Polen!

När jag äntligen kommer hem från ett ställe ska ja åka iväg igen!! Åker till Polen ikväll. Kommer hem den 7 augusti. När jag kommer hem så är bajskorvarna i Ayia napa och har sjuukt kuul!! Vem vet, kanske kommrer ner en ecka om det finns ngt billigt :D!!!! HOPPAS! hade iaf varit asskoj!!

Nu måste jag packa vidare och så...Skulle bara säga att jag saknar min älskling redaaaan! Han stack nyss. =(! Hoppas nu det blir kul och fint väder i Polen. HOPPAS! Det kommer nog gunga mycket idag, käss väder och åka båt! Ajaaa...

Måste kila. Ha nu det aaaasssssssssskoj i ayia napa!! men inte föör skoj ;)!! Ses när ja kommer hem igen. Ses om 17 dagar!! =|

Älskar dig älskling jättemycket!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från Kreta igen, sorgligt men sant! Hade gärna stannat en vecka till. Här i Sverige är det ju bara skitväder! Vi hade molnfritt varje dag plus att det var sååå sjukt varmt ute. 45 grader i solen eller något. Sjukt stekigt och sånt älskar jag =D! Har haft en helt underbar resa med min älskling. Har haft jättekul och mysigt såklart! Vill jag göra om snaaart!!!! Behöver bara lite pengar hihi! Det har iaf varit jätteroligt och jag är hur nöjd som helst med stället och så =)!
Jag vid straden..
jag och mi fina älskling på straden. Näst sista dagen =(!
Jag och min älskling igen =D!
=D! ÄLSKAR DIG!!


Och tack lotti för det du skrev =D! Vi solade och badade för dig med! Och vi har haft det helt underbart =D! Hoppas du har haft de tmed. hihi.

haha

Nuuuuuuuuuuu funkar mitt internet igen!! WOHO liksom! Skulle bara skriva hejdå en gång till. Satt hos elin och skrev det förra. Hon blev glad för vår fina present =D!!! hihi så bra! Glöm nu inte och ge vår till marika bara ;)!

Så ha det så braaa hemma i Sverige. Ska tänka på er när jag ligger och steeeker på fredag =D!!

Pussssssss!

HEJDÅ!!!

Snart åker jag iväg till KRETAA!!=D
Ska iväg till malmö vid halv 9 sen imorgon åker jag! så alla får ha en skön vecka utan maaj! men det kommer ju inte gå ;)!

CIAAAAAAAAAAAAAAO!
Ska sola för er med =D!hörs om en vecka:D

Imorgon

bär det av till Kreta med min älskling. Känns helt konstigt för vi bokade resan gaanska tidigt och vi har längtat jättelänge, men nu är det äntligen dags och det känns helt sjukt! Men är så glad att tiden är inne och att vi åker imorgon. Skrev nyss klart min packningslista och hoppas inte jag har glömt något! Den blev ganska lång iaf så inte så troligt att jag glömmer något. Vid halv 9 kör min pappa mig till Maaalmö till min älskling. Sen imorgon ska vi och handla flippflopp till min älskling för han hade visst inga. Sen vid 3 åker vi till Sturup! Vi kommer hem igen den 26:e! Men så långt har jag inte tänkt nu.

Sitter just nu i pyjamas så måste nog klä på mig ochfixa mig snart så att jag kan åka till Ag:s och handla lite godis och någon tidning till planet och så. Tar ju ca 4 timmar eller något så måste ha något som underhåller mig förutom min älskling då! ;)

Aja, skriver kanske sen igen. Fast känns onödigt för ingen läser min blogg förutom mina kompisar? Haha! Sitter här och skriver sånt dem redan vet. Men vem vet. Det är kanske någon där ute som läser, som jag inte känner. Hade varit skoj!

Måste kila nu. Packa lite, äta och göra mig klar!

Over and out!

Packning på g!

Ska börja packa lite smått nu. Har icke börjat än, bara tvättat tre saker?
Imorgon kommer min älskling och hämtar mig vid halv 9. Vi åker hem till honom och sover där och på tor åker vii. Kommer vara skitnervös innan haha, det är jag alltid innan jag ska utomlands. Kommer ha svårt att somna på onsdagkväll. Sen när jag kommer hem sticker jag ganska snabbt igen. Och dem andra sticker till Ayia Napa den 3 eller något så träffas inte på ett tag därja! =P! Men ni kommer få skitskoj dääär, och jag kommer få skitskoj på Kreta =D!!! hihihi.

Har börjat kolla efter jobb hihi! Hittar väl inte så många men ja. Får kolla när jag kommer hem istället. Känns onödigt att leta nu om jag ändå inte kan börja nu eller komma på intervju så ja. Tar det när jag är hemma. Vill sjukt gärna åka utomlands med kompisar igen, en gång till liksom eller så vill jag åka till Thiland senare någongång när jag har skrapat ihop lite pengar. Men hade inte bangat en sista minuten med några i augusti eller så! =P

Måste börja packa lite nu. Fast är sjukt sugen på att baaaka en kladdkaka! Haha. Får se om min syrra vill hjälpa mig med det för orkar inte göra den själv!

Over and out!

sol och bad

Nu äntligen kommer stunden jag har väntat på. På tor kl fem går vårt plan från sturup och det ska bli så himla skoj. Ska bli skitmysigt att komma iväg och bo med Patrik i en vecka! Sola och bada varje dag, äta god mat, hitta på massa saker, ja ska helt enkelt bli skitskoj och jag längtar som fan. Tiden går helt sakta om man lägtar mycket till något.

Vi är borta från den 19 till den 26. Den 28 ska jag på dop och den 29 åker jag, pappa och min syster till Polen för att bada och sola och så. När jag kommer hem igen så ska jag leta jobb. Ska ta det seriöst och leta och leta, vill ha jobb så jag kan flytta till min älskling i någon månad eller så och se hur det känns! Hade varit skitskoj. Ha en sån lägenhet för oss själva. Vi får sehur det blir med den saken men hade varit sroligt att testa på det iallafall.

Ja, annars, igår så var jag på Novis med Linn och ja handlade en mascara...wohoo, extrapris, 39,50! Vilket kap vi gjorde där ja ;)! Lycka till nu snäckan och hoppas du får något av jobben =)! Håller tummarna. Fast isåfall måste du loova komma ner ibland och hälsa på miiig!! ses ju inte på ett tag nu =(! Buhuhu, men vi får snacka och så! Men lycka till, hoppas allt går bra för dig! Det tror jag det gör, hihi!

På onsdag åker jag nog till Patrik och sover där till Torsdag så slipper han hämta mig sen innan vi ska till flygplatsen. Hans mamma kör oss dit så då är det bra om jag sover där till torsdag, det blir lättare då. Precis innan vi ska bege oss iväg till sturup ska vi kolla på trav typ. En han känner har en häst som ska springa, så det tarväl 3 min ? Efter det åker vi direkt till sturip! Ihhh, längtar, är helt spänd och vill bara komma dit snabbt, men dt ska bli mysigt! Kreeetaaa,,,here we come!
Måste iofs börja tvätta och så idag, packa lite och köpa det sista så att jag inte behöver stressa på onsdag typ.

Är lissen elzor men kunde inte hänga med till Kiviks marknad. Var tvunge att fixa massa, växla dem sista pengaran och köpa lite saker, tidningar och så. Vill inte att det ska bli helt stressigt på onsdag eftersom jag åker till Patrik då. =( Men det kommer fler marknader! JADÅÅ! hihi

Näääe, nu ska jag väl ta och tvätta något och såå..lägga fram lite saker, några linne och så. Ska inte ta med mig såå mycket som jag alltid gör. Onödigt med jeans och tjocktröjor och så. Men aja, det löser saaj!

Nej nu orkar jag inte sitta här längre. Pusssshaj!

Älskar dig hjärtat! Ska bli så kul och komma iväg en vecka med dig nu!!

Noviiis

Ska till Nova med Linnzan idag!=) Är sjukt sugen på en mcflurry haha =D! Måste äve böja tvätta lite och sånt, och sen börja packaaaa för snart då jävlar. På torsdag kl 17.00 går planet typ. Wiiiiiiiie!

Ska göramig klar nu...Har inget att skriva!

4 dagaar

Snart åker vii!!! SÅÅÅ roligt det ska bli =D! på tor åker jaag till kreeta..längtar...=)!

Det var skoj i fredags=)! hihi..men belv lite kaos på slutet men ajaaa...  =P
hihi va skoj i lördags med men ja man har ju fått ett antal myggbett..haha!

Nu ska jag till Lommis och kolla film eller något...vill e sex and the cityyy !!=)

Fredaag imorgon

Japp...då var min arbetsvecka slut imorgn! Slutaer 3 imorgon..hihi....NAJSBAJS!=)
Hade varit najs med mer pegnar..men icke....får väl se sen efter deras semestr..kanske behöer lite folk då?? Vem vet.
Ska bada nu sen soova!!! ska va i säng 11 alltså! Så jag kommer upp sista dagen imorgon..sen är det parttyyy..måste hem o vila och bada och fixa mig och så!

Ska bada nuu!! Om en vecka sitter jag på planet till KRETA:D

Trejdeeee dagen

Idag är det då onsdag och tredje dagen jag jobbar. Har inte varit så trött på jobbet som ja brukade va förra sommaren. Det är bara för man sitter i ett bättre rum...har saker att göra och det är roligare än Pentasa! Usch. Så det är ju iaf positivt. På morgonen halv 6 går jag upp utan problem. Går och lägger mig tidigare än vanligt så kanske är det därför? Om två dagar är det fredag och partyyyy...och även sista dagen på jobbet. Sjukt skönt..men samtidigt har jag inget att göramån, tid, ons..joo kanske kiviks marknad haha! Men på tor åker jag och Patrik till Kreta så kan ändå inte jobba dåå...plus att det är semester den veckan....hihi! Men lite pengar får jag iaf och det är ju bra det. Tiden gick även sjukt fort idag, i måndags och tisdags gick den sjukt segt..men idag rann ju tiden iväg. =)! Längtar fort till Fredag..och imorgon ska jag nog träffa Annaaaa en stund efter jobbet eller så =D!! WIEEE!
Skönt att komma ut lite också...sitter ju bara hemma efter jobbet och så...

Väntar på att min syster ska komma hem med mina nonstop! hahaa.Blev helt sugen på det så ringde henne när hon var på väg hem från Malmö. Snäll som hon är hoppar hon av i Lund och köper det åt mig =D! haha. Måste ladda upp inför finalen idag...pussycat dolls! YESBOX! Najs! undra vem som vinne? hmm...har ingen aning alltså! Men hoppas ändå att en vinner..haha vet inte vad hon heter ens!

Ska lägga mig i sängen och vila lite nuuu...imorgon efter jobbet blir det Nova med mamma först fr att hämta ett par skor som Patrik lagt undan till sig! haha.

Hoppas det går bra på körningen Lottiii =)! haha.

Andra dagen på jobbet...

gick lite snabbare och den var inte lika dryg. Det var sjukt jobbigt för man får så ont i ryggen alltså! Mpåste få massage asså! haha...men jag fokuserar på pengarnaaaa oh tänker fram till fredag ;)! Det är trots allt bara 3 dagar kvar och jag har ju jobbat där längre innan...4 veckor som mest..DET var plågsamt! hahha...Sen rä et SJUUT varmt inne i lokalerna..man blir ju helt svitt!!! haha. Fan ingen luftkonditionering eller något..man blir MATT!! men idag hände ändå en helt ball sak....Skulle öppna en låda med små spritflaksor som ja skulle packa ner....så i vajre låda fårman en sån papperslapp med eller så..ja svårt och förklara men som skydd typ...så på den stog det.." bajskorv hahahah" asså hahahaha..ja tyckte det var skitkul...för det är tydligen någon på Inpac som har haft sjukt tårkigt och skrivti det?? undra vem ;)! hahaha. Så ball att just jag tog den lådan också haha!

Saaaknar min lilla älskliiing!!! Kom hiit hihi..men ses ändå på fredaag =D!!! HIHIH..

Ska göra något att äta sen lägga mig i sängen!:P pussssss

Andra dagen på jobbet...

gick lite snabbare och den var inte lika dryg. Det var sjukt jobbigt för man får så ont i ryggen alltså! Mpåste få massage asså! haha...men jag fokuserar på pengarnaaaa oh tänker fram till fredag ;)! Det är trots allt bara 3 dagar kvar och jag har ju jobbat där längre innan...4 veckor som mest..DET var plågsamt! hahha...Sen rä et SJUUT varmt inne i lokalerna..man blir ju helt svitt!!! haha. Fan ingen luftkonditionering eller något..man blir MATT!! men idag hände ändå en helt ball sak....Skulle öppna en låda med små spritflaksor som ja skulle packa ner....så i vajre låda fårman en sån papperslapp med eller så..ja svårt och förklara men som skydd typ...så på den stog det.." bajskorv hahahah" asså hahahaha..ja tyckte det var skitkul...för det är tydligen någon på Inpac som har haft sjukt tårkigt och skrivti det?? undra vem ;)! hahaha. Så ball att just jag tog den lådan också haha!

Saaaknar min lilla älskliiing!!! Kom hiit hihi..men ses ändå på fredaag =D!!! HIHIH..

Ska göra något att äta sen lägga mig i sängen!:P pussssss

Första jobbdagen

Usch...haha..nä, men har jobbar där två gånger innan...det är ju inte världens roligaste jobb...och man sitter för det mesta tyst för man msåte koncentrera sig så det blir rätt och så..vi har mycket att hinna med så det måste gå snabbt också. Men det är bara 4 dagar kvar..och är iaf glad att jag fick ngt jobb....tjänar ju pengar =)!Så är glad för det...annars hade jag bara suttit och ruttnat denna veckan med=P! Men 4 dagar går nog snabbt faktiskt! hihi.

Idag ska jag inte gröa något ALLS! baaara slappa...sova haha =P tv typ. Vi får väl se.

Orkar inte skriva mer!:P

Lääängtar till fredaaag =D=D!

Heeelgen!

Ännu en mysig helg!! Har varit med min underbara älskling! Han kom hit i fredags vid 6, vi åt, stack till Nova, åkte och hyrde film och mös =)! hihi. I lördags så var vi typ ute lite och såå..sen på kvällen gick vi på bio och såg Die hard 4. Ganska bra film. Idag har vi bara varit hemma och latat oss! =P Vi var ute och gick en låång runda,..sköönt =)! Helgen har iaf varit super! Vi måste passa på och vara med varandra på helgerna för han jobbar ju nu. Så vi kan inte ses mer än helgerna typ. Sjukt tråkigt men bra att han har jobb iaf =D!

Imorgon är det min tur att jobba! Gå upp tiiidigt och sen jobba till 4! Kommer decka direkt när jag kommer hem. Så därför ska jag gå och lägga mig alldeles straax! Väntar bara på ett samtal sen så ska jag sova gott!

Snart åker jaaag utomland!! om 1 ½ vecka ungefär =D

Jobb

Mamma ringde mig för 15 minuter sen och sa att jag har jobb nästa vecka. På Inpac AB haha. WIIE! Fan vad gött med lite pengar men sjukt drygt att stiga upp 6 eller vad det nu blir! Men det är bara 5 dagar ..det klarar jag haha! Men jag kommer iallafall skrapa ihop några tusen hihi. Måste fråga mamma vad lönen är nu när jag är 18 =)!
Hoppas dagarna kommer gå snabbt alltså! Kommer va så sjukt trött om dagarna men ääh...för på fredag är det partyyyy..något att se fram emot. Och dessutom så har jag inget att göra om dagarna, mer än att mögla haha, så sjukt bra med jobb. Hoppas dem behöver hjälp efter den 7 augusti, när jag kommer hem från Polen. Hade vatt bra=)!

Idag ska jag städa lite, sen kommer älsklingen så ska vi nog kila iväg till Nova en stund. Han ville kolla på shorts och någon t-shirt till Kreta =)! Wihooo, för vi åker om 13 dagar nu. Fan vad jag längtar. Och nu när jag ska jobba 5 dagar så kommer det gå ännu snabbare. Dagarna nu utan jobb går så sjukt segt...men men..

Imorgon ska vi som sagt äta och titta på bio..tror vi.

Ska kila nu iaf, städa och bada och ta på mig och så...fixa mig! Sen är det Nova som gäller och kaske jogga lite senare! haha.

Så Jullan..nu kan vi plågas tillsammans! Gå upp tidigt och komma hem ungefär samtidigt haha! Så nu blir det inga mer sena kvällar för mig inte. Ska gå och lägga mig kl 10 alltså! Annars kommer jag bara somna på jobbet så som jag har gjort innan haha! Inte braaa.


Nya shoorts



Bjuder på en bild på mina nya shorts innan jag går ocxh lägger mig. Som sagt...jag väljer att vika upp dem lite mer..tycker det är snyggt så =)! hihi. Och med pumps till så sitter dem fin fint! Nöjd med mitt inköp eller vad säger du elin ?? ;)!

Nu ska jag sova..för en gångs skull. Imorgon kommer älsklingen till mig vid 6 tiden =)! Sen ska vi bara ta det lugnt och kolla på tv och så. På lördag har det blivit ändrade planer. Istället för att åka till danmark på lördag så tar vi det senare i augusti då vi även ska sova över där en natt ..på ett vandrarhem eller så!=) Så det ska bli kul. Vi har ju inte ens växlat pengar eller något inför lördag och sen ska det ändå regna på lördag har jag för mig. Illa illa...vill ha tillbaka sommaren! Är sugen på fest nu när jag lyssnar på mina underbara låtar! Man blir festsugen. Men inte denna helgen icke hihi. Ja så på lördag ska jag och älsklingen åka och äta på eftermiddagen typ, och på kvällen tror vi att vi ska gå på bio och mysa lite=)! På söndag blir det mest chill.

Elin...jag kanske kommer och tittar på filmen imorgon om det går=)! Vill se den och min data är ju som den är. TRÖG! Men måste städa och sånt...så om jag hinner komma så kommer jag kanske förbi en stund! hihi.

Nu ska jag nanna. Puspuss! Älskar dig min älskling! <3

Regn, regn, regn, mera regn..

FAaaan vilket jävla väder alltså! Helt sjukt. Det är juli ...var är sommaren?! Idag har jag tillbringat dagen på Center Syd med Elin! Linn var snäll och körde oss dit eftersom hon ändå skulle jobba kl 13.00. Vi fastnade i en sån MEEEGAkö på vägen dit haha! Men hon hann i tid till jobbet ändå. Jag och elin handlade ett par shorts var....likadana! ;)! Sen handlade hon en klänning med..hihihih!

Här är våra heta shorts!!! ;)! Man kan vika upp den hur man vill...jag kommer nog köra på det alternatviet på det vänstra benet....så man viker upp lite högre upp =)!

Dagens..hahaha! Inte så fin bild men orkar inte anstränga mig !:P

Linn bakom ratten!!! ;)!

Här är nörden elin i bilen!! haha
Här är proffset själv dårå=) Lite suddig bild men ajaaa...
Här uttrycker elin sin ilska!!! Hon vill inte åka hem!! Det syns även väldigt tydligt på bilden!
Men jag är bara SÅÅÅ SJUKT GLAD över att jag slipper Elin!! YEES =)! hahaha
Här är den fina löddeköpinge Center syd skylten!! ;)!

Nu har jag sammanfattat min dag! En bild säger mer än tusen ord =P! Men orkade inte fotografera där inne så det fick bli på vägen dit och hem! haha

Ikväll blir det bara chill! Skönt det också eftersom det ÖSREGNAR ute...och då orkar man inte gröa så mycket...orkar inte röra mig! :P


CEENTER SYD!

Woohoo..ska gå till Elin nu, sen går vi till Linn som kör oss till Center Syd. Linn ska ju jobba på mc donalds och ha på sina heta arbetskläder. Nu hoppas jag att hamburgarna blir extra goda =D!! hihi.

Mååste kila nu så att jag hinner i tid =)!

Sol, vind och vatten

Japp. Vad har jag sysslat med idag? Inget. Har varit hemma, suttit vid datorn, tittat på tv, spelat strandtennis i trädgården med min syster, bakat chokladbollar och nu väntar jag på att min älskling ska ringa mig =)! Saknaaar honom jättemycket....KOM HIIT! hihi.

Imorgon blir det Center syd med Elin. Hon ska som VANLIGT kolla på shorts! JAG BLIR GALEN! hahaha! Jag ska köpa..ett linne om det finns kvar..annars så ska jag inte köpa något alls!! =P!

Nu ska jag gå och ta några chookladbollar till, de blev godare än vanligt heheheh! Måååste även börja träna och springa lite Har ju ingen kondition längre!! Måste komma i form för fotbollen igen alltså!

CIAAAO!!!

  En liten bild från igår...detta hade jag på miig innan jag åkte och åt lunch =)

På vägen till bussen haha =P

På vägen yill bussen...fick skoskav i de skorna sen haha!:P

Extremt chill

dag idag. Ska bara ta det lugnt och baka något hade jag tänkt? Men lugna dagar behövs dem med. Sparar även pengar nu när nördarna är i Tyskalnd =D! Som jag sa till Anna " när du kommer hem från Tyskland kommer jag vara rik" haha, eftersom jag inte kommer fika så mycket nu. Har slösat sjuukt mycket pengar på mat och fika, helt sjukt. Så måste börja spara nu också. Har ju inget jobb för tillfället och jag har inte övermycklet pengar hemma, så hade varit bra att spara lite så att jag inte blir helt pank! Men det var tur att jag slapp betala min och patriks resa själv! När jag och julia skulle till Santorini kostade resan 1400, pappa betalade den resan. När jag var på Santorini var jag och patrik tvugna att betala vår resa till Grekland som för mig gick på 2800. Eftersom jag inte var hemma och så betalade pappa även denna resa. För ett tag sen sa pappa " det är tur att jag inte vill ha tillbaka pengarna för resorna, då hade du inte haft ngt alls kvar" Jag sa nervös " Ja men när jag får jobb får du tillbaka de (A)" Men mamma sa sen att det var min studentpresent från dem också och att jag inte behöver betala tillbaka =)! WIIE! Så det var sjukt snällt tyckte jag!! :D Blevhelt glad. Så nu har jag iaf liite pengar att röra mig med.

Känns inte lönt att leta jobb nuu eftersom jag ska till Kreta och sen kanske Polen? Och då är det ju inte så stor chans att få jobb eftersom jag inte är hemma kankse 2 veckor ? Och jag tror att arbetsgivarna vill att man ska kunna jobba hela sommaren ut nu isåfall. Så får leta jobb senare när jag kommer hem. Jag klarar mig nu iallafall, det är det viktiga.

Ajaa, ska väl gå och baka något nu, chokladbollar hade jag tänkt! Går snabbt och det är lätt att göra!

Sen ikväll ska jag prata med min älskling i telefnon haha =D! Men skönt att ta det lugnt också.

Lottiii, när ska vi ut igen ?? ;)! haha. Fast det kommer ju inte gå nu den närmaste tiden. Ajaaa, det kommer ska du se! =)! Sen måste vi ses ockssååå, snart!

Älskar dig älskling. Tack för du lyssnar och förstår mig. Du är bäst! Snart åker vi. 15 dagar! Jag räknar redan ner. WIIE! <3

What goes around comes around!

Vill åka nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Komma bort från Sverige, Skåne, Lund!!!!! BORT!!!!!! Fan finns det och göra här?? Inte ett skit!!!! Vill bort nu och stanna länge!! Men som tur är kanske jag ska till Polen två dagar efter jag kommer hem från Kerta! Fan va skönt!!

Det är inte lång tid kvar nu, och det finns inte mycket tid kvar. Men vad ska jag göra åt saken?? Inget! Får väl se senare vad som händer...........men just nu... nää!!Kommer inte göra något nu!

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

Som sagt...........åker snart och det ska bli så jävla skönt!!! Åker till Kreta den 19-25. Ska på dop den 28. Mellan den 25-28 får jag väl se vad som händer..inget antagligen!Den 29/7 - 7/8 är jag troligen i Polen! När jag kommer hem ska jag bara slappa och så!

Allt för mig för denna gången!


...............................

AAHHHHHHHHHHHHH!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hejdåååååååååååååååååååå!!!!!!!!!!

Fattar inte..

Varför jag alltid sitter uppe såhär sent?? Måste fan gå och lägga mig. Sitter just nu och pratar med lotti på msn, och har gjort det hela kvällen typ. haha. Känner att jag måste sova så när jag har skrivti klart detta så kommer jaag draa!

Jaa, nu är det 15 dagar kvar tills jag åker till Kreta med min bästaste älskling =D! Ska bli så jävla underbart och så sjukt skönt så jag vet inte vad jag ska ta mig till alltså! Har köpt värsta kittet med 5 st spel typ, strandspel, så nu har vi något att göra på stranden, typ strandtennis =D! haha. Man vill ju inte bara ligga och steka hela tiden. Kommer ihåg i cypern, jag och elin spelade strandtennis hela tiden fan, stog i vattnet och spelade, skitball. Sen efter ett tag blev det lite långtråkigt så vi bytta hand, man skulle hålla racket med sin felaktiga hand hahaha, som vi såg ut! Aja. Det var skoj iallfall. Men längtar sjukt mycket till den 19 juli. Då åker vi älskling.

Jahaaa, idag åkte anna och linda till Tyskland! Hoppas ni får skoj där och köp nu inte för mycket ;)! Hehe, ses när ni kommer heeem den 11:e. Börjar ju sakna er redan! KOM HEM =D!

Imorgon får jag se vad som händer, vet inte riktigt än, på torsdag ska jag till center syd med elin och hälsa på linn. ÄNTLIGEN kommer vi Linn. Vet att du blir sjukt glad för att vi ska komma =D! Gör det för din skull, betlaar 15 kr eller vad det kostar för att se dig steka hamburgare haha. Vi får ju åka med Linnzan på vägen dit, hon ska ju ändå jobba vid 13.00. SÅÅ SNÄLLT! TACK! hahah =D! Vi måste ses snart också...vad var det vi saaa..måndag eller? BOKA in det nu din korv!!=)

Ja Linnis fick sitt efterlängtade jobb till slut. Visste det hela tiden.Klart den lilla sötnosen skulle få jobbet. Skitkul att du fick det iallfall=)! En helt ny upplevelse och jag hoppas att du kommer få skitball där!!! Kanske kommer ner och hälsar på en weekend eller så i Augusti haha, om jag har pengar...vem vill meeed =D?! Det är bara att säga till så kan vi leta efter en billig!!! VEM ÄR PÅ??? VEM ÄR PÅ G??? HEJA HEJA!!

Sen stikcer marika till australien i ETT ÅR! helt sjukt länge, men är helt säker på att du kommer ha såå kul där..och det är verkligen ett minne för livet. Är faktiskt lite avis på dig!! =P Du har ändå planer för ett år fram och vad har jag?? inte ett skit. Hade velat hälsa på dig också ...men lite dyrare!! hehe. Fan vad alla ska bort...sorgligt men sant..men vi träffas ändå förr eller senare! Men så sjukt kul för er alltså, helt aviiiiiiis! Vill också åka och stanna ett tag, här finns ändå inget att göra ibland! Attans!!

Min älskling har ju fått fast jobb nu..kuul..haha kan bara träffa honom på helgerna nu...fan =( ! Det löser sig =D

Ja, jag fick inte det jobbet jag hade sökt,dem ringde idag och sa att chefen sa att hon helst ville ha någon med erfarenhet, och det är något jag saknar! Synd det men får söka andra jobb!! Så får hålla tummarna att jag får något senare iallfall. Nu är det inte så farligt...kommer fan få börja som tel.försäljare eller ngt haha!

Aja men vi seees och hörs giiiiiiiiiiiiirlz!! Måste planera lite inför den stora dagen sen också ju! säg bara till så hjälper jag gärna till! =P!

Alltså
Ons: Vet inte än?
Tor: Centan med Elin
Fre: Träffa min älskling
Lör: Kanske bjuda min älskling till dk ( hans present från mig)
Sön: Ta det luugnt och chilla!!

Så ser min vecka ut..hoppas ni tyckte detta inlägget var intressant...själv tycker jag det blev flummigt som faan! Men hade inget att skriva!
Nä gud...måste sova....förlåt om inlägget blev lite tråkigt och konstigt...!

Alltid du och jag! <3



Godnatt gott folk. Nu ska jag försöka sova igen. 

Puss!






Älskar dig <3!

Är uppe lite sent. Men kan inte sova, så ska försöka sova nu igen. Ville bara lägga in en bild på mig och min älskling och säga att jag älskar dig otroligt mycket! Du finns alltid där för mig och du lyser upp min dag! Du hjälper mig när jag har det svårt och du är helt enkelt den bästa! Du ställer alltid upp för mig och jag kommer alltid finnas för dig! Vill aldrig släppa dig! <3


Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framiden är vår

Lalala...

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge






image52

Jaaaha

Varit och fikat med anna, sofie och karin idag....efter det så skulle sofie och anna jobba i kioorren så jag och karin stack hem och dem till kiosken. Senare åkte jag , mamma, pappa och sandra till nova för att titta lite, köpte sån påse med olika strandsaker...typ strandtennis och sånt till mig och patirk när vi åker till Kreta, så vi har något att göra på stranden =)! Ska bli skitkul och just nu vill jag bara åka dit!!

Kul att det känns så, jaja orkar samtidigt inte bry mig så jävla mycket men men.

I veckan får jag se vad som händer! typ inget, ska väl bara chilla och vara hemma och så. Städa typ, träffa Patrik någon dag och så! Han ska väl sova här snart igen =)! Hihi.

Linda och anna åker till Tyskland imorgon dem fisarna!!! Hoppas ni får skoojsigt =D!!

JAaaajaaaa

Ska in till stan och fika med sofie, anna och kariin nu!
Har haft en helt underbar heelg...skitball i fredags....lördagen var också helt okej. Söndag var slappedagen nummer ett med min älskling och papap fyllde även år i söndags!

Jaja..känns inte lönt asså...blir faktiskt besviken!! Men jaaaa! hejdå!