GRATTTIIIS =D

Grattis älskling, du klarade teorin =D...WIE! Glad för din skull, nu är det uppkörningen sen kan du åka till miiiiiiig....med din fina lilla röda bil =D Wie! GRATTIIIS! Vet att du är jätteglad just nu =).

Är nog äntligen klar med mitt rk arbete, det suger,suger,suger fett men vadå, hon kan inte sänka mig? Liksom har fått mvg på dem andra sakerna...så sänker hon mig för detta extra arbetet...DÅÅ BLIRE BOX I HUVUDET!!! haha. Aja, ett g till vg borde det bli1! =) Ska kanske träna på min träningsmatta snart..pilates..sjuukt bra träning för mage och ben! =)

Sen blir det fotbollsträning ikväll. WIHO! Det är ball att träna ute iaf.

Älskar dig älskling, grattiiis igen

ORKA?

haha nej. Ibland är det jobbigt! Ajaaaa...ska sova nu strax...ska först duscha! Tack för att man kan prata med dig om allt älskling!

haha elzor, skulle vi gå till arbetsförmedlingen snart?? =P hell yeah! vill ha jobb!!

GODNATT! sov så gott för det ska jag!

Söndag

Helgen är snart över, men det har varit en underbar helg. I fredags så var jag och elzor och tittade på Patrik i malmö, tackar för du hängde med!! =) Sen åt vi kebab i malmooe med hehe. I lördags så var ja först i malmö city med mamma och syster och senare åkte jag hem till älsklingen. Han hade lagat god mat och tänt ljus och var allmänt gullig :D sen till efterrätt hade han bakat en jättegod kaka =D =D. SÅÅÅ gullig,  love you!! Blev helt glad!!

Nu ska jag snart iväg och träna fotboll, WIHO, orkar egentligen inte alls, men men måste!


Snart helg

Jupp, helgen börjar närma sig. Denna veckan har gått jättesnabbt. Massa inställda lektioner och så, skönt faktiskt. Imorgon ska jag och Elzor nog titta på Patriks fotbollscup, snäll som hon är följer hon med dit, och senare blir det kebab =D haha. Efter kebaben ska jag fan börja käka nyttigt och inte proppa i mig massa glass med chokladsås! haha =D. Måste ju satsa inför Beachen 2007! Right? Har sjukt mycket träningsvärk i mina armar sen Box på friskis och svettis!



Älskling, du gör mig så glad och jag tror jag vet nu =), känns så jävla bra med dig och om jag ska vara ärlig har det inte varit såhär bra på ett tag, du vet ju. Men nu fungerar allt verkligen super och jag längtar som fan till vår resa, Grekland, Kreta, blir det nog =)!!! Får ta och leta upp en resa på lördag, och sen boka på måndag eller så. Yesyes. Längtar! Hoppas ni vinner era matcher imorgon, jag och elin är er hejarklack! =) YEEAH! I LOVE YOU!

Nu ska jag kila, ska sova.

Tränaaaat

Varr nyss och tränade med Jullz och Elzooor! haha...ändå rätt jobbigt med hantlarna!!! =O JAG HAR INGAAA ARMMUSKLER! haha. HERREJEESUUS! Men vill nog ändå satsa på intensiiv så man SVETTAS som fan efter passet!!! =P
Ajaa nu ska jag vila lite och titta på tv och såå, orkar inte datorn!

PUSSSHAAAAAJ

ÄLSKAR MIN LILLA SNÖFLINGA! SKA BLI UNDERBART I GREKLAND MED DIG!!!!

Allt och inget

Sitter här och gör absolut inget. Borde verkligen gå och lägga mig nu och det ska jag göra också.

Längesen jag var ute och festade så i fredags hade jag sjukt kul. Men det ska som vanligt hända något och denna gången försvann pengar, och lånar man pengar borde man stå för det och lämna tillbaka, iallafall om två stycken säger till att man lånade och man själv var full och inte minns. Aja, lika bra att glömma det eftersom pengarna aldrig kommer att komma fram. Men men, kass stil.

I lördags träffade jag min älskling, mysigt =D sen på kvällen åkte vi in till stan med Julia och fikade. Köpte en stor varm choklad, mmm helt gott. Efter det så åkte vi hem och tittade på tv och så =). Han åkte hem idag en timme innan min träning. Men vi ses snart igeeen. Vi tittade på resor och så, och vi hittade ett fiiint hotell i Grakland, Kolimbari!=) Så det blir nog det. Skönt att allt börjar bli bättre och hoppas att det förblir så också! MÅSTE DET!=) För jag älskar dig!

Ska komma igång med träningen riktigt nu alltså! Ska bli så sjukt skööönt, ska satsa sjukt mycket inför sommaren! Man vill ju vara sexiiig! Haha. Så ska köpa kort imorgon eller vad det blir, ska bli skojskojskoj!

Nu måste jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Har bara två lektioner så det är skönt som fan, börja skolveckan med två lektioner, slutar 11.30.

Stör mig fortfarande på det med pengar. Låna ALDRIG ut pengar till folk när ni är ute och har druckit!!!!

CIAO! Godnatt!


PARTII

haha...hade fett ball ibörjan..sen på slutet blev det klydd med pengar så jag och jullan ville heem! Så jag och jullz o linnzaaan gick hem sen vid halv 3? haha när vi väl var framme och skulle gå till mig...shiet..såg ut som vi hade bajsat på oss..kunde inte gå gjorde såååå jävla ont i fötterna! haha..men väl där inne så var vi sexiga i våra högklakcade skor!!;) Hasrkommit på att man dansar bättre i höga!!:) eller iaf jag hehe..

Jaa och jullans entre var ju sexig....trillade direkt haha...så skulle jag hjälpa henne upp....och ja..jag trillade också..aja det var skoj:D måste vi gööra om!!

Snart kommer min älskling..sen ska vi väl först mysa sen ska vi ut o fika med jullz!!=)

sooova

haha sitter här och målar min naglar..om man ens kan kalla det naglar..men det tycker jag man kan!!:) de börjar växa mer och mer...om några månader ska ni få se på riktiga naglar!!:D YESSSS
ska soova när de torkat och sååå, är helt trött..eller egentligen inte..men måste sova.


Sorry J. Hade väl för bråttom så tänkte inte på o fråga. Vi kan ju träna imorgon ju..alla tre om det går och om vi vill gå på samma pass. Och sen ska vi ha fett kul på kvällen/natten, right? Precis som vi sa. Onödigt att bli "ovänner" för en sån sak så I'm sorry!! Sorry,sorry!

FRISKIS...

Jaaa, ska köpa koret snart. haha...var där idag, vi var typ sämst på hela stället...yesyes..helt svårt fan!!:O men ska bli lide satsig med det nu asså! MÅSTE;)
Ähh är trööött..ska nog sova nu..sen blir det kanske en tripp till nova imorgon..och kaaaaaaaaaanske kanske utgång sen..får väl see!

Älskar min fina älskling! har hittat en resa nu:D tror vi iaf!! YES!

Kära högtalare

YES, fick igång mina älskade högtalare igen haha. Så nu lyssnar jag på muuuuuuuuuuuuuuuuusiiiiiica. SÅÅ BRA! Älskar muusik =)! Imorgon ska jag och linzoor träna på friskiiis. hehehe...måste ju väärma upp nu innan cupen!;) mitt lag mååste gå vidare iaf ett steeg, annars såååå....haha!
Pluggar lite turism nu, ska ha gjort hälften idag..mitt mål. Skönt att göra saker i förväg. Annars brukar jag alltid varaute isista sekund. Typ dagen innan, men inte nu, rättskunskapen har varit klar ett bra ta gnu och så...så det känns bra=)!

Ska plugga vidare lite nu, sen ska jag kaaanske BOOOWLA!!;) haha..får see...

Älskar min älskling!

SKOOOOLAN FOR LAAAJF!!!!!!!!!

Eller vad säger du LINNEA?!?!?!? YESSSSS!!! Skolan for lajf....FOR EVER AND EVER!! HAHAHA

JÄÄÄVLA rättskunskap,,trooor hon att jag ska få plats på TVÅÅÅÅÅ SIDOR??!?! med indraag?!?! ALDRIIIIIIIIIG, jag och linnea sittero kämpar och kämpar men icke...det blir inte braaa!! WHYY!! JÄVLA LAS!!! typ 10 sidor i boken haha...DAMP! HEJDÅÅ! nu ska jag plugga vidare! FÖR jag älskar skolan och LAS!

Kaaalas

Ska strax iväg på kalas, wiiihoooooooo skojsigt... aah ja fryser skit mycket, ska nog gå o bada snaaart. Måste plugga helt mycket med=( orkar inte ens ta tag i det, whywhywhy?? Bajs rättskunskap, skriva ner dialog o resonemang o skiit...orkar inte! Men men så är det.

jag kommer aldirg på något ball och skriva här haha. ;)

ELZOOOR vi hörs imorgon tyyyyyyp, hihihihihihi!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag baaada sen göra mig klar och sååå, CIAAAAAAO AMIGOS! haha

Vad sägs om Madrid ? OOOHYES!

Plugg =(

haha sitter och pluggar på lovet, YES! Rättskunskap...men ännu återståår myyyyycket att göra, har polskan, psykologin och religion. Jag och Jullz skulle ju göra polskan igår, men icke icke. haha..mååste göra den sanrt!=P kan ju inte få ig på det liksom haha.
Ska kanske iväg till Nova senare och köpa smink, mitt nouba rouge, mitt är slut.
Nää har inget att skriva, så ska fortsätta med pluggandet.

2007

Japp, då var det ett nytt år, 2007!! Det betyder att vi tar studenten om ca 6 mån =D YES! UNDERBART! Tiden har gått så sjukt snabbt. Jag blev tsm med min pojke i maj, var i AYIA NAPA :D i augusti, blev 18 år,ja o massa mer, orkar inte skriva ner allt, men det har vatt ett helt underbart år, och jag hoppas att år 2007 blir dubbelt så bra!
Massa saker som väntar, Prag, Studenten, Utomlands med min älskling, Kanske Ayia igen=) O mycket mycket mer.
Känns iaf som att det kommer bli underbart.

Över till en annan sak, jo igår haha, hade en helt underbar kväll igår, va skitkul, förutom vissa saker som förstörde allt...jaaa spyor tex och en krossad ruta, men efter ett tag la sig även det och det blev kul igen. Vi dansade och skrattade och hade skoj hela kvällen=) Vid 12 gick vi ut och tittade på raketerna, fast jag kollade inte så mycket, jag var uppe i allt fotande!!=) haha, sen gick vi in o festade lite till, men dem flesta stack rätt tidit, vilket var tråkigt eftersom jag var på G! Men det räckte, festade ju från 6 till 2 typ lr halv 3.
Och det var tuuur att min mobil inte gick sönder eftersom ja tappade den i toaletten hahaha, eller ja den trillade i där, men det löööste sig tac vare mina reflexer! ;)
Gick hem till Marika där vi sov, tack för vi fick sova där förresten, och vi somnade vid halv 5. Vaknade vid 8 och mådde bajs, så drack lite vatten och somande om och vaknade vid halv ett!=)

Hela kvällen var helt underbar, Tack för att ni gjorde den rolig=)!

Nu vill jag bara säga : Ett nytt år, med nya tag, nya leende, nya upplevelser!!

Nedräkningen har börjat. SNART STUDEEEEENTEN!!!

Nu ska jag sova, är astrött=) men först sex and the city!

Lägger upp lite bilder så att ni får ett smakprov av kvällen =)

1. Jag och Patrik
2. PAtrik, micke och johnny?
3. Folk i Pontus rum :P vetefan hur alla kom dit men helt plötsligt var typ alla där haha.
4. ute kl 24.00 =)