Min solstråle!

         

 

 här är min nya tv hihi!
 och min nya partyväska....50 kr!!!

Köpte även en tröja och lacklegins...men orkade inte ta foto för det låg inte här. Tröjan kostade eg 199 men det var ett erbjudande så fick den för 129! Riktigt kap...

Ska sova nu. Godnatt alla.


Kaooos

Just nu känns allt bara så jävla dåligt!! Inget är roligt mer typ och allt är bara skit. Vet inte vad det kan bero på...men känner mig så himla dålig just nu. Mår alltid dåligt o är alltid sur och orkar inte mer! Det är väl för jag bara suttit hemma snart 1 år utan jobb och allt är bajs, känner mig helt deprimerad. Aldrig varit det innan och har aldrig kännt såhär förut heller så vet inte vad jag ska göra.

Vill bort härifrån nununu för känns som det är Sverige som får mig att må såhär. Och hade jag inte haft Thailand att se fram emot hade jag nog gått under.

Ska iväg till nova snart....blev det ändå. Igår hade jag ingen lust alls men måste tvinga mig härifrån nu.

Ska bli gladare snart...måste bli gladare snart, det går ut över allt och alla just nu. Tom min familj som inte gjort något.....

Ciaao



Högskoleprovet på G!

Ska snart gå och lägga mig, måste vara pigg imorgon då det är högskoleprovet som gäller hela morgonen och förmiddagen!! Kommer lätt vara ASTRÖTT och typ heelt okoncentrerad imorgon på provet....från halv 9 - halv 5!! Haha och så ska man läsa en massa med..jag hoppas bara att den ONÖDIGA TEST delen inte är ngn av lääs!! Orka det. Orkar egentligen inte ens göra det..upp halv 7 blöö! Bull läge om man får asbrapå själva test delen så räknas inte den med haha...ajaa ingen press =) Det som är skönt med detta! Man bara gör det för att ha gjort det och sen går det ju som det går....värre om man måste få en viss summa liksom men ääh, får gå som det går helt enkelt, har laddat upp med massa pennor och suddi och allt så det är framme!

Sen imorgon efter provet ska jag och Patrik till angelica och micke och se film och sååå =) ska bli naajs och vara där. Och på söndag ska vi nog kolla kameror eller typ gå och kolla lacklegins till mig och ngt coolt linne...vill ha det!

Jaja nu blir det att titta på vem som åker ut ur idol...hoppas RABIH, gillar inte honom för 5 öre!!

Sov gott alla och lycka till på högskoleprovet ni alla som ska göra det!!!

Shoppingsugen

ah vill bara handla en massa men har inte rååd! FANDÅ! Har hittat en skitfin bh på hm och sen två snygga tröjor som jag vill haa! Eller en tröja men olika färger! Asfinaa...men bhn ska ja köpa om jag ser den i butik för måste ha en sån med avtagbara band till tubtop..en svart. Min vita är helt sliten och glider ner helt..

 

 

 

Dessa sakerna vill ja ha!! Tycker den rosa färger än såå fin!! Ska iaf köpa bhn om den finns i butik! Måste ha en ny =)

 

Idag händer inte ett skiit....så trött på att bara gå hemma ..känns så onödigt att vara heemma, vill bara åka nunuu! AH


Young and free

sitter och pumpar musiik här hemma! Har några skitbra låtar som man blir på partyhumör av! Dem ska vi spela nästa gång vi ska uuut...wiho! Har inte festat på ASlänge hhaha, vet inte när sista gången var ens?! Men när jag väl går ut ska jag satsaaaaa ist! Och måste som sagt sparaspara allt jag kan nu! Tur jag fyller år snart, kanske jag får en 1000 lapp extra haha, vet inte vad jag ska önska mig av mina päron? Okej, har fått mina conve redan och ska önska mig pengar frö träningskortet och sen typ inget mer, kommer inte på ngt? O av patte ska jag nog få en kamera, måste bara hitta en bra och billig! =) Som tar fina bilder!!

Helgen har gått snabbt som vanligt. Film och mys hos Linda i fredags. I lördags kollade jag och jullan på handsbollsmatch. Lundagård, skitkul att se verkligen! Sen efter det åkte jag hem och chilla och sen kom patrik halv 9. Sen åkte vi till citygross och köpte chips och han köpte chips och choklad! Vi kollade på The taking 0f pelham 123, den var spännande och bra :)! Idag har vi haft en slappedag som vanligt. Men det är söndagar till för. Vi var ute på en runda med niko. Alltid när Patrik går med niko får han honom att gå så fint och när vi möter andra hundar får han niko att vara helt lugn men när jag går med niko och möter hundar blir han gaalen och drar som en gnu! Ajaa, blir väl bättre.

Imorgon blir det till att göra hela högskoleprovet, har inte rört det sen jag hämtsde det i tis haha så måste glra hela imorgon för ska lämna det på tisdag efter jag tränat. Ska nog träna gykraft med lu.....Ska bli kul att testa. Har inte fotboll förre söndag så det blir att träna gympa på tisdag coh en till dag i veckan....nu gäller det att träna o träna för åker ju snart...wiiiiiiiiiiiiie! Snart och snart.....men det börjar närma siiig..galetgalet!

Ska gå och byta om till pyjamas och sånt nu sen gå och lägga mig. Måste sova tidigt för niko va helt jobbig i natt..ååh!

Hoppas ni har haft en bra helg tjejer.

Justfan, det ska komma upp lite bilder på Niko snart med, när jag orkar lägga in dem...och förhoppningsvis från den festen jag va på med patrik, 50års festen hehe, om jag får bilderna från angelica snart!

Och Karin, ditt AS! Haha fan vad rädd jag blev, det smset!! Men tydligen är jag inte så jävla smar som jag trodde då ;)! HAHA

Helgen som gått

Har haft en rolig och underbart helg som vanligt.....hade jättekul på patriks fasters 50års fest..Patrik blev asfull hahah men jag chillade, blev bara lite berusad men inget nästan. Blev helt slö mot kvällen och när dem flesta drog sig hemmåt gjorde vi också det! Tog tyvärr inga bilder därifrån men ska nog få av angelica sen så då kan jag ju kanske visa =)! I söndags slappade vi som faan, sängen hela dagen sen på kvällen åkte vi och köpte godis och kollade på film.

Sen i veckan har jag mest tränat och så, idag träffade vi Sofie som e hemma från USA och fikade! Mysigt. Asgott med frukost på EH! LOVE IT. Efter det tränade jag, anna och linda! Gick braaao :)

Och nu ska jag och lu även börja powerwalka på morgonen innan frukost! Skiitbra träning. Måste lägga på ett kol då det inte märks någon skillnad haha! Har ändå tränat både gerda och fotboll i mer än 1 månad....var är resultatet?! Åker ju snart och vill gärna ha en liiite mer slimmad kropp när jag ska visa mig i bikini. Så som innan jag gick upp 4 kg! Haha....

Sitter här och försöker söka in till kurser men går inte för det är fel på sidan när man ska skicka in anmälan. Säkert asmånga som sitter nu i sista sekunden och skickar in...får fixa det ikväll eller imorgon. Ska söka in till två kursen iaf, i Malmö. Hälsa och ohälsa heter den ena och den andra Arbete, individ och hälsa. Kände att jag inte ville ta ngn kurs som handlar om ekonomi, juridik eller något liknanade eftersom jag sen kommer läsa ett program som har och göra med människor och såhär, så tyckte detta passade bäst :). Finns dock inte många kurser som börjar i slutet av mars så fick ta dem som passade bäst in.

förövrigt blev jag skitsugen på att åka iväg till Thailand i slutet av november typ och jobba på phi phi lite! Verkar skitkul sen träffar man massa nytt folk med! Kom igen sofie, vi kommer ju lätt få igång alla på dansgolvet, det vet du väl ;)?! Haha

Nu blir det one tree hill och sen försöka skicka in anmälan igen, hoppas det går sen då.  Ska försöka sova tidigt idag, som alltid men går inte så bra haha, men ska ändå upp halv 9 imon också typ! Powerwalk, sen efter blir det havregrynsgröt till frukost haha!

Imorgon ska vi ha möte med fotbollen halv 7. Ska prata om framtiden och vem som vill fortsätta samt sluta osv. Hur vi ska göra med laget. Bara ha ett dam lag eller både dam och junior. Ska bli spännande och se vem som vill sluta och vem som vill vara kvar. Om vi hinner så blir det träning som vanligt efter, beror på hur lång tid mötet tar.

Ska även lägga upp någon bild på Niko här snart, när jag har lagt in dem från kameran. =) Han växer så fort den lilla korven och hur i helvete ska jag kunna vara utan honom såå länge där jag ska resa?!?! Saknar den lilla skiten så fort man är iväg 1 vecka på semester.....det blir tufft!



Väntar

Sitter och väntar på Patrik sen ska vi till systemet och sen Nova en snabbis!! Tog ju brun utan sol igår på överkroppen haha nu har jag lite fläckar på händerna.....ajaa får ta solpuder där!! Man ser inte så mycket och det kommer ju nog vara mörkt hoppas jag..annars får jag ha tröja på mig när iv äter och ta av den sen när det börjar bli mörkt haha! Eller något ;) Mamma bara "neeej det blir inte fläckar av denna" hmm mjo det blev det..men dock inte så mycket som tur var!! Men alltid finare och vara brun än blek.

Nu ska jag lyssna på lite musik till sen gå ut och  möta älsklingen. Hoppas det finns en någorlunda billig och bra kamera. Vill inte ha en jättedyr liksom! Det kan jag köpa sen när jag får jobb själv någon gång!

Tjing tjing. Ha det så bra alla! Skriver kanske sen annars får ni ha en bra lördagskväll för det ska jag ha!

THIS TIME...

THIS TIME YOU SHOULD TAKE ME AWAY TO A NEW PLACE!!!! ♥

Lyssnar på den låten heeela tiden och drömmer mig bort!!!! =D Längtar så satans mycket nu. Det närmar sig med stormsteg och jag hinner knappt med! Det är redan 9 oktober! GALET! Sen fyller jag år snart också. Om 1 månad och 1 dag hihi! WIHOOO! Snart är jag i mitt paradis igen!!


HAHA idiot

Måste bara skriva att jag var ute med Niko nyss så på vägen hem igen så vid en lekplats så gick vi där så kom det förbi en kvinna typ 30 år eller något. så skulle jag ta upp en köttbullebit för o distraheta niko så han lär sig o sitta fint när det kommer någon. Men så fick jag inte tag i den så såg han ju henne och blev helt glad, för när det kommer ngn vill han ju alltid hälsa och blir skitglad, så fick ja hålla i honom men han e ASSTARK så han kom fram 1 meter typ eller så men inte ens i närheten av denna kvinnan. Så hon blängde på mig och tog ut sin ipodhörlur och bara

Hon - "Assåå håller du koll på din hund eller?"
Jag- " JA jag håller koll på honom!
Hon- Ja det ser ju inte ut som det!!!
JAg- Jag håller koll på honom ser du väl! Han e ju inte ens i närheten av dig!!!
Hon- (mummlade ngt) Det e sånnamänniskor som inte kan hålla koll på sina hundar, dem bara bits!!
JAg- Han bits fan inte han blir väl fan bara glad!!

Och nu i efterhand ångrar jag mig som fan att jag inte sa att hon va en jävla idiot! För det var precis vad hon var!! Han är en VALP på 6 mån och vi försöker fort att lära honom att inte vilja hälsa på alla. Men det krävs fan arbete och är inte så jävla lätt! Jävla kärring. Sån ska jag aldirg bli och blir jag det så säg till mig !!
Och hade han bitit folk hade vi inte fått ha honom kvar!

Och kan ju säga att niko inte ens var i närheten av kvinnan, men hon tar väl förgivet att alla hundar bits bara för dem blir glada!!! IDIOOOOOOOOOOT!!!!

Hundrastgården

Hihi vid 11 gick jag och anna till hundrastgården här. Jättefint väder och solen värmde faktiskt =) Niko fick springa av sig lite fast han gick mest och nosade på alla lukter där. Han kommer nog snart börja lyfta på benet när han ska kissa. Han har inte börjat med det än.....han är 6 mån nu iaf =D! Gud vad tiden går snabbt. Vi har haft honom 4 månader redan....

Ska snart gå ut med honom igen. Gav nyss honom mat så han får vila lite nu innan vi går ut och sen ska jag hem och plocka mina ögonbryn och bada! Ikväll ska vi kanske vara hos Patrik och spela buzz, jag vill det iaf, sen ska vi hem här på kvällen. Imorgon på morgonen ska vi till nova och kolla kamera till mig =) som jag kanske ska få när jag fyller år av patrik hihi. Sen till systembolaget och köpa lite till kvällen sen måste vi hem här igen och jag måste bada och fixa mig...Sen vdi kvart i 6 får pappa köra oss dit till lokalen och sen komma hem med taxi eller något. Kan ju inte bli så dyrt, det e bara i bjärred liksom... :) Ska iaf bli skitkul. Får fördrinkar, mat och efterrätt. Hoppas det är någon god mat!!

Och sofie, kom hem någongång haha, så vi kan börja fixa med resaaan!!! ALL IN, eller vad säger du ?? Måste berätta mina förslag!! Faktiskt bra och allt blir billigare ju!! VILL VILL VILL!!



Niko

Hhehe tog ett äpple för ett stund sen och började äta...sen satt ju niko i min säng o så gav jag honom en liten bit bara sen efter det blev han helt galen och ville hela tiden ta mitt äpple. Så om jag la mig ner i sängen kom han där o trampade på mig o ville ta tag i äpplet haha....så ball! Lilla Niko börjar bli stor. Nu är han inte så liten längre. Kommer knappt ihåg hur han såg ut som liten valp...växer så himla snabbt.

  Haha han har inte så smal kropp som det ser ut där! haha den bilden blev ju inte den bästa...

 




 Bry er inte om mig hahaha kolla äpplet liksom..helt brunt ;)!

 

 

Nej nu står niko och gnäller..måste ut med honom, han kanske är bajsig. Vem vet!


Tjenaaaare

Oj, dålig uppdatering här! Har inte mycket att skriva det är därför.  Helgen var mys. I fredags åt jag, anna och jullan tacos hos julia och sen kolla tv och snacka och sånt skoj. I lördags träffa jag upp lu i malmö så fikade vi och sen gick vi runt lite =) sen träffa jag patrik och vi åkte till Entre och gickdär lite....sen efter det åkte vi till Angelica och micke där vi sen var hela kvällen. spelade kort och kollade film. Har alltid så sjukt kul när vi spelar kotte hahaha, jag och angeliva vann såklart! Vi är bäst!!!

Sen i söndags skulle vi gå på valpkurs men det blåste så mycket, storm och regnade stup i kvarten så vi sket i det :( Tråkigt för ville di och spåra med niko. Var hemma isf och chilla! Sen tränade jag och lu step up på kvällen....

Idag har jag suttit ner ch gjort högskoleprovet, har en del kvar dock och sen åkte jag till nova och träffa tjejerna...fikade (igen, mycket fik nu tycker jag) och kollade lite. Köpte ett linne och en kjol men ska nog lämna tillbaka både kjolen fårn mq och hm för tror inte jag kommer använda dem så mycket och ska ha en klänning som sandra köpte för ett tag sen på festen ist! Sen nu har jag typ precsi kommit hem från träningen, fotbollen. Var två nya tjejer idag. hon ena var jätteduktig faktiskt. AS bra skott och verkar jättebra! Tror dem har spela fotboll jättelänge men dem pluggar nog här för lät som dem kom från gbg lr ngt liknande. Bra att vi får BRA spelade och inga nybörjare hehehhe. Spelade mittfält idag på träningen och det e ju skitkul!Mycket roligare att spela där uppe och kunna gröa mål än där nere!!! Ska bli det eller målis...får tänka ;)!


Neee nu ska jag titta klart på svenska hollywood fruar och sen duscha och göra sista delen på högskoleprivet sen SOOOOOVAAA!

Imorgon blir det kanske trning med lu och linda! Fick lite ont i fötterna igen idag men får kankse testa imorgon igen och se hehehe......måste ju slimma till mig faan, inte mycket tid kvar nu!!

Sov gott alla! vi syyynes!

Sur och irriterad

Kom hem från den sista matchen för ett tag sen. Förlorade med 2-0 men det var turmål av dem andra! Det var sjukt halt på planen och bollen gled som fan men våra backar halkade nu det sista målet så det var ju tur för dem andra liksom....men i vilket fall. Mina fötter gjorde typ inte alls ont idag, bara lite ibland men så jag spelade ju......bytte första halvlek och fick vila och sen andra halvlke fick jag börja som back igen....spelade 20 min kanske och sen blev jag utbytt igen och fick sitta på bänken e fucking 25 minuter!!!! Tror ni inte man blir irriterad och sjukt SUR när man sitter där och vill spela och fryser ihjäl och när jag väl inte har ont i fötterna så får jag fan sitta på bänken....visst vi var 2 vänsterbackar så var tvungna o byta av lite men liksom i slutet ville jag in och testa vänster ytter mittfält men NÄÄÄ får man ju inte...mina fötter gjorde man mer ont och värkte som FAN när jag satt och vilade! Blev iaf assur för ville fan gå in och var så taggad men inte det näää!!!

Nu ska vi nog iaf leta ny tränare så hoppas verkligen att den nya tränaren kan ge oss något och få alla att kämpa på träningarna och att ingen klagar på träningarna....då kommer jag nog fortsätta sen i vår med..älskar ju att spela fotboll men funderar starkt på att testa målvakt positionen istället för tyckler det verkar skitkul och har lite erfarenhet från handbollen vad gäller bollar så är ju inte bollrädd!! Ska nog göra det och försöka satsa på det nu!

Ska gå och bada snart och sen sova.....tidigt denna gången.

Ska till stan imorgon med min syster och min mamma och byta kjolen jag köpte till en kofta på hm. ASMYSIG! På kvällen blir det middag med jullan, lu och madde? =) Ska bli kuuul och mysigt. Sen på lördag ska jag och patrik kolla bilar med hans pappa och camilla och sen efter ska jag och patrik till entre och kolla runt..wihooo! Faktiskt patrik som vill dit. GÖTT. sen får vi se vad vi gör..kanske ska kolla på handboll om vi hinner och har lust annars får vi se. På söndag är det sista valpkursen men vi kanske ska ta 5 lektioner till, vi får se.

Nej nu ska jag bada...

Längtar helt till 50års festen, ska bli skitkul verklinge och sen utgången med alla tjejer typ..förutom lunt som bor i hultan :(!