Jobba natt

Ja, börjar jobba natt ikväll. FY vad jag kommer vara trött efter att jag har slutat! Ska jobba fram till den 13 jan, så blir väl ungefär en månad eftersom vi är lediga lite vid jul och så. TUR det bara är en månad för hade inte orkat längre. Är redan så himla seg och trött och vet inte hur jag ska kunna hålla mig vaken till 7?! Hoppas tiden går snabbt, ska hem och sova imorgon så kommer typ inte ha något liv nu denna månaden haha, jobba och sova är typ det enda jag kommer göra.

Jag och anna ska till göteborg på fredag vid 7 på morgonen och fixa visum. Vi är framme halv 10 så ska fixa visum först sen ska vi kolla på stan =D Ska bli kul men kommer vara helt slö och trött. Kommer ju ha jobbar hela den natten sen ska man vara vaken till typ 9 på kvällen nästa dag fy haha, men jag hoppas nu att vi får visum och så.

På torsdag ska vi ta fler sprutor =(! SÅ ONT haha.

Ska fixa mina mackor nu sen vänta på anna som kommer halv 12!

Gårdagen

Haha jaaa shit vad kul det var igår men såå mycket som hände jesus!! jag och anna var typ med i ett "slagsmål" nej men en kille ville dansa med anna så ville hon inte så putta hon bort honom för han typ tog helt på henne så putta han henne helt och typ slog henne på armen så gick ja fram o bara putta lite och bara hallå vad håller du på med? Så typ tog han i min arm skithårt sen sa han ngt skithögt helt nära mitt huvud så hans fula tänder nuddade mitt huvud helt hårt och typ hans tänder typ fastnade i mitt hår så när han drog tillbaka sitt huvud så gjorde det skitont typ som allt hår slets av så fick en bula i huvudet sen. Rktigt sjuk kille alltså!!!svårt att förklara nu hur allt gick till känns som en dröm typ jesus.  Slå tjejer sådär!! Tror dem kan ta på en hur mycket dem vill och taffsa heregud!! LÅT BLI ATT TAFFSA ISTÄLLET!!!

Sen såg vi två killar som började bråka när vi skulle köpa dricka. Kände plöstligt ngt mot mitt smalben typ som att ngn råkade sparka mig så kollade vi bak så helt plöstigt låg en kille på marken och en hade vakterna tagit typ asså shit.

Och sen på dansgolvet så började en kille och en tjej bråka så hon typ slog honom i huvudet och allt så anna sprang till pölsemannen och bad om hjälp och så kom vakterna så stod jag och pektade skitmycket "HÄR ÄR HAN, HÄÄR KOM " Så kom vakterna. MAn vågae ju inte dirket gå emellan och be dem sluta men tur anna sprang ut och kallade på vakterna, ingen gjorde ju dock det när han killen höll på med oss. Fast niklas från lomma och dem var där så han gick emellan och sa typ "va fan håller du på med? " Och då sprang han killen typ ut och gick nog sedan ut för vi gick och letade efter honom med vakterna men hittade inte honom!! OCH NU när jag kolla på bilder jag tog igår så är han fan DÄR!!! JAg och anna tog kort på oss när vi satt så ser man han gå förbi där bak!!!! FY!

Ajaaa det var iaf skoj =D!! HAHA dansade typ hela tiden kändes det som och jaa det var skoj, Gick hem när det stängde kl 5, har nog aldirg varit där till 5 men lunts pappa hämtade oss och körde mig och anna hem =) Skitsnällt!

Idag har jag inte gjort så mycket, legat i sängen och sovit och ätit haha. PAtrik skulle egenltigen komma men han orkar typ inte. Tråk =(
Här är anna med hennes snygga outfit. Och här är jag ;)
Anna shottar hemma hos mig ;)Jag shottar hehehe
Lunt och lu sjunger singstar;)
Har inte så många bilder men tog mest bara på mig och anna där inne haha!! Alltid så, har med mig min kamera men tar aldirg bilder men det ska jag göra i thailand =D!!! LÄNGTAR SÅ!!


Nu ska jag spela playsation med min syrra haha. tjiing


Twilight

Var på bio med anna idag och såg twilight och herregud vad den var bra! Älskar den filmen haha. Kan inte sluta tänka på den och ska lätt se den igen sen!! Så fin kärleken mellan huvudrollerna är!! ÅH älskar den! Så till alla er, SE DEN!!

Sen kollade jag nyss på one tree hill och det älskar jag med! SÅ himla bra men vet inte riktigt hur många avsnitt det är kvar på säsong 6? Någon som vet? Var ju avsnitt 12 idag, hoppas det är några fler iaf för älska den serien!!

Ska sova nu så trött och mätt, spyr snart alltså.

Godnatt och sov gott. OCh vi ska ha skoj på fredag tjejeeer!! Är laddad!!

Pokerface

Får panik alltså, har ont i magen igen! Brukar inte alls ha ont i magen så många dagar men men, vad ska man göra? Patrik åkte hem innan och nu har jag bara badat och spelat lite nitendo sen läst tusen strålande solar, den andra läste jag ut igår så började på den andra idag. Början är alltid så seg!! Ikväll ska jag nog kolla på dirty dancing 2 tror jag.

Veckan kommer nog gå snabbt. Imorgon ska jag hämta ut mitt visum med anna och sen chilla typ, tisdag vet jag inte kanske bio med anna och se twilight eller vad den heter, skulle iaf gå en dag i veckan, onsdag vet jag inte heller men på torsdag ska jag vaccinera mig med anna, vi ska först in till sjukhuset och efter det ska vi gå lite på stan och såå, handla på systemet för första gången för  mig ja haha och sen på fredag blir det nog utgång?? Hoppas på det iaf. Snart åker viii och det känns helt sjukt. Känns som en dröm men snart sitter vi där i bangkok haha.

Ska käka nu och sen chilla vidare, läsa antagligen!

Ont

ÅH har ont i magen!!! Jävla mens alltså!! Ska alltid få sånna kramper i magen, igår fick jag ta två värktabletter och just nu känner jag bara för att typ läsa haha. Vet inte vad som har hänt med mig och läsning alltså men när jag har kommit in i en bok vill jag inte sluta, har snart läst klart flyga drake och efter det ska jag läsa den andra tusen strålande solar, hoppas den är lika bra. Ja, vad händer idag då? Kanske till jocke och linda med patrik eller bara vara hemma? Vet inte åhhhhhhhhh, får panik på min mage och vet inte vad jag vill göra just nu! Har blivit såå lat känns det som orkar inte göra något, bara vara hemma hela tiden men får se vad som händer sen.

Ska kila nu och hitta på något, läsa och sen jaaa vet inte! Orkar inte röra mig för min mage!

FY alltså..

Det här med kondition är inte min grej mer hahaha. Skulle ut och gå idag i det fina vädret men när jag hade gått sådär 200 meter så började det snöa som faaan, men ääh skitsamma tänkte jag, jag springer för att komma hem snabbare. Började springa och så men herregud vad jag dog efter ett tag. Min kondition är HELT borta, HELT! Förut klarade jag iaf en hel fotbollsmatch, två halvlekar utan att byta och nu? Jag hade klarat max 10 min haha. Har ju inte tränat på 1 år och det märks!! Så jag har ett mål. Ska iaf klara runt gunnesbo innan jag åker det är typ 2.7 km och det måste jag fan klara innan jag åker iväg. Sen efter asien måste jag börja träna mer. SKA få upp min kondition igen. Men iaf, när jag hade sprunigt en bit och typ dött så började jag gå en bit och sen springa igen sen gå osv. Sen var det asjobbigt för det snöade verkligen skitmycket så jag fick allt i ögonen och kunde inte kolla upp och sen var det så kallt när man andandes så man fick ont i halsen och lungorna! Fy, imorgon ska jag ut och gå/springa med patrik, jag kommer iaf gå haha och sen ska vi chilla lite och så. SKÖNT med helg, fast det är ju helg för mig hela tiden men ingen är ju ledig typ då men ska bli skönt med helg och träffa älsklingen!

Nä nu orkar jag inte skriva mer, ska baada ett långt bad.

Fika

Ska snart in till stan och träffa jullan där och fika! Som vanligt blir det scones med chailatte för min del haha, tar ALLTID det och då menar jag alltid. Senare när jag kommer hem ska jag läsa haha, har blivit sån läsnörd ;) läste aldrig innan men det är faktiskt kul när man kommer in i det och har 7 böcker att läsa ut innan jul så ska bli skoj att läsa alla dem.
Jaha, vad finns det mer att skriva? Igår så var jag och anna och fikade först (igen) och sen gick vi till karin där linda var,vi chillade och såå snackade lite och sen stack linda vid 9 typ och då gick vi upp och kollade på tv sen åkte vi hem vid halv 12 så det var en trevlig dag igår. Just det, var hos tandläkaren igår, hade inga hål men massa tandsten så nu är jag i grupp 2 på frisktandvård "skalan" eller vad man ska säga, tråkigt.

Aja ska fixa mig och så sen ska jag ta bussen vid 1! Skriver kanske sen.

Tänka...

Undra vad som händer imorgon? Hehe, ska faktiskt ut och gå en runda tror jag sen ska jag städa i mina lådor och läsa min bok som jag tycker är helt spännande och sen kaanske testa packa i min ryggsäck om jag orkar! På onsdag ska jag iaf till tandläkaren, ohno vill inte dit!! Och sen efter det på kvällen typ se film med anna karin linda?Får se vem det blir med men vi skulle iaf hitta på något nu när alla väl är lediga, får passa på att hitta på något skojsigt!! Har haft helt mycket tid att tänka nu när jag har varit ledig, tänk på mycket saker, och nu vet jag betydligt mycket mer och vet lite bättre iaf så det är skönt hihi! Känns iaf bra nu med pluggandet, känns nästan som att jag vill sätta igång direkt!! Vet inte men har fått sån känsla nu att detta är det jag vill göra. Får se hur jag känner efter asien om jag fortfarande är inne på samma spår eller om jag kanske kommer på något nytt när jag är på resande fot!! Tiden går fortare och fortare och snart hoppar vi på flyget som tar oss till bryssel sen vidare mot abu dabi och sen därifrån till bangkok! Där stannar vi sedan 3 nätter vad det är bestämt nu iaf, och då ska vi shoppa loss som fan, iaf jag! Sedan efter bangkok får vi se vart det bär! Vi ska iaf besöka massa fina öar och glassa på sranden med massage och drinkar och det kommer bli hur underbart som helst. Anna vi måste börja planera lite förresten!

Sen när man väl kommer hem är man arbetslös och måste snabbt hitta jobb för att slippa gå arbetslös hela tiden och om man hittar jobb tjänar man ihop pengar till plugget och sen sätter det igång. Början på ens framtida liv. Förhoppningsvis väljer jag rätt väg för kommer antagligen ägna stor del av mitt liv med det jag väljer att utbilda mig till, men just nu känns det rätt. Och efter att jag har vandrat runt i asien lite så kommer jag antagligen känna att det räckte, att jag upptäckte det jag ville innan mitt plugande sätter igång.

Just nu känns det bra när jag tänker på allt och ibland kan jag få en liten pirrig känsla av att tänka på växjö och att kanske börja plugga där. Flytta till en egen lägenhet och träffa nytt folk, bara allt det känns så spännande och det har man även fått höra av folk som redan börjat plugga! Så när jag väl börjar plugga så tror jag att allt kommer att gå super! Och jag ska vara 100% säker när jag söker in till det programet jag vill, för vill inte ångra mig efter ett år och tänka "fan, detta vill jag inte" men nu är jag ganska säker och känns som att en stor sten har lyfts från mitt hjärta och känner mig ganska fri nu!

Min älskling, jag hoppas också att du kommer in på det du vill, din dröm ju! Kommer hålla tummarna hela vägen för dig!!
Och Linn, om det inte blir nu innan asien så får vi planera in en helg efter då jag kan komma upp och se hur du bor och hitta på lite skojsigt ihop, saknar våra crazy liv som vi hade är vi var yngre! Så himla skoj och vi hittade alltid på massa  skit men det var så kul och ibland önskar jag att jag kunde få vara sådär liten och sprallig igen.
Jag saknar dig och jag saknar vår tid ihop! FLYTTA TILLBAKA!!!!

Godnatt och sov så gott.

Program

Sitter och kollar lite på olika program och hittade ett som bara fins i växjö Pedagogik med inriktning mot ungdoms-  och missbruksvård eller socionom programet där får se vad det blir, fundera på att plugga till hösten för nu blev jag skitsugen på pedagogik, precis sånt jag har velat men har aldirg hittat det programet innan men nu gjorde jag så får se =D Kommer in på båda hehe men jaja får se hur det blir men då blir det kanske plugg för mig i höst!

Ska bara chilla nu ochläsa lite, har läst en enda bok av alla 7 jag beställde för gaaanska längesen hihi.

hejhejhallå

Har varit i malmö hos älsklingen hela helgen kom nyss hem typ. Har haft mysigt med idol, matlagning, film, godis och allt =D!! hehe sen i lördags åkte jag även in till malmö stan för att fika med linda och anna, mycket trevligt och gott!! ÄLSKAR EH!! Så god chai latte och så goda scones!
Nu är jag hemma och vetefan vad som händer nu ska nog bara chilla, kolla på tv och lite så. Imorgon måste jag cykla in till stan och hämta mitt pass sen till anna och kopiera alla våra papper typ och pass, iaf passet sen skriva våra visum papper och såå som vi måste skicka in. Kan inte fatta att vi åker snart, heelt galet!! Sen i veckan kanske vi ska träffa linda på nova och fika eller såå och träffa karaakar, vi tre (ja, anna och karin) e ju lediga ganska ofta eller ja och anna e lediga varje dag så e karakar med ledig lite då och då så får brja ses lite meer! Hehe.

aja ska kila nu och bada eller något sen äta något gott kanske! =)

2 veckor...

Jaha gott folk, då har jag varit arbetslös i 2 veckor nu! Denna veckan har gått sjukt snabbt trots att jag inte har gjort något typ. Igår vad jag på hockey i den nya arenan, sjuukt stor så det var coolt men själva hockeyn, njaa haha tycker inte det är så värst kul men älsklingen ville ha med mig ju =)!!  Aja imorgon ska jag in till stan och hämta ut mitt nya pass, wihooo!! Sen efter det ska jag hem igen och fixa mig för tror jag ska till älsklingen på kvällen och sova där. Sen på lördag vid 2 typ ska jag träffa anna och linda i malmöööö staan för att fika,tror jag? hihi.  Just det , idol imorgon! Ska bli kul att se.

Åhh vill bara åka nuuuuuuu, vill inte vara hemma mer utan vill sola,bada, få massage, dricka goda drinkar, festa, shoppa som fan! Ja jag längtar!!! Kanske märks?! SKA BLI SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖNT OCH SÅÅÅ KUL!!!

Idag är ingen vanlig dag...





För det är faktiskt min födelsedag !! =D Äntligen 20! Känns ju inte så annorlunda hehe men najs att kunna handla på systemet själv. Fått många fina grattis-sms =D tack så mycket allihopa!!vid 1 tiden kom anna hit för vi skulle  till nova och då hade hon med sig en kladdkaka med två ljus i en 2a och en 0a så det blev som 20! Och fick en underbar present från anna och hennes patrik , en underbar röd skål som jag har tjatat om helt länge att den e helt fin =D
 SÅÅ fin!!Kan ha massa olika i den också plus massa tuggummi hahah =D Så tack så mycket för det babe! blev jätteglad! Sen fick jag en parfym av min älsking =D!!  Sen fick jag blommor av familjen och en ram med ett foto på mig och älsklingen, sen har jag redan fått min ryggsäck som jag ska ha i asien och tillbehör till den, skitbra, och sen en plånbok! Sen nu fick jag även glas boda nova glas, har redan den karaffen så nu fick jag 8 st glas till den med, skitbra =D! dem röda glasen, har redan den röda karaffen som vi fick från jobbet i julas typ hiih. Blev skitglad för allt!! Sen när jag och anna hade vår middag fick jag ju en karaff och 4 glas av er tjejer med, skitbra nu harjag allt jag behvöer för att flytta hemifrån haha =D! Nu ska vi snart äta och sen blir det tårta =D!

ute

Var ute och gick innan och nu har jag ätit frukost och tittat på våra bästa år haha!! Ska det inte sluta snart haha, allt blir så utdraget jag vill ju att något ska hända i den serien! Ska ta ett bad snart och sen städa lite i mitt rum och så! Sen vid 7 kommer älsklingen så ska vi kolla idol =D! WIE och så ska jag kääka lite gott, muuuums! =D

paniiiik

ÅHH jesus var på nova med mina päron och sandra innan och skulle kolla på min ryggsäck! Den som jag tänkte köpa fanns ändå inte i 60 liter. ÅH vet inte om jag ska ha 60 eller 70 liter. Han på stadium sa att 70var för stort för oss och allt men 60 känns så lite men kommer ju va skittungt jag vet men hmmm vill ju kunna få plats med mycket haha!! Ska handla maaaassa ju. Ska iaf till stan på lördag eller så och kolla igen för måste köpa snart, tänk att 60 redan var slut. Panik, kanske börjar ta slut nu. Och den ena verkar mycket bättre när man ska bära och såå än den andra men den andra som inte är lika skön att bära den kan man låsa med sån hänglås åhh! jaja ska dit på lördag och prata lite mer så får vi se =)!

SNART 20 ÅR!!!!!!!!!!!

Min älskling...

Titta vilka fina bilder på mig och min älskling!! Tagna på middagen i fredags.
 ÅHH segt får bara in denna bilden kan ladda upp den andra sen men den e typ likadan bara det att vi inte pussas hihi!

En liten promenad

Har varit ute på en liten promenad, hittade en ny väg som jag ska gå nu ist för runt gunnesbo hehe, så går typ ner till mossen och sen ja lite överallt hehe får se om jag tar den vägen alltid eller om jag tar gunnesbo sen ändå.
Nu ska jag snart ta ett låååångt bad och se vet jag inte vad jag ska göra, eller jo, stääda min garderob eller något hihi sen kolla på någon film eller så!! Ska sova tidigt idag faktiskt. Ska läsa innan jag går och lägger mig också! =)

 haha kollade igenom lite bilder och hittade "snygge" fotot på mig och soffan hehe. Hemma hos karin när vi skulle ta ett snygge foto haha! =P Men som sagt ska gå och bada nu iaf sen städa! tjiing

Tack =)

Hade middag med anna igår och tack så mycket för kvällen och för dem fina presenterna, blev skitglad =D jättefint hihi. Va skoj att sjunga singstaar haha vi äger! yes we do. På slagt var det sådär sen för allt som hände haha menmen, sånt händer haha. Inte kul dock!  Plus att det var tråkigt att säga hejdå till sofie igår, blev lite känslosamt där ett tag, men vi vet ju alla att hon kommer ha skitskoj i barcaaaa! Och som du själv skrev i din blogg soff, vi ses =D! Du MÅSTE uppdatera ofta sen när du får internet, om ALLT! Vill ju veta lite om barca innan jag kanske kommer dit heheh!


Nu ska jag snart kolla på någon film och äta glass och allt sen igår haha chips, ja fettokväll för mig själv!! =D Patrik åkte hem innan vid 6 och nu vill han att jag ska komma till honom för att sedan hämta hans syster och hennes pojkvän i natt vid 3 typ haha, men jag orkar verkligen inte sen ska han upp vid typ 7 imorgon så nje, jag vill bara chilla idag. Imrgon ska jag nog vara med patrik igen hihi sen måndag ska jag nog jogga, börja lite smått bara och sååå. MÅSTE jogga, ska inte ha undanflykter nu haha ska ta tag i det och allt.

Nej nu ska jag kolla på tv och äta massa gott. Fetto som man är hehe men jag gillar det!