TRÖÖÖÖÖTT

Jag är trööööött!! Tittade nyss på IDOOOOL! hahahaha, så sjuuukt roligt!! speciellt alla mobbade som går diiit...dem tror verkligen dem kan sjuunga. Så ball det ska bli att titta på malmöööö på måndag! =) hehe.

Ska snart kila och göra ekonomi läxan...ska läsa igenom ca 20 sidor!! BLÄÄ! ORKAAAR INTE! Sen imorgon har vi även rättskunskaaap! OOH NOOOO!

Vill verkliiigen festa nu, fick sjukt bra låtar av linnea innan..CASCAADA!! Man blir på sånt feest humööör. Vill upp till göteborg nuu och feeeesta saatan....får väl se hur det blir när jag är 18, men förhoppningsvis så blir det göteborg när jag är 18 =) Iallfall med ELZAAAN! Säg till om någon mer vill hänka :)!

Älskar diiig patrik =) min lilla pojkeee. Jättekul att du går i Lund, så att man kan träffa dig typ så 10 min o så innan du åker hem .=D =D HAPPY! Vi ses imorgon och då blir det myyys :D HIHIH! ÄLSKAR DIIG!!

Jag säger ingenting...

Sååå sukt fiiiin låt!! =) IIHH! Älskar den låten....

Snart dags för skooola igen =( Var lediga igåår, och idag börjar vi tolv oh slutar ett, har religion..hahaha..DRYGT eller vad?! USCH! Sen efter ska ja o elin kanske göra ekonomiiin, för jag fattar inte ;)! BRAAO VA?

Ska duscha och äta nu, ciaaaaaaaaaaao

skolan

Idag gick man ju i skolan. Men idag började det igeen..på allvar!! :P På matte C lektionen....fick vi göra ett test..jaaa ett TEST!! hahaah och jag kunde inget! men det var bara för att läraren skulle se var vi låg och sååå..men gud vad jag har glömt mycket. Heeelt stöört!! :P

Sen verkar psykologin ändå rätt rolig:D tycker ju om sånt såå jaa! Turismen verkar dryyyg, men vi är bara 15 st tjejer =) så det är chill!

Ska kaaanske träna idag? Det regnaar...BLÄÄÄÄ! =(

Ska chillaaa med mitt goodis nu =) PUSSSHAJ!

Godnatt!

Nu ska jaaag soova =) MMM SKÖÖNT! Ska först ringa och säga godnatt till min älskade älskling :D

SOv sååå gott!!!=)

Söndag

Ja, usch, imorgon börjar skolan igen och jag orkar intee! Vill ha sommarloooov!GE MIG SOMMARLOV! =)
Igår så var jag på bio med min älskling, och min syster fick följa med för vi är så snälla! Vi såg united 93! En sjuukt bra film, man blev helt så rörd efter den. Den handlar ju om 11 sep! World trade center. Man fick se hur dem kapade planet som aldirg kom fraam! Så hemskt! Tänk på alla som satt på det planet den 11 sep! Fyfan vad hemskt!!!

Den var iaf jättebra och jag tycker att ni ska gå och se den. Jahaaaa, imorgon har jag matte C! Gud hjälp mig kommer nog inte klara den kursen alltså! Man måste typ plugga sjukt mycket för att klara den men pluggar jag så mycket? Neej, inte matte C iaf! Sen har man även Sv B som är såå tråkigt, och psykologi A som nog kommer bli rätt kul ? Hoppas jag! Och sist men inte minst. Turism! Hoppas att det är chill och rätt lätt? Jag hade samma lärare i datorkunskap så hon vet ju vem jag är och så. Och man fick ju MVG i data såååå :)! haha

Ska nog sova ganska tidigt idag för jag orkar inte göra någooot. Ska snart ta något att ääääta sen så ska jag typ....chilla i sängen och sen soova! hihi

ALLA andra är typ 18, okej inte ALLA men de flesta....och jag är 17!!!!! Hur kul är det när dem ska ut och feeesta och ha skitkul, så kommer inte ens jag in :( haha, känner mig helt mobbad!!! Men men, snart är jag 18, ( 10 november så glöm inte att gratulera mig då) HAHA! Men så har jag och elin planerat en saak som jag vill görA!! Vill att fler ska följa med...men vill fler följa med? Fan va bull annars.!! Får väl se när min födelsedag börjar närma sig =) DÅ JÄÄÄÄÄVLAR! Man fyller ju bara 18 en gång i livet sååå.

Ska kila nu!

Ville bara avsluta med att skriva om min älskling! Älskar dig jätte mycket och du betyder så mycket för mig! Vet inte vad jag ska skriva för det är svårt att skriva allt jag känner för dig =)! Men du betyder såå mycket för mig och denna gången är det föralltid? Vad sägs om det? Det låter bra för mig! hihi. Älskar dig älskling och saknaaaar dig redan, men vi ses snart igen =)

OOOpppsss

Sist men inte miiiiinst.....SISTAA KVÄLLEN I AYIA NAAAPAA!!!! KÄNNS FORTFARANE SOM IGÅÅÅR OCH JAG SAKNAR ALLT!!!!!!!!!!!!!! Vi är på väg till black hawk! BÄSTA ÖRFESTSTÄLLET!!! ÄGER SÅÅ MYCKET =D =D


----

Minnen :P

.Jag och julzor i maaalmooe!! :P För rätt länge sen hehe. linn o ja  HAHA jag och linn efter en feest i HÖÖLLLLVIIKEN!! =P haha

vi Tjaajoooor =) Skulle på fest därja ;)

hahashahaha jag och elzooor!! =P En BLOOOND ELZOR! =D


viii  Och här är jag och min älskling på linns 18 års fest =D =D ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Sist men inte minst......här är jag..hahaha!:P

Hade bara lust att sätta ut lite bilder hääär, satt och tittade på bilder!! :P och här ser ni några! =) =) Ska typ chilla idag tror jag. Det är fredag...men orkar inte mf!! Vad finns där att göra ? Jag är inte 18, och tänk så tittar dem legg vid öltältet idag? Vad gör jag då? haha:P sån mobbad. Men när jag fyller 18 så ska jag fanimig ut och FESTA SATAN!!!=) haha typ tre månader kvar, men men.

Jaaa, skolan har börjat nuuuu....på allvar och det är så sjukt tråkigt!! BLÄÄÄ!!! Känner att redovisning något....kommer bli jäävligt drygt. Redan idag skulle vi lära oss allt på engelska, och vi SKA kunna allt på engelska när kursen är sluut! DRYGT? JAA! Och jag och några till....gick upp TIDIGT idag för att vara i skolan vid 08.50 för att ha MATTE C!!! Men så när vi kom dit säger läraren : Ni har visst läst av schemat fel! Så säger Linda: Men vi börjar ju 08.50 ? Då säger läraren : Jaa, men inet förrens om tre veckor! VADÅ DRYgT? Så vi fick ha håltimme i en timme!! BLÄ! Men bättre än matte c, för det lär vara sjuuuukt svårt!

jaaaaaaaaaaaaaojaaaao nu ska jag chilla i sängen, ringa några samtal och äta en underbart good glass! =)

CIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO!

Saknaaaaaar diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!

----

---- SISTAAA KVÄLLEN!!!!!=(


...... wohooo!! elins hand sticker fram i kanten ;)

haha Nämen kolla coolingarna ;)! Frida saknas, men hon är ju hon som fotograferar :D

Linn,ja,el HAHA, kolla Linnzaaan! :D  PRTYY På black hawk!!! FAVVVOOOO STÄLLET! <3


Nissi Den underbart fina stranden Nissi beach! LOOOVE!


Jaaa, detta var ett smakprov från vår resa, några andra bilder hittar du på elins blogg =) HAHA! Men som sagt, dem andra bilderna vill ni nog helst inte se =)! HAHA


Skolan

börjar idaaag! Orkar inte, känner mig inte utvilad. Kommer inte alls orka detta året, men som sagt....ETT ÅR KVAR!!!! Känns ändå bra at veta att man har ett år kvar, hoppas det går snabbt!

Jaa, jag är redan uppe, ska in till stan vid 12.05, så vet inte varför jag redan är uppe? Äh, jaja ville inte gå upp för tidigt.

Nuuu vill jag verkligen tillbaka till Ayia Napa! Bara ligga och chilla vid den fina stranden och bada i det fina vattnet! På kvällarna var det bara att gå ut en bit sen var man där, BLACK HAWK FOR LAJF! haha! Nä, men det var sjuuuukt underbart. Och jag har haft såååååååååååååå roligt. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ roligt. Hände ju massor av saker, men orkar inte skriva ner det här ;) haha! Ni som vill veta får väl följa med nästa år =)! haha! Man måste uppleva det! =D Kanske lägger in lite bilder när jag får dem! Tar ju lite tid! haha

Nu ska jag snart gå och kääääääga maud! Eller något, sen ska jag väl bara chiiiiiiiiiilla!Nä usch. Ska ladda upp inför skolan nu. Min älskade skola! Önska mig lycka till!

Älskar dig älskling. =) synd att lovet är sluut:( nu kommer vi träffas helt liiite, och det vill jag inte, men vi får väl bara stå ut =(! Älskar dig iaf!


AYIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Var den underbaraste veckan i mitt liiiv!! har haft sååå jäävla kul och vill tillbaka!!!! varför bokade vi bara en vecka?! fan! Vill åka diiit nuuuu och sola och festa!!!!

Har vatt så jävla kuuuul!!!!!!!

ska spela match sen. skriver mer sen:P

I natt

är jag uppe och åker till flygplatsen. 07.05 går flyget, snines!!! hatar att flyga också =( kommer typ dö när vi lyfter o sååå, mennär vi väl är framme så kommer jag inte fatta deet, det har gått så snabbt o det känns overkligt!!:O:O!! Men kul som fan ska det bli, och jag lovar, jag ska steeeeka som en gris :D! ska bliiii bruuuun, hoppas nu jag inte får jävla sår i huvudet där också :S:S:S:!

snart kommer min älsling hiit och säger heejdå till mig. vill inte åka ifrååån dig beeejb, du betyder så mycket för miig, men jag kommer iaf ringa dig  o skicka sms, oroa dig inte älskling. Du är min värld och mitt hjärta. Kan inte beskriva så mycket jag älskar diig så därför skriver jag inte så mycket mer här. Det viktiga är att du vethur mycket det är, hoppas jag visar det tillräckligt för dig sötnoooos, för du är allt för mig! Älskar dig sååå och kommer sakna diig, saknar dig redan liksom, o hur ska det gå i en vecka ? Kommer nog bli svårare för dig än för mig, men vi ses om en vecka sen igen älskling, det kommer gå snabbt och sen är vi med varandra igen. Vi ska ju på bio på fredagen eller lördagen =) GLÖM ALDIRG ATT JAG ÄLSKA DIG OCH BARA DIG, DET ÄR BARA DIG JAG VILL HA OCH VILL SPENDERA MITT LIV MED. JAG KÄNNER SÅ NU, ATT JAG VILL SPENDERA MITT LIV MED DIG. =) Älskar dig! Vi två föralltid!

2 dagar

kvaar nu! har gått såå snabbt! =O Har knappt hunnit blinka :P!

Och elin, min pappa kör oss DIIT! HOPPAS nu din feeeeta väska får plats i bilen! :S hahaha! bara för ingen annan kunde köra diit så får väl min pappa offra sig!!!!!! hahaah skoja bara ;) hihihihi! men han kör diiit,så det är luurreburre, längtar såå mycekt nu! GAAH, kommer bli så kul. Har varit iväg och växlat pengar nu meeed!=) hihi mssor av pengar, men gud vad vi måste snåla , jag menar. har med mig ca 180 cypriotiska pund hahahaha! ja 180!!!! hah :P en maträtt får max kosta typ...6 kr! hahaa, lr 6 cypriotiska pund !=P

Ska strax byta om och åka till elzooor, för vi ska träna footboll idag. Första gången på typ en månad haha! :P Har faktiskt saknat att spela, ha typ glömt hur man gör nu! haha!

Sen efter träningen måste jag hem snabbt, duscha, packa lite sen iväg till min älskling och sova där :D älskar dig underbart mycket och den resan vi var på drog oss närmare varandra efter allt somhar hänt. Kommer sakna dig jätte mycket och kommer tänka på dig. ses ikväll älskling :D du betyder mycket!

Hemma :(

Är hemma från Polen nu. Kom hem igår, båten var framme i ystad vid 8 och då körde min pappa mig och patrik till sjukhuset i ystad, där hälsade vi på patriks syster och hennes pojkvän och deras nyfödda lilla pojke :D :D :D underbart sööööt. Gaaah! Ska lätt vara barnvakt =)

Annars har dessa  9 dagarna i Polen varit sååå sjukt underbara, mycket skratt och kärlek =D. Har varit så perfekt mellan mig och min älskling. Hoppa allt är så nu när vi är hemma också.

Så mysigt o Polen, bodde ca 4 min från stranden, nära promenadgatan med massa stånd och sånt fint, och många fina restauranger med GOD mat =). Allt var så bra. Och stranden var så underbart fin. =)

Jaaa som sagt, orkar inte skriva mycket mer om det men det har varit hur kul och mysigt som helst, och vill åka dit igen =). Vill tillbaka men men hade iallafall kuul :D och tack för den fiina saken du köpte tiiill mig älskling, blev jätteglad, det var ju den jag hade tittat på :D iih. Jättefint.

Ska kanske till stan idag, växla pengar till cypern och så :P Vi åker på fredag kl 7.05 :) Måste till flygplatsen vid 5 juh :P haha fan va jobbigt, men underbart kul :D Kommer bli så kuuul, fattar itne att vi ska åka på fredag =/ men fyyyfan =D har längtat sååååå.

Kommer saknamin älskling hlt mycket, har vatt nu i 9 dagar i rad och nu känns det så tomt utan honom juu =( är van vid honom, men ska nog sova hos honom idag till imon =D Älskar dig så underbart mycket, om du bara visste. =) Älskar dig och finns alltid här för dig älskling. Vi är gjorda för varandra =D