Skiter i Valborg

Ja justdet. Ska bara chilla ikväll. Har inte råd eller lust att festa idag! Har inte lust att festa alls nu mer, vet inte varför men tycker det har blivit för tråkigt. Visst jag har ju kul ibland hihi =) men orkar oftast inte alltså. Kanske för man upplevde ett såå bra partyliv i Thailand så att det här hemma bara är så tråkigt nu haha. Aja ska iaf upp till Luntis den 16 eller vad det blir och festa däär så sparar mina pengar och min sprit och mig själv till den dagen. =D

Sååå ska bara vänta på Patrik, han kommer vid 9 ikväll, sååå tråkigt, han ska träna fotboll ikväll, känns ju dock inte som många kommer träna haha men men han ska iaf träna, ååhh!! Ajaa, får sitta hemma och mögla tills dess.Ska laga pasta med laxsås snart. Är hungrig och hoppas att det blir gott.

HELT sjukt att det redan är helg. Kan inte fatta haha, veckorna går ju mycket snabbare nu än om jag hade haft jobb känns det som. Förresten så behövde dem ingen personal på ica i harlösa sååå är fort utan jobb, lite trist! Men kommer anstränga mig ännu mer efter sommaren, jag lovar. För känns som folk slutar sina heltidsjobb eftersom folk kommer plugga till hösten osv. Kanske lättare att få heltid då eftersom folk kanske går över till extra bara. Så får väl hoppas på det bästa efter sommaren. Skönt att sola lite när man vill på sommaren och inte sitta inne. Hoppas att någon vill med mig till Lomma ofta =).

Igår var jag på Nova med mamma och min syster. Fick ett vitt ribbat linne och två solglasögon av mamma. Ett par vita och ett par ljusrosa. Så balla!! =) Dem gillar jaag starkt. Frågan är hur mycket jag kommer använda dem, haha. Kommer lätt använda dem utomaldsn och i Thailand nästa år! =) Känns inte alls som jag ska åka alltså. Kommer kännas så skumt sen när man ska säga hejdå till alla igen. Usch och fy så jobbigt att va ifrån Patrik igen men det ska nog gå. Är ju mycket lättare för mig än för honom så frågan är om han kommer palla det igen, han säger att han inte kommer så vi får se vad som händer.
Just nu längtar jag bara utomlands. Vill till mallorca, verkar så fint och mysigt men eftersom vi ska ta en sista minuten blir det ju dit vi hittar. Hoppas iaf på Spanien!

Har ni hört om den svininfluensan?! Lönt att det kommer massa nytt hela tiden. Massa har redan dött typ men vissa som insjuknar blir bara måttligt sjuka så det beror på från person till person kanske. Men det stod även att dem som dött av det är även unga och friska, usch hemskt! Hoppas det inte kommer hiit och att dem hittas vaccin snart! Var noga med att tvätta händerna och såhär bara så ska det nog gå fint. Den finns i Spaninen nu också så e lite räd för att åka dit i sommar men förhoppningsvis är den borta då eller har dem iaf vaccin.

Här är mina snygga solglasögon iaf. Dessa är dem rosa sen har ja även vita =)!



Fräcka va?

Ni som ska fira valborg får iaf ha en trevlig kväll och ta hand om er!! =)

SÅÅ STÖRIGT!!

Gick in på min studera sida idag för att kolla lite. Så den utbildningen i växjö som jag sökte den kommer jag inte in på i höst iaf för att man var tvungen att ha 1 års arbetslivserfarenhet vilket jag har men visste inte att man var tvungen att skicka in ett brev till dem på intyg på det osv. Trög som jag är läste ju inte jag det innan!! Suuck! Men tänkte ändå inte plugga nu i höst men nu vet jag det till nästa gång!!! Ska skicka in det intyget jag fick från inpac till dem nu iaf kanske så dem iaf kan registrera det på min sida i vilket fall!! Fick ett arbetsgivarintyg från inpac men det skulle man visst använda till a-kassan eller något men det funkar nog bra för där står ju att jag jobbat osv=)! Antingen skickar jag in det snart eller sen nästa år men kan lika bra skicka in snart så det kommer in på datorn till nästa gång.

Imorgon är det onsdag, gud tiden går snabbt!! Snart helg igen, Så galet. Hoppashoppas nu Angelica frågar på ica på torsdag, hon tror verkigen dem behvöer personal i sommar och efter så det hade ju varit perfekt!! ÅÅHH Snällaaaaa säg att dem behöver personal och att jag isf får jobbet och ingen annan!! Supersuper. Ändå bra lön på helger och såhär!!! FAN Hoppas! Behöver verkligen jobb snart och vill ha pengar! Mitt konto bara krymper hela tiden, attans! Ingen vacker syn det där. Men samtidigt vill jag resa i sommar så får jag jobbet hoppas jag dem tar hänsyn till att jag iaf vill resa EN VECKA i sommar med älsklingen!! Sååå skönt det ska bli. Ska ta sista minuten =) Så jag hoppas att vi hittar ett fint hotell och såhär. Vill helst till Mallroca hihi så fint där. Var där närjag var liiten .

Ikväll var anna häär och vi kolla på film, dum och dummare , och åt dipp med grönsaker hihi mycket trevligt och gott =D! Ajaa nu ska jag sova är såå trött, fast jag inte gjort något typ. Jo har lämnat in min mobil på telenor. Dem hade ingen lånembil så lånar annas ericsson haha sån gamal men den funkar ju och bättre än inget!! MEN man kan typ inte skicka sms med den så om ni inte får sms, bli inte förvånade! Om jag lämnar in mobilen sen en gång till kommer jag kunna välja en helt ny tror jag. Ska ta en samsung i samma prisklass och i okt ska jag minska min månadskosnad till 99 kr i mån. Sparar man pegnar på de=D ! Men jag hoppas ju såklart att jag har fått jobb tills dess haha. Men man vet aldirg. Vissa jag känner har faan gått utan jobb typ 1 år snart. Ajaaa hopapshoppas!

Helgen

Helgen har varit hur kul som helst =). I lördags åkte jag och Patrik ut till Hans syster så åt vi där och lekte lite med deras barn, Milton =) Patriks pappa och hans tjej var också däär med deras lilla barn, Melvin hehe. Hoppade studsmatta, åt och hade allmänt trevligt!! Igår åkte jag och Patrik och spelade minigolf och sen efter det ut till hans stuga där hans mamma och tommy var. Patrik jobbade lite i stugan och jag bara kollade på =D haha. Ajaa det var iaf min helg. Den var braa och det var såå varmt och skönt hela helgen. Nu längtar jag till vi ska resa i sommar. Eller jaa det blir ju om typ en månad =D!! Hoppas tiden gåår fort.

Ska städa lite i min byrå nu, alla linnen ligger huller om buller, hittar ju knappt haha! Sen blir det bio ikväll med Anna, Linda och Kaaarin som har kommit hem nuu. Ska se state of play tror jag? =)

När en flicka talar skånska

Har suttit och fixat med min Thailand film sååååååååå bara funkar det inte att ladda upp den på youtube för den är för stor!! BLIR GALEN! Har kämpat med deeen helt så bara kan man inte spara den som en vanlig jävla film!! Fatta irriterad jag är! ville ju visa den häär för er ju. ÅÅH tyckte ju den blev braa. Jajaaaaaaaaaaaaa ska snart in till Linda, förhoppningsvis, kanske? Börjar bli hungrig nu iaf hihi. Men laddar iaf upp en video, danne stråhed. när en flicka talar skånska!! Så bra. Och måste köpa mig ipod högtalare innan jag drar till Thailand igen!! Fyfan vad vi ska röja där nere igen!! På full moon ska jag köpa ett vanligt vitt linne och skrvia masas saker med sån neonfärg som man köper däär!! Sååå ball =)

Sveeeeeettigt

Sitter ute och solar igen haha. Men man får fantamig ingen färg här i Sverige alltså. Iaf inte i trädgården men på lomma får man men lie för kallt för att sola där! Tog en liten paus bara men ska snart u och sola igen, ska in vdi 2- halv 3 och äta något litet och sen så ska jag bada och så sen in till Burlöv och handla mat med Anna och Lindaaa och så ska vi äta hos linda =)!! GOTT! Imorgon ska jag kaanske kolla match, patriks lag och sen vet jag inte sen pildammarna på söndag kanske. Myspys. Sen är det en vanlig vecka igen haha. Kommer nog gå snabbt ändå. Försöker verkligen hålla min budget!!! Har sagt att jag max får slölsa 2000 i månaden. Alltså 500 på en vecka. Det klarar jag nog om jag inte handlar så mycket och så! Ska åka utomlands med Patrik 2 veckor så där kommer det gå massa pengar och även under sommaren sen men det kan ja unna mig men sen måste jag snåla igen för måste spara som fan om jag ska ha råd med Thailand =)!

Ska sola vidare nuuuuu, får se hur länge jag orkar! Tråkigt att ligga själv hehe.


Mallorca?!

Tittade på några sista minuten nu men det var ju nu om några dagar men hittade iaf massa sista minuten till Mallorca, jättefina hotell och fin strand men långt till centrum. Vill så gärna till Spanien denna sommaren och inte Grekland igeeen som dem 2 sista åren. Men hoppas på att det blir spaninen, palma nova eller Mallorca eller något. ÅHH Längtar till sol och bad igeeen. Så underbart och ska bli så skönt att komma iväg igen. Wiiie =)!

Ska snart sova tror jaaag. Är trött och seg och imorgon blir det maaud hos lindri sen ska jag träffa patrik seenare på kvällen tror jag=)! Han kaaanske har match på lördag, glömde fråga nu haha men men. Sen vill jag till pildammaran också, blir kanske på söndag istället nu=) så fint där.


Varmt

Ligger ute och solar nu. Guuud vad varmt det är!! Svettas helt mycket men det är skööönt =D! Älskar att kunna ligga ute i solen och bara glassa och läsa en bra bok utan att behöva tänka på något annat! Me like. Nej ska fortsätta att sola nuuu så skriver jag mer sen.

You spin my head right round, right round



Riktigt bra låt!

Okej, vad gör jag uppe nu? Ingen aning. Har ju dock ingen tid att passa imorgon så det är skönt. Alltså på ett sätt bangar jag inte att vara arbetslös under sommaren. SÅÅ härligt. Sola varje dag och bli en liten chokladbit ;) Nej, men det stör mig inte så mycket men hade dock velat ha jobb efter sommaren, aug - dec!! Det hade suttit fint. Gud, jag brukar titta igenom våra bilder från Thailand ibland och jag fattar inte att jag ska tillbaka! Fattar ni?! Det känns sååå overkligt att jag ska dit. Och sofie, lova nu!! Även om du inte har pengar ska du FIXA pengar haha. Vill jättegärna dit så jag ska nog inte plugga till hösten men då SKA vi dit så jag inte skiter i plugget och sen har du typ inga money! =) hihi, men vet att du fixar pengar så det är lugnt. MEN iallafall så kan jag inte fatta!! Hur mycket jag än skriver om det eller hur mycket jag än tänker på det så fattar inte min hjärna att jag ska dit. Längtar mer och mer för varje dag som går. Ni anar inte hur underbart kul det var i Thailand. Allt var så enkelt. Så balla människor man träffar på resan. Hoppas att vissa kommer tillbaka i jan, för vet kanske några =) IH! Är helt uppe i varv nu. Billigt och bra, varmt och skönt med underbara stränder, god mat och jäääääävligt bra fest. Sofie, jag ska visa dig hur man festar i Thailand!! ;) Hahaha, nämen gud så kul vi kommer få, dock får du inte springa iväg varje gång så man tappar bort dig!!! =D Hehe. Aja nog om Thailand, detta snacket tröttar nog ut er. Och ni andra tjejer mååste komma ner och möta oss efter plugget. Det hade varit pricken över i:et.

Idag så var jag i staaan med Annisen. Längesen vi träffades nu. I lördags, känns så skumt för innan var jag alltid med henne haha. =) Vi hämtade ut biobiljetter iaf och gick runt och kollade lite. Hittar huur mycket fint som helst nu när man inte kan handla. Sen när jag väl hade jobb och pengar så hittade jag fantamig inget!!! Tiden har gått så sjukt fort hemma tycker jag. Imorgon är det torsdag!! FATTA. Det var verkligen nyss helg och nu är det snart helg igen. Så ja, tiden går så snabbt fast jag är arbetslös. Men jag hittar alltid på något att göra. Haha. Varför börjar jag inte springa när jag väl är ledig? Typiskt mig att skita i sånna saker men ska faktiskt börja springa med Patrik på helgerna så han kan peppa mig!

Åh, just det. När vi gick sista biten till mff matchen i helgen gick vi igenom pildammarna!! SÅÅ fint det är där så dit ska vi på lördag om det är fint. Gå runt lite och sen sätta oss och ta en glass!! Så fint och mysigt. Vill ha med tyson men det ville inte patrik haha.

Vilket långt inlägg det blev idag. Ska gå och fixa mig nu sen ska jag sooova om jag kan. Måste läsa mer i min bok, börjar bli dålig på det nu.

Sen en sak, jag vill till Barcelona på ett sätt men sen vill jag även vara hemma på ett sätt. Alltså det hade ju varit en upplevelse i Barca helt klart men samtidigt ska jag resa iväg i dec igen och vet inte hur länge, 3 mån om vi har råd? Och då känner jag att jag vill spedera lite mer tid hemma nu med Patrik också. Sen vill jag åka på semester med honom i sommar vilket inte går om jag åker dit. Och jag gör vad jag själv vill såklart, han säger att om jag vill åka så får jag göra det så han hindrar mig inte alls men är så osäker på vad jag vill och inte vill så får panik på mig själv!! Kan inte bestämma mig men samtidigt känner jag att jag vill spendera sommaren hemma och sen resa för fullt nästa år. Så vår tid kommer soffan. Kan du fatta att vi ska fira nyår på koh phangan typ med 20 000 andra människor som har kroppsmålningar och är galna och fulla som vi själva kommer vara ;) ? Ne för du vet ju inte hur det är än men jag lovar dig, efter du varit där kommer du aldrig vilja åka hem igen. För såå underbart är det där och man måste uppleva det själv innan man vet hur bra det verkigen är. Så jag längtar ihjäl mig för vill bara släppa loooss och festa och chilla där borta igen för det var där jag trivdes som bäst!!
Thailand, love you longtime !! Som det stod typ överallt på alla bucketsstånd!! =)


Tisdag

Japp, redan tisdag idag. Dagarna går snabbt =). Ska strax klä på mig och sminka mig lite sen kila iväg till sportex på nova och hämta mammas cykel sen hem igen. Imorgon kaanske jag ska grilla med anna på lomma eller något? Om det nu är fint väder. Får se vad vi hittar på.

Ska kila nu snart så måste klä på mig.

Besluut

Jaaadå, haha vetefan vad jag ska gööra, ångest!!! Fan helt arbetslös och känns omöjligt att få jobb!! Ska man till Barcelona eller ska man inte?! ahaha, dem kanske inte ens gillar mitt cv soff!! justdeeet! Sen ville ja på semester med patrik i sommar:( Och det går ju inte om ja ska dit och tror inte han vill komma dit och hälsa på heller. ÅÅHH! Ångest!!! Sen suger jag på telejobb, även om det kanske nu e kundtjänst. Fy. Jag suger verklgien tänk åker man dit så är man jättedålig?!

Ajaa annars hade jag en såååååååååååååååå rolig helg hahaha. Lördags käka vi först på lilla torg,, asgott och asmysigt!! Sen bestämde ja och patrik oss för att gå ut. Han gick ut med sina kompisar och jag hängde med Linda till mia och helena. Fyfaan. Klunkade både öl och vin och sen åkte vi in till centrum. Testade på hipp men kom inte in sen så gick vi till Etage! Fick en drink där inne och sen blev det svart haha. Har sånna minneluckor så jag vet inte vad!! Hade tydligen ringt jullan som jag fick reda på nu haha. Och massa annat jaa! Men hade sååå jävla kul!! Oftast sånna utgångar som blir bäst som man inte planerat innan. Detta var ju helt en impuls och fick skitskoj =D

Dagen efter mådde jag piss, verkligen. Skulle även upp tidigt för att kolla på mff. Haha, i bilen mådde både jag och patrik illa så vi fick gå sista biten. På mathcne fick jag asont i huvudet med och mådde illa haha men annars var dagen bra. Kul att se mff ändå fast att dem spelade kass!
Sen idag har jag inte gjort så mycket. Mamma köpte en cykel som kommer om några dagar =) Mycket fin. Kom på nu att tänk så åker ja till Barca ;) då kunde hon tagit min cykel. Såå onödigt att hon köpte då men aja. Jag kommer ju alltid hem isf! NEEJ, har fet ångest. Soffaaan varför sa du såå haha! Suger ändå på sånna jobb så hade icke gått bra för mig =P Hade fått åka hem för jag e kass hahaha .

Ska ta något att äta för e hungrig sen ska jag soova.

Lilla torg

Har precis fixat mig, ska snart börja packa väskan. Ska till Patrik efter vi ätit. Sen imorgon blir det som sagt Malmö ff matchen. Hoppas det är fint väder så att man kan ha linne eller såå =)!! Vet inte vad jag ska ta med mig nämligen hehe. Ajaaa. Sååå underbart väder. Man blir så glad!


Sooool

Underbart med strålande sool!! Ligger ute i trädgården och läser. Ska snart fixa med mina cv och såå, skriva ut några och så. Hoppas att någon nappar om man nu delar ut cv. Ska också snart in och duscha och fixa miig. Ska ta tåget 18.15 om det nu går då? Hoppas det flr orkar inte åka in till stan och ta tåget därifrån! Ska bli mysigt ikväll och efter det ska jag hem till Patrik och sova där. Imorgon blir det mff matchen hehe. =) Ska bli kuul. Sen är det en låång vecka igen, kommer bara vara hemma som vanligt men men, börjar vänja mig haha. Tiden går ändå relativt snabbt fast jag bara möglar hemma. Borde börja träna, springa iaf men det gör jag ju inte. Illailla. Hade velat dra till Norge och jobba men inte själv, sen e det såå dyrt och bo så bra o dela med någon men ingen vill :( buhu eller har dem redan jobb här haha. Vilket jag kan förstå, vem vill säga upp sig här och så kanske det inte finns ngt i norge ens. blööö, får försöka att hitta här iaf!! Kan tom diska på någon restaurang hahah, om det behövs! Bara jag får något jobb.

Ska sola lite till nu sen fixa cv och sen baada.

Ändrade planeer

Nej, nu kunde vi inte åka till min bror för han skulle på någon bilmässa. ÅHHHH, vad ska jag nuu göra?! haha SÅÅÅÅÅÅ uttråkad. Patrik spelar match idaag och sen skulle vi inte va tror jag för han ska ändå upp så tidigt imorgon så inte lönt. Och alla andra är också upptagna på ett eller anant håll. Tråkigt tråkigt. Ajaaa, får hämta mina böcker snart, promenera dit sen ska jag väl börja läsa de 3e boken och ta det lugnt. Göra en smoothie till ikväll. Sen imorgon blir det ju äta ute med jullan, linda och anna. Ska bli skoj men innan det finns det inte så mycket att göra =( suck................. Kanske skriver ut mina cv och sååå, så att jag kan lämna ut några på söndag eller sååååååå. Sen är det  en heeeeeeel vecka till utan att göra något haha. Fy alltså. Vill ha jobb.

Nova

Mamma ringde hem vid halv 2 och frågade vad jag gjorde, just då solade jag och skulle precis börja läsa, men hon frågade iaf om ja vill komma till nova och käka där och så. Snabbt som fan fick jag ju duscha, fixa mig sminka mig osv, och halv 3 var jag där typ. På vägen dit träffade jag även Malika., haha längesen. Aja sen gick vi runt lite och jag hittade väärldens sötaste och finaste klänning ,okej kanske itne men så fin, svart med blommor!! Och ett par asfina shorts och lite tröjor. Men eftersom jag just nu är arbetslös kan jaf inte köpa klänningar för 700 kr liksom! Men det var kul att kolla iaf haha, sen gick vi och käkade chicken noodles!! gottgott så nu e jag mätt!

ÅHH vill ha jobb, hoppas nu hon ringer från den skoaffären haha. Får väl se;) ska inte hoppas på att få det ändå för då blir jag bara besviken seen! Berättade även för mamma att jag måste snååla som fan nu med pengar för jag ska ha råd med thai sen. Hon sa bestämt att "camilla du måste ju inte åka, speceillt inte när du redan varit på samma ställe" haha jag bara jo men vi ska ju till bali och kanske malaysia denna ggn!!=P _I vilket fall ska jag fan snåla såå jävla mycket mer denna gången. Ska försöka göra av med hälften ist på 3 mån kankse ;)! Typ 15 kanske på 3 mån plus då flyg så kanske 25 sammanlagt! ska ta buss och båt ist för flyg så som vi gjorde. Slösade ju helt mycket bara på det. Och så ska jag inte handla så mycket i Bangkok på vägen hem! =P
Åh nu får jag sån attack igen. Varje gång jag tänker på det. Och varje gång jag ser bilder får jag sån glädjeattack! Vi ska veerkigen dit!! Fattar inteeeeeeeeee. Gud!


Ska till min brors lägenhet med mamma och pappa snart för att kolla hur dem gjort om köket typ och såå oh sen ska jag väl bara chilla.


Fandå

Har bara chillat idag igeen. Tränade lite innan haha, varade ju länge. Har typ precis ätit och nu läser jag vidare i 2a boken, twilight boken som är såssåså bra så att jag inte kan sluta. Hoppas verkligen att 3an och 4an kommer snart, Beställde dem för 2 dagar sen tror jag! Ska bli så spännande att läsa 3an och 4an. Tänk när jag läst ut alla, vad händer då? Haha, brukar inte alls läsa såhär mycket. Har iofs massa böcker kvar att läsa som jag beställde för längesen men dem är ju inte alls lika bra som dessa. Längtar till 2a filmen kommer. Kommer sitta som fastklistrad vid skärmen då. AH, vill att den ska komma nuuu men har hört att den kommer nästa år eller har jag fel? Sen kommer det även en 2a i sex and the city, undra vad som ska hända där? =S Får väl see, spännande ska det bli iaf.

Åh, hade så gärna velat ha jobbet på axels tivoli, folkets park, men anna sa att dem öppnar om tio dagar så att dem har nog redan valt ut alla!! FAN! Dem sökte 25 stycken och redan 2a dagen var det 1000 sökande eller vad det var. Jojo, lycka till och kunna glänsa där med mitt cv och personliga brev. Ändrade dock båda igår så jag är mer nöjd nu än innan men fanfanfan.Ville så gärna ha det. Så kul det hade varit att jobba där. Kanske inte hade varit varje dag, kanske bara när det är helt okej väder men guuud. FAAN då, nu är jag besviken!! Ser ju ljust ut för mig nu! Kan man inte ens få ett sommarjobb på ett tivoli hur fan ska jag då få något annat!!?! GAH. Visst, jag gick på en provdag på ett telefonjobb, försäljning men det var ju dock bara för att folk kommer och går där heeela tiden och dem söker typ alltid folk känns det som, finns ju tusen annonser på internet men vill ju inte ha ett sånt jobb. Vill ha ett någorlunda bra jobb där man får pengar för sitt slitande. Jag sitter ju inte och ringer i 8 timmar utan att sälja och inte får ett öre för det! Neverever. Men blir så rastlös hemma. Vill komma ut och få in lite rutiner i mitt liv. Nu är det vakna, äta frukost, sitta på datorn, kolla på tv, läsa, äta, läsa, äta, äta och sen sova. Haha, vill inte ha det så mer! Vill kunna tjäna pengar så att jag kan hitta på roliga saker i sommar! Vill kunna resaaa, både med min älskling och med tjejerna, iaf med karin och linda ju! Men går ju inte om jag inte har jobb. Isf blir det kanske bara en vecka med älsklingen i juni, eftersom hans semester ligger där. 1 juni har han semester. SNART liksom. OCH får jag jobb kanske jag inte får semester i juni ens eftersom dem nog vill att man ska jobba och lära sig i början. Så då kanske jag inte alls kan åka med honom ju. Eftersom jag ska resa till nyår igen så vill jag åka med honom i sommar också ju. Suck. Ska iaf spara så mycket jag kan till nyår, föööör då smäller det! Hoppas fan tiden går snabbt dit. Gud vad jag längtar och ska bli så kul att komma tillbaka till Thailand!!!! IIIIIIIHH, hoppas folk som man träffade där nu i år kommer tillbaka dit nästa år. Hade vatt såå ball. Vet iaf att Rooosi ska försöka åka dit till nyår också! WIE. Nej tror inte ni orkar läsa mer nu, jävligt lång inlägg blev det iaf!

Liinn, kom hem snart igen. Var så skoj när du var här och saknar våra promenader!!!

 Världens bästa semester!!!

Godmorgon...

Nu har jag skrivit ut mitt brev och mitt cv och ska skicka iväg det! Gud, undra om man får komma på intervju ens?! Hur stor chans har man om det är 400 stycken som sökt. Hälften har säkert erfarenhet haha, men hoppashoppas!! Kanske får hitta på ngt som utmärker mig ;)! Men hade vatt gött att ha jobb, hoppas deltid i början, haha kommer inte orka direkt heltid =P Jag e lat jag vet! Hade varit kul att få in lite pengar så att man kan hitta på fler saker i sommar osv=)!!! Och framför allt, spara pengar till resan. Fatta jag får typ fjärilar i magen när jag tänker på att jag ska tillbaka. =D=D=D=D!!!
Nej nu ska jag vänta på att mamma ska gå sen ska jag sätta på muuuusik och träna på träningsmattan hahaha, och på vår trampemaskin! =) Känns ju iofs ganska onödigt då jag ändå kommer stoppa i mig massa onyttig ikväll! Haha

Uppdaterar mer sen!

SNÄLLA HJÄLP?!?! VILKEN LÅT?!

Snääällla, någon där ute, hjäälp mig!!!! Vet någon där ute vilken låt som spelas först i denna videon!!!!!?!?!?!? Och sen vill jag även veta namnet på den låten som börjar 2.55 minuter!!! Om någon vet så snälla skriiiiiiiiiv. Har velat veta sen jag kom hem. Hittade videon på youtube efter jag kom hem från thailand. Detta är då på ibiza bar på phi phi och jag saknar deet såååååååå!! Ni förstår inte vilken känsla det var att festa där!! Grymt bra musik och härligt folk!!

FESTSUGEN?!

Hittade denna låten nyss och bara njuuuuuuuuuut mina vänner, njuuut!! =) Blir själv helt glad och sprallig av låten. Festsugen!

Äntligeeeeeeeeeeen, hallelujah!

Har suttit och finslipat mitt cv och mitt personliga brev. Mitt cv är i princip likadant har bara ändrat det lite så att det ser proffsigare ut och mitt brev  är nästan likadant med men la till och tog bort lite bara. Ska börja söka jobb på riktigt nu haha. Ska skriva ut en hel bunte på fredag typ och sen på söndag ska ja försöka läman lite överallt!! Hoppas jag. Eller lördag, vilket som egentligen, sen är det bara att hoppas på att någon nappar ju!! Hade varit skönt med extra jobb, deltid, så att man har lite ledig tid ändå. Nu när man varit ledig såå länge så vill man inte börja jobba heltid igen. Eller vill och vill, bra pengar och så men hade velat börja med deltid, dessutom är det svårt att få heltidstjänst nu ju hehe. Vi får väl se hur det blir. Men nu känns det verkligen som om jag ska REEEEEEEEESAAAAAAAAA!! Har ju börjat anstränga mig nu med att hitta jobb så hoooooppas!!!

Ska läsa vidare nu. Tog en paus i läsandet för att fixa detta!


Längtar tills jag står här igeeen!!! =D

 och hääär =D!!!!!!!!!!!! Pirrar i magen när jag tänkerpå det så mååste få jobb snart! Sen blire Thaaaaaaaaai, bali och kaaanske malaysia =D

MÄTT som en plätt

Shit vad jag suger med att komma på rubriker hahaha. Undra hur dem som skriver typ 5 inlägg om dagen kommer på olika rubriker varje gång. Har precis ätit. Kokade pasta och gjorde en liten "sås" men olivolja, vinäger och sen basilika och vitlök som man häller på. Sen ska man hacka gurka, tomat, och sallad sen kan man ha majs, tonfisk och keso tex och blanda det med pastan seen. MMM SÅ GOTT!! Men mår illa nu för åt sååå mycket. Var mätt första gången sen bara neeej jag tar lite mer. Okej, ganska nyttigt, nästan bara grönsaker sen pastan då, men tror det var fullkorn ;)!!
Så bra att ni gillar min design. Kanske börjar bli helt grym nu på att ändra haha, eller inte.

Ska bli myysigtpå lördag!! Längtar! Iaf något att göra och så =)!!
Sen på söndag blir det mff med patrik och hans mamma och tommy och några till tror jag?! Ska bli skoooj.
NU ska ja läsa haha. Gjorde inte det innan.

Tråååååkigt

Gud vad tråkigt jag har om dagarna. Eller igår var skönt för det var sol och jag satt ute och solade och läste =) Nu gör jag inget vettigt. Sitter vid datorn och gjorde nyss en hallon/blåbär smoothie hehe! Mycket god så ska ta och göra en till snart sen ska jag nog läsa liteeeeeeeeee. Hoppas mina nya böcker kommer imorgon eller så för känns som jag kommer läsa ut 2an idag hehe. Så bra och längtar till filmen kommer ut!!! Ska se den direkt!!! =)
Neee, nu ska jag typ, ja ja vet inte men har inte något vettigt att skriva just nu.

guuuuuuud

Ah haha alltså måste bara skriva att jag är hungrig hela tiden. Hur kan det komma sig?! Gud, äter ju hela tiden men ändå vill ja ha mer haah. Inte bra alltså, en ond cirkel som aldirg kommer sluta!! illailla.

Ska gå och lägga mig snart och läsa och sen sova!



Hoppas ni gillar min nya design?!



Flitig..

Idag har jag varit flitig tycker jag!! =) haha ändrat om bloggen och sen så skrivi några inlägg och såå. Hemma har jag dock inte gjort något vettigt, mest läst och tagit det lugnt!!

Nu till en annan sak, vet ju inte om det är såhär, men varför isolera sig när man får pojkvän? ( om det är så fallet har blivit nu??) Fattar ingenting. Snackade massa på msn nyss för 2 veckor sen, skulle kanske ses och fika osv för båda är arbetslösa. Plötsligt försvinner denna personen och fast jag skickat typ 3 sms redan får jag inget svar?! Jag kan inte göra mer för vill inte tracka helt, men eftersom sidorna är borta, alla sidor som personen var medlem på så tycker jag att allt verkar skumt!! Riktigt skumt, antingen har det hänt något som man inte vet om eller så har personen helt enkelt isolerat sig!? Dont know!


Har iaf försökt höra av mig, kan inte göra mycket mer. Synd bara på en så snäll och gullig människa!

Här är dem..

ja var inte så många men aha alltid kul att titta tillbaka..
 Gud vad pinsam bild hahahah
haha jullan och jaaag! Fyalltså

Linn på väg till center syyd haha

snygga älsklingen för kanske 2 år sen ?
haha när var detta?!


Gud vad jag har kämpat..

Haha jaa har ändrat min blogg lite, fy as jobbigt!! hahah fick det inte som ja ville till slut ändå, ville ha bilderna större och såå men men haha får vara så som det är! Alltså, letade igenom mitt bildarkiv och hitta jäättemånga bilder haha, typ från 1an?! Får inte rätt på det så kommer visa några i ett annat inlägg precis nu efter hahaha. Alltså gud, man har iaf förändrats lite!


När jag hör din röst

Så bra bok! Har läst ut den första redan och började på 2a boken igår. Har läst ut halva nu och kan inte sluuta!! Ska beställa 3an och 4an på internet tror jag, mycket billigare! Pratar om Twilight böckerna för er som inte visste. Ni som inte har dem, köp dem och lääs!! SÅ BRA!!!!!!!!! Underbart att sitta ute när det är sol och bara läsa.
Älskar att det snart är sommar men mindre kul att man inte har något jobb. Vill inte slösa alla pengar heller i sommar, kommer självklart göra saker men åka utomlands får jag se om jag gör om jag nu inte fåt jobb. Suck, suck och åter igen suck haha. Hoppas på att få jobb snart iaf!
Idag har jag bara badat, fixar naglarna, plockat ögonbrynen lite och sen suttit i solen. IBLAND är det skönt att vara arbetslös haha men nejnej. Vill hellre ha jobb och tjäna peeenar!

Hoppas ni andra också njuuter av solen så mycket som jag gör =D!!
Peace motherfuckers


I am the one and only

Gud vad underbart jag har haft det i helgen! I fredags åkte jag anna och anna in till Lindas systers hus och grillade. Asgott och skitmysigt! Snackade och sen kollade vi lite på tv och så innan vi åkte hem igen. Patrik var på bio i malmö så tänkte åka in och möta honom där. Jag kom dit vid 11 på kvällen, satte mig helt ensam utanför bion eftersom det inte var öppet. När klockan var kvart i 12 kom dem ut från bion haha, satt där i 45 min!! Frös som en apa och helt läskigt att sitta där helt själv. Men dem (patrik och jocke) kom till slut och vi fick gå hem till jocke eftersom dem cyklat in och patrik hade bilen där. När vi väl var där hämtade vi fåglen ( som dem hittade innan dem skulle till bion, tog hem dem till jocke och lät den vara där tills dem kom tillbaka ) sen åkte vi till djursjukhuset eftersom vi inte visste vilken sort det var! När vi kom dit sa dem att dem skulle ta hand om fåglen och om ingen letar upp den eller vill ta hand om den så skulle dem nog ta hand om den =)! Jaja det var en väldigt detaljerad förklaring om vad som hände i fredags haha. I lördags gjorde vi inte så mycket, tog det mest lugnt. Patrik åkte och tränade på morgonen och kom sedan tillbaka vid 3. Själv satt jag och läste en bok och solade i trädgården, måste bättra på in bränna hehe. I går så gjorde vi väl samma sak, chillade ute i solen, jag med en bok och patrik med nitendo ds. Idag så gick vi ut och gick en lång promenad nere vid mossen och så. Asfint väder och skitmysigt att gå där! =) Sen på eftermiddagen kom min bror och hans tjej och åt middag och så och nu så sitter jag här och bloggar!! Inget speciellt har alltså hänt men har haft det så skönt.

Den 16 maj ska jag anna linda och karin åka upp till lunt i hultsfred=). Dem har någon "bring a friend" dag där uppe med klassen så ska bli skoj att få se hultan lite och träffa hennes kompisar! =)
Sen är det ju snart sommar. Patrik har semester redan 1 juni typ, suck, astidigt! Om jag får jobb snart kan jag inte bara "hej ja ska vara ledig snart bara så ni vet" haha så får se hur vi gör. Han ska se om han kan byta med någon annan för vill åka utomlands ju! Helst vill jag ha jobb ananrs vet jag inte hur jag gör. Vill inte börja slösa mina sparpengar redan! MÅSTE ha en inkomstkälla med, behöver inte vara mycket men lite iaf så att jag kan försörja mig med dem pengarna och slippa ta från sparkontot! Attans! Får hoppas att axels tivoli hör av sig snart. Hade varit kul att jobba där!!

Ska fortsätta läsa den 2a boken i twilgiht serien nu. Första boken var såå bra!! ÅHHH ska sitta ute i solen ( om det blir sol?) imorgon och läsa vidare på denn spännande bok!

Sjuukt skumt en sak alltså. =S Varför hör du inte av dig?! Om du läääser, vad har hänt?! Tagit bort allt och hör inte ens av dig mer?! HUH?!



What a wonderful world....

Gud vilket härligt väder det är idag. Sitter ute i trädgården och läser på min 1a twilight bok som snart är utläst! Såååå bra. Tack soffan för du skrev om dem i din blogg annars hade jag nog inte ens haft en tanke på att köpa dem. SÅ bra och stämmer bra in på filmen också. Läste tex ps i love you för ett tag sen och sen såg jag filmen och gud vad mycket dem hade ändrat i filmen, blev ganska besviken då mycket var annorlunda men jag har sett twilight och nu när jag läser boken tycker jag att filmen och boken är helt lika varandra, vilket är bra!
Patrik har varit och tränat fotboll han kommer väl sen igen så ska vi äta lite påskmiddag hemma. Inget speciellt med påsken egentligen haha men mat är alltid gott.
Tog bara en liten paus i solandet. Försöker bättre på min bränna som sakta men säkert börjar försvinna. Mitt huvudet är lika blekt nu som innan jag åkte till Thailand men resten av kroppen är lite brun fortfarande. Hoppas man får färg snabbt iaf.

Hoppas ni alla andra också njuuuter av solen!


Grillning <3

Har varit på nova med anna, hittade ett par solglasögon men insåg snabbt att jag inte passar i dem heller!! Men får ha dem utomlands eller i trädgården haha! Sjukt jobbigt när man inte passar i några solglasögon liksom, man får ta dem man ser minst hemsk ut i!
Ska snart ta bussen in till stan sen tåget till malmö. Ska till lindas systers hus och grilla!! =) Ska bli sååå gott!!! Är hungrig så längtar helt nu haha. Satte upp mitt hår så just nu ser jag ut som lilla my i mumindalen, inte helt snyggt men men!

Annars så är jaaag irriteraad!!!!! Gaah.

Vill ha jobb, helst på axels tivoli för då är man ute och tänkt vad underbart att jobba ute när det är strålande sol!! HOPPAS jag får det alltså. Annars får man fortsätta med jobbsökandet. Väntar just nu på svar från dem och får jag inget svar innan den 1maj eller så fortsätter jag att leta andra. Sen får vi se hur det blir med en sommarsemester. Vet ju inte om jag får jobb och när jag isf kan ha ledigt från jobbet så det är sjukt jobbigt just nu. Patrik har iaf semester i juni, suck, för tidigt men vad ska man göra. I värsta fall blir det en sista minuten. Sen vill jag ha december snart också för det innebär att jag, själv eller med tjajorna, drar till Thailand igen!! Haha okej vill inte dra själv men soffan, jag vet iaf att du är på väl för du har ju iallafall jobb!!!! Så thailand blir det igen och sen vill jag till Bali!!!! Men först är det sommar och sen tar vi det andra. Kanske ska plugga en kurs till hösten men är inte alls säker. Så svårt nu, vet ju inte alls hur det blir med jobb och pengar och så, men ska försöka snåla så mycket som det går nu så jag har pengar kvar till vintern!!

Nu måste jag fixa mig och så, packa väskan lite och sen äta något litet sen bege mig till bussen!



Finner inga ord som kan beskriva hur jävla underbart vi hade!! <3 Och har man varit ute och rest en gång är det svårt att sluta! Hit måste jag bara igen, paradiset på jorden!


Jobbet dårå!

Ja, jag gick ju dit i morse, nervös som jag var haha! Men det var inte alls så farligt. Alltså vi fick då liten utbildning och så sen fick vi lyssna på säljare och sen börja sälja själva. Gud vad jag skakade när jag ringde första gången hahaha! Sen blev det lättare. Men har aldirg varit på något så tråkigt jobb som detta, och lönen är hemskt dålig så ska inte tillbaka imorgon. ALLTSÅ allt är roligare, skojar inte. DET VAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hemskt tråkigt!!!
Men jag gick iaf dit och nu vet jag hur det är och kommer förmodligen aldirg mer söka till telejobb haha!!
Åt falafel på lunchen med en tjej som också var ny, hon tyckte väl samma som mig typ! =P

Aja ska koka pasta för blev inte mätt på maten, blööö!

Imorgon smäller det!!

Imorgon ska jag ju till det nya jobbet och ha en provdag!! Gah, så nervös inför själva samtalen, innan dess är det tydligen utbildning och så ska man få lyssna på andra säljare och sen själv ringa! Gud, så nervöst haha. På lunchen ska jag även gå till stan och köpa mig en falafel för det är jag sugen på!! Orkar inte göra mat till imorgon. Får se hur allt är imorgon när dagen är slut. Kanske gillar jag det, kanske inte. Lönen suger fett men vad ska man göra!? Alla telejobb har väl sådär bra lön liksom. Men eftersom jag bor hemma kan jag spara det mesta, bättre o få liite pengar än inget alls ju....

Uppdaterar imorgon. Nu måste jag sovaaa. Önska mig lycka till imogon för det kommer behövas!!! Första samtalet kommer gå åt helvete men sedan kanske det flyter på, vem vet?!

Sov gott alla!! Hoppas ni får en bra dag imorgon iaf!

NERVÖÖS!!

Ska på en testdag imorgon på ett telejobb, guuud!! Utbildning och allt imorgon sen ska jag lyssna på säljare och sen ska jag själv få ringa lite!! ÄR sååååååå nervös så vet inte vad jag ska ta mig till hahaha! Okej, det kommer gå braa! Är bara helt nervös för att jag ska ringa till företag själv imorgon. Tänk så suger man heelt och säger helt fel och allt! Haha! Fy alltså!!!
Skriver mer imorgon om hur det gick och allt! Håll nu tummarna för att det ska gå bra!!

helgen

I lördags var jag ute med anna och linda, eller ja det blev kanske lite för mycket dricka för vissa ;) hehe!! Jag och anna stack iaf vidare till kb och tog en cider där inne och dansade lite bara sen började jag må dåligt så vi satte och ner sen stack vi och käkade falafel! SÅ god!!  Efter vi ätit stack anna till sin patrik och jag mötte upp min som också varit ute, den fyllegrisen! =) Vi gick till bk och han åt maaassa mat haha sen så tog vi taxi hem till mig. Idag har vi bara sovit och sen var vi ute och gick lite =)!

Imorgon ska jag till ikea med mina föräldrar och sen ska vi nog till center syd! Kan dock inte handla något!! GAH! MÅSTE spara mina pengar nuuuu eftersom jag inte har jobb!! Hade gett va som helst för att hitta ett jobb men jag får kanske anstränga mig lite mer också haha. Hoppas på sommarjobb iaf! Hade varit perfekt iaf så man kan leva på dem pengarna!!

Ska sova nu. Är tröött!

HAHAHA!

Alltså anna, kom och tänka på en sak från thailand!!! Om du vet var denna frasen kommer ifrån så skriiv!!

"Alltså anna jag tror vi är magsjuka, det måste ha varit köttfärsåsen vi åt idag"

HAHAHAHAHAAHA KAN INTE SLUTA SKRATTA!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHHA


<3

Åh, vilken underbar dag!

Dagen började med att jag och anna åkte in till nova och träffade linda!!! Så kul att träffa henne igen!! =) Vi åt fruskot på EH, asgott! Senare var hon tvungen att åka så då åkte jag och anna till stan och kollade runt lite. Jag hämtade min mobil som var klar och såklart fick jag bara tillbaka min så någon ny mobil blir det inte =( suck. Jag som hade kollat upp allt om vilken jag ville ha! Sen satte vi oss på torget och åt glass! Asgott och så mysigt. Solen värmde verkligen så folk satt i bara linne, åh så härligt! Anna köpte snygga solglasögon och jag handlade täckstift på make up store och fixade min internetbank och sen handlade vi på systembolaget också! Efter ett tag blev vi sugna på falafel så då köpte vi det och satte oss på torget igen och åt och solen värmde lika mycket då också. Kom hem vid halv 6 och sen gick vi ut på en promenad vid 7! Anna skulle hämta något på posten och sen köpte vi glass! =)
Dagen har varit underbar och imorgon kommer Patrik och hämtar med ups bilen och sen så ska vi hem till hans pappa och käka tacos! SÅ GOTT sen hem på kvällen. På lördag ska jag chilla och fixa mig, fixa ögonbrynen, måla om naglarna, sätta på ansiktsmask och bada! Sen på kvällen blir det partyparty med Anna och Linda! Ska bli sååå kul. Är riktigt pepp!!!
PARTY HARD! I LIVE FOR HARDSTYLE BABY!!! Yeah! Anna har tydligen bränt en bra cd så ska bli skoooooj!!! Vet nog vad jag ska ha på mig också så det är skönt!!

Just det, imorgon måste jag in till stan snabbt också, ska handla strumpbyxor och kolla på jeansshorts på gina, så ska upp tidigt och åka in vid 10 typ. =)

Nu ska jag äta lite mer glass och läsa min book, twilight! Asbra redan nu och är helt såld på den!!!


Sol, sol stråålande sol - Bildregn Thailand!<3

Idag tittade solen fram =)! Galet härligt! Har dock bara suttit inne haha, tänkte gå ut och gå en promenad innan men så tråkigt själv! Just nu hade jag velat ha en hund så man kan gå långa promenader men icke! Annars har jag målat naglarna svarta igen, tagit på ansiktsmask och typ inget mer. Jo, tittat på tv och suttit vid datorn! Ikväll är det greys anatomy som jag bara måste se. Skulle egentligen fika med anna och linda imorgon eftersom linda kommit hem men icke, hon har tvättid imorgon, attans!! Men jag och anna måste till systemet och sen hämta min mobil som äntligen är klar! Spännande, för vet inte om jag får tillbaka den som vanligt eller så att jag kan byta ut den. Ska bli kul att se. Blir isåfall någon av dessa.
 Tycker att båda är snygga och dem kostar ungefär samma, har problem att välja mellan dem! Haha, så imorgon kanske jag kommer hem med en ny, förhoppningsvis bättre mobil =D! Lycka!!! Min lånemobil har redan stängts av typ 4 gånger idag. Sugig mobil!!!

Längtade helt till sommaren innan när solen tittade fram! OCH så tänkte jag tillbaka, Thailand!!!! Fyfan vad jag längtar tillbaka i vissa stunder! Tex just nu. Där hittade vi alltid på något. ALLTID! Vi badade och solade på dagen, sen gick vi hem kollade på tv haha och sov lite ibland och sen fixade vi oss, gick ut och åt och kollade affärer sen hem förfesta sen ut! Så underbart!!!

mc donalds!! Så lyckliga vi blev över att det fanns i phuket! =D Fanns på koh samui med och där åt vi ex antal cheesburgare haha!
Vad gör jag liksom? Försöker ta ner annas arm eller? haha
Det kända peace-tecknet!! haha herregud, på 90% av bilderna gör jag peace! Varför?! Fråga mig inte haha, ingen aning. Pinsamt dock. haha
snyggingar!
Vår underbara pool på koh lanta! Gaanska öde dock, men det behövdes!
Sån liten kaninunge på mbk i bangkok! Några ungar satt där med kaninen så sööt!
Anna och "lucky" haha "oooh lucky lucky oh lucky lucky"
Jag och gullungen!
Blev bjudna på shot, dock den ÄCKLIGASTE jag druckit. B5 eller vad den heter, tequila, sambuca och baileys och så ska man sätta eld på den och dricka den varm. Jag och anna trodde ärligt vi skulle spy haha!
Fireboys på phi phi!! Dem var grymma! =)
På koh phangan, folk skulle hoppa över stången som dem sedan höjde ashögt men folk var ju så fulla så dem hoppade ändå, och slutade ju inte alltid bra men det var kul att titta haha.
Vi på högtalren på drop in bar på koh phangan. Bleka och glada!! Sen en thaikille som jobbade där som alltid hade den kvasten som gitarr.
Koh phangan, heaven!
Sverige flagga och halsband ;) Alltid!
Haha, högtalaren!! Sååå bleka! Detta var i början haha!
Jag, anna, två killar till och scott =D, han till högermed vit keps är Scott från Kanada! Skitball =D!
En dag blev det även sverige"hattar" haha
Världens sötaste valp!!
Drop in bar, Koh phangan!
Heeeta!
Haha, två fireboys!! Dem skrattade sååååååååååååå jävla ball!!
På vägen hem, här är vi i Bryssel där vi väntade i 7 timmar!!

Phi phi <3!

Anna och Rooosi! =D
Söt elefant

Kan inte sluta längta tillbaka!!! Amazing <3 Thailand 16/1-17/3 - 09



AAHH!!!!!

Har en lånemobil just nu och fyfaan vad kass!!!! Den stängs ju av typ 5 gånger på en dag!! Och så är det varje dag!!! Skärmen blir svart, sen efter 15 sek blir det normalt igen, jaha liksom. Exakt likadan som min mobil som jag lämnade in!!! NEJ! Nu blir det slut på sony ericsson mobiler, vill ha en samsung! Min pappa köpte en samsung för aslänge det har aldirg varit något problem med den!!

Åkte in till stan igår vid halv 8 och träffa jullan. Fikade på eh, alltid lika mysigt och gott =D!!!

Längtar till löööördag! Partyparty!