Fööör vi

SKA ta studeeeeenten! =D YEEEEEEES FÖR DET SKA VI! OCH DET ÄR ca 57 dagar kvaaaaaaaar. Helt sjuukt jävla sinnes alltså! Tiden har gått så snabbt, känns som det var igår vi började 3an! Tycker jag. Nej men tiden går snabbt och snart är det vår tur att gå runt med våra fina vita kläder och studentmössorna och fira =D! WIHO! Längtar, men samtidigt är det sjukt..vad ska man göra sen ? Man kommer ju inte få studiebidrag, men det löser sig alltid.

Jaaa..idag...gjorde jag excel databas test..men NEJ fick 73% fyfaan! Hade ändå kollar igenom ganksa bra och så, kunde det mesta..iaf när jag lyssnade på lesson, men det ska ALLTID komma så sjukt cp frågor som man aldirg har hört talas om innan. Fan vad irriterande! Måste klara det på tis nästa vecka, och då kanske jag ska försöka ta Power Point med. För ska klara 7 st! Och om jag misslyckas nästa gång så kommer jag köpa till sist. Har 2 gånger kvar att misslyckas, så gud skona mig! haha. Hoppas jag klarar excel så kan ja iaf misslyckas en gång på Power Point och en gång på Acsses sen. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ! Måste få mvg i denna kursen. Dör annars!

Sitter och pluggar lite ekonomi, kollade igenom uppgifterna..och kommer inte ihåg dem första ALLS! känns sjukt stabilt haha. Ska snart fortsätta och läsa i den lilla boken och anteckan och så...

Grekland närmar sig med stora steg=)! Den 19 Juli åker jag och älsklingen till Grekland..kommer inte ihåg vad staden heter..men det ska bli mysigt..en hel vecka =D! Längtar..

Och julia....jag är sjuuukt sugen på en solsemester i Maj..hoppas fan nu du kan =D !! hahaa...Lanzarooooooooooooooottttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee WIEEEEEEEE! VILLVILL!! HOPPAS!

ojdåååååååååå..längesen jag skrev ett så långt inlägg..wiho!

Ska kila nu, plugga vidare.

CIAAAAO AMIGOOS!


DAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faaaaaaaaaaaaaaaan bara GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nu! Palla med diig!!! hejdåååå !!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

film

Tittade nyss på the notebook. Sjukt bra film. Helt sorglig..man blir ju helt ledsen! =P Den var iaf skitbra...och ni som inte har sett den..SE DEN!

Ska nog sova snart för är sjukt trött....bläääää. Måste läsa lite innan jag går och lägger mig också. Boken SKA vara utläst på måndag!

Kanske Etage imorgon ?? Wiie...hoppas..är lite sugen på att gå ut..hehe

Älskar dig

Hemma från Sääälen

Fast vill inte vara det...det var skooooooj där..o ja har lärt mig åka liite skidooor...och med min rosa hjäml och röda skidglasögon var jag no hetast i backen...elin hade ju en gul hjälm...hon ville passa in i påskandan!!:P hahah....nä men det har varit en trevlig och rolig upplevelseeee.....vill tillbaka ditn uu o åka =)! nununuu

och elin kan du ringa miiiiiiig snart eller? haha..ja måste ju fråga en saak! men ring mig när du har vaknat/orkar lr ngt! =P kommer inte ringa o väcka dig fler gånger hahah!

Ska baada nu..är sjukt äcklig......

Säälen vaaar skoooooooooooooooooooj...vill dit igen =D