Jadå..

Har äntligen skrivti ut mitt cv och min ansökan...får hoppas att de är bra nu! Sen imorgon är det grill hos Kaaarin =D! Vet inte vilken tiid? Men det får vi nog reda på senare idag ja. Måste till Ag och handla och sånt efter jag har lämnat mitt cv. Ah..orka cykla så långt..kommer ta hela dagen fan! Haha..och hoppas att hon vill prata med mig och sååå..och att jag får jobbet och kan börja jobba snarast möjligt =D! Vill så gärna tjäna ihop pengar sen åka ut på äventyr...resa någonstans...Thailand? Eller något...någon som vill med ;)?! Får se vad som händer sen i framtiden....Ska kolla på tv nu, längtar till top model böörjar kl 20.00 =D! WIHOO!! Ska bli kul att se.

Hoppas...

Imorgon blir det tandläkaren kl 09.00!! TIDIGT. Sen efter det ska jag cykla till Netto och lämna cv och ansökan hehe. Hoppas att jag får napp. Hade varit skoj att jobba på ett nytt ställe och inte på samma jobb som innan....Testa på något nytt även om jag tjänar mycket på mammas jobb. Men det är garanterat mycket jobbigare där. Vi får väl se.
Idag blir det chill. Har lust att typ...bada, ta ansiktsmask och peeling och sånt. Får se..e ensam hemma än sålänge i allafall. Min syster började första ringidag. WOHO! Så stor hon har blivit . Haha.
Nä nu ska jag kila. Hitta på något  =P!

Jesus

Fan vilka problem som ka dyka upp hela tiden och jag orkar inte ta tag i allt hela tiden. Klart slut. hejdå!

Prooobleeeeem

Shit, vilka problem alltså. Aja, orkar inte ens ta det idag, kan väl se hur jag känner imorgon? Kanske inte alls har lust då...Går jag ut imorgon vill jag nog inte ut på lördag. En dag räcker nog för mig. Men ajaaaaaaaaaaaa...orkar som sagt inte ta det nuuuuuu för vet inte ett skit just nu och vet inte alls när jag har lust! Punkt slut.


VILL!

Trätta dig nuuu! KOM HIT TILL MIG! Fan vad lite vi har träffats nu på sistonde älskling men det är bara för allt händer nu. När ses vi i helgen? Det vet jag inte =(! KOM HIT NUUUUUUUUUUUUU! SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!

Katastrof

Malmöfestivalen idag = katastorf! Haha, det var mycket roligare när man var yngre. Inte så konstigt va? Blö. Åktein dit vid kvart över 7. Gick till stortorget och kollade på NRJ in the park., När vi stått där 10 min började det regna lite smått...efter 30 min börade det regna....Vi begav oss till öltältet för att ta skydd...men hur proppfullt var inte det?! ALla hade ju typ trängt in sig där ....kul. Tittade en liten stund till i regnet sedan kom dem andra ochg hängde på. Skulle till Lilla torg och sätta oss där men nnäää..vi gick till subway istället...åt...MM GOTT! Aja..hela kvällen var ju skit! Kul att det regnar likso.m..aja..vad ska man förvänta sig? Finns ju inget att göra där..öltältet var fullt....det regnade...Blir roligare på fredag hoppas jag =D! WIIE! KB HERE WE COME HAHA!

Arå..

Köpte min älskade skinnjacka idag!=D Måste testa den lite till med olika tröjor och så...Hihi..den är så fiin =D! Köpte även en till vit tröja fårn HM, en plånbok och en sjal, svart och vit sjal. =) Nu ska jag bara slaaappa. Är trött och sliiten....imorgon bär det av till Malmö för att gå på malmöfestivalen. Eller vi ska ju inte gå så mycket ..mest sitta och lyssna på musik. Öltältet here we come =D! NAJS!

Skinnjacka!

Hoppas att jag köper den imorgon. Ska testa den imorgon på stan. Så får se om den passar mig och sitter bra och så. HOPPAs för den är ASSNYGG =D! Är tröött så vetefan varför jag sitter här. Känns ju inte så himla smart! Får ta och röra mig till sängen, ska upp 9 imorgon, till IKEA. Längesen jag var där och har inga BRA minnen från den vistelsen...Eller vad säger du Julia?! hahhaa..shit. HEMSKT!=P O vi mådde ju inte såå bra heller..eller ja..iaf jag! Blö.
På onsdag blir det malmöfestivalen. WOHO! Sen på fredag blir det malmöfestivalen + utgång sen...? Hade varit najs ....har inga pengar men ja. Det löser sig på ett eller annat sätt.
Nu ska jag hoppa in under mitt gosiga täcke. ´
Puss!

Noooorgeee

Vill till Norge och jobba några månader..hade ju inte varit helt fel. Tjäna pengar sen komma hem igen. Hoppas nu verkligen det finns något..men med min tur såå.....jaa! Men kan alltid hoppas!
Nu ska jag sova. är trööött.

Fly away..

Sitter här och är sjukt trött. Ska strax gå och lägga mig.
Tänker helt mycket på vad som kommer hända i framtiden ? Vad kommer jag att göra? Folk runt omkring mig verkar redan veta så mycket, vad de ska göra, vad de vill göra...ja allt! Jag vet inget! Verkligen noll. Vet inte vad jag vill bli, vet inte vad jag vill studera senare. Vet inget, vet bara att jag verkligen hade velat åka till Spanien i 4 mån på språkresa. Hade varit underbart eftersom jag verkligen vill lära mig spanska eftersom min släkt bor där, och just nu kan jag inte ens ta kontakt med dem eller prata med dem när jag hälsar på. Känns ju inte så kul .Men kursen kostar väldigt mycket. Har inte råd...och ja! Vi får se vad som händer senare i livet. Kommer jag plugga nästa höst? Eller kommer jag att vänta ytterligare ett år till ? Vi får se. Vi får helt enkelt se.
Just nu lever jag i nuet, går lika bra det. Tar en dag i taget och hoppas på det bästa.

Är glad att ni är hemma igen! =)Glad,glad, GLAD! Har ju redan hört om era små händelser =P!
Nu ska jag gå och sooova....känner på mig att jag kommer sova läänge imorgon! SKönt som fan.

Älskar dig älskling, saknar dig så mycket. Så sjukt tråkigt att du har jobb och träning och så, vi hinner inte ses alls under veckan ju. Och nu de kommande helgerna har jag fullt upp. Men ska vara med dig med =D! Älskar diiig sjukt mycket iaf!


...

Elin det blir dock inga chokladbullar för din del!!! Ska äta upp alla...moahaha!
Ahh...e helt trött =O! Skuuumt....Ska snart till nova..måste köpa nya linnen ...svarta, vita, gråa? Något sånt.
Och ja Linda...haha ja hittade dig på en bild ;)! Med....någon av annorna!! =P Hehehe, synd bara att man inte såg så mycket av er....men man märker allt att det är ni...står vid baren och köper drinkar....cioooolingar =D!! Hoppas ni har haft askul.

Måste göra mig klar nu. Tjiiing! SEEES IKVÄLL anniiisen =D

Freedag!

Idag är det fredaag...wihoo. Huvudvärken har gått över =D! Fan vad bra. Idag kan jag iaf röra på mig och hitta på saker ..hehe....och ÄTA!

Idag kommer ni hem .Wie, fan vad kul. Nu ska ni berätta allt =D! haha..kommer ta en evighet men vi är nyfikna här hemma...ni har säkert haft skiiitkul..Nu ska jag gå och käka frukoost...sen ta ett långt bad.

ONT!!!

Har fortfarande huvudvärk!!!Vafan är det? Om det inte har gått över till imorgon måste jag nog till läkaren.Har aldirg haft så kraftig huvudvärk och verkligen inte en hel dag. Bönar och ber att det ska gå över till imorgon...för vad gör jag annars? Kan inte äta, mår bara illa. Har ätit två mackor idag....men tänker ja på mat så mrå jag bara illa....Vill bara att det ska sluuuta....!FAN! Hoppas lite sömn hjälper...ska gå och sova nu.

Tjiiiiiiing.

SAKNAR dig älskling!!!!!!!!!!!!Vill att du ska vara här hos mig nu och hålla om miiig!! SAKNAR DIG!

AAH!

Helt sinnes..har fortfarande ont i huvudet..känner mig helt trött och sliten... =S! Fan vadsjuktttt......

Wiiieee..imorgon ska jag träffa Annnniiisen =D! Fan vad kul..äntligen är ni hemmaaaaaa....hihhi...

nä måste vila nuuu ...

'Trööött!

Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag plötsligt sån huvudvärk. Vet inte alls varför eller var det kom ifrån. Trodde det skulle gå över med tiden men sen märke jag att jag inte kunde somna. När jag väl hade somnat så vaknade jag stup i kvarten. Har aldirg haft så ont i huvudet förut.Vaknade vid 07.00, hade skitont i huvudet och mådde skitilla. Satte på tv:n och sen somnade jag till slut igen. Vaknade igen vid 13.00. Hade lika ont i huvudet..och har fortfarande ont. Vad kan det vara för något ? Skumt. Hoppas det går över snart.

Tänkte åka till Nova idag..men får se om jag kommer upp ur sängen sen. Hmm...Fan...gör helt ont. Ajaaa...går säkert över senare! Jag ville ju shoppa tröjor och så. Får se, får se.

Nu måste jag gå och lägga mig igen. Usch....Elzoor..jag skickar sms sen om jag kan hänka eller inte!!!  =P


Big girls don´t cry

Längesen jag skrev här. Vad har hänt på senaste tiden då?
Varit ute med lite folk. Skulle ju egentligen till choklad men det blev ju inte ALLS så haha! Hamnade på DEEP i Malmö! JADÅÅÅ! Sen har jag + några från lomma och gunnesbo haft en liten kräftskiva...första gången jag åt kräftor....fyfan vad svårt att skala säger jag bara! haha, men gott var det.

Nu är Marika nog på planet ? Du får ha det underbart där nere. Kommer ha skitkul!! =)

Nu tycker jag ni fååår komma heeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! hihiih. På onsdag ska man till Maaalmööö och glo på nrj in the paark! =P haha. Och invadera öltältet!! ;)!

Nää nu har jag inget mer att skriva förjag vill bara gå och bada just nu !
Får se vad som händer ikväll också...