Imorgon

Åker vi. Det var nyss 19 dagar kvar, nu är det EN! Är lite nervös inför flygresan, efersom jag hatar att flyga! BLÄÄ! Men det ska nog gå bra. Kommer vara sjukt skönt när vi väl är där. Har inte packat klart, så får nog göra det snart hehe. Har typ för mycket saker med mig, som alltid, sen använder jag bara hälften. =) Ska nog sova strax, när jag laft in låtarna på min mp3 och så, packat klart och såå. Sen kommer min underbara pojkvän till mig på morgonen och säger hejdå =)! IIH så gullig!! LOOOOVE HIM =)!

Nu får jag vara utan Elins humor i en heeel vecka, haha, hur ska det gå? vi har så sjuk humor...och alla andra tycker vi är helt stöda :) Får skicka små sms och berätta allt =)! GÖÖTT. Ska ladda på kortet imorgon. hehe. hoppas det funkar och skicka bara. =)!

Måste packa ner skolböcker, usch, måste plugga lite när vi är där, etersom jag nästan har nk prov direkt när jag kommer hem :( inte lika kul . Men det positiva är att jag har ca 9 dagar kvar i SKOLAN när jag kommer hem =)! UNDERBAT! sen är det sommarlov, hehe. Hoppas jag får sommarjobb på mammas jobb!

Nu måste jag kila och packa ner det sista, stänga resväskan och hoppas på det bästa, att jag fått ner allt =)! Ni får ha det så bra här hemma. Kommer sakna er alla!!! Vi ses om en vecka igen. Ska sola och bada för er =) LOVAR!!

Kommer sakna dig älskling, helt mycket. Älskar diig sjukt mycket ska du veta! Underbar! Tack för rosen idag =)!

3 dagar

Heeeeeelt sjukt =) Vi åker om tre daga!!! Imorgon är det bara två! Måste köpa massa saker innan jag åker! Kommer inte ta med allt, komer säkert lämna något hemma. hehe. hatar och packa :P BLÄÄ! Ska ju börja imorgon. IHH!
Imorgon har jag eng nationella...muntligt...och det känns inte alls braaa..vill inte, för jag hatar engelska och jag suger på eng, men hoppas det går bra =) Sen efter det har jag info layout prov, ska nog gå bra. Vill ha mvg! åste ha mvg! Hoppas =). Hoppas det  blir lätt.

Ska sova strax, är så himla trött, har spelat match idag, var så seg, det började regna och det var inte alls kul att spela! usch!

Ska gå och bada nu, sen äta något och sen sova =)! Godnatt!

Adios!!


Melodifestivalen.... =)

Dagen började med att jag och Elin åkte in och tittade på karnevalståget...stod och väntade i en timme innan det kom, när det väl kom var det rätt roligt, fast väldigt kallt. Vi träffade några andra kompisar, sedan åkte vi hem. Här hemma satt Patrik och väntade på mig så vi tittade nyss på melodifestivalen...GÖTT att Finland vann. Deras låt var såå bra :P hehe. Sverige kom ju på 5 plats inte lika roligt!! Men men..bättre än förra året iaf.

Har match imorgon, ska samlas halv 12 så nog bäst att jag går och lägger mig, ska KÖÖÖTTAAA!  Ska ringa ett samtal först  ;) ! Jag och Elin måste göra klart ett arbete till geografin...haha..till på måndag..har inte ens börjat. BRA! det ska vara inne på måndag efter lektionen..sen har jag eng nationella...muntligt. Ännu värre. Sen efter det har jag data prov! HEEEMSKT! Måste kolla igenom lite.

4 dagar kvar tills jag åker! Sen är jag och solar i värmen. Här i Sverige regnar det bara. Usch, hoppas det är finare väder på Gran Canaria =D!

Ska kila nu , sova, bädda ner mig i min säng =)! Varmt och skönt.

Älskar dig! Du gör mig så glad och det går så himla bra mellan oss =)! KÄRLEEEK!

Äntligen

Nu är nationella över, sjukt skönt. Först kändes det som det gick bättre än förväntat sen när man kom ut och man pratade om det med kompisarna och vad dom hade fått....kändes det inte lika bra! FAN! Trodde jag kanske kunde få vg ialla fall. Men G får det bli! Ska fråga min matte lärare om man kan göra ett till prov..som kan höja en. Vill ha vg!

Ikväll ska man kanske till en kompis sen dra vidare, men vi vet inte hur vi ska göra än! Usch usch. Imorgon är det melodifestivalen..så jag ska chilla hemma med Patrik..så ska vi titta på det =) HEJA CAROLA! =) hehe. Finland är osså sjukt bra ;P haha!

Nu ska jag ta något att äta. Skönt med helg iallfall. Sen åker jag till Gran Canaria om 5 dagar. Sinnes! Fast jag fick ju inte ledigt. Rektorn hade satt krysstet på "beviljas ej" Och det är ända bara 4 dagar jag ska vara ledig. VAD ÄR HANS PROBLEM? Har inte varit ledig en enda dag...varken i ettan eller tvåan. " det är ingen bra anledning" NÄHE! Tror han att ALLA som reser utomlands har en anledning..förutom att koppla av o sola och bada? HELT SJUKT!!! Ska prata med honom på måndag i skolan , annars frågar jag min mentor om 3 dagars ledighet...men såklart är hon också helt konstig, så hon kommer inte ge mig ledigt! SJUK SKOLA! Tror dom att ja ska avboka resan ? Nejfan , jag kommer sjukanmäla mig t!! IRRITERANDE!

Oj vad detta blev långt  =) . Älskar dig Patrik , det vet du!

Over and out!

Nationella

Imorgon kommer jag sitta och räkna matte i 4 timmar! Det är dags för nationella i matte b! Jag kommer dö! Har knappt orkat plugga eller öppna matteboken här hemma, känns inte alls bra.Hoppas verkligen jag har turen med mig på min sida! Ett g skulle sitta fint. Ska plugga nu faktiskt, och jag hoppas att provet är ganska enklet imorgon.  Önska mig lycka till!

Imorgon...kanske man ska till en kompis...sen kanske man drar in till Lundakarnevalen...det är ju trots allt bara vart fjärde år! något måste man ju göra efter ett långt prov.

Sen på lördag ska jag nog chilla med Patrik :) Titta på melodifestivalen och så =)
Söndag måste jag och Elin göra klart vårt geografiarbete..haha. Ska vara klart på måndag och vi har inte börjat. BRA!


Ska plugga nu .

Älskar dig!

Ciao!

Hemskt

Hade case idag på ekonomin. Själva redovisningen gick väl helt okej, men när vi skulle svara på frågorna...herregud, kunde inte svara på en enda. Helt konstiga frågor. haha! men orkar inte bry mig nu, nu är det över och nu är matten och eng kvar. Har bara pluggat lite matte, känns inte alls som ja kan det, fast G får jag ju..men om jag anstränger mig lite och börjar plugga...räcker det till ett VG då ?  Ja man kan väl alltid hoppas. HOPPAS! Ska kila iväg och plugga mer nu! Sen blir det match!

Mycket att göra

Imorgon har vi case på ekonomin, inte så nervös just nu, men det kommer jag att vara imorgon. Speciellt om man inte kan svara på frågorna man får. PANIK! Sen på fredag har vi nationella i matte B. Känns inte bra! Har inte orkat plugga, så jag hoppas på ett G i betyg där! Känns inte som jag orkar ta tag i matten nu. Bara jobbigt. Imorgon har jag fotbollsmatch så kommer inte hinna plugga på mycket då. Men gud va skönt när caset och nationella är över. Kan man pusta ut för ett litet tag.

I helgen ska jag kanske till en kompis på fest, eller någon liknanade, sen får vi se vad vi gör efter ? På lördag vill jag se melodifestivalen, vet inte om det är lönt att åka in till Lundakarnevalen eftersom jag inte gillar artisterna så mycket, då känns det mer lockande att sitta hemma :). Får se.

Saknar dig helt mycket. Du gör mig glad!

Hemma =)

Hemma från skolan nu :) Blev en lång dag idag. Nu måste jag plugga matte. Har nationella på fredag.
Sen blir det fotbollsträning ikväll :D

Maybe..


Maybe I'm amazed of the way you love me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
Maybe I'm amazed of the way you move me out of time
And hung me on a line
Maybe I'm amazed of the way I really need you


Yes, I need you baby! Du gör mig glad, och jag älskar dig! ♥

Godnatt och sov så gott!

Läggdags!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska sova tidigt för en gångs skull! =) Carina åkte ut ur big brother, lite konstigt men men... Sov så gott!

<3 till dig mitt hjärta!

Trött

Sitter just nu och tittar på Emmas värld! Innan det tittade jag på One tree hill som jag bara älskar! Detta var säsongens sista avsnitt, och jag längtar tills det börjar igen!

one tree hill

Nu ska jag kila iväg och titta på tv igen. Sen blir det Big brother live. Spännande!

Adios amigos ;)

Sommarlov =)

Snart är det lov. Satt och tittade i min kalender innan, och kom på att jag har ca 16 dagar kvar att gå i skolan. Nu räknar jag bara skoldagar inte helgerna. Vi har massa lediga dagar och sen ska ju jag åka iväg på semester i en vecka. Den 24-31 kommer jag ligga och steka här :) Längtar så himla mycket!
  
 

Snart är det One three hill :D älskar det programet! Sen efter är det BB. Undra vem som åker ut. Helt sjukt att det är så många kvar när det är final nästa vecka!

Älskar min pojkvän! Du gör mig så himla glad! Älskar dig mitt hjärta!




Ciao

Första inlägget...

Jasså..nu har jag också fixat en blogg, men får väl se om jag orkar gå in här och skriva. Kände bara för det nu, att få skriva lite. Känns så skönt att det snart är sommarlov :) Sola, bada och umgås med vännerna... :) unerbart. Längtar! Men har så himla mycket i skolan fram tills lovet. Den 23-31 Maj ska jag, en kompis och hennes storasyster och till Gran Canaria och chilla lite! =) Underbart.

Den 12/5 -06 blev jag tillsammans med min pojkvän...vi var tsm i 2½ år innan..men det tog tyvärr slut förra gången, det funkade inte då. Men nu känns allt så himla bra =D så jag hoppas det håller denna gången. Och denna gången ska vi umgås mer med varandras vänner, så mina vänner får lära känna honom bättre =)! Varje gång vi är ifrån varandra så saknar jag honom så himla mycket.  Tycker om honom så sjukt mycket. Första kärleken! ♥

Nej nu måste jag gå och plugga matte! Har nationella på fredag. Måste få G, men helst VG! Men man ska aldrig ha höga förhoppningar.

Adios!



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!