....svårare än så är det inte, men kommer ju vara dörädd på planet diit...heeelt alone! Tar bara 50 min så upp och ner igen men ändååååååå, Gick ju assnabbt när vi flög till Bryssel när vi skulle till Thailand så kommer nog gå snabbt nu med men ändååå....själv!

Ska kolla på tv nu igen...Ciao

Polen?

Nu vet jag inte om jag kan åka till Polen ju. På den sidan man beställer flyg funkar inte mitt kort, inte mammas och inte pappas. Bara min brors. Han ska åka på roadtrip imorgon med en kompis genom Europa och han vet inte när han kommer hem. Känns ju tråkigt. Så nu vet jag inte om jag kan beställa =(  Ajaaa får se ju.

Kiwi

Måste bara uppdatera er om att jag nyss gick och tog 2 kiwi. Skar dem båda på mitten. Den ena kiwin var ganska hård men fick ut allt. ASgod, sådär sur som jag gillar. Skulle äta upp den andra också när jag märkte att den var STENHÅRD. Så nu har jag suttit och kämpat med den kiwin aslänge och är klar nu. Haha. Tyckte det var lite kul. Skoj för er att veta va? Haha

Imorgon ska jag träffa Luis på dagen en stund och säga hejdå. Hon åker ju på lööördag, avis jag är. Hon kommer nog träffa mamma på sturup...eftersom hon åker till Polen typ samma tid hihi.


Packar

Ojdå, nu är jag visst inte lika aktiv här på bloggen som för några dagar sen. Bloggtorka kanske? Inte så lätt att skriva här när man inte gör något om dagarna vettni haha. Aja, idag har jag packat lite. Tog fram kläder jag ville ha med till Cypern och jesus, har nog kläder till 12 dagar! Men jag är sån att jag mååste ha valmöjligheter. Har bara "nya" kläder med mig. Kjolar från Thailand, klänningar från Thailand och en klänning från vero moda som jag köpte i helgen. 3 par shorts, som är relativt nya från cubus och topshop. Sen linnen som är "nya" som jag inte haft innan på resor. Tog inte med ett enda plagg som jag hade på corfu eller på kreta för 1 och 2 år sen. Allt är alltså bara använt i Thailand och Sverige så det är kul att ta med  kläder jag alrig anävnt utomlands förutom Thailand. Men det är ju fööör mycket. Sen har jag 5 bikinisar haha, en om vi ska till vattenlandet , den sitter lite tajtare så den inte trillar ner och sen 4 andra som jag turas om med. Sen ett par klackskor, 2 par sandaler, 1 par flipflop , kanske 1 par slipin och tänkte åka i loafers....haha ja ni ser! Fööör mycket. Ska få plats med handduk, plattång och smink och allt. Hårtork tar jag inte med för mitt hår torkar assnabbt om man sitter på balkongen oh sminkar sig typ. Wiiie, vad jag längtar. Ska även få plats med en luftmadrass  som vi hade hemma sen Corfu... =) Snaaart, snart åker viii. Måndag halv 9 på morgonen.....är liite skakis för flygresan som alltid men men. Sen allt detta jag har packat med mig nuu ska jag ta med mig till Thailand, så jag slipper gå runt i samma shorts heela tiden. Gik runt med 2 shorts hela tiden haha...ajaa...nu har jag massa fiint att ta med. Klänningar, kjolar, shorts. OH, längtar till Thailand med nu.

Nu tänkte jag ta ett baad och sååå...kollar just nu på The hills. Har typ redan sett alla avsnitt men kul att kolla på det igen..för har glömt dem första avsnitten =)!

Blir nog Polen den 25 juli - 1 aug, med Patrik eller själv. Kanske inte så kul för honom eftersom staden där min mormor bor är såå himla liten. Stan är liksom minimalt hahah. synd, hade vatt kul om det varit en stoor stad men nu vet jag inte om han ska med =( isåfall hämtar mamma mig på flygplatsen och så tar vi tåg tillsammans till mormor igen. Får see, får se.

Nej mina kära vänner. Ska kolla klart på The hills oh sen baada tror jag. Förresten, dem i the hills, vissa klär sig så sjukt snyggt =)! Eller snyggt iaf. Dem verkar ju bara gliiida och festa om dagarna haha. Vissa verkar inte ens jobba som spencer men ändå har han råd med massa dyra saker och resor? Hmm....rika föräldrar kanske?

Neej....får även ta utgång när jag och luis är hemma, bruna och fina =)! Hehehe

Ändrade planer

Det blir ingen resa med min syster....TRÅKIGT!!!! Men ska nog åka till Polen istället, patrik kaaanske ska med. Kanske inte så kul för honom att vara där och inte kunna polska men men det löser sig alltid ju. Mormor är så snäll så och kan tom några ord på svenska haha. Annars åker jag dit själv sen och stannar 1 vecka typ. Längre behvöer man inte stanna.....

Idag kommer Patrik till miig. Vet inte vad vi ska gröa mer än att titta i tax free tidningen och beställa kanske och sen ska jag äta nötkräääm!! Han fick 15 st från ett företag som gör sånna....vadå GOTT?! Älskar nötkräm haha.

Nu ska jag kolla på tv och jaa vad finns det mer att göraa? Niko sover just nu i mitt rum .Längtar till han kan gå långa promenader =) det är så skönt...

Tisdaag

Tisdag idag och denna dagen kommer gå snabbt. Ska till nova vid 4 med anna och kolla lite och sen kommer linda och karin och så ska vi fikaaa. Sen i veckan kommer patrik hit med taxfree katalogen så ska vi se om vi ska beställa något =) jag ska iaf köpa masas skittles på flygplatsen. Kostar bara 29 kr haha så kommer köpa med mig typ 3 och på vägen hem 3. Ska vara med på vattengympan där, jatack!!! hahaha.

Nu ska jag snart in i badet och bada lite och ta fram kläääder jag ska ha på mig idag..kallt eller varmt? Blir nog shorts hehe. Faan vill ha jobb och få in pengar, hade köpt såå många skor då haha. Vill ha ett par converse, dem jag har i vita skinn men vill ha i tyg, fanns sånna snnygga röda! Hade varit så snyggt!! Men tyvärr så har jag inte råd just nu.....resan har tagit en del pengar och måste växla fickpengar med....wiiie som jag längtar!! Bara 6 dagar kvar. Har gått så snabbt allt. Snart är juli slut och sen är det augusti liksom....guud! Snabbt allt går. Man vill ju inte att det ska gå för fort så man helt plöstligt är 30 år typ....man ska njuuta nu, och som soff sa, njut av ledigheten och att jag ska fokusera på målet framför mig = thailand!! =D För seen kommer det knappt bli ledighet när jag ska plugga i höst!! Så ja, man kanske borde ta vara på ledigheten, ska ta tag i saker också. Ska börja träna sen i höst. Funderar på att träna fotboll igen. Blir så sugen när jag ser alla som spelar och allt, och jag var ju faktiskt rätt bra där bak på backen!! Fick ju tom pris en gång för bästa backen =)! Så ska tänka på den saken, har ju alla mina fotbollssaker kvar och allt.

Nu ska jag baada och sen fixa lite..orkar inte fixa håret idag så får bli en knuut....


Man ska inte sätta upp håretnär det är blött egentlgien men det gjorde jag typ varje dag i thailand fram tills jag köpte en plattång och då var det typ 3 vekcro kvar haha...ajaa! Denna gången ska jag ta med mig en plattång så jag slipper köpa en! För nu vet jag att jag använder en.


Nu kom niko in i mitt rum hihi, så sööööööt. Som han växer, ni anar inte! Vi ser ju det inte så mycket heller men folk som kommer lite då och då ser ju det mer än vi. Men jag kommer märka stor skillnad när jag varit borta en vecka säkert.....lilla niko börhjar bli stoor!


hahaha

Kollade nyss på mamas boys, vilket sjuukt program. Idag valde killarna vilken tjej dem ville ha...En kille valde mellan sin mamma och en tjej och valde som tur var tjejen. Mamman blev sjukt sur haha, släpp tyglarna och låt honom välja vem han vill liksom. Man vill väl se sitt barn lycklig? Sen en valde den hans mamma ville och en valde den han gillade......men men haha sjukt iallafall. Hade aldirg låtit min mamma välja kille till mig. Aldrig. Och dessa killaran var typ 30 år? Haha, lev livet själv och inte genom din mamma...jesus... Killarna åkte iväg med sina valda tjejer till en ö i 3 dagar och den ena killen åkte hem tidigare....( han som valde hon som mamman gillade) konstigt att han åkte hem själv då i förväg om han inte ens gillade hon tjejen haha. Kände att det blev lite klyddigt här nu...inte lätt att förstå om man inte har sett det men men .

Vad har jag gjort idag då? Inte ett skit...hahah sitter fortfarande i min pyjamas men dagen har gått snabbt. Nu är det snart tisdag och då ska jag till Nova och fiika. Sen är det onsdag och snart är det helg och jag måste börja packa!! Kommer ha med mig fööör mycket kläder det vet jag, ska vara borta en vecka men kommer ha med mig olika shorts, klänningar, kjolar och 3 par skor =P Måste ju kunna väljaaa....Ska bli så skönt =D!

Nu ska jag göra det jag har gjort hela dagen......alltså - kolla på tv!

I höst ska jag faan börja träna!! Ska iaf springa runt gunnesbo eller något för kan inte sitta här och vara en sån soffpotatis och bara gå upp i vikt hela tiden. Nej, ska vara slimmad och redo för stranden i Thailand!! Thailand - 2010 - here I come ! =D Haha, längtar!

Hoppas alla har haft en bra daag....och sov så gott sen, skriver imorgon.

Ciaao

Mallorca ?

Sitter just nu och kollar resor till Mallorca, ska åka dit med min syster som det ser ut nu. Ska bli skönt. Först med Patrik 1 vecka sen hemma lite och sen på det igen. Fan vad jag älskar att reeesa....Ska bli skönt att komma ifrån Sverige lite också, så sjukt tråkigt haha. Bara chilla och sola, bada, äta god mat, dricka lite drinkar. Som jag längtar. Och jag och Patrik åker om 1 vecka exakt. Nu ska jag och Sandra bara hitta en bra, men har hittat en helt okej nu..fint hotell och allt =)! Nu beror det bara på när vi ska.....juli eller augusti?

Idag ska jag inte göra någooot alls haha men imorgon ska jag till Nova och fika lite och sen hem igen antagligen hehe....

Ajaaa har inte så mycket att skriva om mer än att jag hade en sköön helg igen. Träffa Patrik i fredags och sen lördags åkte vi till center syd och handlade solkräm, aftersun och jag hittade en klänning för 130 kr på vero moda...helt söt. Sen skulle han ut på kvällen så jag chillade hemma och kollade på Twilight =)! Sen kom han till mig efter han festat klart....och i söndags hämtade Angelica och Micke upp oss och så åkte vi till Nova och käkade på Mc donalds och sen åkte vi till stugan och gick på kalas =) Tommy fyllde år så där var massa folk....Trevligt.

En mycket sköön helg helt enkelt.

Nu ska jag kolla på tv och sen kanske ta ett bad och fixa lite..plocka ögonbrynen..dem växer som ogräs, kunde inte mitt hår på huvudet växt som ogräs istället för ögonbrynen? haha

Losing you



Dead by April - Losing you



Ska kolla på Twilight nuuuuuuuuu...kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna!! Så sjukt bra film.

Möllan

Igår åkte jag inte till Malmö vid kvart över 5 och mötte upp Anna. Gick in på hm typ och kolla och sen gick vi upp mot Möllan. Kom dit och köpte två - tre cider var. Asmysigt ju. Satt och pratade och sååå.... =) Satt även två äldre män vid oss ett tag haha, helt balla. Dem ville ha hjälp av oss med att komma på en bok...så berättade dem att den handlar om jesus eller något som gifter sig med någon ch ska knäcka koder jag och anna bara "DA vinci koden" Dem bara juuuuust det, vi satt och klura på det i 20 min haha....och sen massa andra balla kommentarer.

Får sätta oss där någon gång innan vi ska ut, asmysigt iaf! Och när kvällen började dra ihop sig kom det alltfler unga men då skulle vi gå ändå....trötta och så båda två.

     
Vi på Möllan
 

FYFAAAN

Fyfaan vad varmt det är här inne....galet galet! FAN att man inte har en fläkt eller aircondition. Varmare inne än ute....tror att jag dör av svett snart haha. Svettas som en gris!! Ni anar inte. Orkar knappt skriva här nu för är såå varm. Funderar på att ta en kall dusch men känns onödigt för kommer bli lika svettig sen ändå.

Innan kände jag helt för att gå ut men sen kom jag på att jag är såå trött egentligen och kan somna nuuu om jag vill men vill inte det för då kommer jag inte kunna somna sen. Patrik ska komma hit efter han har varit ute med jobbet...så han kommer ju komma vid typ 4-5 på morgonen!! Haha, dyrygt. Kommer han säkert vara full och jävlig! =P Men imorgon ska vi nog till stugan för Tommy fyller år..sen har dem poolen uppe ju men tror inte jag ska bada ändåååå...bull! Eller så sticker vi till stranden....ja OM han mår bra imorgon och allt!! Vet vi ju inte...

Nää, glad att jag inte ska ut nu för är så trött!!

Längtar såå till nästa måndag...då åker vi! =D Anna åker redan på lördaag, fusk hehe men måndag är ju bara 2 dagar efter! Jag och sandra ska försöka boka en resa snart också!! Fyfan vad skönt alltså.

Nej nu ska jag sätta mig i trädgården och sitta där och svalka mig i skuggan..fyfan vad varmt alltså!

Friday and I'm in love...

Fredag idag och solen skiner!! Sitter ute och solar idag igen, är dock inne nu en stund för blev för varmt! Suger att inte ha någon pool som man kan svalka sig i. Måste in och fixa mig vid 2......sen ska jag äta något vid 3 och sen till veterinären och sen Maaalmö. Som det ser ut nu så kommer det vara fint även ikväll, får hoppas det. Tar med en tjocktröja ifall det skulle bli kallt men det tvivlar jag på.

Hoppas ni får kul i Götet tjejer! Får ses nästa vecka innan jag och anna åker boort. Får ta en fika eller så =)!

Nu ska jag fortsätta sola och läsa i min bok. Så braaa!

NY design

Satt och pillade på min design och nu är den bytt....samma bild dock men andra färger och annan bakgrund! Tycker det är kul att byta då och då...kommer tröttna på denna snart men tyckte det var coolt med converse som bakgrund...converse med en liten krona på haha.

Tiden rann iväg och nu MÅSTE jag sova...

Godnatt

Godnatt alla små jordgubbar

Ska ta och sova nu alldeles strax. Hoppas att det blir soool och sool och återigen sool imorgon, hela dagen lång. Ska först sola i trädgården, sen duscha och fixa mig lite och sen till veterinären och sen tar jag tåget in till Malmö där jag träffar Anna, ska gå lite i affärer och sen sätter vi oss på Möllan och tar några cider och tar det lugnt. Sen kommer Patrik och hämtar mig. På lördag ska vi in till Center syd på dagen och sen åker han hem för att han ska ut med jobbet på kvällen. På natten kommer han hem hit igen och på söndag får vi se vad som händer....kanske träffa hans syster m. familj igen eller åker vi till stugan och solar lite där, poolen är uppsatt så får see om jag ska bada....inte direkt rätt tillfälle att bada nuu känner jag haha, ni fattar nog. BLÖ! Ont i magen har jag också...och svettas extra mycket under denna perioden, bra va? Fy, känner mig som en blööt pöl just nu och då har jag ändå fönstret öppet, så mycket det går. Fyfaan, ska läätt ha aircondition på hotellet!! JATACK. Dessutom kom jag på att det är såå kvavt på kvällarna i Cypern. När jag var i Ayia Napa så krullade sig mitt hår direkt när vi gick utanför dörren...känns ju lön att fixa håret nu då? Neee, får se, kanske är bättre nu, vem vet!

Snart bara en vecka kvar. Kan inte fatta. Gått så snabbt. Känns som vi nyss kom hem från Thailand och vi började prata om att resa i sommar. NU helt plötsligt SKA vi resa om en vecka och några dagar. Sen heelt plötsligt sitter jag på planet IGEN med min syster. Sen heeelt plötsligt sitter jag på planet IGEN, denna gången med Soff. Kommer gå så sjuukt snabbt, tror jag, hösten går alltid segt men kan ju hoppas, och seen är vi där. Som jag längtaar! Sjukt. Soff, du vet inte hur det är där borta än men jag kan garantera att du kommer älska det!! LOVE it, njuta av varje sekund vi är där och när du är hemma igen kommer du bara tänka tillbaka och önska att du var där igen. =) För underbart är det och JAG ska visa DIG hur man festar i Thailand. För DET är JAG grym på! Så det så! =)

Vi kommer helt enkelt få en toppen semester som vi seent kommer glömma. Det kan jag lova dig!

 

Kommer bli galet!

Svettlöken

Sitter och känner mig gaanska äcklig. Var ute i solen halv 10 - halv 1 kanske! Gick dock in och ut och svalkade mig lite här hemma och sen orkade jag inte ligga och steka mer så jag gick ut en runda och gick för att lämna Niko ensam. När jag kom tillbaka 15 min senare stod han fortfarande och ylade! Kommer han någonsin att lära sig? haha, jag vet det tar lång tid men igår när vi lämnade honom så kom vi tillbaka efter 10 min och då hade han gått och lagt sig i sängen igen och bet så sitt ben. Men det är väl olika från dag till dag. Pappa ska vara ensam med Niko sen 1 vecka när jag och Sandra är utomlands och njuuuter och då måste ju pappa kunna åka och handla eller vad som helst liksom.....måste kunna lämna Niko ensam. Jag kan ju dock säga heeejdå till jobb i höst =S Hur fan ska det gå att lämna en 5 månaders valp 4 timmar själv...om det nu ens FINNS deltidsjobb...inte så att man kan begära det alltså så. Men men får väl seee....annars får jag sitta hemma sep, okt nov och dec med och sen åka!! Sen när jag kommer hem MÅÅÅSTE jag ha jobb. Då får man hoppas Niko klarar sig själv lite längre liksom.....när jag är borta dem 2-3 månaderna så kommer han vara själv lite men då är han ju 10 mån typ eller något så hoppas han kan vara hemma själv då =S!

Nu ska jag ta och duscha...eller måste vänta på mamma och sandra för vågar inte lämna dörren öppen till baksidan om Niko ska vara där själv, man vet aldrig vad han ställer till med.....

Skriver mer seen. Just ja, imorgon blir det nog möllan med Anna. Ska sätta oss där kanske vid 6 eller så och ta det lugnt! Ska först vaccinera Niko och sen åker jag direkt tror jag.....får se hur vädret är!

Sommar och sol...

Fyfan vad det steker ute!! Gick in för att ta en paus. Är så sjuukt varm! GALET! Men längtar ändå till Cypern där man kan bada i poolen och i havet! Vi har ju megapool på vår hotell så längtar heelt. Vattengympa here we come! ;) Nej skulle bara uppdatera er alla om att jag ligger och steker i solen =P och hoppas att ni som jobbar har det bra där!! hahaha naaw, ne skoja bara, Linda nu vet jag att du blir lite avundsjuk va? =P

Ska ut och sola vidare och hoppas på att man kan få lite mer färg!! Heja heja, kom igen nu solbrännan.


River Flows In You



♥ Helt underbar låt  ♥

Så länge vi båda andas

Började läsa den sista boken i Twilight serien precis innan mammas 2 jobbkompisar kom så fick lägga ifrån mig den. Som sagt, mammas 2 jobbkompisar kom hit vid halv 7, hon ena hade med sin hund som är halvbror till Niko, en ljus vovve. Verkligen jättesnäll och gullig! Vi blev helt chockade först och tänkte "jesus vad stoor Niko kommer att bli" för hanarna bli alltid större än tikarna ju men ändå. SÅÅ himla söt, kommer lägga in bilder här nedan på dem 2 busarna. Dem lekte och hade sig och vi alla bara satt ute och kollade på dem, så söta. Sen helt plötsligt var klockan halv 10. Tiden bara sprang iväg som alltid. När dem hade åkt hem så gick jag till lekplatsen här vid mig så mötte jag upp Anna så satt vi och pratade lite på gungorna. Skönt att komma ut lite och träffa folk och vara lite social ibland haha. Tycker det är skönt att vi bor så pass nära att vi bara kan gå ut och gå en promenad eller träffas 1 timme för att prata och så.

Imorgon måste jag dock vara hemma på dagen för min syster ska iväg på lite ärenden och sånt. Sen på kvällen händer nog inte så mycket. På fredag ska vi vaccinera Niko och sen ska jag nog in till Malmö och träffa Anna, ska gå lite i stan eller så och sen sätta oss på Möllan och ta två eller tre cider var och bara chilla och snacka och sen så hämtar Patrik mig vid 10 eller så, ska inte bli försent. Kommer ju sätta oss där kanske vid 7 om vädret tillåter. Håll nu tummarna att det blir fint väder =)!

Sen är det helg igen och jag kommer vara mobbad på lördag. Anna är i Malmö och vissa är i Göteborg och sååånt haha. Ajaaa, får bara ta det lugnt och chilla och så. Kan vara skönt det med!! Sen efter jag varit utomlands med Sandra så får vi ta utgång tjejer! Blir ju i början av Augusti. Då kommer jag vara pepp för då kommer jag inte ha varit ute på ett bra tag så då vill jag UT! Hoppas någon vill med mig!!

Tycker att jag har blivit helt aktiv i bloggen, har sån bloggperiod nu, förut hade jag sån bloggtorka och tyckte inte alls att det var kul att skriva men nu känner jag att jag kan sätta mig här och skriva hur mycket som helst. Men det är väl skojsigt? Tycker att ni andra också ska börja bli lite flitigare. Anna är ju flitig iaf med många bilder och allt =)!

Nej, nu ska jag ta något att äta och sen försöka sova.

godnatt mina vänner!

 

  ♥ Det är sjukt vad en hund kan få en att må bra! Min lilla solstråle! ♥

Nu säger jag godnatt och sov så gott!


Strandleksak

Kollade Annas blogg och ska nog också köpa den studsande bollen, verkar ju skitkul att ha i vattnet och så!! Wie, nej nu längtar jag massa!! Den 13 it is!

Ljudet av ditt hjärta

Har nu läst klart "Ljudet av ditt hjärta" och den var sååååsåsåså spännande!! Nu har jag bara en bok kvar =( vad händer sen då? Vill ju läsa fler böcker! Får inte ta slut sen ju. Denna serien är typ den ända jag har varit helt besatt i haha. Kan inte sluta läsa när jag väl börjar. Så sjuukt bra och längtar så sjukt mycket till andra filmen alltså. Ni anar inte! Kommer sitta fastklistrad där när den kommer ut!! Älskar Twilight! Bästa som finns.

Snart kommer mammas kompisar hit och kollar på Niko och såå, ska visa oss hur man klipper klorna typ och sen ska vi träffa hennes hund, ozzy hihi. Nikos halvbror då ja!

Är sååå svettig, har duschat och allt men fyfan fortfarande heelt svettig. Jävla väder alltså haha!

Sverige

Haha....innan var det svettigt varmt, sen började det ösregna och nu är det fint igen..............vad händer ?!
Ska bli skönt att åka utomlands.....kommer vara svettigt men det är iaf skön värme och inte kvav så man knappt kan andas ibland haha. Vi ska nog även besöka vattenlandet, ska vara skitstort har vi hört så det ska bli kul. När vi var på Kreta för 2 år sen så var vi på ett vattenland, askul. Älskar det!



 Hääärlig strand, Cypern- Fig tree bay, hit ska vi =D

 Vattenlandet i Cypern som vi nog ska till. =D

Ska även försöka hitta en resa till mig och sandra. Fyfaan vad härligt. Kommer bli en härlig sommar. Vill egentligen till Polen med kanske 4 dagar och hälsa på mormor där, mamma kommer ju vara där men jag kommer inte hinna.. =( kommer hem 20 och sen måste jag åka med sandra typ 27, så blir ju gaanska stressigt om jag ska hinna till Polen där med....synd, för ville dit!

Ska lägga mig i sängen nu och läsa klart boken, spännande nu! Vill börja på 4an, kommer inte kunna vänta till den 13 haha så får ta med några andra böcker till Cypern istället.


Svettigt värre

Idag vaknade jag som vanligt kl 9.....gick upp och åt frukost och sen gick jag ut och satte mig lite i solen, läste lite och sen gick jag och sandra ut och satte oss på bänkarna så niko fick vara själv. När vi kom tillbaka hade han lagt sig i sin säng igen och han låg däro ch bet på sitt tuggben....framsteg =D inget ylande idag inte....!
Sen dammsög vi lite i köket ....och jag bytte mina sängkläder, så skitigt...nu är det rent och fint. Ska gå och bada snart..eller duscha kalldusch eller något för är så sjukt svettig!! Känns som det kommer börja regna sen igen...

Vid halv 7 kommer mammas kompis med hennes hund som är Nikos halvbror =) Får vi se hur det går och på fre ska vi till veterinären...just det =S Anna...vi får se när vi ska dit ju...fast kanske inte måste med.....vi får se iaf!! =S Han ska vaccineras och såå...

Nu ska jag ta ett bad eller en dusch och fräsha till mig, är helt äcklig just nu haha! Redan onsdag och snart helg....tiden rinner iväg och snart åker vi på semester...fyfaan vad härligt! Kan inte längta mer just nuuu....