Tisdag

Har varit på nova idag med Lu. Skulle egentligen träffa Lunt där med men den muppen pluggade för mycket och glömde tiden =P illa hihi. Men vi ses ju på lördag ändå så hihi. Annars har jag inte gjort så mycket idaaag. Justfan, skulle fixa mina garderober idag men har ju inte orkat! Snart onsdag. Fan vad snabbt det går. Vet inte än om jag ska in till Malmö imorgon eller på torsdag, becki kanske ringer senare, hon skulle iaf höra av sig. =) Fan vad kul att vi träffades i Cypern och ändå ska umgås och sånt. Och sen ska vi alla 4 träffas också och hitta på något. :) Dem är ju asballa och precis som vi typ så det gör det hela bättre med hehe.

Var ute och gick med Niko innan. Ni anar inte så jobbig han är. Drar som fan för han har börjat bli heeelt stark. Ska nosa på allt och stoppa allt i munnen. Idag åt han nästan upp en fjäril och typ en bajskorv som låg i sandlådan. ÖÖÖ liksom! Vet dock inte om han fick tag i den för drog bort honom. Hoppas han lär sig gå i koppel på kursen. Visst han är en valp och vill lukta på allt fortfarande men han är ju snart 4-5 månader så ändå inte så liten ju. Vill kunna gå på promenad med Niko utan att han ska behöva dra och massa. Man bli ju svettig när han drar så mycket haha! Inte kul. Kursen börjar v35 med teori och sen v36 börjar lektionerna. 1 gång i veckan i kanske 6 veckor ska vi gå på valpkurs. Hoppas han lär sig något iaf. =) Ska bli kul. Pappa blir nog den som för och vi andra ska bara följa med och titta så att alla gör rätt och lär sig samma saker.

Snart är det Paris Hilton program My new bff, ska kolla för det är sista gången idag haha, undra vem hon väljer. Fan vilket mesigt program alltså men ändå kul att titta.

Just det, kollade i någons blogg, kommer inte ihåg vems och såg att hon lagt upp ett klipp från youtube på en annan tjejs blogg på skämt alltså. Just i denna videon jag kommer lägga upp kommer man inte höra alla MMM, hihihi och allt men i vanliga fall så säger hon typ alltid " mmm, aaa, hihihihi, " herregguud!



Haha, tycker det är så kul!


Nee, nu ska jag kolla på tv. Paris Hiltons serie börjar ju snart haha! Har inget annat för mig som ni märker.  ;)


JUST det. Ville och bara säga GRATTIS till Soff =D! Hoppas du har  haft en underbar dag och att kvällen blir galen =D! Saknar dig men som Lu skrev, snart ses vi igen och sen blir det Thailand !!! =D <3

Kommentarer
Postat av: karakar

HAHAHAHAHHAHAH FY FAN VA KUL!!! :D:D:D såå jävla ball tjej!! e hon seriös!? jiisses... hahahahah :D

2009-08-04 @ 22:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0