Chokladfabriken

hahaha...kom dit vid 12....typ inget folk hahaah...herregud ja! köpte världns äckligaste drink fyfaaan! Ja orkar inte berätta om kvällen nu haha, men den va skitball! Flabbade heeela tiden för allt var så ball...hahaha..annas mobil när hon tappade den och blev assur hahaha..så ringer sofie så ser vi det blinka i soptunnan brevid hahaha....o min tjuga..skulle hem , hade ätit kebab. Slängde pappret och tjugan....märkte efter ett tag att ja har tappat min tjuga..börjar leta och hittar den bland skräpet hahaha...kebabpappret då !=P jaja kvälen var ball...om man vill få sig ett gott skratt ska man åka dit hahaha! =P Så alltså..elin msåte testa!!;)!

Lomma idag eller intee?? MÅR man bra idag eller inte? HMMM Mdet är frågan

Trööött

Jaaaa, verkligen. Vaknade kl 1 idag, haha, eller vaknade typ så varje timme ...först 11, 12,13, men ville somna om hela tiden. När jag vaknade kl 1 så hoppa ja upp ur sängen, kan ju inte sova bort mina dagar hahah.. Måste ju va pigg ikväll...choklad =D!! hoppas nu det blir av och som vi planerat..vi ska ju cykla hem från stan sen hahaha =D!

Måste städa vidare nuuuu sen ta på mig och så=)!!!

Choklad imorgon ?

Jaaaa, intervjun gick väl sådär!! BLEV helt torr i munnen hahaha. Aja, det gick väl helt ok. Men hon som var innan mig verkkade helt satsig....och hon som kom efter verkade också helt satsig!! ATTANS! Ska söka andra jobb också ifall hehe. Ska gå runt typ till Ag:s och ica och så...hoppas på det bästa iaf!

Jaaaa, utgång imorgon eller inte? JADÅ! heja elin!! Det blir ball...kostar 40 kr! inte så mycket ju hihi. Hoppas det är kul där inne iaf=)!

På lördag ska jag till micke meed min älskling =)! Hoppas det blir trevligt...MIN IDOL KOMMER JU VARA DÄR!! KLART DET ÄR TREVLIGT DÅ!!!!!!!! hahaha.

Ska kila nu, göra något haha...vet inte vad...MSN typ! Sån nörd som jag är så =)!

Nerviiiiiiiiiis!

Haha, nu är jag nervööös, eller jag börjar bli iallafaall!! JAG hoppas verkligen att allt går bra idag och så, att det blir avslappnat och så! Första gången är man alltid nervös ju, det är klart. Men hoppas det ska gå bra. Ska ta bussen halv 7. Så det är om 1½ timme. På bussen kommer jag bli riktigt nervös, men tror det släpper lite när man väl kommer dit och så, hoppas det iaf=) och att det inte blir så svåra frågor, mest om mig och så.

Linnis, tur att det gick bra för dig! Tror du får det, =) Faktiskt. Håller tummarna för dig iaf=)!

IIHH, måste snart börja göra mig klar och så juuu, måste ju piffa till mig lite, första intrycket ni vet ;)! Jaja, jag tror det kommer gå hyffsat, men har en känsla att jag inte kommer få det ändå.

Önska mig lycka till gott folk =)!

GAAH

Jaa, nu blev det ju helt sent igen. Pratade lite med linnzan nyss..hehhe.. =P! Men tror jag måste sova nu alltså. Ska till nova vid 12!!! Så måste upp ganska tidigt, duscha och så !=P

NOVA IN MY (L) FOREVER! hahaa. Är fan alltid på nova känns det som.
Ajaa, ska kila nu., SOOVA! äntligen. HOPPAS det blir choklad på fredaaaag. HEJA HEJA! =) fan, kommer bli kul .

Avslutning

Idag har jag inte gjort ett skit. Skulle till novis med Elin. Hon ringde mig vid 12 men vi sket i nova, ingen av oss pallade åka dit så vi tar det nog imorgon istället, om vi inte bangar då också!=P Nä men har bara suttit hemma hela dagen. Skrev igår att jag hade fotbollsavslutning idag, var tveksam till det i början.  Den började kl halv 7 och vid 6 ringer en tjej i mitt lag mig och då bestämmer vi oss för att vi ska gå. Så får byta om snabbt och göra mig lite snygg ;) sen cyklade vi dit. Det blev inte lomma eftersom det var dåligt väder så vi stannade vid fotbollsplanen, i vår lilla bod. Vi käkade korv med bröd och snackade och så.
Skickade även inte mitt brev till min fotbollstränare idag. Som tur är blev han överlycklig och sa att det var det bästa brevet han har fått och att han ska följa det. haha. Jaaa, det var ju bara bra att han gillade mitt brev. Skrev bara vad jag tyckte om vårt lag och så, så barea bra att han höll med och vill ändra samma saker. För ibland kan jag verkligen störa mig som fan på vårt lag =P! haha.

Imorgon blir det som sagt novaaa med elzoor. Ska inte handla ett skiit. inte ens en chai latte, mååste spara pengar, åker ju om typ 22 dagar. IHHH längtar helt mycket.

Jahaaaa, vad händer på fredaaaag ? Hoppas det blir fint väder så att man kan sticka till chokladfabriken och ha lite skoj. Va helt längesen jag var ute så hade vatt kul att gå ut. Inte så jättedyrt heller, kostar bara 40 kr att komma in och allt i baren kostar 40 kr. Om det regnar på kvällen så blir det nog inget, man blir ju inte så pepp om det regnar liksom. Aja hoppas på det bästa iaf!

Skaaa sova snart. Är helt trött trots att jag bara har slappat hela dagen idag. Satt i pyjamas till kl 6. FAN VAD SKOJ SOMMARLOVET ÄR !!!! hahaha, aja hoppas det blir bättreeee. Orka bara sitta och möögla om dagarna, man blir ju matt! ELLER VAD SÄGER DU ELIN ?! haha =P

Nu måste jag kila, Linn ska ringa nu så ska vi prata ett taaag =D! CIAAAO!! PUSS

Älskar min älskling. SAKNAAR DIG och vill att du ska komma till mig nu .

Fotbollsavslutning...

Fan vad skönt. Imorgon är det fotbollsavslutning i Lomma med grill and chill haha! Nej men det ska bli skitskönt att slippa träna och så ibland men samtidigt kommer jag bara sitta hemma och dega i en månad! ILLA! Måste bättra på min kondition snart alltså haha, den är inte på topp just nu. Aja. Får se vad ja ska grilla imorgon, om det ens blir fint väder, annars vet jag inte alls vad vi ska hitta på för något. Hoppas man får gå hem isf!!! =D!

WIE snart snart snart....23 dagar kvaaaar sen är jag i Grekland med min älskling!! Ska hitta på massa saker..kanske dyka eller åka ut med någon båt eller så. Ska iaf bli sjukt kul och jag längtar sjukt mycket nu!! Vädret är ju inte toppen i Sverige just nu och längtar efter sooooleeen! KOM FRAAAM!! =P

Måååste sova snart, är trött och ska viila ut. hehehee. Ska till novis imorgon med den största nörden !! ALLTSÅ Elin! " jag måste kolla efter beiga shorts eller jeans shorts" hahah...typ sagt det i en månad nu...men har hon hittat några än? NEJ! =P HEJA HEJA! Jag tror på dig.

Har inget mer att skriva mer än .......19 juliiiiii ....=D=D!


image51

19 Juli


19 Juni åker jag och älsklingen till Kreta. Ska bli sååå himla skönt. Viiiilllll åka nuu nu nu, men det börjar ju ändå närma sig. Ska bli så mysigt och roligt , ja allt =)! 





 





JADÅÅ!

Jag som skulle sova tidigt..aja det är ganska tidigt ändå haha! Men ska nog kila snart alltså! MÅÅÅSTE SOVA! Är trött efter fotbollen =)! haha.

Har inget mer att skriva heller! CIAAO!

Mitt hjärta <3

Måste bara skriva en liten sak om min lilla älskling som vanligt =D, men det är bara för jag tycker om honom sååå mycket! Du är bääääst, bääst bäst och jag älskar dig väldigt mycket! Du är min lilla solstråle älskling. Du gör mig glad och jag vill vara din föralltid. Du är min och jag är din, så ska det alltid vara. Nu och förevigt.

Till dig mitt hjärta!

When I first saw you, I already knew
There was something inside of you
Something I thought that I would never find
Angel of mine 
JAG ÄLSKAR DIG! <3

 



















whina ?

Elin det handlar inte om det =P! DET HANDLAR OM PENGAR! Tror du pengar växer på träd? (som min pappa brukar säga, en klok man) hahaha. Nej men dina förslag är lite så....man måste ha pengar liksom Madde(Madrid) PENGAR! GE MIG PENGAR SÅ ÅKER VI!! hahaa..om jag vinner en miljon på lotto så klart jag hade åkt och så...men liksom VEN okej men inte denna helgen =P! Ska ju ut och äta hehehe, eller bjuda patrik till danmark! Så vi får ta det senare någon gång!

Var nyss ute och gick en runda..blev helt varm haha! Ska ta mig en dusch snart...vill inte lägga mig svettig preciis.

Känns som jag kommer lägga mig tidigt idag faktiskt! Orkar inte vara uppe så sent.

Men Choklad på fredag dårå?! JOINAR NI ELLOOOR ?=)! Något skoj måste vi hitta på, har ju ett litet lager här hemma som väntar på att bli använt! =P!

Ska kila in i duschen nu.

Träning

Kom nyss hem från träningen som var mindre kul. Man ville bara hem och sen blev jag sjuukt irriterad....lönt och vara som en sovande apa!! GAH!! Ajaaa. Har varit lite aktiv idag., Var först i stan med Anna, Elin och Sofie. Vi åt maaat och sen så gick vi lite i staaun. Köpte en kjol, ett linne och sån sak till håret =D! Soffan köpte likadan kjol och likadant linne =)! haha. Balledorreknorre! Neeej, har fan inget och skriva. Hoppas bara på utgång i helgeeen tjajoor!! Choklad! haha, man måste ju testaaa. Kostar 40 kr att komma in och sen kostar typ allt i baren 40 kr har jag för mig, så det är inte så dyrt vilket är braaa! Får se. Elin, vi skippar jävla VEN-festivalen hahah. Joddla med siv....hmm...nee! Vi får ta det en annan helg =P Hur mycket kostar det ???? Det är frågan!

Vill verkligen ha jobb. Orkar inte sitta hemma och mögla hela tiden, det är skönt ibland jovisst men kul och sitta hemma heela sommaren ? Verkligen inte. Så är despeeerat efter ett jooobb. Om inte under sommaren så gärna till hösten. Ska inte plugga vidare nu detta året så ett jobb hade suttit fint. I en butik eller liknande! Något ball jobb. haha, det är bara till att leta vidare!

Ska ringa min lillaaa söta älskling nuuu sen får jag se! Är helt trött så får se vad jag hittar på, kommer typ somna sjukt tidigt idag känner jag, fast....det kommer nog inte hända. haha! WOHOOO!!!!

Nu kilar jag, måste duscha också!

Måndag

Idag är det måndag och de allra flesta börjar jobba idag. Tråkigt, eftersom jag själv inte har något jobb. Det hela blir inte bättre när min älskling ska jobba hela sommaren..till september, fast det är bra för honom =)! Han tjänar iaf massor av pengar till skillnad från mig haha. Får hitta på andra saker. Måste bjuda honom till köpenhamn också, har jag ju glömt =P! Den 19 Juli åker vi till Grekland! Längtar så mycket för vill åkaaa nuuu. Ska bli skitskooooj =D!!! Det börjar ju närma sig.

Idag ska jag till stan och käka med Anniisen....Vet inte om Elin och Soffan ska hänka ? Sen ska vi bara gå runt och titta lite i affärer och så, kanske köper ett linne eller så. Behöver nya linnen. Ikväll har jaag fotbollsträning men vet verkligen inte om jag orkar gå på den. Får väl se vart dagen tar mig.

Har inget mer att skriva mer än att sommarlovet ändå har börjat braaa. Kanske ska ta en tripp till VEN, fast inte denna veckan ? Ska ändå vara fult väder så isf får det bli kanske nästa vecka, så man kan ju alltid hoppas på att det ska bli fint väder!

Ska ta en bad nu sen åka in till stan. =)!
Pussss  ♥

KOOM

Sitter och väntar på min älskliing..kooom nu älskling!!! komkomokom! vill ätaa hihih..sen måste vi baka paaj! =) GOTT!

Blev inte Lommiiis...fast man vet aldrig..kanske tar en tripp dit senare...älsklingen kör ju dit isf....får se. hihi..blir säkert trevligt om vi pallrar oss dit.

Nästa helg blir det nog partyyy..hoppas jag. =D!!

What goes around comes around - Lyssnar på den låten just nu. Ganska bra... faktiskt...men vill fortfarande att min älskling ska komma ! =P


Midsommar!

Ja, midsommar idag. Händer nog inget speciellt..? Kommer inte hem från Lomma så det blir nog bara chill med min älskling istället. Det blir säkert skoj det också.

Min älskling kommer till mig vid 7. Vi ska äta och laga blåbärspaj =)! vi kanske kör inom lomma en sväng och hälsar på. hehe. Får se!

Ska kila. Ciaao.

HEHE

Men trots min och annas traumatiska händelse var det en rolig kväll =)! Mår lite illa efter ostbågaran men hehehe....det får man ta! =)!

Imorgon är det midsommar. Lite överskattat. Aja...Får se vad som händer! hihi,

hahaha herreguud!

När jag och anna skulle hem från Arlöv...vi skulle till tåget...så regnade det helt mycket..men jag var ju lycklig eftersom jag hade ett paraply. Rätt som det var började det åska och blixtra helt mycket så vågade inte ha paraplyet uppe ! =P Kunde inte springa med mina sleep in skor så fick springa barfota. Vi hade inga jackor utan bara koftor och vi blev asblöta! Stog och väntade på tåget..YES, äntligen kom det. Varmt och skönt och inne i tryggheten. Vi kom fram till Gunnesbo station. Regnet hade slutat lite och det åskade inte. Tog upp mitt paraly och vandrade hem . Rätt som det var så började det blixtra skit mycket. Blev skiträdd och tog ner paraplyet igen och det började REGNA SOM FAAAN! hahaha. Tog av mina skor och vi började kuta hem. Kom hem, ringde på, pappa öppnade och började asflabba åt mig. Mamma kom , började flabba hon med. hhha. Ajaaa..ville bara berätta om min och annas upplevelse.. herregud. Pricket över i:et var ändå att jag såg ut som en kille med slickat hår på tåget. HERREGUD!

Men det var skitkul. hahaha...herregud! Bara vi inte blir sjuka =P!

Du you know...

Ska snart iväg till Nova med julia! Sen ska jag klippa mig, bara topparna dock=P

Orkar inte skriva nu ;)!
CIAO

Sommarlov!=)

En vecka sen vi tog studenten. Känns konstigt. Sommarlovet har börjat bra. Varit i Helsingör, solat lite, chillat och grillat. Skönt. Har dock inget jobb och alla andra börjar typ jobba på måndag. Inte lika kul, men hoppas att jag får jobb. Letar ju för fullt!
Väntar på min älskling. Han kommer till mig senare. Ska sova här...wiie! Har träning ikväll också...orkar inte egentligen men vad ska man göra..det är avslutning snart så =)!

Har verkligen inget att skriva förutom att jag inte vet alls vad som händer på midsommar...Lomma eller inte? Vet inte alls...Kanske bara chillar med min älskling istället...laga mat eller så. Bio kanske ? =) Om det är öppet =O!
Hihi fr se.


STUDENT 07!!

image50


Haha...här är vi!! =)! Är med på fler bilder.och jag är ju inte alltför het på dem! men men..det bjuder jag på..det var trots allt min studentkväll!! haha =D! hade iaf ASBALL..tack för att ni gjorde min kväll så braaaa.....

För jag har tagit studenten..fyfan vad jag är bra =D!!

Vi klarade det tjejer!!! Studenten igår, och det var så jäävla underbart!!! Det är verkligen en av de bästa dagaran i ens liv..så var det ialláfall för mig!! Dagen började med champange frukost i stadsparken...sen gick vi till spyken hahah...in på bibblan med visselpiporna..haha..sjukt ball! Sen halv 1 skulle vi ta studentfoto och sedan stack vi och käkade. Halv 4 samlades alla treor i matsalen och vid 4 började utsläppet. Herreguuuuuuuuud vilken känsla!! vi var den sista klassen ut och när det äntligen var vi...fyfan ja...sån känsla! Så ni som inte tagit studenten än...DET ÄR UNDERBART!! Vårt flak var ju hetast!! hahah så jävla ball! Kom hem vid halv 7 och vid 11 drog vi vidare mot tegners matsalar och fesstade loss! Helt sjuk underbar dag. Vill göra om det! Blev nöjd med mina presenter och så =)!Mamma och pappa hade fixat det så fint här hemma!

Idag är det spykens tur att ta studenten..man är ju lite avis..vill också ta studenten igen! aja..hehe..Får se om jag drar till Marija! Elin....jag är död haha..=P får prata om det seenare! Din lilla filur!

Nu ska jag kila...sedan käkaa maaaaaaaat.GOD mat som blev över..haha..har maaaaaaaassa över! Men det är bara bra ;)!


Älskar dig min älskling!!! =)!Imorgon är det din tuuuuuuuur =)! glad för din skull..äntligen.

Student

Snart bär det av....Ska gå runt till lite olika stundenskivor o hälsa på och gratta =)! Ska bli skoj. Imorgon är det vår tur att ta studenten och det känns helt GALET!! verkligen..kan inte fatta att det äntligen är VÅR tur!

test

test


Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with <<--
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse <<--
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to <<---
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs


 Min = I slept with a bag of weed because I'm good in bed

hahaha..tyckte den blev ball!! 

SNART studenten!! 13 JUNI SMÄLLER DEEEEEEEET!!!!!!!! IHHHHHHH spännande som faaan..men lite skraa´j ocks¨ååå shiit!!:P '

Snart kommer älsklingen...så kör han oss imorgoon till skolan =) klassens dag...tufft....om det är varmt kommer jag döö av svett! haha

På kvällen blir det en runda runt gunnesbo...till några studenter..WIE!! 

Santorini var SÅÅ N AJS!! varmt och skönt =)

 

HEEEJDÅÅ!

Imorgon åker jag och julia till Santoriiinii..ska bliii såå najs. Ni alla får ha så bra här hemma =D !!! Så hörs vi nästa lördag när vi kommer heem..wiie..ska tänka på er när vi ligger vid stranden  =)!!!!

CIAAAAAAAAO!