knäpp dator

haha när jag stängde ner en facebook ruta som hade hackat så bara började det ploppa upp massa facebook rutor en efter en.....kom minst 30 stycken efter varandra så var tvungen att stänga av datan på knappen och sen starta igen.......börjar min dator bli seeg eller?! Måste nog göra något....fomatera om den igen eller något så den blir snabb igen....

Jahapp, anna det verkar som om vi blir dem enda på möllan haha, om vi nu ska dit! =P Kan ju iaf kanske ta stan ändå och iaf 2 cider på möllan eller såå...alltid mysigt ju =D OM det nu är fint väder..kan ju hoppas!!

Nu ska jag kolla klart på into the blue och sen sova. Måste städa imorgon och byta lakan, mammas kompis kommer ju med deras hund...ska fota den och lägga upp här ! =)

Tjiiiiiiiiing tjing...hörs imorgon....och by the way, fyfan vad aktiv jag har varit idag, man tycker ju att jag borde komma på mest aktiva listan hahaha, men men!

Godnatt alla små gullungar

Into the blue

Kollar på into the blue nu, går på 3an. Ska sova efter den...är trött idag, dels för att jag vaknade halv 5 och 7 och 9 men även för att vädret har varit sååå äckligt fuktigt idag! Fy alltså. Som tur är började det regna och åska så nu är det normalt igen och man kan andas!


Åska

Lönt att det är dåligt väder nu. Iofs sjuukt skönt för varit så kvavt hela hela dagen men åska och blixt? Löönt.
Ska kanske gå med Anna sen eller sätter vi oss ngnstanns....beror ju på om vädret ändrar sig, vill inte gå när det åskar massa!! NU hörde jag meeeeega knall!!!

Jag just nu...

Testade min mobilkamera och glömde att jag hade blixten på haha så bilden blev såhär...

 sjukt cool!

 men tog en till....vadå skillnad på kroppe och huvudet?!

Två bilder...

 Haha, jag sitter i min snygga pyjamas, tur man inte ser så mycket!

 Så sööt, kolla örat!

Black is back

Ojoj, många inlägg på en dag tycker jag. Inte alltid så lätt att komma på vad man ska skriva men men. Tänkte visa en låt som jag diggar, blir lite festsugen när jag hör den. Denna ska man spela på högsta volym, det är då den är som grymmast.

pitchers  - black is back





Iblands blir jag riktigt sugen på fest när jag hör den.....men samtidigt orkar jag inte gå ut så ofta haha det beror mest på pengarna, att jag måste snåla! Synd som fan....

Svettigt

Måste bara säga att jag är heelt varm! Så sjukt svettigt idag. Känns som det ska börja åska, så fuktigt. Ska bli så skönt att åka till Cypern och bada i havet och poolen!! AAH!

Imorgon kommer mammas kompis från jobbet och kollar på Niko. Hon tar även med sin hund som är halvbror till Niko....=) Hon ska även visa oss hur man klipper klorna, har ju aldrig klippt klor förr så lite läskigt, testade på vår kanin en gång men gick ju inte så braaa!

Jaaa, vad ska jag mer skriva? Snart läst ut 3e boken....spännande! Längtar till filmen kommer...den kommer i höst ju! FYFAN, ska lätt se den på premiärdagen!! Längtaar!!

Åt nudlar för ett tag sen, sååå gott. Kan leva på nudlar alltså.

Måste även byta mina sängkläder idag, Niko var i min säng innan idag ju så nu är mitt lakan helt skitigt eftersom han hade varit ute innan han kom upp här.....

Försöker föra över bilder och musik till min mobil...men verkar inte gå! Fatta irriterande. Funkar varken med sladden eller trådlöst! Får panik snart....


Nikofisen

Var nyss ute och gick en runda för mig själv för att Niko ska lära sig att vara hemma själv. Satt först på bänkarna utanför mig typ på en lekplats och shit som han ylade haha, man hörde han på långa vägar....men det tar tid, kommer ta lång tid innan han lär sig att vara hemma själv länge....han e ju trots allt som en liten bebis...som man inte kan lämna för länge liksom.

Juni har gått, imorgon är det juli och pappas födelsedag. Sen åker vi om 13 dagar! Hänger knappt med. Tiden bara rinner iväg....juli nu liksom! Var tog juni vägen?! =S Trodde tiden skulle gå så sakta när man var arbetslös men icke...vilket är braa! Hoppas nu bara sep, okt nov och dec kommer gå lika snabbt...men det tror jag!! Måste spara mina pengar som fan nu. Har betalat resan ju och ska växla fickpengar!! Bara där har asmycket gått åt. Men ville heller inte sitta hemma hela sommaren så hehe. Ska bli så underbart. Komma iväg lite och umgås med älsklingen en hel vecka! WIE längtar....Vi ska vara med på vattengympa och allt. Haha skitkul ju!

Min budget går dock inte så bra!! Så måååste börja tänka på vad jag köper och gör och behöver!! Annars kommer jag ju knappt ha råd sen med resan haha eftersom jag inte vill ha 0 kr när jag kommer hem. Jesus så svårt allt ska vara! Sen efter resan ska jag leta jobb och sen har jag lust att flytta med älsklingen eller något. Hade varit så mysigt och bra att dela alla kostnader på 2! =P Sen blire plugg för min del iaf.....nu måste jag bara komma på till vad! Är inne på sjuksköterska och sen plugga vidare till något inom det....eller kriminologi, verkar skitkul, man blir utredare efter det! Men tror sjuksköterska passar in på mig bäst och tycker som sagt om att hjälpa människor men nackdelen är att jag typ inte tål att se äckliga sår tex eller något =S! Är tex skiträdd för att ta sprutor, bara det. Men får se....kommer ju dock inte vara vanlig sjuksköterska isf....blir något inom det sen! Har 1 år på mig att fundera men som ni alla vet , tiden rinner iväg så vipps så är det 2010 och jag ska börja plugga! =)

Nu ska jag koka nudlar och sen kolla tv och umgås med lilla niko! Sen ikväll blir det kanske en kvällpromenad med Anna!

 Min drog! Hade velat flytta utomlands sen när jag blir äldre, vem vet vad som händer...den som lever får se! =)

 Min lilla älskling!


Tisdag

Idag vaknade jag först runt halv fem för vovven gnällde och kunde inte somna om då så gick upp och klappade han lite tills han somnade. Sen vaknade jag kl 9 igen, ställde klockan eftersom han ska ha mat då. Gick ut och tittade på vädret och det var strålande sol! Åt frukost och kollade på våra bästa år haha och efter det skulle jag ju gå ut och sola. När jag kommer ut är solen borta ? HUH?! Massa moln och ingen sol. Var ju kul. FAN, jävla bästa år. Ska inte fastna framför det nästa gång det är sol inte. Måste passa på nu innan man åker utomlands med så att man är lite brun iaf ;)! Så slipper man bränna sig där hehe.

Läste på aftonbladet att ett till plan har kraschat! Känns ju inte så kul, hatar ju att flyga och så kraschar massa plan. Visst, det är det säkraste transportsättet men ändå, man känner sig så hjälplös uppe i luften och det är man ju om något händer. Först detta planet som skulle till Paris som kraschade i havet och nu ett till. Stod att dem tror det berodde på att planet skulle landa när det var starka vindar men fy. Usch! Nej, nu ska jag inte tänka så. Vad som helst kan ju hända när som helst men kan ändå inte sluta att vara rädd varje gång jag ska flyga. Först nu med Patrik sen med min syster...

Ska ut och sätta mig där ute nu igen för att läääsa. Läser fortfarande 3e boken i Twilight serien, läser typ aldirg mer så får passa på nu när det är varmt ute. Ska ta med 4an till Cypern så att jag har något att göra när vi solar =)!

Är i övrigt nöjd med min mobil. Börjar lära mig att skriva och ja, den funkar braa!  Nästan samma funktioner som min andra så det är ju bra och använder den dock mest för att ringa och att skicka sms så den funkar hur bra som helst. Samsung ska tydligen ha den bästa mjukvaran och inte gå sönder så lätt. Skönt att höra.

Nu ska jag ut och ta något att äta. Blir helt hungrig lätt nu eftersom jag går upp tidigt och äter frukost då och då blir jag helt hungrig . Niko ligger här i sängen vid mig nu hehe. SÅÅ SÖÖT!!

Ny mobil...

Har för det första haft en underbar helg. Fyfan vad jag bara älskar att slappa på helgerna, alltså inget festande och bakfylla hit och dit. BARA slappa! Var med älsklingen hela helgen. I lördags var vi på burlöv center med hans syster, hennes kille och deras barn. Sedan åkte vi hem här snabbt så att dem fick träffa Niko. Han älskade ju lille milton. Niko har ju aldrig sett en så liten människa förut hehe. Sen åkte vi in till stan, Romana och åt pizza! Sen åkte jag och Patrik hem hit och chilla och sen blev det bio. My bloody valentine i 3D! Det var coolt. Inte så mycket 3D som jag hade velat se men vid ett tillfälle höll vi båda på att skita i brallan! Fyfan vad rädd jag blev haha. Men den var som vilken skräckfilm som helst typ, men lite coolare eftersom det var 3D! Vid några tillfälle var det riktigt coolt.  Sen i söndags åkte vi ut till patriks mammas stuga och solade och åt där och såå...helt underbart! Dem ska även sätta upp poolen snart så att vi kan bada också, då slipper man svettas som en griis!

Idag var jag i stan snabbt med Anna, gick in på telenor och fick min nya mobil! Äntligen. Det var inga problem alls i Lund idag så förstår inte varför alla skulle klydda till det sist! Men jag tackar iallafall. Fick ju välja en ny för 3600 så jag slapp betala! Grymt skönt. Håller på att lära mig att skriva på touch och det går bättre nu!

I veckan ska jag inte göra något. Vara med Niko lite, sola om det blir fint. Annars ska jag bara ta det lugnt, som vanligt.

Just det!! Glömde berätta att när vi var på Burlöv center i lördags så gick jag och älsklingen in på Ticket och frågade om hon kunde kolla någon bra resa, sagt och gjort, vi åker den 13 juli och är borta en vecka! Vi ska till Cypern, fig tree bay och vi har halvpension! Grymt bra pris ändå för får även gå runt på 7 andra hotell och äta och inte bara vårt så det är skönt. Behöver knappt ha fickpengar. Lite till lunch och glass och så men annars inte! Vi åker ju precis när det är högsäsong så ändå bra pris!! Fyfan vad jag längtar nu. Idag är det exakt 2 veckor kvar. Sen ska jag ju även åka med min syster 1 vecka sen den 27 eller sååå.......faan vad skönt! Älskar sol och bad!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för Niko kommer säkert väcka mig vid 7 eller något.

Hoppas ni har haft en bra helg allihopa!


FAAAN vad synd!!

Såg nyss fotbollen...satt som på nålar sista tiden och nu under straffarna!! FYFAN vad synd om dem. Sån grym match dem gjorde och så förlorar dem på en ynka straff...fanfan. Så synd om honom som missade straffen, men till slut hade det ändå varit en som missade och dem gjorde ju en sjukt grym match så dem borde vara stolta ändå ju,

Var i stan idag med Anna och vaccinerade oss. Tog vår sista spruta nu så nu behöver jag nog inte ta fler till vinter, skönt! Gjorde helt ont denna gången då hon höll kvar sprutan helt länge i armen...usch!
Gick till telenor och fick min mobil tillbaka i ett helt nytt paket och allt. Skulle ju byta till den samsung men neej helt plötsligt får jag välja en mobil för 2000 bara när det står på skylten i butiken att den kostar 3300! VAD är det för skit då?! Hon bara det är felmärkt. NE är det inte fan vad hon ljuger för den lappen har varit där ASlänge OCH tror dem hade bytt den för längesen om dem sett att den var felmärkt! Dem vill bara blåsa en hela tiden, så sjukt dålig service! Ska till en annan telenor butik imorhon och se vad dem säger, tror även att Patriks syster ska lämna in sin också så hon ska med och skälla ut dem, det är hon bra på! Hon fick en helt ny mobil FÖRSTA gången hon gick dit och sa " ja min mobil krånglar och orkar ite ha det så typ...." så fick hon en dyrare mobil OCH gratis månader och betalade inte ETT ÖRE! Får fan hoppas dem ger mig en ny mobil och att jag får välja för 3300! Byta för fan annars lappen, falsk marknadsföring som fan!! Usch vad dem ljuger, är måttligt irriterad nu!


Ska kila nu, Patrik ska komma snart och han kommer säkert vara aslack nu iom fotbollen....så synd om dem :(

Inget bad här inte

Skulle egentligen åkt till Källbybadet med Anna och Julia idag men eftersom det är lite moln och blåser lite kallt så tar vi det en annan dag. Om det blåser och man badar brukar det bli ganska kallt och sen vet man aldirg om det blir bättre eller sämre sen så vi tar det någon dag när det är molnfritt istället. Så det blir nova lund för vår del idag istället. Har dock inga pengar att slösa haha....min budget är fortfarande på minus men snart ny månad och då kan jag föra över lite pengar .... =) Skönt, man lever fan som en fattig student just nu, måste spara så mycket jag kan till resan i vinter så att jag har lite pengar när jag kommer hem igen. Ska dock snåla där borta med, äta thai mat och dricka öl. DET sparar man pengar på..och kanske bo lite sämre.....men ändå inte äckligt liksom, vi får se :)!

Ska kolla på våra bästa år nu och sen fixa mig lite och äta något innan nova, ska nog ha en glass på MC, glass med chokladsås..mmm gott. Sen kolla in min mobil jag funderar på.


Underbart

Underbart väder idag. Så ska det vara hela tiden på sommaren!! Helt klarblå himmel hela dagen, svettigt dock men så skönt. Imorgon blir det kanske källby om vädret tillåter! Så längesen man var där, men orkar inte cykla till stranden och sen kan man köpa korv och sånt på källby och sen kan man bada!! Det viktigaste...=D Får se hur vädret blir.....sägs det ska komma moln men man kan hoppas det blri så fint som idag..

Ska snart ut och gå en runda med jullan, när hon kommer hem från jobbet! E SÅÅÅ SEG men hoppas jag piggnar till lite när jag kommer ur. Annars då? Ja just det, niko är som en galning idag....sprungit runt som fan....e på bithumör och hoppar på allt och alla...på alla luckor och allt...hoppas han lugnar ner sig till imorgon, såhär vild har han aldirg varit..lilla buse!

Neee, ska slänga på mig något snabbt, har pyjamasbyxor.....

Godmorgon....

Godmorgon allihopa. Hoppas att ni har en skön morgon. Själv vaknade jag först vid halv 7 för pappa skulle gå till jobbet så jag var tvungen att gå upp och hålla i Niko så han inte sprang ut....sen somnade jag igen och vaknade kl 9 igen. Det är faktiskt en fördel med Niko, han väcker en alltid vid 9 iaf så det är ju skönt! Slipper man sova bort halva dagen....

Idag ska jag inte göra något alls...ska sola lite i trädgården, det fläktar nog lite idag, tror det blåser pyttelite iaf så man inte svettas ihjäl. Sen ikväll ska jag nog gå en liten promenad med Jullan och ge henne ett usb minne så hon kan föra över bilder från Santorini haha. Längesen jag vet men vet inte om jag fick hennes bilder...tror inte det iaf. Sen hem igen och bara chilla. Imorgon är det torsdag och sen helg typ, fy vad det går snabbt!!! Snart helg igen. Känns som veckan bara har typ 2 dagar haha för går såå himla snabbt och jag sitter för det mesta bara hemma....man kan ju hoppas att tiden går lika snabbt i höst =) Fast då är det grått och mörkt och trist ute så vi får se.

Nu ska jag byta om till bikini och sen gå ut och lägga mig lite... hoppas solen tar mer idag än igår....

Ska hålla koll på resor nu också, dem brukar sänkas lite om det är fint väder och eftersom det ska vara såhär fint hela veckan kommer priserna nog gå ner så att jag och älsklingen kan boka och sen jag och sandra....wiiiho, en gratis resa tackar man inte nej till!!!

Världen utanför..



Denna låten lyssnade jag och Patrik på i bilen i helgen hahah och sjöng med...ändå en helt skön låååt....och Patrik bara älskar Magnus Carlssons låtar haha =D!
 Denna lyssnade vi också pååå.....OCH denna =D


LEEEV LIVET varje minut, lev livet till det tar slut.........och det är precis vad jag ska göra!!

 

Fyfan vad jag längtar....

When you look me in the eyes

Har alltså solat en stund idag, var så sjukt varmt så att jag gick in efter ett tag. Fick knappt någon färg ju, vad är det med den svenska solen och trädgårdar?! Om jag är på stranden får jag asmycket färg men inte om jag solar i min trädgård, då känns det ju inte så jävla kul att ligga där och steka ihjäl haha. Ajaaa, sen har jag varit ute med Niko lite. Han får fortfarande inte gå ut på långa rundor, max tio minuter kanske....längtar till han kan gå iaf 30 min och så =)!

I helgen ska jag nog se My bloody valentine 3D filmen på bio, wooho. Fyfan vad fett. Ska bli skitkul att se den, kommer ju kännas som man själv blir mördad typ haha. Anna snackade något om att hon var sugen på utgång om det blir fint väder? Jaa, vi kan ju se! Bull att inte tjäna pengar, får liksom inte igen ett öre av det jag gör av med som alla andra får =P Haha, och ja jag vet att ja borde söka jobb men kan ändå inte med Niko i huset nu. En hund tar upp SJKT mycket av ens tid och det visste jag iofs, vi gick ut allihpa utanför huset i 5 min idag, gissa om han stod och YLADE som fan? Han kan max vara hemma 5 minuter själv haha, vill bara att han ska kunna iaf 4 timmar så man kan få något extrajobb någon gång...men eftersom det känns sjukt långt borta just nu så kommer jag få skriva in mig på arbetsförmedlingen efter Thailand istället...inte lönt nu innan jag åker känner jag! Det beror på hur det är med honom sen efter sommaren. Men ni som pluggar ni pluggar ju inte VARJE dag hela dagen så ni får också umgås med mig lite iallafall så jag inte är HELT alone....fika och stan, nova ibland haha. Ananrs kommer jag känna mig mobbad.....vill bara vinna på lotto. SUCK! Men jag är inget turbarn så det kan jag nog skippa.

Och SOFF, vi får vara mycket sen när du kommer hem igen för vi måste planera resan och boka biljett och sånt, så vi får ju ta stan och såhär ibland =)!! Sen kommer du ju säkert få jobb där i Malmö men du får umgås med mig ändå när alla andra pluggar och jag sitter hemma på röven. SKA SKA SKA börja träna sen. Ska börja springa eller gå sen för måste gå ner lite så mina shorts inte sitter såå tajt när jag e i thai för det är inte skönt. Man kände där i slutet att dem började sitta allt tajtare haha, illailaa! OCH har inte gått ner ett skit av det jag gick upp så måååste ta tag i det snart....

Snart är juni slut och snart börjar juli....Ska åka med Patrik runt den 11 juli 1 vecka blir det nog sen igen med min syster så juli kommer ju rinna iväg och sen är det augusti och antagligen sol och så kan man ju sola lite där med och chilla och massa mys! Sen sep, okt, nov och dec kommer nog gå segt kom jag på för det är vinter och mörka dagar och kalalt och jävligt!! Kommer nog gå sjukt sakta eftersom man vet att man ska iväg sen i dec......fast dec kommer gå åt att planera och packa och sånt sen är det jul och sen åker man....dagen efter jul.... Neee, nu ska jag inte tjatamer om Thailand haha, antar att jag bara tröttar ut er om mitt tjaat heela tiden.


Här får ni en låt med Jonas Brothers så länge. When you look me in the eyes som jag tycker är helt bra =) Lugn och braa...Nu ska jag kolla på The hills på mtv, har redan sett ALLA avsnitt så inte jääättekul haha men det är ändå kul att kolla på det igen och sen ikväll blir det chill. Läste förresten lite i min 3e twilight bok, as längesen jag läste nu men den är snart färdigläst så ska ta och läsa ikväll så jag kan börja på 4an någon gång!!



Solaaaa

Idag blir det solning på hög nivååå..ska ut och sola strax. Får hoppa över våra bästa år idag haha, är helt inne i det men skippar det idag. SÅ fint väder ute, nu känner man äntligen att sommaren är här!! =D

Hoppas även att min mobil är klar i veckan så jag kan hämta den =)!

Ska ut och sooola nuuu.

Resor

Ska kolla resa med Patrik i helgen ju men sen kaanske jag ska resa IGEN i augusti....3 augusti eller något med min syster, mamma  o pappa betalar den isf..wohooo!!! Så najs med två resor! Sen e det bara sep, okt, nov och sen dec och då åker vi!! FYFAN vad det komer gå snabbt. _Då är även niko lite äldre och kan gå lite längre promenader!! WIHOOOOOOOO!

Måndag

Nu är det måndag igen, nya vecka, nya tag! Har haft en helt perfekt helg. På midsommar var jag i Patriks mammas stuga och åt och så..mycket trevligt. Drack typ inte så var inte bakis på lördag, sååå sjukt skönt. I lördags åkte vi ut till patriks syster och hennes kille o deras barn sen åkte vi alla till patriks bror och hans familj och så åt vi pizza där och hade skoj. Sen i söndags så åkte jag och patrik till Malmö och gick på en marknad i limhamn med patriks mamma och tommy. Dem vann ett sånt STORT kexchoklad på ett sånt hjul haha och jag köpte en munk och godis, sen åkte vi och åt på en restaurang, asgod mat! Sen hem till Patrik och kollade på hästarna men vi vann inget, jag som hade sån magkänsla, attans! Haha.

Idag ska jag inte göra ett skit, ville sola men knappt någon sol. Väntar på att få ett sms " din mobil är klar att hämta" men icke. Jag menar, dem ska inte "laga" den denna gången utan byta ut den till en NY bara, hur svårt kan det vara?!?! Om jag inte får en ny nu blir jag skitsur!!! Då är telenor bara cp! AAHH.

Vet fortfarande inte om jag ska ta den samsung tocuh hörde att det inte e bra med det men men..ska fråga vilka som ligger i min prisklass och sen får jag seeeee....

I helgen ska jag och Patrik kolla resa, ska gå till en resebyrå och kolla på resa och boka kanske..måste fan. Priserna bara går upp men kan hoppas dem går ner nu i veckan....har inte råd med en megadyr resa och båda vill helst vara borta i 2 veckor... hmm! Får se, bättre med 1 vecka än inget iaf.

Nu ska jag ut i trädgården till Niko hihi.

Städat

Idag har jag och min syster städat i trädgården, vi har rensat mellan plattorna och sopat upp alla löv och allt och nu är det fint=)! Niko förstör ju alla mammas blommor haha men men så är valpar hihi.

Nu har jag precis badat så nu är jag fräsch igen haha.

Ska kolla på tv nu och sen ätaa ärtsoppa när pappa kommer hem! MMM Den e så god. Sån i förpackning, bara till att värma upp.....asgod!

Niko 10 veckor

Idag blir älsklings Niko 10 veckor. STOR pojke nu hihi. SÅÅÅ söt och han sover hela natten nu, från halv 12 - 05 typ då pappa går upp till jobbet och han kissar och bajsar inte inne mer typ....inte nu dem 3 senaste dagarna iaf=D!



 Finaste hunden =D

Ibland vill man bara skrika

Just nu vill jag skriva så mycket men jag skiter i det....orkar inte lägga energi på det!!

Vill bara åka härifrån just nu, utomlands och inte tänka på något annat, bara vara! Hade jättegärna velat hänga med på en partyparty semester till Magaluf med men har fan inget jobb så har ju fan inte råd!!!!!!!!! ÅH vad jag stör mig. Kan jag vinna på lotto eller?!?!  Vill göra såååå mycket men gör ju inte ett skit! Sitter på min feta röv och gör inget! Har några extra kilo på mig som jag vill bli av med men gör jag något åt saken?! NÄÄ för här sitter jag och äter glass med banan, maränger, chokladsås och strössel!!! Gör det saken bättre?! ÅÅH ibland blir jag så trött på mig själv. Sen jag kom hem från Thailand har jag inte haft ett LIV! Inte gjort något vettigt alls!! Har iofs varit sjuukt skönt men så tråkigt. Och i höst kommer jag inte göra ett skiiiiiiiiiit. Sitta på min feta röv som jag gör nu! Det vet jag!! MEN SEN, då jävlar. Tiden måste gå snabbt och sen jävlar är jag i Thailand och ska ha så jäääääääääääääääääääääääääääääääääääävla kul!!!!!!! FESTA , sola bada och bara VARA!!!! Bara ha så jävla kul och glömma allt annat!! Ska bli så sjuktligt kul och vill dit nu. Fattar inte hur jag kan längta såå jävla mycket härifrån när jag kom hem för 3 månader sen. Men det är så sjukt tråkigt i Sverige så vill bort!! Hoppas det går snabbt till 11 juli då vi åker (tror jag) och HOPPAS det går snabbt till dec då vi åker igen, för då mina vänner ska jag njuta så in i helvete mycket för då är jag ÄNTLIGEN i paradiset igen!

I miss paradise! 

 ♥ Fy fan vad jag saknar det! Jag saknar allt med det. ♥

Åååh

SÅÅÅ söta bilder jag har tagit på sötnosen idaag!!! Ska lägga in dem sen...han e så sööööööt lilla niko!!!! Vår lilla nya bebis här hemma!!! =D Så fin.


Ibland kan man inte bli något annat än irriterad!

Plus att jag nyss har insett att jagkommer vara heelt själv i höst!! Vissa pluggar och pluggar deminte har dem jobb....vet itne ens om jag KAN ha extrajobb iom hunden nu och hur länge han kan vara hemma själv. Det var mest jag och min syster som ville ha hunden så vi får ju ta konsekvenserna men ändå......kul att vara helt själv..kommer känns mig helt mobbad OCH vara helt mobbad också!! Men så är väl livet ibland antar jag

SÅ snabbt...3månader

Kan ni fatta att 3 månader har gått sen vi kom hem från Thailand?! Har gått så sjukt fort och jag har verkligen inte gjort ett skit, inget vettigt iaf! Tänk om dessa 6 månaderna kunde gå lika snabbt nu, fyfan vad kul vi ska ha och fyfan vad vi ska äga Thailand igen!! Kommer ha så grymt!!!!!!!!!!!

Anna berätta att hon läst i tidningen att det skulle bli den värsta sommaren på 50 år typ, fy!! Regna massa och allt. KUL att vara här då?! Speciellt utan jobb, haha neeej! Vill ju kunna solaaaa!! Vill åka iväg två veckor bara för det nu juu! HOPPAS vi hittar en asbillig resa, för då blir det två veckor hih! En vecka går så snabbt...

Spelade nyss spel med min syrra, barngeni haha ingen kom i mål...hahahah så ball!! Vi e inte så smarta vi ;) Jo men vissa frågor var konstiga faktiskt...

Nu ska jag bara chilla och chilla sen soova. SÅ SKÖNT! Hoppas Niko sover lika länge idag som i natt. Skönt.


I know you want me



Jag veet att jag tjaatar och tjatar om Thailand heeeela tiden haha, men vill inte vara hemma mer =( ÅHH!!! Saknar det heelt!


I know you want me



Jag veet att jag tjaatar och tjatar om Thailand heeeela tiden haha, men vill inte vara hemma mer =( ÅHH!!! Saknar det heelt!


Booooooooooring...

Gud vad tråkigt jag har just nu.Sitter i köket för annars gnäller bara Niko heeeela hela tiden och det är jobbigt!!! Tänk så får jag nu inget extrajobb i höst...OM nu Niko klarar av att vara själv 4 timmar typ...det får vi ju se...men gud! då är det liksom, sep, okt, nov och dec hemma!! Okej, december kommer gå snabbt eftersom vi nu åker 25 eller något...men ändå...dessa månaderna nu har gått såå sjukt snabbt och snart är det 1 år sen vi åkte jag och anna. 1år!! FATTA snabbt 1 år kommer gå!! Innan när vi gick i skolan gick 1 år såå långsamt och nu bara rinner tiden iväg....gud alltså!
Ajaaa, ska inte klagaaaaaaaaaa nu, kommer få skitkul när jag reser igen och det är det jag ser fram emot. Får jag inget jobb i höst så får jag inte då får jag helt enkelt leta som fan när jag kommer hem ,svårare än så är det inte. Finns folk som har barn, hus, familj och bil som inte har något jobb. Så jag har det ju inte jättedåligt eftersom jag fortfarande bor hemma och sååå.....denna månden gick jag ju dock väldigt mycket minus i min budget..men sånt man får ta! Längtar bara till Thailand såå otroligt mycket nununu! Skitväder i Sverige är det också så inte kul att vara hemma precis. Hade det varit fint väder hade det varit en annan femma. Sen måste jag och Patrik börja kolla på resor ju...åker isf samma datum som anna och Patrik 11 Juli tror jag vi kommer åka....tror ni åker då med? =P Vet dock inte var...hade helst velat åka 2 veckor men eftersom det ser ut som det gör nu med jobb osv så blir det nog en vecka. Men bättre än inget eller hur =D! Vi får helt enkelt steeeeka i hans stuga sen, dem har ju sån pool och allt. GÖTT!

Nee, nu ska jag leka lite med Niko så att han somnar snart! Så skönt när han sover för då e han heeelt borta haha och vaknar knappt av något!! =P Hehehe....

 Det var allt för mig...OVER AND OUT!!

Fan vad jag bara klagar och klagar i bloggen hahaha!

Helgen..

Har haft en rolig helg. I fredags chillade jag hemma sen var jag på nova med mamma och sandra. I lördgas på dagen så tog jag det också lugnt och sen på kvällen utgång. Var hos Karin vid 8 och sen så körde Andreas in oss till Malmö vid halv 12 eftersom han skulle jobba. =) Jag, Anna, Anna och Linda åkte in till Lilla torg ochträffade Mia och Lindas syster där...satt dä ett tag, mysigt=)! Sen gick vi vidare till Etage. Hade faktiskt helt kul där inne denna gången...dansade mycket och allt var skoooj. Fast nog bäst att inte anpassa sig till andra när man är ute..jobbigt om en vill hem och en vill stanna haha! Aja jag och Patrik gick iaf till BK och jag käkade naaaaattamat. SÅ GOTT! Det är typ det bästa med att gå ut hahah.
I söndags vaknade vi vid 10 men jag somnade om igen till 12 typ.....inte en chans att jag går upp 10!!! Mådde iaf helt okej, gick upp och åt en macka och sen så gjorde vi oss klara och stack och tittade på Patriks lags match....sen kom Tommy och hämtade oss där så åkte vi till stugan och åt mat och så =D! Så sjukt najs i deras stuga så där kommer jag att fira midsommar med Patriks familj och sååå =). Hans mamma ville köpa vin haha men sa att jag inte gillar det egentligen så hoppas hon inte köper. Har inte lust att bli full där haha! Vi får se vad som händer ;)!

Idag ska jag gå en liten promenad med anna när hon kommer heeem. Ska nog gå och köpa en glass hehe.

Får för övrigt PANIK på denna mobilen haha. Visst, bättre än ingen för fanns inga lånemobiler men ah, funkar inte att skicka sms ens, eller jo ibland. Men vill ha min NU! Hoppas den kommer i veckan alltsåå...

kommer du ihåg lunt? haha

Lite bilder från helgeeen =P Tar ju alltid bara bilder i början sen pallar jag inte haha..

Och såklart lilla älsklingen...
 inte ovanligt att man ser honom sova så haha =)!!

Beslutsångest...

AH hatar det. Om jag får välja ny mobil vet jag inte vilken jag ska ta. Ska iaf ta en i samma pris klass och inte 1000 kr billigare, för då förlorar jag på det bara.....funderar på den touch helt mycket men fyfan vad jobbigt haha. Beslutsångest på hög nivå. Ska alltid vara likadan när det gäller att bestämma sig. LÖNT! Ajaa...får se om två veckor typ för tar ju en tid att reklmaera den och så....

Idag är det bara chill som gäller..ni anar inte vad niko tar på krafterna. Dels att man vaknar hela tiden under natten och blir alltid väckt vid halv 9 och sen ska han alltid ha uppmärksamhet och så ska man ut med honom när han ätit, lekt och sovit. Sen bits han hårt som fan med, han ska alltid busa haha. Ja, ni hör ju, som en bebis, men det är min lilla bebis! Hoppas han slutar bitas bara för då är han perfekt hihi, och rumsren hoppas jag han blir snart så vi slipper plocka upp bajs från golvet varje morgon haha. Han måste dock lära sig att sova hela natten för går vi ut med honom nu på natten vdi 2 så blir han van vid det och kommer alltid vela det så nejnej. Och han kan redan sitt. Eller inte helt men ibland. Och han är bara 9 veckor. Våra lilla smarta Niko :) haha.

Neej nu ska jag göra något, bada kanske. Kanske, kanske utgång på lördag, får se om jag har lust, sen har jag inte råd egentligen men men hur kul är det att sitta hemma helt själv om alla festar? Tom Patrik ska ut på lördag så honom kan jag inte vara med heller....Får se helt enkelt. Isf kaanske jag ska ha mina ljusa jeansleggins och det nya linnet och svarta klackskor. Får se...


Saaaaaaaaaaknar....

Shoppat..

Var i stan och på nova med Anna idag. Köpte ett par jeansleggins....ljusa. Skitsköna, känns knappt som att man har några byxor på sig haha. Skönt att inte ha så tajta jeans på sig. Sen i helgen köpte jag ett fint linne från MQ och nu får det räcka...min budget är spräckt och om jag ska ut i helgen får jag föra över mer pengar och vill egentligen inte det...men vill samtidigt få ihop fina sommarkläder till Thailand...och inte ha så fula och ensidiga kläder som jag hade denna gången haha.

SNART är det Greys Anatomy...WIE! Trodde det var sista avsnittet förra onsdagen men där hade jag fel...vart fick jag det ifrån att det skulle vara sista? Hmm...Älskar det programet och är glad att det inte är slut iaf.

Imorgon är det torsdag...veckan har gått så snabbt och snart blir det en solsemester men min älsklning, får se vart vi hittar men tänkte mallorca eller cypern- fig tree bay typ, vi får se. Men efter sommaren är det 6 mån kvar till Thailand och det kommer nog gå så himla snabbt så jag är glad!! Fastän jag inte får jobb i höst, ska ju försöka hitta extrajobb bara iom Niko nu som inte kan vara ensam alltför länge, så kommer tiden gå snabbt och vips rätt som det är är vi i Thai igen! WIE. 

Ska kolla på Greys nu, ska nog ta lite hallonglass till det.

Lycka...

Satt och kollade igenom mina album från Thailand på facebook. Fyfan vad jag längtar tillbaka. Ni anar inte. Var så himla kul, man levde ett helt annat liv. Det var ett liv utan bekymmer, utan bråk, utan några tråkiga dagar, allt var så som man vill att det ska vara här hemma, men man vet att det aldrig kommer bli så himla underbart här. Just nu vill jag bara diiiit!! Ta mig dit nunununu! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?



Ren och skär lycka!! ♥ Best time of my life♥


Love

 Haha, när var inte detta?? Ja, vi har varit med om en hel del tillsammans! <3

Tisdag

Tisdag idag. Natten blev ju ganska lugn, fast han gjorde ju sitt inne haha. Ska lära honom att sova på natten och inte bara dagen för att annars blir han van att gå ut på natten hela tiden och det ska han inte göra! Förstår dock inte varför han bara vill sova på dagarna och inte nätterna. Gick upp halv 5 för han gnällde och släppte ut honom men han gjorde ju inget ändå....han har sovit nästan hela tiden så dagen har varit lugn...han är så fin!!

Vad händer nudå? Vet inte haha, ska nog ta och sova sen, är sååå trött. Har gått vaknat hela tiden och vaknat vid halv 7 dessa dagarna så det blir ju inte mycket sömn precis. Men jag visste det redan innan vi köpte Niko så det är inte det men det är ju såklart jobbigt nu i början.Han börjar ju vänja sig vid vårt hem och så..han e ju trots allt som en liten bebis och måste ha uppmärksamhet hela tiden, 8 veckor och 5 dagar eller något. Snart kommer han nog börja växa med stormfart med och rätt som det är är han megastor!! Hoppas vi har lärt han att inte dra i kopplet då och inte bitas haha. Ska gå bra, fick låna två jättebra böcker av Patriks mamma så dem har vi läst, eller jag har läst båda.

I helgen ska jag kaaanske ut men tror inte det. Patrik ska ut med jobbet så jag har ju iofs inget att göra! Men har heller inga pengar att gå ut. Har 400 kvar hela månaden som jag får spendera....icke bra icke bra. Köpte ju ett linne på MQ på nova i helgen så har inte s¨mycket pengar kvar....


Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away
    

Måndag

Ja, då var måndagen avklarad. Niko behöver ju konstant uppmärksamhet haha inte lite jobbig....men så söt så=)! Inte kul när han biter dock men lär han sakta men säkert....han börjar nog lära sig sitt och kom hit. =) WIE! VÅR hund är smart....hoppas jag =D!!! Jullan är hemkommen från Grekland och kommer hit imorgon och kollar på Niko, tror jag ? =) Hoppas natten idag blir bättre än igår. Hoppashoppas!

Ska lämna in min mobil i veckan också, börjar stängas av igen, ååhh varför? Kan den inte vara normal eller?? Aja kollade på hemsidan och den kostar 3250 kontant, sen hittade jag en för 2800 eller något en ny,finns i vit, svart eller lila/rosa på hemsidan, vet dock inte om den finns i butik än..men hoppas jag kan ta från hemsidan med!!
 Snygg eller? =) Lite jobbigt med bara pekskärm dock...ajaa får se om jag ens får välja den hehe.

Nu ska jag snart ut med Niko sista gången och hoppas att han kan sova heela natten, man kan alltid drömma eller hur?

Åååhhh, saknar Thailand heeelt mycket nu. Fan vad jag vill dit och bara festaaa, där blir man iaf inte bakis som här. ÅH så kul! Längtar dit helt mycket nu. Kan ju boka flyg till Koh Samui här hemifrån så åker man liksom till Bangkok och sedan kanske man väntar några timmar och flyger till Koh Samui så kanske man är på Koh Phangan redan den 27. Sen över nyår och sen stannar man 11 dagar till där och går på full moon 11 jan typ hehhe. Har redan börjat planera!! ÅH längtar!

utmattande

Gud vad jobbig natt det var....vaknade kl 02 gick och släppte ut niko i trädgården.....somnade om sen vaknade han 5 igen och jag släppte ut honom...sen vaknade jag till och från hela tiden fram till 7! JUSTDET, när jag hade rastat honom så la ja mig ner på madrassen igen och kollade fram och såg en såååååååååån stor spindel..fyfaaaaaaaaaaaan!!! Hämtade en sko och skulle döda den men när jag kom tillbaka såg jag niko tugga på något.  Han hade ju såklart ätit upp spindeln!! FYFAAN haha. Ajaaaa jobbigt var det iaf....men men så är det att ha en liten valp. Annars e han så busig. Vill busa heela tiden, vi försöker lära honom att inte bita för när han busar så biter han ju i en och det kan göra riktigt ont om han får tag på ett finger eller så.....och han börjar sakta men säkert vänja sig vid att gå i koppel...

   två bilder sålänge =)!  Lilla niko som är sååååååååå busig!!

NIKOOOOOOOOOOO

Niko är hemma! Hämtade honom igåår. Natten var inte så rolig haha pappa gick ut med honom 3 på natten haha sen vaknade ja från och till hela tiden från halv 5 på morgonen sen palla ja inte mer så gick upp halv 9!! Sen vill han busa hela tiden eller så sover han hehe. Men han e såååååååååå underbar! Måste bara börja lära upp honom nu med allt. Han vägrar att gå i koppel typ. Så jobbigt så det måste vi lära honom hihi. Ajaa nu ska ja kila. På måndag när alla jobbarkommer jag ju inte ha någon ledig tid hahaha. Gud! Ajaaa bättre det än att inte ha något att göra! =) Nika är så himla fin.

Hämta lilla Niko idaaaaaaaag...

Idag, snart, om 30 min ska vi åka och hämta vår lilla valp!!! Har redan gått 1½ vecka ooh kan inte fatta. SNART!!!! Snart är han här hemma och kommer trötta ut oss som faaan, vi kommer en eller två gånger bli irriterad på honom för han e jobbig haha men han är ändå vår lilla niko... =D! Ska göra mig reeedoooooooo sen ska vi åka!



OCH såhär GLAD är jag nu


Keep on rising

Idag har jag inte gjort något alls näsan haha....solade dock liite innan men sen gick solen i moln så då gick jag in och badade och nu har jag precis ätit maat.... Anna är i Malmö så hon köpte ett par fina skor till mig så länge, för finns nog inte på nova, från HM, sandaler...
 Hoppas nu dem passar bara hihi....

 Tog denna bilden nyss...gillar den men bättre om man inte hade sett mobilen och det haha...testade en ny look, mitbena! =P

Rap Das Armas

Kollade på Greys innan, såå sjukt bra. Som jag älskar den serien. Sitter alltid fastklistrad vid tvn haha.

Som linn skrev, man blir aldrig trött på att shaka ass!!! Iaf inte till denna låten...


Såå sjukt bra. Den var på flitigt i helgen.....bara älskar den!!

Jullan är framme vdi 2 i natt, i Grekland!! VILL åka nuuuuuuuuuu!! Först med älsklingen sen med sofie! Och denna gången ska jag bada i poolen när det är poolparty också haha =D! Och på full moon ska jag köpa ett vitt linne och skriva med sånfärg som lyser i mörker!! WIE!

Sooovdags nu.

Lilla hubbe..

Idag när jag tog bort handduken vi har på hans bur på natten så var han helt slö, han ville bara sova och sen orkade han knappt hålla sig uppe på pinnen. I början var det inte lika hemskt men i slutet så var han nere på golvet i buren och fick ryck i kroppen och kunde inte stå typ. Usch, sen efter ett tag så dog han, lilla hubbe, vår lilla underlat. Han var iofs 13 år ungefär och det är sjukt länge för en liten underlat så han hade iaf ett långt bra liv =) Nu har han det iaf bättre, han slipper lida. Tur det inte höll på längre iaf. Hemskt att se var det iaf.

 R.I.P lilla hubbsingen....

Idag vetefan vad jag ska göööra, Patrik skulle egentligen komma men nu ska han kanske vara med jocke, suck....haha har inget att göra ju! ÅHH Men ikväll är det greys anataomy!! =) wihoo, och fråga olle tror jag så det ska jag se iaf men vad ska man hitta på nu då? Får spela lite nitendo DS. Ska klara allt igen för började om på ny kula ju....

Är inte lite avundsjuk på Jullan som snart är på väg till Grekland, näää inte alls haha. Vi åker isf inte förren i Juli, vill egentligen inte flyga, hatar det, och vet inte hur jag ska klara mig igenom en lååång flygresa till Thailand sen igen. FY alltså! Kommer inte vara kul! Men hoppas att ni får det bra i Grekland, kommer ni ju klart få =)! Ska skicka ett mms när Niko kommer hihi.

Neej, nu ska jag inte sitta här ska väl....göra något. Vill förresten ha långt fint hår, vågigt hår! TJOCKT vågigt fint hår. Men nee, kan inte ha längre än över brösten typ för sen blir det så tunnt och fult, varför fick jag inte tjockt  hår?

Gud vilken osammanhängande inlägg men men bättre än inget alls.

Godnatt

Ska sova nu. Försöka gången på lääänge jag lägger mig nu hehe minns inte när senast =P Men är så trött, legat i solen 11-14 idag så är helt död! Hoppas på sol imorgon med men känns inte som det =( Ananrs får jag hitta på något annat haha, typ chilla!! :)


Godnatt babes!!

Solat

Idag var jag och anna på bostället och solade, orkade inte cykla in  till lomma och tur var väl det för redan vid 2 gick vi hem eftersom det kom moln. Var asvarmt för det blåste inget där vi låg haha fy. Nu har jag precis kommit hem, vi var och handlade en säng till vovven, koppel, matskålar och en sån dyna typ. Snart kommer haaan, på fredag. Låt tiden gå snabbt nu..... Ikväll ska jag sova tidigt. Är trött efter solandet, tror jag brände min rygg lite men men det blir nog brunt sen =)! Hade förresten på mina shorts idag dem ljusa korta och sen mina nya skoooor, dem vita sandalerna, kommer bild här nedan hih. Aja har inget att skriva riktigt men ska iaf sova vid 9 om jag somnar då, vill ju att dagarna ska gå snabbt nu.
Just det jullan, du sticker ju imorgon!!!!!!!!!! Ha det sååååååååååååå jävla kul och bli inte för brun nu ;) Vill inte känna mig blek hihi.

 såhär såg jag ut =)
 är dock inte så brun på benen som det ser ut.
 mina finfina sandaler som jag gillar helt! asfint till ljusa shorts och bruna ben. Ge mig en solsemester nuuuuuuuuuu!

SOOOOOOOL!

Underbart väder idag. Var på stranden med anna och vi brände oss båda rejält i huvudet haha. Hoppas det försvinner sen eller lägger sig så man blir brun istället! Ska sola imorgon med om det blir fint men då kanske vi tar här i närheten för jobbigt att cykla till lomma....suck, men ska bara sola baksidan imorgon för den måste med bli bruun hihi. Fick dock fula märke efter min tröja på hemvägen hahah. Så nu är jag såå trött, man blir så trött av solen, men underbart är det. Längtar till vi ska utomlands! Bli nog sista minuten hehe.

Snart midsommar med, ska nog till Patriks mammas stuga och vara där med hans släkt. Patrik ska ju bli full haha jag tänkte mest ta det lugnt eftersom min dag igår bestod av bakfylla! USCH. Jullan, vit månad?? Förutom kanske cider på midsommar haha. Någon måste också vara hemma med hunden så mamma får vara hemma haha. Hoppas dem inte blir bortbjudna =O!

Nu kokar vattnet så måste fixa maten, så hungrig!