tänkt lite...

på allt möjligt den senaste tiden. Det är en sak som jag tänkt på lite extra mycket, sen min mamma sa det till mig, och hon har rätt i det hon säger. Jag kommer vela ta med min pojkvän på fester, eftersom det knappt har hänt innan, I know, men ska börja med det nu, om han kan, och hoppas ingen typ tycker jag är tråkig nu ? O att man kan se det från er synvinkel men även från min =). Tycker bara det skulle vara roligt om han också kan bli "en i gänget"  o lära känna alla mer( låter mesigt) men ja, så att även min lilla älskling kan hänga med ut så som andra har gjort innan! =P hehe.  Vill gärna att han ska vara med på nyår också, och han hade blivit jätteglad då, det vet jag. Men girls, vad har ni för planer till Nyår? Det börjar närma sig ju! säg till om ni vet något skoj =)!

Nu blir det läggdags! Har inte tittat på religionen ens, och har inte gjort klart alla frågor! Hoppas verkligen att vi inte ska ha något läxförhör, men är det muntligt så är det ju chill, då behöver jag inte säga något!=) jippi!

Längtar tills efter skolan! hehe

PLUUUUGG!!! =(

Praatar i tel nu med elin...hon är jobbig!! hahaha :P och hennes rööööst dödar mig, jag bli snart döv!! ;)

Ska plugga snart, kaan inte det!!:P försökte plugga matte innan men fastnade!! baajs. är trött, vaknade halv 8 för att åka till Lunds universitet, öppet huus, men somnade om till 8 o sen orkade jag inte! :P

Nu måste jag plugga turism..MVG MVG MVG!! =)

Trött

Är så himla trött idag, man fick ju inte sååå mycket sömn i helgen...blää!
Denna veckan kommer vara helt jobbig.Har mycket att göööra, ekonomin måste jag göra imorgon. Herrejesus..ska på bio också....men efter det ska jag pugga!;)

På fredag blir det nog idolkväll elzooor...kanske...får se, men den visningen patte skulle gå..var bara till för kunderna! :( buhuhu! Men vi får se :D hihi..HEJA MARKUUS!!

Ska plugga nuu snart,när jag orkar. Vill bara lägga mig i min sköna säng och sovA!!men icke!! Får ta träningen någon annan daag, för det är helt mycket att plugga till...turre! Massa tråkig text.

Saknar o älskar dig :D

Dagen efter..

Danmark mår jag braa!=) Trodde inte jag skulle må bra, men vatten hjälper alltid. Drack en hel vattenflaska innan jag la mig, sen vaknade jag halv 3 och mådde bra. Kom hem vid 7 igår...eller halv 7 ? Haha. Ja, Danmark...haha..lite annorlunda och jobbigt att åka dit, jag var trööött som fan o typ sov hela tiden, vet inte om det var spriten hahaha, men var TRÖTT!! Orkade inte göra något hehe.

Idag måste jag plugga psykologiiii, det kognitiva perspektivet, läxförhör imorgon ? Herregud ja, vår nya lärare är..STÖRD!!!!! Har inte gått igenom alls mycket av det perspektivet så bara ska vi ha läxförhör!! ÅÅHHHHH!

Sv frågorna om filmen kommer jag inte orka göra, eller kommer jag typ skriva en mening om varje! haha.

snart skajaag ätaaa och sen typ trääna, hoppas att Shaban tar ut laget idag=) Vill ju så gärna spela, hoppas att jag får! Han kommer ta ut ca 9 spelare! ;P Och jag vill vara en av de 91 ;)

Neej nu ska ja plugga lite psyyykooo, elzoor, vi hörs om träningen senare då, och du ska träna! Vi måste bränna bort all spriten vi drack igår!! =)!!!!!

Denmaark

Imorgon blir det Dk med ekonomin, orkar egentligen inte, hur kul kan det vara med en guidad tur på Glyptoteket??? ÅHH! Och sen ska vi till Carlsberg,,,gratis öl! Stackars linnea....hon är inte 18 än ;P haha!

Sen blir det laserdome direkt när man kommer till Malmö, efter det ska vi in till Lund och käka kina mat...paaalllar inte, vill soova!:P

På lördaag blir det kanske DK igeen, men denna gången blir det Club retro!! :D YÄÄÄÄÄS!! hehe, hoppas det blir av, om ja har pengar,sprit och kläder så löser det sig!=)

Söndag blir en lugn dag, ska typ sova o plugga lite, sen träna fotboll :D

Ska sova nu, sov gott.

Älskar min älsklinG! Hoppas vi ses imorgon på kvällen, saknar dig!

En helt ny värld

Denna låten är så underbart fin <3

http://www.youtube.com/watch?v=s3gEbKSLxoc   Är inte så bra på att länka och sånt ;P måste lära mig det! haha :D

Nu ska jag sooova, ledig imorgon.

 

  • Ringa till Ystad, angående julskyltningen, hoppas de inte är på möte igen! :P 
  • Göra mig klar och åka in till stan för att träffa älsklingen, vi ska lämna tillbaka böcker och fika?
  • Hem och plugga lite, får se vad som dyker upp
  • Kanske baka ?=)
  • Träna fotboll ? :P om jag orkar, men det tror jag.
  • SOOOOOVA UT!

Detta är minlilla lista, hoppas jag hinner med allt nu!

Ska sova nuuu, är så sjukt trööött. Godnatt! Sov så gott! Puss


Underbart

Har sovit typ ända sen jag kom hem, är så sjuukt trött om dagarna, och jag längtar tills fredag! Orkar inte skoolan.

MEn över till saken. Jag låg och sov, sen ringde teleonen, jag vaknade gick upp, kollade på min mobil och ser att jag fått ett sms. Tittar vem det är ifrån..... MIN LÄRARE..från Polskan. Hon skrev, "det är ingen lektion imorgon, jag är sjuk" Sån ffeeet tur! Har ingen religion imorgon, den brukar börja 12.05. Men vi har ingen imorgon. Sen efter religionen har jag och jullz polska från 15.00 till 16.00! Men imorgon behöver vi inte åka in till stan för att ha polskaa..SÅÅ SKÖNT! Ska typ baka imorgon=).

Skulle ha växlat pengar innan polskan, men hittade 170 Danska hemma :D Hur mycket är 170 danska??? =) hihi.

Ska kolla på tv nu, är trött och har tråkigt!!

Plugg

Pluggar religion! ISLAAM! WOHO, såå skoj....orkar inte, och tar det mer som ett liitet läxförhör, orkar inte anstränga mig. ska läsa rättskunskapen också, turismen skiter jag i, orkar inte läsa den!

På fredag blir det DENMAARK! Köpenhamn med ekonomin, wohoo, skoj! haha, ska vara där från ca 9.30 till 16.00 ? E i Malmö 17.00, ja o elin måste därföör åka till laserdome så fort som möjligt, eftersom vår fotbollsavslutning börjar dååå. Sen blire Kinamat i Lund sen hem och sova typ. På lördag blir det kaaanske utgång? Har ingen sprit heller, och har inga pengar till Sprit heller.

Kom på en skitbra julklapp till min mamma, jag och min syster ska dela!!;) Nu e det pappas julklapp som kommer bli det svåraa...ääh, det löööseer saaj!

Hoppas du kom hem hel ELZOOR! Blev så rörd när du skickade sms till miig och sa att du var rädd! Jag ville bara springa till dig, som en räddare i nöden, men SORRY, hade bättre saker för mig ;)! MOAHAH!

Neeej, men nu ska jag gå igenom rellan en gång till seen typ rättskunskapeeen!! WOHOO!! ÄLSKAR SKOOLAN!

Räknade ut mitt snitt igåår, det jag TROR jag kommer fåå, blev inte såå jäättenöjd, hoppas man kan läsa upp vissa ämnen på komvux!!! ;P

HAAJSVAAJ!

Älskaaar dig Patrik! MIN modell! ;)

Dop

Sitter här med min klänning på =), ska strax på dop, lille Milton ska döpas idag=)! Underbart söööt unge. E lite sådär tveksam till min klädsel, känns helt mycket och festligt, men samtidigt så är ju dop något fint, jaja hehe, hoppas att det är fler som har tp klänning:P!

Efter dopet så ska jag och Patrik hem till miig, och kanske gå åp bio på kvällen, annars ska vi bara chilla och typ sooova=) E såå trööött.


Var på bio med Elzor igår, haha vi såg Borat! HEELT sjuuk film, ni måååste se den!! HAHAHA :P

Ska gööra mig klar, ska sminka mig och locka håret nu, för ska åka kvart i 11!


do it

http://gratisgen.se/?ref=32569 

 hihihi klicka där o sen bli medleeem :D har blivit medlem precsi osm soffs o jullz!!:P hihihi...mycket braao sida!:D

Helgeen <3

Wiiie, i fredags fyllde jag 18 år :D Så jag ade en liten middag o lite förfest hehe, tack för alla fina saker!!!=) Blev jätte glad!!:D :D. Tack så mycket! Sen så vid 11 så åkte vi in till malmö för att hitta något:) skulle till buddah haa men blev inte så så vi gick in på vio veneto ? eller något, där det fanns bar och litet dansgolv..fri entre :D så det var naaajs. Det var sjukt kass musik ibland men ja hade sjukt kul där =) Tack för ni hängde med, va skitball! :D

Sen åkte vi hem med bussen vid 20 över 3, och vi var hemma vid 5 :P sjuukt trött, somnade direkt. Men det var iaf en sjukt ball 18 årsdag. =)! <3'

Sen annars har ja bara slappat med min älskling o såå..har vatt helt trött..och snart ska jag iväg och spekla en match inomhus!

O tack för presenten älskling, vi får hitta ett bra o fint resemål :D Du vet att ja älskar dig!!=)

18 ÅRRR!!! =D

IDAG BLIR JAG 18 ÅÅÅÅÅÅR =D =D=D=D!!!
ÄNTLIGEEEEN HEHE.  SÅÅÅ SKÖNT.

Är
uppe såhär tiigt för att min älskling sov hos mig och han börjar 9 idag, och jag är ledig. Sen kom min familj in o sjöng vid halv 7! haha...men det vaar naaaajs!=)

Såå nu blire Nova snart, sen efter det blir det Ag:s ska köpppaaa dillchirre och dilldippaaa!=) hihi, och läsk såklart! Det kommer bli myyycket läsk! haha

Sen ikväll kommer tjajooorna och min älskling och danne:P hit, så ska vi kääga mat o tårta och sen så blire liite förferre sen utgåång =D ska bli skooooj....måste iaf kila nu!

tack för dem fina sms:en igår natt Linda och Elzor!!! =D blev mycket glad!:D

WWIIIIEE!!

Som ni vet så blir jag 18 imorgon :D :D :D !!! WIIE!!! nu ska jag straax träna och imorgon blire PARTY!!! :D

Min älskling kommer till miig vid 9 :D ska sova häär..iihh älskar dig!

Utmanad

Haha har ju som sagt blivit utmanad av elzoooor.....hehhe så nu gör jag listan (A) , kanske ljuger på en eller annan fråga, vem vet;)! HAHA

Berätta om första fyllan: Jaa, det måste ha varit typ, sommarlovet till 8an ? haha herregud jaaa...Old times. Orka berätta..haha! Mer än att man var en fjortiiiiiiZZZ!
Vem är ditt snyggaste hångel?Paaatrik är mitt snyggaste hångel :D hehe, och jo elin du hånglar med fula!=) hehehe
Yngsta respektiva äldsta hångel? hmmzz..vet inte samma ålder som miig och vet inte?
Har du hånglat med flera personer under en 24-timmarsperiod? Jaa, tyvärr så har jag det, och det var ett misstag!!! hahaha =P
Säg 3 saker du är nöjd med i ditt utseende: Jaduu vad ska man dra till med, går inte och säga en sak ju, måste ju säga...ALLT! haha..NOT!
Nämn 4 saker som attraherar dig i en partner: Jaa elin, jag brukar säga såå ibland, men det är inte ALLTID som bara insidan räknas...utsidan med...ibland!Man har ju gjort några misstag Usch ja!
Vilken är den pinsammaste skivan du äger? Jan Johanssen är min idol
Har du ljugit för att få någon i säng? Neeejneej aldirg! Det går så bra ändå! haha
Har du strippat för någon? Ja klart, visste ni inte att jag strippar? Kom gärna och kolla!;) haha
Har du stoppat upp behån nångång? Neej, men många killar trodde det när jag var yngre, så jag har blivit anklagad för det!HAHAA
Har du snattat? Nuuupp, eller vet inte, kanske något litet ?
Har du moonat? Ja, tyvärr så har jag gjort det med. haha, kommerni ihååg..anna och linn ? hahaa, tror jag, han taxichaffören....öööh..som åkte förbi hela tiden..naaasty!

haha jaaa, nu har jag svarat på diin lista elzoor , hoppas du blir nöjd!!

Jaaaa, bara några dagar kvaar, sen är ja inte längre mini-me!!! WOHOOO!!

Utmanad

Haha har ju som sagt blivit utmanad av elzoooor.....hehhe så nu gör jag listan (A) , kanske ljuger på en eller annan fråga, vem vet;)! HAHA

Berätta om första fyllan: Jaa, det måste ha varit typ, sommarlovet till 8an ? haha herregud jaaa...Old times. Orka berätta..haha! Mer än att man var en fjortiiiiiiZZZ!
Vem är ditt snyggaste hångel?Paaatrik är mitt snyggaste hångel :D hehe, och jo elin du hånglar med fula!=) hehehe
Yngsta respektiva äldsta hångel? hmmzz..vet inte samma ålder som miig och vet inte?
Har du hånglat med flera personer under en 24-timmarsperiod? Jaa, tyvärr så har jag det, och det var ett misstag!!! hahaha =P
Säg 3 saker du är nöjd med i ditt utseende: Jaduu vad ska man dra till med, går inte och säga en sak ju, måste ju säga...ALLT! haha..NOT!
Nämn 4 saker som attraherar dig i en partner: Jaa elin, jag brukar säga såå ibland, men det är inte ALLTID som bara insidan räknas...utsidan med...ibland!Man har ju gjort några misstag Usch ja!
Vilken är den pinsammaste skivan du äger? Jan Johanssen är min idol
Har du ljugit för att få någon i säng? Neeejneej aldirg! Det går så bra ändå! haha
Har du strippat för någon? Ja klart, visste ni inte att jag strippar? Kom gärna och kolla!;) haha
Har du stoppat upp behån nångång? Neej, men många killar trodde det när jag var yngre, så jag har blivit anklagad för det!HAHAA
Har du snattat? Nuuupp, eller vet inte, kanske något litet ?
Har du moonat? Ja, tyvärr så har jag gjort det med. haha, kommerni ihååg..anna och linn ? hahaa, tror jag, han taxichaffören....öööh..som åkte förbi hela tiden..naaasty!

haha jaaa, nu har jag svarat på diin lista elzoor , hoppas du blir nöjd!!

Jaaaa, bara några dagar kvaar, sen är ja inte längre mini-me!!! WOHOOO!!

Helgen

JAa, lovet har gått jätte snabbt, har knappt gjort något, mest slappat och sovit =) men skönt det också!
I fredags så var jag hemma hos min älskling, vi tittade på tv ochj hade det mysigt, vi hyrde även sanningen om rödluvan hahahah, ganska kass, iom att vi båda typ somnade. På lördagen åkte vi hem till mig, handlade mat, tacos ,läsk och glas och sedan hae vi en myskväll här hemma. Mamma ,pappa och min bror var ju borta. Så det var mysigt:D Sen idag har vi bara slappat, båda har pluggat, sen vid 7 åkte jag på träning och min älskling åkte hem! Saknar honom redan, helt sjukt!

Imorgon börjar man 8.15!!!! med matte C, suck! Orkar inte,det är tråkigt och jagkommer vara trött. Efter skolan måste jag plugga lite på psykologin, har ju uppsats på tisdag, wohooo så kul!

Och på fredag, DÅ BLIR JAG 18 ÅR! ÄNTLIGEN!!!!! WIHOOOOOOOO. PAARTYYYYYYYY!!!!!!


Neej, nu ska jag duscha sen typ sova, är trött som faaen. Hehe. Pusspuss!;)

Älskar dig älskling!

Vinteroutfit :P haha

HAha, jaaa var på Novis med min mamma och min syster innan :P Köpte Två mössor, en till fotbollen och en som jag kommer ha vanligt, två par fingervantar, ett par rosa och ett par svarta, och sen köpte jag en Everest dunjacka! Mycket skön och varm hehe.
Så nu tänkte jag vara sååå snäll att lägga upp en bild på Snygga miig, snygg och fräsch (stavas det så? haha) direkt efter träningen..MMMM !!! SEXIG!! och alla prislappar är kvar!!;) HAHAHA

ll
GRRR vilken snygging!!!Och prislappen som står rakt upp är ju bara hetast!!:P

TACK OCH HAAAJ LEVERPASTEJ!
Shit vilket oseriöst inlägg! Imorgon är det en vecka tills jag fyller 18!! DÅÅÅ BLRIE PARTAAJ!! Längtar, för då är man inte längre det lilla barnet, typ bebisen haha! Neeej, för då är man vuxen =) moahaha!
Elin, jag är väldigt nyfiken på min present ;) hahaha, min var ju bara för bra, den du fick då =)!
Men duu, jag önskar mig en Bil! Okeeej ??

haha, jajaaj, fan va mesig jag är egentligen, men palla haha, är trött och ska snart sova!

Sov gott!

Vill ha!

först och främst.... detta är mina vinterskor :D haha ser ut som indianskor, men väldigt mysiga:D

Dessa vill jaag haaa!!  eller kanske dessa som är billigare, från wedins  som är helt sköna och gå i hehe.

Sen vill jag ha ungefär sånna här  party skor...måååste verkligen skaffa mig ett par sånna :P

sist men inte misnt...DRÖÖMVÄSKAN!! =) vill verkligen ha den, finns på H&M men kostar 600!!!! Dyrt.

mmm