Tisdag

Åh gud, noliiife typ haha! Helt sinnes, vaknar, äter frukost, sätter mig här, sitter här typ hela dagen, äter mat, kollar tv ,går och lägger mig haha samma sak varje dag!! SÅ tråkigt, vill verkligen ha jobb snaaaaaaaaart!!! HOPPAS!!

Idag vet jag inte vad som händer?
Och vill ha tillbaka min mobil som är på lagning , hoppas nu jag får i salespack så jag kan byta till den fina samsung!! tror det blir den iaf hehe!

Neeej, har inget att skriva haha!


I live for hardstyle!!!

ÅH kul att den ena ansökningen inte kom fram. Mailadressen var tydligen fel eller något? Ska fråga annisen imorgon om hennes kom fram eller inte =S sjukt skumt iaf!! HOPPAS jag får jobb snaarast! Vill spara ihop pengar så man har råd med en resa i sommar ju! ÅH vad jag längtat till sommaren nu, man kan göra så mycket mysigt ju!
Love it! Sen älskar jag ju sol också för dem som inte fattat det än hehe!

Godnatt! Pusss

Snart kommer Lindaaaaaaaaa heeeeeeeeeem! ska bli så kul och träffa di! Kommer kännas helt galet, 3 månader sen nu!! Och snart är det Kaaaarins tur!

Jobbjobbjobb!!

Har sökt jobb nu haha, wiie! GÅR ju dock inte så bra hahaha! Sommarjobb på axels tivoli på folkets park haha. Inte så bra lön men bättre än inget ju =)! Kanske man får bättre jobb efter hand men man får kanske börja med sommarjobb sen efter sommaren kanske fler behöver personal eller något!! Mååste bara resa ner till Koh phangan på nyår haha sen koh phi phi sen Bali!! =D Vill till Australien med men det beror på hur mycket pengar jag har och röra mig med såklart! Bali vill jag iaf till =)!

Ska kolla tv nu och sen läsa "om du kunde drömma"  den första av twilgiht serien. Soffan skrev om dem och jag blev helt så att jag måste ha dem haha så köpte dem 2 första och ska köpa dem 2 sista senare =)!

Tjing tjing!
Längtar till sommaren 09 by the way och hoppas att den blir supergrym! Hoppas på gotland, göteborg och en solresa=)! Var återstår att se.

Städning

Just nu lyssnar jag på musik, en skiva som jag köpte i Thailand, och städar! Ska rensa min garderob lite och även mina lådor hihi. Nä nu ska jag faktiskt ta tag i detta och stääda!

Tjiing!

Måndag!

Idag är det måndag, alltså en ny vecka! En ny tråkig vecka, fast denna bli ändå rätt rolig, imorgon kanske jag ska ut och äta med jullan och anna, om det blir av? Sen på torsdag träffa Linda, fre träffa Patrik tror jag och lördag festa och söndag baakis haha, kan ju hoppas på att man inte blir bakis men men vi får väl se.

Åh, vill ha tillbaka min mobil som är på lagning. Hoppas jag får den i salespack så att jag kan byta till en samsung. Alla sony ericsson verkar ha något fel på sig haha så ska testa en samsung denna gången. Tror det kommer bli denna

Så himla fin. Det hade dock varit svårt i början med sms och så eftersom det bara är touch men det skanog fungera!

Ska ta något att äta nu och sen får jag se vad som händer! Kanske ska städa i mina lådor så.


Mitt i natten?

Vad gör jag uppe nu? Jo, jag vet inte ens haha, har ju inget jobb än så behöver ju dock inte sova än. Alltså det är så sjukt tråkigt utan jobb. Man gör inget om dagarna utan man bara sitter hemma på röven och gör inte ett skit!!!! Jobbletandet går ju sådär haha, inte alltför bra men får väl börja söka seriöst sen! Är sugen på att dra utomlands och jobba, kanske gran canaria =D haha! Lite planer därja haha. Nej men Sverige är verkligen tråkigt har jag kommit på nu efter att ha varit ute på resande fot i 2 månader! Allt är så mycket roligare utomlands, kvittar vart man är men det är bättre. Så borta bra men hemma bäst håller jag inte med om just nu! Snackade med en tjej från usa innan som vi träffade i Thailand, hon ska ner till Koh phangan om 1 vecka igen för hon saknar Thailand!! Så jävla skön impulsgrej, om man då hade haft pengar och någon att åka med såklart! Ner till full moon igen eller något. Så himla kul men antar att jag får vänta till december eller när det blir. Vill iaf fira nyår nere på koh phangan, det är en sak som är säker iaf!! Så nästa vecka kanske man får bege sig till Danmark och lämna lite cv och se, annars har jag kanske Gran canaria inplanerat ;)! Hoppas på det bästa!

Nu ska jag ta och sova, har ju inget speciellt för mig imorgon men men.
På onsdag kommer Linda hem och på torsdag ska jag och anna nog träffa Lindaaaa, fiika =D om hon får tummaran ur röven och kan ta sig till Nova så hade det varit huuur kul som helst!! Sen kommer Karin också hem snart jum ska bli kul! Sen på lördag ska vi uut, linda , anna och jag! Får se vart det blir men ut ska vi fan haha och vi ska satsaaaaaaaa på en megautgång! Synd bara att soffan inte är här så man kan visa henne vad man går för!!!!! hahaha kom hem till Påsk by the way!!! =)

Fattar ni varför jag längtar tillbaka till Thailand?! Helt fucking jävla underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag!

Vi kom hem för en vecka sen ungefär, kom hem i onsdags! Tiden har gått sååå himla sakta!! Undra hur sakta tiden kommer gå nu när man inte ens har jobb!! Orkar inte heller söka jobb väärsta, men vet att jag måste! MÅSTE ha ett jobb så jag kan resa igen!!

Just det, till en annan rolig sak!! Jag och anna träffade en tjej på phi phi som vi var lite med och som jag även festade med en kväll när anna var sjuk! Meen iaf, hittade en grupp på internet på face såklart, som heter cactus bar typ, en barpå koh phangan som jag vet hon älskade =P så bara kollade jag på vem som var med i gruppen så såg jag en som hette rosi men tänkte att det ser ju inte alls ut som henne! Men skickade ett mail och ja det var ju fan hon!!! SÅÅÅ jävla ball haha!! =D! Hoppas man träffar henne i vinter igen om hon nu ska åka dit då!

Aja, ska se gossip girl nu sen soova. Kanske bio med älsklingen imon =D!


Sex on fire!

Underbar låt som spelades flitigt på koh phangan och phi phi! YOUR SEX IS ON FIRE!!

Snart kommer patrik hit, eller vid 7 tiden =)! ÄR sååå sugen på glass eller något! Gud, jag bara äter och äter sen jag kom hem från Thailand haha. Vi åt ju konstant där borta. Och ja, jag blir vitare och vitare för varje dag som går men hoppas solen tittar fram snart och att det blir varmt så att man kan börja sola igen! Längtar bara till sommaren just nu. Vill ha jobb nu! Jobba arslet av mig och ha massa pengar i november-dec så man kan resa iväg då! Vill vara borta typ 4 mån denna gången, 2 gick alldeles för snabbt! Usch. Saknar allt!!! Och lääääääängtar tillbaka så otroligt mycket! Gör så att tiden går snabbt!!

Nu ska jag gå och ta något att äta, igen!

Right Now

Just nu är det bara till att acceptera att man är hemma i kalla Sverige igen och försöka göra det bästa av situationen! Hade dock velat vara kvar i Thailand men finns inte så mycket att göra just nu. Ska bara söka massa jobb och sen får man se om man får något jobb till slut eller inte. Får jag inget snart kommer jag söka på citygross eller någon annan mataffär. Vill helst inte det men vad ska man göra!

Hade varit sååå kul att fira nyår nere på Koh phagan i Thailand! Asmycket folk och asbra drag! Jag vet att det är typ 6 mån kvar till nyår men haha, måste få tänka framåt annars blir jag bara så deppad av att tänka på att jag inte kommer åka tillbaka dit, men nu ska jag inte tänka så, för jag kommer åka tillbaka hihi.

Idag ska jag träffa jullan, ska fika och lite såå. Längesen nu! Sen ikväll letaaa jooobb,jobb,jobb! Fy, måste verkligen ha ett jobb, helst heltid annars är det ju inte så lönt, för får knappt ut något annars och dem pengarna jag kommer få ut går ju till shopping,mat,mobilräkning,fest osv, men ska söka mycket nu för måååste ha jobb! Sen ska jag även söka in på lite olika program och kurser om jag nu verkligen inte alls får något jobb fram till augusti eller september!

Ska bada nu och sen välja kläder! Det är ju kul att man börjat fjälla på armarna nu också! SUCK!

Hope and glory

Ny vecka, nya tag!
Nu jävlar ska jag börja söka jobb snart. Måste skriva ihop ett bra cv sen skicka ut till allt och alla! Måste ha tag i jobb snart så jag kan börja spara pengar och sen resa i vinter igen ju =)! Längtar redan till nästa resa så hoppas ni andra är lika på som jag är!!!! Hade ju varit najs att fira nyår på koh phangan fullmoon party!!! =D hahah. Ja, drömma kan man ju eller hur?

Idag ska jag till stan med anna och lämna in min mobil, ska fan ha en ny modell nu. Har lämnat in denna mobilen tre gågner. Detta blir fjärde! Fick en helt ny mobil den tredje gången, en likadan som jag hade, men den är lika fuckad som den förra var så nejtack! Ska ha en ny och funderar på en sony ericsson G900! snygg och stilren! =)

Känns så konstigt att vakna upp utan anna vid min sida hehe, bodde med henne i 2 mån och nu helt plötsligt vaknar man oftast upp själv, utan en anna som ALLTID frågade, "är du bakis camme?" haha så ball!! Nu är det faktiskt så att vi inte bråkade en enda gång därborta utan jag hade en helt underbar tid med lilla anna =D! Och saknar allt vi gjorde där nere!!! Men nu är det bara att ta tag i livet här hemma sen ge sig ut på nya äventyr i vinter/nästa år!

Måste fixa mig nu och bege mig in till stan, vi ska cykla!! Undra hur det kommer gå med mina 4 nya kg på kroppen!! Man ser klart och tydligt på en bild att jag gått upp i vikt om man jämför med en bild vi tog precis när vi kom till Bangkok!! Fy alltså, måste börja röra på mig lite!


Don't look back in anger!

Gud vad jag och anna älskar den låten =D! Dem spelade alltid den på ett ställe på phi phi som heter rolling stoned där ett live band spelade, asbra! Bästa förfest stället hihi. Åh, orkar inte uppdatera så mycket just nu men kommer skriva mer sen. Vissa bilder ser ni på vår resdagbok och sen ska jag även lägga in på facebook men inte just nu.  GUD vad jag längtar tillbaka!!! Saknar allt där borta och det är såå himla tråkigt hemma. Måste leta jobb som faan sen så man kan tjäna pengar och sen resa igen i vinter! =D! HOPPAS det går, för längtar redan till nästa resa!
Här kommer några  bilder iaf.
 IBIZA BAR! Bästa stället på phiphi!!
På rolling stoned!!
jag och anna i kajaken =D!
Jadåå, där dansade vi oftaa =)
Mariel, anna och frida på phi phi, ibiza bar!
Firelimbo på koh phangan!! =)

Bilderna tar aslång tid att ladda upp så fixar sen =), ska äta nu.

Hemma igen!!

Depp,depp och åter depp! 
Kom hem från Thailand idag och det känns sjukt overkligt!! Känns inte som att vi har varit borta alls nu när man väl är hemma igen. Dem sista 3 veckorna gick så himla snabbt!Galet. Har varit hur underbart som helst och hade gjort vad som helst för att åka tillbaka, iaf för ett litet tag!

Vi började vår resa i Köpenhamn och åkte därifrån till Bryssel sen vidare till Abu Dhabi och sist men inte minst till Bangkok! Gillade dock inte Bangkok alltför mycket i början. Staden är så stor och smutsig av alla avgaser.Aja, vi shoppade iaf lite dem 3 dagarna vi var där och sen åkte vi vidare mot Koh samui(ja vi flög). Var där i en vecka ungefär. Dagen innan vi skulle till Koh phangan så hittade vi det största feststället på koh samui, mango eller vad det hette. Ja, det blev lite vilt där, lite för mycket dricka och på vägen till Koh phangan mådde man ju inte så bra haha. Båten gungade som FAN! Var en fattig träbåt och vi mådde piss men vi kom fram till slut. Koh phangan var braaa. Festade, solade och badade där. Stranden var fin och festställena var asbra. Förfestade alltid på en bar som heter Cactus och sen drog vi alltid vidare till Drop in bar som spelade asbra musik =). Efter Koh phangan drog vi till Koh tao ett par dagar. En ganska liten ö och inte alltför mycket folk men det var mysigt. Åkte på en båttur och snorklade, var skitskoj. Efter två-tre dagar blev jag dock magsjuk och spydde som en gris!Dagen efter gick vi till läkaren och jag fick medicin så det gick över ganska snabbt. Kunde dock inte äta på ett tag men aja. Vi missade half moon som vi tänkte gå på( på koh phangan) eftersom jag var sjuk  men vi hann iaf till full moon som var grymt!!! ASmycket folk, FÖR mycket folk men asbra!
Efter Koh phangan drog vi tillbaka till Koh samui där vi bara stannade 4 dagar. Efter Koh samui drog vi till Phuket där det inte slutade som vi tänkt oss haha. Blev tagna av polisen när vi var ute en kväll och fick böta 3000 bath var= 800 svenska ungefär, för att slippa fängelse. Det var tydligen några killar som lämnat notan efter sig och sen fick vi betala deras dricka eller något. Vi vet inte alls vad som hände men vi började iaf böla som fan och anna skrek på polisen som aldrig förr haha. När vi sedan vaknade dagen efter låg ALLA våra saker på golvet men ingen av oss vet hur sakerna hamnade där haha. Lite suddigt där ja! Gillade inte Phuket så mycket så efter 3 dagar där drog vi till Phiphi som vi älskar!!! Asbra fest, asmysig ö och god mat. Allt där är så najs! Anna blev dock sjuk en kväll men blev bra dagen efter igen som tur va=). Var där i 3 veckor och festade alla dagar(anna vilade den dagen hon var sjuk men jag festade på som vanligt med 2 tjejer vi träffade där). Tiden gick så sjukt snabbt där och rätt som det var åkte vi till Koh lanta för lite avkoppling. Var där i 4 dagar och stekte alla dagar!! Solade knappt på phiphi så var tvugna att ta igen här. Koh lanta är öde, väldigt mycket ödemark, var nästan tvugna att ta taxi till 7eleven haha. Solade och åt mycket mat här och sen efter 4 dagar tog vi bussen till Bangkok igen! Satt på en buss i 12 timmar och fyfan vad jobbigt det var. Kunde knappt sova och hela bussen skakade som fan bara det som ett litet gupp i marken. I Bangkok shoppade vi som fan dem 2 dagarna vi var där och sedan bar det av till Sweden igen! Resan hem tog typ 30 timmar sammanlagt och nu är jag SÅ TRÖTT!!

Kommer lägga upp bilder och allt imorgon istället och skriva lite bättre. Detta var bara en liten sammanfattning av det hela, dock ingen bra men har ingen ork att skriva allt det roliga nu haha. Har hänt så sjukt mycket alltså! Träffat så roliga människor där och vi har ett smeknamn till ALLA typ.
Har dock ångest nu, har inget jobb hemma och känns som att det är svårt att få jobb nu så får ligga i som fan för vill resa till vintern igen. =D! Det är det bästa jag gjort i mitt liv, denna resan har öppnat upp mina ögon på ett helt annat sätt och jag har haft såå sjukt kul men lilla anna =D! Bästa resaaaan!! Vill redan tillbaka, saknar allt med Thailand och nu längtar jag redan till nästa, som bara måste bli av!

skriver mer imorgon, måste sova nu och äta något.

JUST det, glömde skriva att vi ÅT exakt hela tiden på phiphi. Frukost, glass, nudlar, mat, sprit, nattmat som bestog av en pizza var typ varje kväll i TRE veckor!!!