Viva espana...

Spanien vann finalen =D!! WIIE så skoj! ( visste inte hur amn gjorde ~ över n:et hhaa) men i vilket fall var hos soffan igår och kollade på fotbollen med linda och anna! hihi, det var ju jag mot linda ;) Men tvåa är ju också bra =D!

Ska till stan nuu och betala!!! IHHHHHHHH så spänd hehe. 6 mån kvar, så nära men ändå så långt bort. Måste kila nu laga mat.


FINAL!!!

SPANIEN är i EM FINAL :D:D WIIE!!!! spanien - Tyskaldn och jag hejar sjääääääääälvklart på spanien!! HEJAHEJAHEJA!!!!

Who do you think you are?

WIE! Jag och anna har bokat resa nu....och nu denna gången ska vi betala med! HIHIHHI kommer bli helt skooj, men msåte berätta för mamma nu att det är säkert hehehe! Kommer var såååååååå nervös inför flygresan då jag hatar att flyga!!! HATAR HATAR!! Aja det kommer gå så bra så och  vi kommer ha så skoj!! hihi

Imorgon blir det nova med linnsan! var i sta idag, handlade jeasn och en tröja....hihi mycket fint!!! Ska nog ha det imorgon på noiva....sen på fredag blir det malmö?! Shit asså haha måste fan spara....men ska inte köpa något ändå för nu köpte ja ju jeans och tröja det räcker fan! Men måste ha en överdel till min bikini då den jag besällde är SLUT!! Så nu får jag BARA UNDERDELEN! Lite jag bara vill ha underdelen...fan alltså haha! Kan man få båda eller inget!! Suck...hoppas överdelen finns i trekant..hatar trekanter vill ju ha bandou...men får ta vad som finns! sen beställde ja en väska med hihi så dem kommer snart antagligen =D! Måste köpa solisar så hittar jag några ska ja köpa...sen ska jag klippa mgi snart..eller jag vill det iaf!! Typ som page men inte riktigt så kort men funderar på det så jag får se.....

Nu ska jag sova för ska upp tio igen! ahh avlider asså haha..men sista dagen imorgon för ledgia på fre :D:D:D

Ingen rubrik...

Kommer inte alls på någon bra rubrik haha. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, min cykelkedja hoppade av på vägen till jobbet så en kille från jobbet fixade den sen när vi skulle hem =D! Sen hoppade den av direkt efter han satt på den så då fick han sätta på den igen haha och den höll hela vägen hem. Men jag och anna ska till stan imorgon( eller idag) och jag får HOPPAS att kedjan håller hela vägen dit, till jobbet och hem igen! Funderar på att köpa en fin ny cykel ist, med korg som sitter fast( så ingen kan SNO DEN!!!) och med lampor haha, farligt att cykla utan lampor, vill inte få böter ;)!

Jahaa annars då. Imorgon stan ja, ska kolla resa med anna då, fråga på en resebyrå till hihi. Snart blir det att boka biljetter, ska bli såå skoj =D! På torsdag ska jag till nova med linn innan jobbet och på frdag när vi e lediga in till malmö med anna och sofie tror ja hihi! MÅSTE SPARA PENGAR FAN!!! Haha lite hemskt att jag ska shoppa tre dagar i rad, fast ska ju inte shoppa bara äta i stan. Alltså, jag har tänkt, fatta mycket pengar jag lägger i månaden på mat, bara MATMATMAT!!! Alla pengar går fan till mat. Handlar inte alls mycket kläder men ändå slösar jag sjuuukligt mycket pengar!! PÅ VA? JO MAT! Måste sluta med det!

Snart är det semester, när denna veckan är slut är det bara 2 veckor kvar och det är ju sjukt lite men tiden kommer gå helt sakta ara för det är semester. Första veckan under min semester kommer jag bara chilla, stan med anna haha, känns som alla jobbar fort då. Andra veckan åker jag till KORFU, WIIE, med älsklingen och sen kommer då linda och jocke andra veckan. Vill soola och bada nuuuunununu!!!

Vill resa bort snart och göra något. Efter min och annas resa funderar jag stark på att åka ner till spanien och gå i skolan där och lära mig spanska! Men vill heller inte åka själv, sååå, någon som vill följa med!??!! ;);););)

Aja nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon, tio! Kommer somna om alltså men min älskling ringer och väcker mig då så det e lugnt.

Är så lycklig med dig min älskling!! Du är den bästa som finns! <3

None

Nu kommer det inte bara vara jag, jag och jag!!!

Sex and the city..

Äntligen, äntligen har jag sett filmen, sex and the city!!! IHH och den var såååååå bra!! Jag hoppas att det kommer en till film men tror inte det,detta var nog the real end liksom! MEN man kan alltid hoppas!!
Den var iaf bra och vill se den igen hihhi, fast hemma.

Förövrigt så vann spanien. =D JIPPPIII! Nu hoppas jag att dem vinner ALLT! Tippade på spanien eller portugal i finalen så spanien kom igen nu!!!

Har godis över från bion så ska äta lite nu =D! Mår skitilla för åt helt mycket popcorn och godis men hehe så kan det gå.

Snart lön igen, går ju sjukt snabbt och bara 14 jobbdagar kvar!!! SÅÅ SKÖNT!!! Sen ledig i 4 veckor. SÅ skönt. Ska nog till stan med anna på onsdag sen kankse nova med linn på torsdag hehehe! Längesen man träffade linnsan!

a new day has come....

Gud så trött och deppad man blir när det är sånt skitväder ute! Regn, regn, när kommer solen igen? Och gud vad trist för alla studenter idag...trist väder! Ska snart till jobbet fixar mig lite smått nu och så. Jag och anna ska ju jobba på söndag också..fyyyyfan! Upp kl 6 haha jobbar 7halv 4! Kommer ju somna på jobbet, aja mer pengar iaf =D! alltid ngt....sen e det snart bara 4 veckor kvar till semester!!! =D =D! LÄNGTAR SÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!

Nu måste jag nog stänga av datorn om jag ska hinna göra mig klar! =)
Ha det så braa.....

Saknar min lilla kula ! =( Älsklingen hihi

5 veckor

Det är ungefär 5 veckor kvar innan min semester, alltså 23 jobbdagar eftersom vi e lediga en fredag innan med, sååå himla skönt. Längtar som fan! Jag och anna ska även jobba på söndag haha, jobbigt upp kl 6!!!! Jobba 7-halv 4! Men vi tjänar bra så det ska väl bli bra!

Helgen var braaa, lomma både fredag och lördag =D. I fredags med anna, karin, linda och lite fler folk och lördag med linda, patrik och sen kom linnea också och solade med oss =)

Hade tänkt åka in till stan idag med anna innan jobbet men det är ju kasst väder så vi får först se om det slutar regna! hoppas det.
Har nu även betalat min och patriks resa så den är betaaald =D! Nu längtar jag ännu mer till GREKLAND! IHHH, i två veckor ska bli såååå skönt!

Ska äta frukost nu sen åka in till stan så hoppas det slutar regna!

Student

Ja då var det dag för studenter. Imorgon har jag tagit ledigt för att gå på charlottes student och jag vet att jag själv kommer att längta tillbaka till den dagen vi tog studenten! En sån underbar lycka! Vill vrida tillbaka tiden då man gick i skolan, hade mycket fritid, träffade kompisaran varje dag och sen självklart den underbara dagen den 13 juni ! Så lycklig har jag nog inte varit på länge alltså och nu sitter man här och jobbar dag ut och dag in och man uppskattar sin lediga tid såååååå himla mycket nu! Aja det är bara till att vänja sig man ska ju trots allt jobba måååånga år till. Skönt att vara ledig imorgon sen får vi se hur det blir på studenten har ju inte träffat henne på år och dar men vi ska dit och var där en stund sen hem igen.

Nu måste jag äta ngt innan jobbet, magen kurrar för fullt. Har förresten solat idag, fått lite färg har man  =D Ska sola hos anna imorgon eftersom jag inte ska jobba så behvöer ju ja inte stressa sen!

Nu ska jag äta, mmm! gott